- 27 Haziran 2017
- 1.624
- 1.800
- 133
Evet canim yarin cok heyecanliyim sizin ne zamanOoowww seninde mi yarın :) maşallah ne güzel ya sağlıkla kavuşun sizde inşallah çok heyecanlı valla herkes doğuma gidiyor ne güzel :)
Öncesinde de çocuk yokmu hala bak bi yastan sonra olmuyor muslari dinliyodum hepsinin ağzına kurekle vurasim varAyyy etrafımızdakiler felaket tellalı gibi ya kimseyi görmek duymak istemiyorum bende daha çocuğun günü gelmemiş doğurmuyon mu ne zaman dopurcan herkes doğurdu nefret geldi ya doğurmuyorum iyi böyle hahahah ne değişik insanlar var ya sanki doğumumuz geldide biZ doğurmadık
Ben bekliyorum sancı gelsin açılma olsun diye canım inşallah günü geçmeden suni sancıya gerek kalmadan gelir kızımEvet canim yarin cok heyecanliyim sizin ne zaman
Suyunu patlatırcılar mı?? Keşke hamileleri izole etseler böyle saçma sapan insanların yaklaşması yasak olsa6 ekimde kontrolum var benim de cati muayenesi yapicak doktorum bebek ne zaman geliyor diyenlere de dogum sekli belli değil muayeneden sonra belli olucak diyorum bu seferde yaptirma suyunu patlatircilar turedi oyle biseyle karsilasan oldumu
Onu bende çok dinledim :) işin ilginç yanı onu diyenler şimdide bi doğsunda bu günlerini ararsın diyorlar :)))) önceden herşeyi çocuk olmayışına bağlıyorlardı şimdide varlığına bağlayacaklar galiba boş boş konuşup dursunlar artık valla Allah nasip etti ya şükürler olsun Rabbim izin verdikten sonra sağlığımız yerinde olduktan sonra kızımada bakarım kendimede gezerimde işimide yaparım çocuk yapmak bu kadar kötü birşeyse yıllardır niye başımın etini yedinİz olmadığını bile bile diyorum bazen sesleri kesiliyor :)Öncesinde de çocuk yokmu hala bak bi yastan sonra olmuyor muslari dinliyodum hepsinin ağzına kurekle vurasim var
Canım sen de hayırlısıyla kavuş inş bebeğine ben de yarın gidiyorum hayırlısıyla kavuşuruz umarım kolay gelsinEvet canim yarin cok heyecanliyim sizin ne zaman
Onu bende çok dinledim :) işin ilginç yanı onu diyenler şimdide bi doğsunda bu günlerini ararsın diyorlar :)))) önceden herşeyi çocuk olmayışına bağlıyorlardı şimdide varlığına bağlayacaklar galiba boş boş konuşup dursunlar artık valla Allah nasip etti ya şükürler olsun Rabbim izin verdikten sonra sağlığımız yerinde olduktan sonra kızımada bakarım kendimede gezerimde işimide yaparım çocuk yapmak bu kadar kötü birşeyse yıllardır niye başımın etini yedinİz olmadığını bile bile diyorum bazen sesleri kesiliyor :)
Cok sevindim canim. Herkese guzel moral olsun :)Kızlar kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi göğsümde uyuyorhepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim size doğum öykümü anlatiyim... sabah doktora gittiğimde 1-2 cm açıklık var ama doğum akşamda olabilir bi hafta sonra da dedi doktorum ben dışarda bütün gün gezdim dolaştım ara ara sancılarım vardı ama dakikasına bakmadım açıkçası önemli de gelmedi 2 gün önce doktora gittiğimde de zaten 1-2 cm açıklığım vardı zaten... sonra gece yarımda saymaya başladım sancıları 3 dkda 1 ortalama 40 saniye sürüyodu 1 saatten fazla takip ettim sonra yakın bir hastaneye gittim kontrole pek yoğun ağrı hissetmediğim için ordaki doktor muayenede 1-2 cm diyince