2018 Ekim Anneleri

Öncesinde de çocuk yokmu hala bak bi yastan sonra olmuyor muslari dinliyodum hepsinin ağzına kurekle vurasim var

6 ekimde kontrolum var benim de cati muayenesi yapicak doktorum bebek ne zaman geliyor diyenlere de dogum sekli belli değil muayeneden sonra belli olucak diyorum bu seferde yaptirma suyunu patlatircilar turedi oyle biseyle karsilasan oldumu
Suyunu patlatırcılar mı?? Keşke hamileleri izole etseler böyle saçma sapan insanların yaklaşması yasak olsa

Öncesinde de çocuk yokmu hala bak bi yastan sonra olmuyor muslari dinliyodum hepsinin ağzına kurekle vurasim var
Onu bende çok dinledim :) işin ilginç yanı onu diyenler şimdide bi doğsunda bu günlerini ararsın diyorlar :)))) önceden herşeyi çocuk olmayışına bağlıyorlardı şimdide varlığına bağlayacaklar galiba boş boş konuşup dursunlar artık valla Allah nasip etti ya şükürler olsun Rabbim izin verdikten sonra sağlığımız yerinde olduktan sonra kızımada bakarım kendimede gezerimde işimide yaparım çocuk yapmak bu kadar kötü birşeyse yıllardır niye başımın etini yedinİz olmadığını bile bile diyorum bazen sesleri kesiliyor :)

Kızlar alıntılayamadım ama hepinize tek tek teşekkür ediyorum rabbim hepimize yavrularımıza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inş karmaşık duygularım geçmedü hala sabahtan beri de arkadaşlarımızla dışarıdaydık daha yeni geldik işlerimi şu dakikadan sonra yetiştirmeye çalışacağım:) tek çocuklu son günüm umarım sorunsuz atlattığımız bir süreç olur

L Lawinya34 sağlıkla al kucağına inşallah :)

Ya kayınvalidem fln çocuk çocuk diyip durdu evleneli, 2 sene oldu daha. Bakan olur illa ki bizim çocuklara da büyükler baktı vs diyordu. 2-3 gün önce eşim ee artık sen de yavaştan eşyaları hazırla işe dönünce sen bakıcaksım dedi, “ne ben mi” diyor sizin yüzünüzden yaptık çocuğu bakacaksınız illa ki dedim. Bugün çok ilginç şeyler duydum bebekle ilgili son bir ay izole olmamız gerekiyor bence toplumdan bebeğin ağzına bir kaşık maden suyu dökün doğunca dediler ya, küçük bebeğe maden suyu mu içirilir dedim. Sen bilirsin gazlı olursa karışmayız diyorlar göğüsler için bişey dedi birisi, kanarsa görürsün diyor, felaket tellalı. Bir diğeri de çok hareket etme yat, bebek korkup ters döner de doğar dedi inşallah ters döner benimki daha dönmedi dedim. Sen yine de yat diyor

Cok sevindim canim. Herkese guzel moral olsun :)
Rabbim saglikla huzurla evladini buyutmeyi geride kalan bizlerede kolay dogumlar nasip etsin.
Duzenli sanci cok onemli bikez daha gormus oldum:)

Bizim hatunlarda cocuk olunca klasik modlar:
Artik hayat bitti
Onu bunu yapamazsin bu cocuklarla
Kitap ve cay yok
Kilolari soylemiyrm bile
Valla ozellikle tek cocugu tecrube ettim henuz hersyde yapiliyor:))) biraz ayarlamak lazim
Sonucta bebegi gectim insan evlenince sehir degistrnce yada yeni bi iste bile hayti bi sekilde degisiyor.
Allah yeterki saglik sihhat ve huzurdan ayrmasin

İnşallah bizim dolanan kordon dA çözülür bizimki iki kat dolanmış sürekli elim karnımda hareketlerini takip ediyorum
İnşallah sorun olmaz cok da stres yapma.. araba ile yolculuk pek yapma.. onun da etkiledigini söylerler hep. Doktor takibinde olduktan sonra da bir sey olmaz Allahın izniyle

Yarın doğum girecek arkadaşlar Allah yardımcınız oldun kolayca ağrısız sancisiz alırsınız Insallah bebisleri kucağınıza.

Zaman azaldıkça heyecan yapıyorum eşim hadi ne zaman dogurcan diyip duruyor

Milletin ne dediği konusuluyormus hamilelikte çok karşılaşmadım nadiren Insallah loğusa ikende öyle olur hiç gerilmeygerilmek üzülmek istemiyorum zaten erken sinirleniyorum artık

6 ekimde kontrolum var benim de cati muayenesi yapicak doktorum bebek ne zaman geliyor diyenlere de dogum sekli belli değil muayeneden sonra belli olucak diyorum bu seferde yaptirma suyunu patlatircilar turedi oyle biseyle karsilasan oldumu
Ayyy yaa deli onlar dicem artik:)) alttan muayneyi en bastan yapan drlar bile var oyle olsa yaparlar mi? Ben karsilasmadim da duymadim da. Benmde 5 ekimde bakcak tekrar acilmam var mi diye:)
Mesela ilk dogumumda o kadr bakti son zamanlar bile suya hicbsy olmadi kolunu sokmuyo ki sonucta demi ama:)))
Rahat ol arkadsm sen kendinide kasma. Hersy seyrinde gider ins

6 aya bile kalmiyor canim.Zaten hep cikinca cocukta alisiyor.Cocukla daha bile guzel bazi seyler bence❤cidden keyif almayi bilmek bizlerin elinde

Dimi ama :) bizler nasil evde bunaliyorsak onlarinkide can. Aman bu daha bebek anlamaz dememek lazim her firsatta cikarmak niyetim ya dur bakalim boyle konusmak kolay umarim basaririm :)

Daha simdiden bunlar iyi gunlerin olsun efendim bak bebek dogmadan cik dogunca zor olurlar vs vs yahu elbette bi zorlugu olacak bir insan geliyor dunyaya ama eve kapaninca daha guzel buyumeyecek ki daha bilincli egitimli neseli hayat dolu olmayacak ki :) ben simdiden yaz icin tatil bakiyorum mesela :) kesinlikle Aminn hepimizi diyorum son cumlenize :)

Ooowww seninde mi yarın :) maşallah ne güzel ya sağlıkla kavuşun sizde inşallah çok heyecanlı valla herkes doğuma gidiyor ne güzel :)

Bugun 1 saat yurudum, sicak suyla dus, comel kalk pilates, ustune birde ananas yedim :) sali gunune inat ettim 4cmle gidicem ben suni derse ki icime dogan o tamam dicem

Kızlar ya; dün malum evde temizlik vardı Bebiş çok az hareket etti ben de bugün dinlenme günü yaptım.Ama bebek acayip çok hareket etti,sevindim falan ama sonrasında alt tarafa sert vuruşlar başladı ki halen ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.Bu Arada çok afedersiniz WC ye zor çıkarken bugün 2 kere çıktın.Bir de çok hareketten mi bilmiyorum ama acayip midem bulanıyor ama çıkartmıyorum o seviyede değil yani.Şimdi kendime nane limon yaptım acaba üşüttüm mü diye?Böyle bir durumla karşılaşan ya da haberi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…