- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ancak yarın çıkıp bakacağım tek çıkmaya korkuyorum eşim hafta sonları boş oluyor .. merdiven çıktım bende bugün çömelmekten kolay geldi biraz duvarda destek alarak çömelmede yaptım ama işe yarar inşallahPilates topu bulabildiniz mi? 1gunde 1cm acilmisim ama cok ugrastim egil kalk surekli ve cok hareket ettim
Ancak yarın çıkıp bakacağım tek çıkmaya korkuyorum eşim hafta sonları boş oluyor .. merdiven çıktım bende bugün çömelmekten kolay geldi biraz duvarda destek alarak çömelmede yaptım ama işe yarar inşallah
aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur
en son kontrolde bende soyledim doktoruma midem cok yaniyodu ve gaviskon fayda etmemeye basladi. Renni nin surubunu verdi birde pulcet mide koruyucu aksam 9 dan sonra su icme yuksek yastikta yatmaya calis dedi ilaçlar iyi geldi banaBende yoğurt süt su ekmek ne varsa denedim bana mısın demedi. Gece dev ederse uyuyamam hayatta.
Daha erken baslamadigina şükrediyorum açıkçası.
Leblebi yiyorum ben midem yandığında iyi geliyo bi de yan yatıyorumOnu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)
Şimdiye kadar yanmadı bi kaç kere ara ara. Şimdi midemde alevler var sanki mübarek bi anda mi saçlandı anlamadım ki :)
Uydurmuş demekki birileri :)))Kızım saçlı doğdu canım hiç midem yanmadı
Çok şanslısın doktorun ne güzel destek .. bende umuyorum ki 2 3 cm açılmayla gitmiş olurum muayeneye inşallah .. hatta muayeneden önce açılma ve sancı olursa ebde çekmek isterdim orda zırt pırt muayene olmaktansa ev rahatBende ise yaramis gorunuyor. Mutfak tezgahi, sandalye, koltuk tutunup kalkmaya calisin ama belinize dikkat edin. Dr um israrla normal dogurcaksin diyor 3cm olsam direk suni alicam ama bakalim nişandan sonra sancilarim olucak mi dr kendi yapti da nisan geldi zaten
Ben hiç ilaç kullanmadım bunun için henüz. Sürekli devam ederse yazarım doktoruma kontrole 1 haftadan fazla var.en son kontrolde bende soyledim doktoruma midem cok yaniyodu ve gaviskon fayda etmemeye basladi. Renni nin surubunu verdi birde pulcet mide koruyucu aksam 9 dan sonra su icme yuksek yastikta yatmaya calis dedi ilaçlar iyi geldi bana
Leblebi deneyeyim bende hiç aklıma gelmedi. Insallah geçicidir çok zormuş mide yanmasıLeblebi yiyorum ben midem yandığında iyi geliyo bi de yan yatıyorum
Yükselttim yastığı hiçte sevmem böyle yatmayı :)Midesi yanan arkadaşlar ben yastığımı yükseltiyorum iyi geliyor deneyin isterseniz bir de karpuz çok iyi geliyor
Evet, Önceki hafta kordon dolanmış ama sıkıntı degil normal süreç demişti doktorum. Bi sonraki hafta kendi kendine açılmıştı.. tek sefer dolanması sorun olmuyomuş, bazıları 2-3düğüm oluyomuş o zaman alarma geciyo doktorlar..öncelikle doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nsaip etsin.anne karnındayken bebeğinin boynuna kordonu dolanan oldu mu? daha sonra çözüldü mü?
Allah kolaylıklar versin hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk tecrübeli anneler yardımcı olacaktır sakin olmaya çalışKızlar merhaba bel ve kasık sancısıyla doktora gittim 2 cm açıklık nstde sancı çıktı yatış vereyim sabah doğum olur dedi bende ev yakın eve gitmeyi tercih ettim duş alırım sancıları evde çekerim diye düşündüm. Şimdi evde açılma olması için neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz kimsem yok yanımda.
Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederiimm❤
Allah razi olsun iyi dualariniz dilekleriniz icin.
Rabbim yardimciniz olsun hepinizin tek tek.Darisi basiniza saglikla sihatle insallah.
Acaba tlfla mı sorsan!! Ben de haftaya yaptırıcam, kısmetse öbür hafta dogum..En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yapar
Peki patikli tulumların ve altların içine de çorap vermek gerekiyor mu? Sürekli çanta düzenleyip duruyorum. Yok bu ince, bu kalın, bu büyük diye diye hala netleştiremedim
Kızlar böyle
çok teşekkür ederim canım benim
Aslında annem şu minnak 5’li iç dış zıbın takımlarından almış ama gözüme çok minnak göründü bebiş biraz iri olarabilr doktor 3300 gr olabilir dedi içine sığmaz sanırım
Kızlar mide yanmasına en iyi karbonat geliyor. Benim gece mide yanmalarımda kurtarıcım oldu. Yanımda her an. Midem yanınca atıyorum ağzıma üstüne şu içiyorum ve çok rahatlıyorumaynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur
Uydurmuş demekki birileri :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?