yalancıdır diye inanmıştık zaten günlerdir var diye ama nstye de bi bakalım diyince düzenli 70-10 arasında sancı vardı. kızımın kordonu kafasının etrafında sıkışabildiğinden kontrol altında olabilelim diye doktor doğum başlamış evde beklemeyin hastanenize gidin nolur nolmaz yarın akşama doğru doğar dedi gece saat 3te. 4.30ta hastaneme gittim 4cm açıklık olmuştu doğumhaneye aldılar beni kordonu iyi takip edebilmek için saat 8.10da kızım doğdu. İlk doğum olmasına rağmen herşey o kadar hızlı ilerledi ki epey bi sancı çektikten sora daha 6-7 cmdir ilk doğumsa derken yardımcılar ben doğuruyorum dedim diye tekrar muayene edince 9 cm olmuş diyip eşimi çıkardılar... doğum düşündüğünüzden çok daha hızlı gelişebiliyor gerçekten doğum olduğunu farkettiğim süre 4 saatti geri kalanı dışarda gezerken ya da basit adet ağrısı gibi
Bizim hatunlarda cocuk olunca klasik modlar:Etrafrakiler cocuk olunca hayati oyle bir kotuye empoze etmisler ki sanki hapis olcak gibi :) o zaman yapma yani demi bu kadar kotu bir sey olsa insanlar bu kadar ugrasmaz bu isin dr lari olmaz :) elbet zorluklari olucaktir ben her zmn soyle diyorum hayata her daim bize muhtac bir insan gelecek onu sekillendirmek bizim elimizde.bebek oldu diye eve kapanmanin manasj yok ilk 6 ayi atlattik mi gerisi tamam ki bizimkilerin ilk 6 ay sonrasi bahara gelicek :) o dogum sekline ben hala bebek karar vericek hayirlisi diyorum tek hatam dogum tarihini herkese soylemek oldu aileler dahil..bir daha yasarsam 15 gun ilerisini soylicem :)
İnşallah sorun olmaz cok da stres yapma.. araba ile yolculuk pek yapma.. onun da etkiledigini söylerler hep. Doktor takibinde olduktan sonra da bir sey olmaz Allahın izniyleİnşallah bizim dolanan kordon dA çözülür bizimki iki kat dolanmış sürekli elim karnımda hareketlerini takip ediyorum
Ayyy yaa deli onlar dicem artik:)) alttan muayneyi en bastan yapan drlar bile var oyle olsa yaparlar mi? Ben karsilasmadim da duymadim da. Benmde 5 ekimde bakcak tekrar acilmam var mi diye:)6 ekimde kontrolum var benim de cati muayenesi yapicak doktorum bebek ne zaman geliyor diyenlere de dogum sekli belli değil muayeneden sonra belli olucak diyorum bu seferde yaptirma suyunu patlatircilar turedi oyle biseyle karsilasan oldumu
6 aya bile kalmiyor canim.Zaten hep cikinca cocukta alisiyor.Cocukla daha bile guzel bazi seyler bence❤cidden keyif almayi bilmek bizlerin elinde
Bizim hatunlarda cocuk olunca klasik modlar:
Artik hayat bitti
Onu bunu yapamazsin bu cocuklarla
Kitap ve cay yok
Kilolari soylemiyrm bile
Valla ozellikle tek cocugu tecrube ettim henuz hersyde yapiliyor:))) biraz ayarlamak lazim
Sonucta bebegi gectim insan evlenince sehir degistrnce yada yeni bi iste bile hayti bi sekilde degisiyor.
Allah yeterki saglik sihhat ve huzurdan ayrmasin
Heyecanlı ve korkulu :)) çantayı çok kez kontrol etmiştim önceden bugün de bir gözden geçirdik her şey TamSm inş :)nasi bir duygu bilmek ben heralde surekli eksik bisey varmi diye kontrol eder dururdum.
Ooowww seninde mi yarın :) maşallah ne güzel ya sağlıkla kavuşun sizde inşallah çok heyecanlı valla herkes doğuma gidiyor ne güzel :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?