2018 Ekim Anneleri

Pilates topu bulabildiniz mi? 1gunde 1cm acilmisim ama cok ugrastim egil kalk surekli ve cok hareket ettim
Ancak yarın çıkıp bakacağım tek çıkmaya korkuyorum eşim hafta sonları boş oluyor .. merdiven çıktım bende bugün çömelmekten kolay geldi biraz duvarda destek alarak çömelmede yaptım ama işe yarar inşallah

Bende ise yaramis gorunuyor. Mutfak tezgahi, sandalye, koltuk tutunup kalkmaya calisin ama belinize dikkat edin. Dr um israrla normal dogurcaksin diyor 3cm olsam direk suni alicam ama bakalim nişandan sonra sancilarim olucak mi dr kendi yapti da nisan geldi zaten

aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur

Bende yoğurt süt su ekmek ne varsa denedim bana mısın demedi. Gece dev ederse uyuyamam hayatta.

Daha erken baslamadigina şükrediyorum açıkçası.
en son kontrolde bende soyledim doktoruma midem cok yaniyodu ve gaviskon fayda etmemeye basladi. Renni nin surubunu verdi birde pulcet mide koruyucu aksam 9 dan sonra su icme yuksek yastikta yatmaya calis dedi ilaçlar iyi geldi bana

Onu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)

Şimdiye kadar yanmadı bi kaç kere ara ara. Şimdi midemde alevler var sanki mübarek bi anda mi saçlandı anlamadım ki :)
Leblebi yiyorum ben midem yandığında iyi geliyo bi de yan yatıyorum

Son düzenleme:
Selam arkadaslar. Uzun zamandir yazmadim. Dogum yapan tum arkadaslar gozunuz aydin. Saglikla gule gule buyutun. Bol sütlü az gazlı çok uykulu günler dilerim size. Gün alan arkadaslara da hayırlı olsun diyorum. Bugün benim de kontrolüm vardı. Son kontroldr 8 ekim demiştik ama o gün drumuz hastanenin diğer yerleşkesinde olacakmış. O yüzden 8 i olmayacak sanırım. Nst de sıkıntı çıkmadı şükür. 3120 gram 52 cm olmuş kuzum maşallah. Perşembe veya cuma tekrar gidicez.

Çok şanslısın doktorun ne güzel destek .. bende umuyorum ki 2 3 cm açılmayla gitmiş olurum muayeneye inşallah .. hatta muayeneden önce açılma ve sancı olursa ebde çekmek isterdim orda zırt pırt muayene olmaktansa ev rahat

Midesi yanan arkadaşlar ben yastığımı yükseltiyorum iyi geliyor deneyin isterseniZ bir de karpuz çok iyi geliyor

en son kontrolde bende soyledim doktoruma midem cok yaniyodu ve gaviskon fayda etmemeye basladi. Renni nin surubunu verdi birde pulcet mide koruyucu aksam 9 dan sonra su icme yuksek yastikta yatmaya calis dedi ilaçlar iyi geldi bana
Ben hiç ilaç kullanmadım bunun için henüz. Sürekli devam ederse yazarım doktoruma kontrole 1 haftadan fazla var.

Leblebi yiyorum ben midem yandığında iyi geliyo bi de yan yatıyorum
Leblebi deneyeyim bende hiç aklıma gelmedi. Insallah geçicidir çok zormuş mide yanması

Midesi yanan arkadaşlar ben yastığımı yükseltiyorum iyi geliyor deneyin isterseniz bir de karpuz çok iyi geliyor
Yükselttim yastığı hiçte sevmem böyle yatmayı :)

Kızlar merhaba bel ve kasık sancısıyla doktora gittim 2 cm açıklık nstde sancı çıktı yatış vereyim sabah doğum olur dedi bende ev yakın eve gitmeyi tercih ettim duş alırım sancıları evde çekerim diye düşündüm. Şimdi evde açılma olması için neler yapabilirim yardımcı olabilir misiniz kimsem yok yanımda.

öncelikle doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nsaip etsin.anne karnındayken bebeğinin boynuna kordonu dolanan oldu mu? daha sonra çözüldü mü?
Evet, Önceki hafta kordon dolanmış ama sıkıntı degil normal süreç demişti doktorum. Bi sonraki hafta kendi kendine açılmıştı.. tek sefer dolanması sorun olmuyomuş, bazıları 2-3düğüm oluyomuş o zaman alarma geciyo doktorlar..

Merhaba benimde midem çok yanıyordu artık dayabamıyorum diye mesaj attım renie şurup kullanıyordum drum lansor mide ilacı verdi dünya varmış bir tane içtim birkaç gündür yanma filan kalmadı drunuza danışın bu konuyu dayanılacak gibi değil gerçekten

Bu arada bir çoğumuz artık doğum tarihleri belli rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkese sağlıklı kolay doğumlar diliyorum

Allah kolaylıklar versin hayırlısıyla sağlıkla gelsin kuzucuk tecrübeli anneler yardımcı olacaktır sakin olmaya çalış

Kizlar hepinize tek tek tesekkur ederiimm❤
Allah razi olsun iyi dualariniz dilekleriniz icin.
Rabbim yardimciniz olsun hepinizin tek tek.Darisi basiniza saglikla sihatle insallah.

Canim gozun aydin Allah evladina saglik sihat versin insallah uzun zamandir giremiyorum takip de edemedim ..

Ben ayin 21 inde cuma sabahi suni sanci ile dogum olucak diye hastaneye yattim ama ne yaziķki cumartesi oglene kadar sanci cektim acilma olmadi dr um acil sezaryana aldi sezaryanla 38+4 de dogum oldu cok sukur kizim iyi ama sarilik riakimiz var ainirdayoz bugun yaticakti hastaneye dr bi gun daha emzor bol.vol bakalim dedi .. dualariniza ihtyacimiz var hepinizi opuyorum .

Dogum yapcallara Allah bir avazda nasip eylesin .. yapan annelere saglik sihat evlatlarinada saglikli uzun omurler versin Allah insallah

Acaba tlfla mı sorsan!! Ben de haftaya yaptırıcam, kısmetse öbür hafta dogum..

Peki patikli tulumların ve altların içine de çorap vermek gerekiyor mu? Sürekli çanta düzenleyip duruyorum. Yok bu ince, bu kalın, bu büyük diye diye hala netleştiremedim

Gerekiyor canim.Cabuk ısı kaybediyorlar.Kalın ve kucukleri yedekle en fazla eve geri döner :)

Canım o yenidogan minikligi ile boyle kucukler tam oluyor inan.

aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur
Kızlar mide yanmasına en iyi karbonat geliyor. Benim gece mide yanmalarımda kurtarıcım oldu. Yanımda her an. Midem yanınca atıyorum ağzıma üstüne şu içiyorum ve çok rahatlıyorum eğer tuz ile ilgili bir sıkıntınız varsa. Eczane de içinde tuz olmayan karbonat satılıyor. Ondan alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…