2018 Ekim Anneleri

plojovic nasıl gidiyor bebisle? Bizimkiler doğana kadar seninki büyüyecek :)

İyi gidiyor cok sukur :) 1 hafta gecti bile.
Bi yandan büyüğü fln derken hizla geciyor hatta :)
Sag kolda bebis emzirip,sol elle boyama yapiyoruz :)))))
Bizim 40mız cikmadan gelir galiba butun bebisler :)

Allah yardimcin olsun kolaylik versin dilerim❤
Duş,hareket,agrin oldukca esin masaj yapsin.Tanidigin birinde meryem ana otu varsa senin niyetine suya koyabilirler aslinda.Acilabilecegi genislikte biseye konsun eger biri aklina gelirde konursa soyle canim.Dogum oluncada haber verilip sudan cikarilmasi gerekiyor.Elimde olsa senin icin koyardim.

1-2 cm acilma son zamanlarda olabiliyor ama.36 haftaliksin galiba bisy demedi mi doktorun daha zaman var diye?

İyi aksamlar kizlar bizde bugün kontrol olduk,hersey yolunda nst de normal cikti Perşembe gününe sezeryan icin karar verdi doktorumuz.Benim göbek cok büyüdü kirmizi catlaklarim oldu mustelanin kremini kullandim ama ise yaramadi
@plojovic canim bende göğüs kalkani aldim bavulumda tüm önerilerini not ettim cok sagol güle güle büyüt minisini

Sütün ilk günden geldi mi canım,bizim için umut var mı :)

Amin insallah Allah razi olsun.Seninde gozunaydin canim.
Insallah yukselmez toparlar minişin❤

Son haftalarin gerginligi baska gobiste,hic canini sıkma ama kremi sur yine.
Gununuz hayirli olsun❤
Gogus kreminide unutma canim

Sütün ilk günden geldi mi canım,bizim için umut var mı :)

Geldi canim.Ilk kizimda da gelmisti.
Aksini hic dusunme bile inan bana.
Zaten azcik,renksiz ve sarımsı bi sivi geliyor.
Bebegini en az 20 dk tut memede uyusun dursun emsin.3 gun sonra dönüyor beyaza yavas yavas

Doktor 7.00 de çağırdı çok erken,sanırım gider gitmez yapacak.İşlerine karışınca bozuluyorlar hiç karışmayım diyorum canım
Canım biz seninle aynı saatlerde bebişleri alacağız sanırım 8 de sezeryan dedi benim tahlillerim dr a en son gittiğimde yapıldı ama önceki doğumda yapılmamıştı yani hiç hatırlamıyorum takılacak bir şey değil dr a göre değişebiliyor uygulamalar

A Acelya_acelya22 canim sicak dus acilmaya yardimci oluyor diye biliyorum. suzansu gule gule buyut canim. E exelanss canim instagramda bi sayfa var. Sertifikali olarak gonderiyormus kehribar kolyeleri. Kullanici yorumlarini da surekli paylasiyorlar. Bi bak istersen. Gerci ssayfa ismi vermek yanlis mi bilmiyorum ama soyleyim. Totsandmore_organik_bebek

Geldi canim.Ilk kizimda da gelmisti.
Aksini hic dusunme bile inan bana.
Zaten azcik,renksiz ve sarımsı bi sivi geliyor.
Bebegini en az 20 dk tut memede uyusun dursun emsin.3 gun sonra dönüyor beyaza yavas yavas
Maşallsh canıminşallah bizim de öyle olur.Göğüslerim şişmiyor ya ondan bu merakım saplıkla ve rızkıyla gelsin inş sürekli tutarım geliyormuş gibi düşünerek Sağol canım

Evet Haklısın canım.Ay çok Heyecanlı

Kızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma

Canım her şey yolundadır inş hayırlı olsum Allah analı babalı büyütsün dediğin gibi dikkatli takip etmekte fayda var Allahtan hemen müdahale edilmiş geçmiş olsun. Benimki de aksi gibi daha hareketli son birkaç gündür umarım bir şey yoktur en son iki hafta önce ultrasona girmiştim durumunu çok bilmiyorum o yüzden Allaha emanet kuzular.

Benimde kafama takildi simdi hatta dun yazmistim hareketlendi diye

Benimde kafama takildi simdi hatta dun yazmistim hareketlendi diye
Yok canım takılma sen iyidir kuzucuğun sonuçta dr lar hep hareket iyidir diyor sonuçta benim demem şu ki iki haftadır muayene olmuyorum durumunu bilmiyorum o yüzden endişemi dile getirdim

Oyy maşallah yavaştan düzeni olusturuyorsunuz artık. Ablası nasıl kıskanıyor mu :)
Insallah sağ salim alalım da görelim bizde o günleri :)

Hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Bi sıkıntı yoktur insallah iyi mi bebiş?

Benimki de az ama öz hareket etmeye başladı takip ediyorum suphelendigimde gidicem doktora değişti huyu bi kaç gündür.

Son zamanlar daha mi stresli ne bişey olmadan sağlıkla kucağına almak için endişe ediyor insan.

Günaydın arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun. Cumartesi saat 12de sezeryanla oğlum dünyaya geldi çok sukur. Eline hiç teli almaya fırsatım olmuyor. Arayanlara bile dönemedim. Oğlum 37+4 doğdu. Pıhtılaşma için bacaklarıma hastanede cihaz taktılar. Ve sonda taktılar. Sezeryan sonrası gaz vücudumda omuzlara ve sırtımda birikmiş. 4gun hastanede kaldım. Ağrıdan ölüyodum kemiklerim kirilircasina ağrım oldu Avaz Avaz bağırdım nefes alamadım. Lohusa takımlarını giyemedim, kuaför hizmetinden yararlanamadim, VIP özel ilk anne baba yemeğimiz sancimdan yiyemedik, fotoğraf cekinemedim. Suslemeler çok guzel oldu. Ama bin şükür oğlum yanımda. Hala inanamıyorum sanki hiç hamilelik yasamamisim, o kadar risk yasamamisim gibi rüya gibi.
Sarılık var oğlumda inşallah atlatiriz. Doguncada şekeri düşük çıkmıştı. Geceleri bir saat falan uyuyoruz çoğu zaman.
Sezeryanda ilk önce gecelik giydiriyor doğum sonrası.
Kızlar bol bol kıyafet alın, bez alın. Yetiştiremiyoruz ya kusuyor, ya altını değiştirirken erkek Bebekse işiyo. Ve erken doğmuşsa çok zor uyanıyor emerken çok zorlanıyorum. Bu bilgileri vermek istedim ve Dr ujuzu dinleyin. Bebek hareketlerini gözlemleyin. Benim sancim 140larda çıkmıştı.
Doğum sonrası evde hemen ayaklandim dikislerim morardi ve şişti.
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum hayirli olsun. Doğum yapacaklara hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. Hepinizi öpüyorum çok şey paylaştık ve paylaşacağız:) allahaA emanet olun. Normal de olsa sezeryan da olsa hiç korkmayın ben çok sakin girdim doğuma hiç sezeryan ağrım olmadı. Dr um spinal ve epidural i kabul etmedi gebeliğim riskli olduğu için. Genel anestezi oldu. Doğumdan çıkar çıkmaz oğlumu sormuşum iyi mi, nerde, sağlığı nasıl diye. Ve kilo hemen gidiyo. Doğum öncesi kilomdayim. Emzirme uykusuzluk derken.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…