Çok şanslısın doktorun ne güzel destek .. bende umuyorum ki 2 3 cm açılmayla gitmiş olurum muayeneye inşallah .. hatta muayeneden önce açılma ve sancı olursa ebde çekmek isterdim orda zırt pırt muayene olmaktansa ev rahat
@Acelya_acelya22 canim sicak dus acilmaya yardimci oluyor diye biliyorum. @suzansu gule gule buyut canim. E exelanss canim instagramda bi sayfa var. Sertifikali olarak gonderiyormus kehribar kolyeleri. Kullanici yorumlarini da surekli paylasiyorlar. Bi bak istersen. Gerci ssayfa ismi vermek yanlis mi bilmiyorum ama soyleyim. Totsandmore_organik_bebek
Oyy maşallah yavaştan düzeni olusturuyorsunuz artık. Ablası nasıl kıskanıyor mu :)
Insallah sağ salim alalım da görelim bizde o günleri :)
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Bi sıkıntı yoktur insallah iyi mi bebiş?
Benimki de az ama öz hareket etmeye başladı takip ediyorum suphelendigimde gidicem doktora değişti huyu bi kaç gündür.
Son zamanlar daha mi stresli ne bişey olmadan sağlıkla kucağına almak için endişe ediyor insan.
Kızlar merhaba bel ve kasık sancısıyla doktora gittim 2 cm açıklık nstde sancı çıktı yatış vereyim sabah doğum olur dedi bende ev yakın eve gitmeyi tercih ettim duş alırım sancıları evde çekerim diye düşündüm. Şimdi evde açılma olması için neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz kimsem yok yanımda.
Canim gozun aydin Allah evladina saglik sihat versin insallah uzun zamandir giremiyorum takip de edemedim ..
Ben ayin 21 inde cuma sabahi suni sanci ile dogum olucak diye hastaneye yattim ama ne yaziķki cumartesi oglene kadar sanci cektim acilma olmadi dr um acil sezaryana aldi sezaryanla 38+4 de dogum oldu cok sukur kizim iyi ama sarilik riakimiz var ainirdayoz bugun yaticakti hastaneye dr bi gun daha emzor bol.vol bakalim dedi .. dualariniza ihtyacimiz var hepinizi opuyorum .
Dogum yapcallara Allah bir avazda nasip eylesin .. yapan annelere saglik sihat evlatlarinada saglikli uzun omurler versin Allah insallah
Gerekiyor canim.Cabuk ısı kaybediyorlar.Kalın ve kucukleri yedekle en fazla eve geri döner :)
Kızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma
Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Cumartesi saat 12de sezeryanla oğlum dünyaya geldi çok sukur. Eline hiç teli almaya fırsatım olmuyor. Arayanlara bile dönemedim. Oğlum 37+4 doğdu. Pıhtılaşma için bacaklarıma hastanede cihaz taktılar. Ve sonda taktılar. Sezeryan sonrası gaz vücudumda omuzlara ve sırtımda birikmiş. 4gun hastanede kaldım. Ağrıdan ölüyodum kemiklerim kirilircasina ağrım oldu Avaz Avaz bağırdım nefes alamadım. Lohusa takımlarını giyemedim, kuaför hizmetinden yararlanamadim, VIP özel ilk anne baba yemeğimiz sancimdan yiyemedik, fotoğraf cekinemedim. Suslemeler çok guzel oldu. Ama bin şükür oğlum yanımda. Hala inanamıyorum sanki hiç hamilelik yasamamisim, o kadar risk yasamamisim gibi rüya gibi.
Sarılık var oğlumda inşallah atlatiriz. Doguncada şekeri düşük çıkmıştı. Geceleri bir saat falan uyuyoruz çoğu zaman.
Sezeryanda ilk önce gecelik giydiriyor doğum sonrası.
Kızlar bol bol kıyafet alın, bez alın. Yetiştiremiyoruz ya kusuyor, ya altını değiştirirken erkek Bebekse işiyo. Ve erken doğmuşsa çok zor uyanıyor emerken çok zorlanıyorum. Bu bilgileri vermek istedim ve Dr ujuzu dinleyin. Bebek hareketlerini gözlemleyin. Benim sancim 140larda çıkmıştı.
Doğum sonrası evde hemen ayaklandim dikislerim morardi ve şişti.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayirli olsun. Doğum yapacaklara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum çok şey paylaştık ve paylaşacağız:) allahaA emanet olun. Normal de olsa sezeryan da olsa hiç korkmayın ben çok sakin girdim doğuma hiç sezeryan ağrım olmadı. Dr um spinal ve epidural i kabul etmedi gebeliğim riskli olduğu için. Genel anestezi oldu. Doğumdan çıkar çıkmaz oğlumu sormuşum iyi mi, nerde, sağlığı nasıl diye. Ve kilo hemen gidiyo. Doğum öncesi kilomdayim. Emzirme uykusuzluk derken.
