2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar, doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Allah yavrularına uzun, sağlıklı ömürler nasip eylesin. Benim takvimin bitmesine 2 gün kaldı, şaka gibi :) Sonrasında 1 hafta daha bekleyeceğiz. Doktorum en fazla 41 hafta beklerim diyor. Umarım 41 dolmadan kendi gelir kuzum. Benim ilki sezaryen zaten bu normal olsun istiyorum ama beklemek çok zormuş. Arada sancılarım oluyor ama düzene girmeden kayboluyor.. Hâlâ kaburgalarımı tekmeliyor kızım..

Bana da cuma gel olmadı doğumu başlatırız dedi demek benim için şimdide suni sancı düşünüyor doktorum :)) inşallah bunlara gerek kalmadan açılma ve sancımız olur

Suni sanci almadim ilknde ama sancimla birlikte acilmam hemen olmustu. Siralama olar soyle yazyim su geliyor sanci artp siklasiyr ve acilma 10 cm oluyor:) iki saat icinde oldu benm hepsi:))

Ayy ne guzel super olmus hemde ilk gebelikte :) sanci hic yok degil var ama adet sancilarimin aynisi oldugundan saniyorum bunye alisik noluyoruz demiyorum ve cekilmicek gibi degil. İnsallah 2. De oyle olur sizin :)

Yok ya 2 gunde mi daraldi yer:))) benimki cok harektlydi esimde kanala girdiyse belki ondan edemyodur diyo:))))))
Donem donemde olablr bilmyrm. Yarin gun boyu dikkat edicem. Harekt var ama artik daha farkli belkide kanala girdi gercktn bilmyrm

Evet bak o da olabilir kanala girdiyse yerleri iyice daraldi :) hareker pat pat degilde daha cok saga sola kaymak gibi demi

Ben soranlara tee ekimin ortasi diyrm ki bidaa sormasinlar:)) insani o da streste sokuyor. Bide aa sen dogurcaksin karnin dusmus yada yuzun degismis tarzi yorumlar:))

Bileydim bende oyle derdim. 29.haftada serviks kisalmasindan dolayi erken dogum riskim vardi e raporluydum herkes o zmndan beri beklemeye basladi bende bide dusunun :) sanki suan 42.haftadayim gibi muamele goruyorum :)

Bana da cuma gel olmadı doğumu başlatırız dedi demek benim için şimdide suni sancı düşünüyor doktorum :)) inşallah bunlara gerek kalmadan açılma ve sancımız olur

Suni alan kimi arkadaslarim kimileri korkma bir sey degil diyolar kimiside sakin alma bekle diyo ama bilemiyorum ben tamamiyle dr uma birakiyorum kendimi bu kadar israrima ragmen sezeryana almiyor beni o yuzden biraktim kendimi ona

Maşallsh canıminşallah bizim de öyle olur.Göğüslerim şişmiyor ya ondan bu merakım saplıkla ve rızkıyla gelsin inş sürekli tutarım geliyormuş gibi düşünerek Sağol canım

Amiiin insallah❤
Benim de hamilelikte buyumedi canim.
Zaten asıl emzirirken buyuyorlar :)

Ayy ne guzel super olmus hemde ilk gebelikte :) sanci hic yok degil var ama adet sancilarimin aynisi oldugundan saniyorum bunye alisik noluyoruz demiyorum ve cekilmicek gibi degil. İnsallah 2. De oyle olur sizin :)
InsaAllah ilki gibi olsun istyrm bende:) belki sancilar duzene girince acilmanda hizli olur :) ins seninde kolay bi akislar hepsi hizlica kolayca olur

Gozunuzaydin canim cok sukur saglikla kavusmussunuz❤

Hadi hayirlisiyla saglikla gelsin miniiik :)

Kızlar nasilsiniz? Sizin işiniz zor karniniz büyüdü tasimak uyumak. Bizim minnak küvezde büyüyor bana bir zararı yok kara kuzum 1800gr ı geçti elhamdülillah. Doktor herseyi normal tek derdi büyümek diyor. Besigini alayim mi artik deddim. Daha taburculuğa 2/3 hafta var dedi. Sanırım dogmasi geeken tarihte verecekler. Rabbim hepinize saglikla kucaginiza almayi nasibetsin. Kimsenin emegini boşa çıkarmasın .

Ayy bu durumda olan uc kisiyiz galibaa:))) hemen hemen ayni berlirtilerw sahibiz gibi geldi. Sen ben ve E exelanss baklim once kim gidecek doguma:))
Benimkine daha var ya erken gelmesin kuzum 37 dolmadı henüz sıramı size verebilirim :) Ne kadar kalırsa içerde o kadar iyi. Aceleci çıkmaz umarım
Benimde 2 gundur bu sekilde. Nstde de hic hareket etmeyince kan akisina bakildi hemen. Bencede 3saatten fazla hareket yoksa hemen gorunun. Demek son zamanlarda herkesin ayni oluyor.

Evet bak o da olabilir kanala girdiyse yerleri iyice daraldi :) hareker pat pat degilde daha cok saga sola kaymak gibi demi
Heh benimki aynı böyle. Kontrolume daha var 8 ekimde çağırdı doktor suphelenirsem gidicem erkenden. Ayy doğum belirtisi miymiş bu başlasam mi heyecan yapmaya :)
Maşallah minige büyümüş bile. Sağ salim evinize gidin Insallah en kısa zamanda.

Normal doğumdan sonra adet ağrısı pek kalmıyor diyorlar. Ben kivranirdim hastalanacagim zaman. Gerçekten geçiyor mu?

Şu an aylar sonra yaşamaya başladım o ağrıları yine hiç özlememişim gerçekten.

Normal doğumdan sonra adet ağrısı pek kalmıyor diyorlar. Ben kivranirdim hastalanacagim zaman. Gerçekten geçiyor mu?

Şu an aylar sonra yaşamaya başladım o ağrıları yine hiç özlememişim gerçekten.

Ben de merak ediyorum bunu. Çok ağrım olmazdı sadece adet günü sabahımda parol içince geçecek kadar sancım olurdu. Ara ara yokluyor yine bu tarz bir sancı. Ama hiç olmasa ne güzel olur.

Insallah canim.
Abla cok heyecanliydi yavas yavas geciyor :) uyumasin seveyim modundaydi oturuyor yavas yavas :) bilse 2-3 aya doyacakk :)))))))

Günaydın kızlar nasılsınız ? İstanbul Anadolu yakasında Akasya Avm deki e bebek kapanıyor ve tüm ürünler bebek bezleri de dahil %50 indirime girdi. Eşim dün bayağı alış veriş yaptı... Bebek bezi, bebek pamuğu,şampuan,yağ,bebek ayakkabısı, oyuncak ve bebek salıncağı aldık çok karlı alışveriş oldu. Sizinde aklınızda bulunsun ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…