2018 Ekim Anneleri

Gunaydin, zaten son gittigimde sordu sancini evde mi cekmek istersin yoksa yatirayim mi evin yakin mi diye evde cekmek isterim dedim ama sanirim suni alicam ben. En azindan diyorum saliya kadar bi 3-4cm olsa suni sanciyla dogurayim cunku bu sekilde sancim gelmeyecek gibi :) insallah seninde acilmis olur napalim hareket bereket dicez artik

Tesekkur ederim hemen bakayim. Diyolar ki sekli bozuk olanlara bak. Yusyuvarlak sekli kusursuz olanlar islenmistir orjinali bulmak lazim.

Gunaydin, bende dun dr onu dedim. Nstde hic hareket etmeyince hemen doppler istedi. Kan akisina durusuna ve suyuna bakildi cok sukur bir sey cikmadi. Eskisi gibi sert tekmeler yok ama saga sola kaymalar var ve karnim cok sert yani kasilma degil genel olarak sert dedim. Dogum belirtisi artik dedi ve 3 saatten fazla hareket yoksa hemen geliyorsun dedi.

Gunaydin, ben 2haftadir 1cm, 2 gundurde 2cm acilma ustelik dunden beride nişansizim ama sanci namina bir sey yok :) yani olan sancilarda adet agrisi saglam cektigim icin cok sarsmiyor beni. Size yatistan sonra suni mi verecekti sancilariniz nasjl cikti nstde? Bana acilma icin dr um, yuruyus comel kalk pilates topu ve iliski onerdi.

Gözünüz aydın, sarılığı da hemen geçer inşallah bebeğinizin. Allah analı babalı büyütsün.

Gerekiyor canim.Cabuk ısı kaybediyorlar.Kalın ve kucukleri yedekle en fazla eve geri döner :)

Tamamdır öyle yapayım, çok teşekkürler :)

Geçmiş olsun, hem de gözünüz aydın. Tavsiyeler için de teşekkürler. Şimdi iyisinizdir umarım.

Allah analı babalı büyütsün canım, gözünüz aydın. Sarılık bir an önce geçer inşallah. Kendinizi iyice toparlayınca güzelce fotoğraflar çektirirsiniz. Bebeği kucağa alınca bütün sıkıntılar bitiyordur zaten. Sağlıkla büyüsün bebeğiniz.

Ayy okudukça heyecanlanıyorum.Sırf heyecandan erken doğurcam hea :)

Yeni Doğum yapan arkadaşlar çok şükür gerekli önlemlerle bebeğinizi almışsınız kucağınıza..Gözünüz aydın.

Uzatmaları oynayan arkadaşlarım sizler de bol b ol hırma yeyin ama harekete çok aşırı yüklenmeyin,o geleceği zamanı biliyordur.Allah korusun doğsun artık derken korkulacak şeylerle karşılaşmayalım.

Evet bi kaç güne kadar içerde parti verirdi artık sadece hafif hareketleri ve günde bi kaç kere şiddetli teknesi var. Karnım sert baya çoğu zaman. Devam ederse görüneyim o zaman ağrılarım da var adet olacakmış gibi belim kasıklarım kopuyor sanki.

Sanciyla acilma iyIce artar ins canim. Yani suyun gelmesi ve sanci acilmayi hizlandran seyler aslnda. InsaAllah kolaylikla olur. Hani belki en kotu sanciyi vernce otomtk acilman olur:))

Bende de 2 gundur cok azaldi harektler. Vee karnim sert aynen:)) ayy akibetimizi merak edyrm:)

Ayy bu durumda olan uc kisiyiz galibaa:))) hemen hemen ayni berlirtilerw sahibiz gibi geldi. Sen ben ve E exelanss baklim once kim gidecek doguma:))

Benimde 2 gundur bu sekilde. Nstde de hic hareket etmeyince kan akisina bakildi hemen. Bencede 3saatten fazla hareket yoksa hemen gorunun. Demek son zamanlarda herkesin ayni oluyor.

İnsallah hepimiz icin en kolayi ve en hayirlisi olur :) suni sanci alinca acilma hemen mi oluyor?
Suni sanci almadim ilknde ama sancimla birlikte acilmam hemen olmustu. Siralama olar soyle yazyim su geliyor sanci artp siklasiyr ve acilma 10 cm oluyor:) iki saat icinde oldu benm hepsi:))

Demek ki son zamanlar hep ayni oluyor herhalde yeri daraldi diyorum ben :)
Yok ya 2 gunde mi daraldi yer:))) benimki cok harektlydi esimde kanala girdiyse belki ondan edemyodur diyo:))))))
Donem donemde olablr bilmyrm. Yarin gun boyu dikkat edicem. Harekt var ama artik daha farkli belkide kanala girdi gercktn bilmyrm

Geçmiş olsun cnm analı babalı büyüsün bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…