Evet prof da olunca öyle yapıyolar.. vardır bildiği.. az kalmış inşallah saglıklı bi şekilde atlatırsın,..Doktor 7.00 de çağırdı çok erken,sanırım gider gitmez yapacak.İşlerine karışınca bozuluyorlar hiç karışmayım diyorum canım
Evet bi kaç güne kadar içerde parti verirdi artık sadece hafif hareketleri ve günde bi kaç kere şiddetli teknesi var. Karnım sert baya çoğu zaman. Devam ederse görüneyim o zaman ağrılarım da var adet olacakmış gibi belim kasıklarım kopuyor sanki.Gunaydin, bende dun dr onu dedim. Nstde hic hareket etmeyince hemen doppler istedi. Kan akisina durusuna ve suyuna bakildi cok sukur bir sey cikmadi. Eskisi gibi sert tekmeler yok ama saga sola kaymalar var ve karnim cok sert yani kasilma degil genel olarak sert dedim. Dogum belirtisi artik dedi ve 3 saatten fazla hareket yoksa hemen geliyorsun dedi.
Sanciyla acilma iyIce artar ins canim. Yani suyun gelmesi ve sanci acilmayi hizlandran seyler aslnda. InsaAllah kolaylikla olur. Hani belki en kotu sanciyi vernce otomtk acilman olur:))Gunaydin, zaten son gittigimde sordu sancini evde mi cekmek istersin yoksa yatirayim mi evin yakin mi diye evde cekmek isterim dedim ama sanirim suni alicam ben. En azindan diyorum saliya kadar bi 3-4cm olsa suni sanciyla dogurayim cunku bu sekilde sancim gelmeyecek gibi :) insallah seninde acilmis olur napalim hareket bereket dicez artik
Bende de 2 gundur cok azaldi harektler. Vee karnim sert aynen:)) ayy akibetimizi merak edyrm:)Gunaydin, bende dun dr onu dedim. Nstde hic hareket etmeyince hemen doppler istedi. Kan akisina durusuna ve suyuna bakildi cok sukur bir sey cikmadi. Eskisi gibi sert tekmeler yok ama saga sola kaymalar var ve karnim cok sert yani kasilma degil genel olarak sert dedim. Dogum belirtisi artik dedi ve 3 saatten fazla hareket yoksa hemen geliyorsun dedi.
Ayy bu durumda olan uc kisiyiz galibaa:))) hemen hemen ayni berlirtilerw sahibiz gibi geldi. Sen ben ve E exelanss baklim once kim gidecek doguma:))Evet bi kaç güne kadar içerde parti verirdi artık sadece hafif hareketleri ve günde bi kaç kere şiddetli teknesi var. Karnım sert baya çoğu zaman. Devam ederse görüneyim o zaman ağrılarım da var adet olacakmış gibi belim kasıklarım kopuyor sanki.
Evet bi kaç güne kadar içerde parti verirdi artık sadece hafif hareketleri ve günde bi kaç kere şiddetli teknesi var. Karnım sert baya çoğu zaman. Devam ederse görüneyim o zaman ağrılarım da var adet olacakmış gibi belim kasıklarım kopuyor sanki.
Sanciyla acilma iyIce artar ins canim. Yani suyun gelmesi ve sanci acilmayi hizlandran seyler aslnda. InsaAllah kolaylikla olur. Hani belki en kotu sanciyi vernce otomtk acilman olur:))
Bende de 2 gundur cok azaldi harektler. Vee karnim sert aynen:)) ayy akibetimizi merak edyrm:)
Suni sanci almadim ilknde ama sancimla birlikte acilmam hemen olmustu. Siralama olar soyle yazyim su geliyor sanci artp siklasiyr ve acilma 10 cm oluyor:) iki saat icinde oldu benm hepsi:))İnsallah hepimiz icin en kolayi ve en hayirlisi olur :) suni sanci alinca acilma hemen mi oluyor?
Yok ya 2 gunde mi daraldi yer:))) benimki cok harektlydi esimde kanala girdiyse belki ondan edemyodur diyo:))))))Demek ki son zamanlar hep ayni oluyor herhalde yeri daraldi diyorum ben :)
Ben soranlara tee ekimin ortasi diyrm ki bidaa sormasinlar:)) insani o da streste sokuyor. Bide aa sen dogurcaksin karnin dusmus yada yuzun degismis tarzi yorumlar:))Ben artik yurekten istiyorum :) dr um dahil cevremdeki herkes bekliyor stres yapti kizim :)
Geçmiş olsun cnm analı babalı büyüsün bebişKızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?