2018 Ekim Anneleri

:)))) çok iyiymiş ne güzel kist öyle

Ben adet sancısı çekmiyodum o yüzden korkuyorum iste doğumu beceremem diye.. ki hayatimda bir iki kere şiddetli oldu acilde ağrı şoku diye tedavi ettiler.. beceremicem ben bu işi yaa offff ((

Ben adet sancısı çekmiyodum o yüzden korkuyorum iste doğumu beceremem diye.. ki hayatimda bir iki kere şiddetli oldu acilde ağrı şoku diye tedavi ettiler.. beceremicem ben bu işi yaa offff ((
Öyle düşünme canım sonuçta Allah bunu bize vermiş doğuranlar nasıl doğuruyor bir doğuran ikinciyi yapar mı çok kötü bir şey olsa öyle düşün bende korkuyorum ama normal ilk defa yaşayacağız Allah nasip ederse neyle karşılaşacağız nasıl bir şey bilmiyoruz ilk bi sancı gelsin bakalım nasıl bi ağrısı var belki hafif atlatacağız kendi kendimizi sakinleştirip rahatlatmamız lazım stres yaparsak olmaz bana burası çok iyi geliyor arkadaşlar tam destek valla Allah razı olsun herkesten

Moralim cok bozuk kizlar 1 saattir agliyorum
Anlatmam lazim dertlesmem lazim

Malesef ki konu kaynanam. Benim 7 yil cocugum olmadi ne iltihabim kaldi ne kisir oldugum ne kilodan çocuğum olmadigi...vs
Esimin yaninda varsin olmasin benim yanimda ben suclu olurdum. En son evlerine yatili 1 yil once gittim çünkü surekli laf sokuyordu ki cevabını verdiğim halde
Gorumcém gunde 4 pakete kadar sigara icer bu sebeple evde istemedim onu. Yalniz geleceksen gel ama onu getirme bak cocuguma bisey olur dedim. Ilk zamanlar ses cikarmiyordu bende aramıyordum bugun mecburi aramam gerekti dondu dolasti bana oglumun evine gelirken sana mi soracagim dedi sen bana bisey diyemezsin gelirim dedi. Bak yemin ediyorum ben umrunda degilim kadinin derdi huzur kacirmak. Ev oğlunun değil ikimizin dedim. Ben egitimciyim tabi hamilelik...vs calisma hayatinda biraz pasif kaldim inanin bu tarz insanlari muhatap alip konusmam ama malesef ki basimda boyle bir kadin var. Anneme anlattim sütün kesilir senin dedi dogru da soyledi çünkü kadinin agzi durmuyor. Eşime ben senden ayrılmak istiyorum dedim bugun artik 8 yildir yeterince dayandim kadinin yuzune tukursem Ya Rabbi şükür diyerek namaza duracak cinste. Yine dedim yaşlı kadin ya yanlis anlama bak bende cocugumu dusunmek zorundayim senmisin alttan alan azicik ceneni tut diye uste cikmaya calisiyor. Sana iyilik yaramaz dedim kapattim.

Inanin belki ne kötü gelin diyorsunuz ama degil cok laf soyledi cok eziyet etti bana. Bir igne bile almadi zeynepe ama diger torunlarina kiyafet alacagini anlatir surekli

Bana defalarca kisir muamelesi yapti cok degil 1 sene once bosuna tup yaptirma olmaz senin cocugun dedi. Bu sebeplerden sogudum kadindan sevemiyorum yalan degil. Konusup kapatinca sancılarım basladi toparlan beni gotur dedim esime. Yuvam yikilacak ciddiyim. Zaten ya uyanamazsam ya kizim annesiz kalirsa diye uzuluyorum. Herkes ne kadar mutlu ama ben cok mutsuzum

Oyle dusunme. Normal istiyorsan becerirsin. Benimki yasayan cocuk olsa simdi hatirlamazdim bile agrisini. Sonucta bitiyor gidiyor. Bana ikinma kismi daha zor gelmisti ama o doktorlarin hatasi. Cunku ben kakam var tuvalete gidebilir miyim dedim bana kakan yok bebek o dediler. 1 saat boyunca kakami tutarak ikinmaya calistim. Meger ikisi ayni seymis. Sonra yasli bir ebe kakani birak dedi bi kerede cikti. Yani dogum kismi kolay.
Ama agri cekmek istemiyorum diyorsan da sezaryen yaptir. Kim ne diycek ki. Ben iyilesmesinin daha zor oldugunu dusundugum icin sezaryen istemiyorum ama cocuk donmemeye devam ederse mecbur. Hatta doktorum da daha once travma yasadin istersen donse bile sezaryen yapalim diyor.
Bu arada ben dogumu capa'da yapmistim. Doktorlar hep gencti. Ilgilenip iyi davrandilar ama bazen tecrube daha onemli oluyor galiba.

