plojovic nasıl gidiyor bebisle? Bizimkiler doğana kadar seninki büyüyecek :)
Kızlar merhaba bel ve kasık sancısıyla doktora gittim 2 cm açıklık nstde sancı çıktı yatış vereyim sabah doğum olur dedi bende ev yakın eve gitmeyi tercih ettim duş alırım sancıları evde çekerim diye düşündüm. Şimdi evde açılma olması için neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz kimsem yok yanımda.
Doktor 7.00 de çağırdı çok erken,sanırım gider gitmez yapacak.İşlerine karışınca bozuluyorlar hiç karışmayım diyorum canımAcaba tlfla mı sorsan!! Ben de haftaya yaptırıcam, kısmetse öbür hafta dogum..
Sütün ilk günden geldi mi canım,bizim için umut var mı :)İyi gidiyor cok sukur :) 1 hafta gecti bile.
Bi yandan büyüğü fln derken hizla geciyor hatta :)
Sag kolda bebis emzirip,sol elle boyama yapiyoruz :)))))
Bizim 40mız cikmadan gelir galiba butun bebisler :)
Canim gozun aydin Allah evladina saglik sihat versin insallah uzun zamandir giremiyorum takip de edemedim ..
Ben ayin 21 inde cuma sabahi suni sanci ile dogum olucak diye hastaneye yattim ama ne yaziķki cumartesi oglene kadar sanci cektim acilma olmadi dr um acil sezaryana aldi sezaryanla 38+4 de dogum oldu cok sukur kizim iyi ama sarilik riakimiz var ainirdayoz bugun yaticakti hastaneye dr bi gun daha emzor bol.vol bakalim dedi .. dualariniza ihtyacimiz var hepinizi opuyorum .
Dogum yapcallara Allah bir avazda nasip eylesin .. yapan annelere saglik sihat evlatlarinada saglikli uzun omurler versin Allah insallah
İyi aksamlar kizlar bizde bugün kontrol olduk,hersey yolunda nst de normal cikti Perşembe gününe sezeryan icin karar verdi doktorumuz.Benim göbek cok büyüdü kirmizi catlaklarim oldumustelanin kremini kullandim ama ise yaramadi
@plojovic canim bende göğüs kalkani aldim bavulumda tüm önerilerini not ettim cok sagol güle güle büyüt minisini
Sütün ilk günden geldi mi canım,bizim için umut var mı :)
Canım biz seninle aynı saatlerde bebişleri alacağız sanırım 8 de sezeryan dedi benim tahlillerim dr a en son gittiğimde yapıldı ama önceki doğumda yapılmamıştı yani hiç hatırlamıyorum takılacak bir şey değil dr a göre değişebiliyor uygulamalarDoktor 7.00 de çağırdı çok erken,sanırım gider gitmez yapacak.İşlerine karışınca bozuluyorlar hiç karışmayım diyorum canım
Maşallsh canımGeldi canim.Ilk kizimda da gelmisti.
Aksini hic dusunme bile inan bana.
Zaten azcik,renksiz ve sarımsı bi sivi geliyor.
Bebegini en az 20 dk tut memedeuyusun dursun emsin.3 gun sonra dönüyor beyaza yavas yavas
Evet Haklısın canım.Ay çok HeyecanlıCanım biz seninle aynı saatlerde bebişleri alacağız sanırım 8 de sezeryan dedi benim tahlillerim dr a en son gittiğimde yapıldı ama önceki doğumda yapılmamıştı yani hiç hatırlamıyorum takılacak bir şey değil dr a göre değişebiliyor uygulamalar
Son haftalarin gerginligi baska gobiste,hic canini sıkma ama kremi sur yine.
Gununuz hayirli olsun❤
Gogus kreminide unutma canim
Canım her şey yolundadır inş hayırlı olsum Allah analı babalı büyütsün dediğin gibi dikkatli takip etmekte fayda var Allahtan hemen müdahale edilmiş geçmiş olsun. Benimki de aksi gibi daha hareketli son birkaç gündür umarım bir şey yoktur en son iki hafta önce ultrasona girmiştim durumunu çok bilmiyorum o yüzden Allaha emanet kuzular.Kızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma
Benimde kafama takildi simdi hatta dun yazmistim hareketlendi diyeCanım her şey yolundadır inş hayırlı olsum Allah analı babalı büyütsün dediğin gibi dikkatli takip etmekte fayda var Allahtan hemen müdahale edilmiş geçmiş olsun. Benimki de aksi gibi daha hareketli son birkaç gündür umarım bir şey yoktur en son iki hafta önce ultrasona girmiştim durumunu çok bilmiyorum o yüzden Allaha emanet kuzular.
Yok canım takılma sen iyidir kuzucuğun sonuçta dr lar hep hareket iyidir diyor sonuçta benim demem şu ki iki haftadır muayene olmuyorum durumunu bilmiyorum o yüzden endişemi dile getirdimBenimde kafama takildi simdi hatta dun yazmistim hareketlendi diye
Oyy maşallah yavaştan düzeni olusturuyorsunuz artık. Ablası nasıl kıskanıyor mu :)İyi gidiyor cok sukur :) 1 hafta gecti bile.
Bi yandan büyüğü fln derken hizla geciyor hatta :)
Sag kolda bebis emzirip,sol elle boyama yapiyoruz :)))))
Bizim 40mız cikmadan gelir galiba butun bebisler :)
Hem geçmiş olsun hem gözün aydın. Bi sıkıntı yoktur insallah iyi mi bebiş?Kızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?