Canım sizin ilişkinizde kayınvalideniz problem anladığım kadarıyla ama eşininde anneai malesef ortada arada kalıyordur muhakkak ..seni tutsa daha çok üstüne gidersin diye düşünüyordur belkide oyüzden sen günah keçisi oluyorsundur ..eşin ne düşünüyor bu konuda ?ben senin yerinde olsaydım bu konularda hiç muhattap olmazdım annesiyle eşime aöylerdim sigara içiyor ablan lütfen rica et gelince içmesin yada balkonunuz varsa orada az içsin şeklinde idareci olabilirsin ..ama annesine gelme demek olmaz tabi ne kadar seni kırmış olsada boşver iyilik sende kalsın herkes ettiğini bir şekilde bulur yaşar ..bak sonuç olarak o okadar laf aöylemiş ama sen onun torununu taşıyorsun şuanda ..ouüzden üzme kendini biraz orta yolu bulmaya çalışın eşinle birlikte tabi oda senin yanında olabiliyorsa

Sağolun kızlar kafam çok karışık net değil.. ne istediğimi tam bilmiyorum.. tek bildiğim kendimi bi yere şartlayıp sonra pişman olmak istemiyorum.. Allaha emanet deyip dua ediyorum yol gösyersin diye.. sezeryandada normaldede riskler sıkıntılar var.. insan bilemiyoki başına ne geliceğini.. hayal edemiyorum ikisindende korkuyorum.. hayırlısından başka bişey istemiyorum.. Allah herkesin yardımcısı olsun benimde inşallah..

İnan böyle birşey yaşamadığım için ne diyeceğimi bilmiyorum. Allah sabır versin. Sen çok takmamaya çalış. Çocuğuna odaklan.

Bu kayınvalide gelin görümce bs sorunların iş eşte bitiyor ama benim eşimde hep susardı orta yolu bulamazdı en son kendim carladım:) ki şuan yıllardır beklemenim uğraşın sonucunda hamilesin çok şükür daha dikkatli olmaları gerekiyor bu saatten sonra sadece eşinle hallet o gerekeni yapsın inşallah eşinde anlar herşeyi senin yanında olur canım çocuğunu düşün boşver onları

Merak etmiştik sizi
İyi olmanıza sevindim gözünüz aydın
Gercekten tüm acılar unutuluyor evladını kucağına alınca Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu

Amin inşallah canım hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin .. benim dr um sürekli sebepsiz şekilde sırf tüp bebek diye sezaryen yapmaya çalıştı korkmama rağmen istemedim bekliyorum Allahın izniyle sezaryen nasipse zaten o olur hamgi şekilde sağlıkla kucağımıza alacaksak Allah onu nasip etsin sana bana herkese

İnşallah bizim dolanan kordon dA çözülür bizimki iki kat dolanmış sürekli elim karnımda hareketlerini takip ediyorum

Kizlar bebislerini kucagina alan annelere masallah darisi bizede olsun insallah saglikla büyütelim
Kizlar bide bebek görmesine gelenlere ne ikram ediyorsunuz önden hazirlayip buzluga filan koydunuzmu biseyler planlariniz varmi

Çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Canimm yazdiklarini okudum daha öncede kaynananin dediklerini yazmıştın bebeğini dusun ona kavusmak için yasadigin zorlukları beklediğin günler yakin bak ne güzel kucagina alacaksin sen hamilesin lohusa olacaksin asla lafini esirgeme ezdirme kendini eşine de söyle biz bubebek icin neler cektik diye şimdi senin mutlu huzurlu olman lazim ki bebeginde etkilenmesin eşine kendini anlat kaynanana da son birkez anlat. Belki anlar
Allah yardimcin olsun miralini yüksek tut Allaha emanet ol

Kizlar bebislerini kucagina alan annelere masallah darisi bizede olsun insallah saglikla büyütelim
Kizlar bide bebek görmesine gelenlere ne ikram ediyorsunuz önden hazirlayip buzluga filan koydunuzmu biseyler planlariniz varmi
Ben sigara böreği sardım ..hazır kurabiye sarma flnda alırım onunla uğraşamyız zaten gelen insanlrda yemeye içmeye gelmeyexwklerdie :) çayın yanına kek börek bileyler yapabilirsiniz sizde

Canım bana ablam sarma yaptı buzluğa attık ev işim pztsi bitiyor inşallah o zamanda börek sarıp atacağız bir de kek düşünüyorum buzluğq daha önce kek atmadım ama arkadaşım atılıyor dedi onuda şimdiden yapıp atmayı düşünüyorum belki fırsatım olmaz hazır olsun .. birde çikolata lokumum var yeter sanırım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…