Hic valla. Bak Almanlara Kapadokyada kanguruya koymus bebeklerini dag bayir geziyorlar. Bana arkadaslarim bol bol kitap oku bi daha hic okuyamayacaksin diyor.
Ay maşallah inşallah bizimde öyle olur hızlı ve kolay :) Allah sağlıkla hayırla büyütmek nasip etsin gözünüz aydın olsun ..Kızlar kızımı kucağıma aldım çok şükür şimdi göğsümde uyuyorhepinize iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim size doğum öykümü anlatiyim... sabah doktora gittiğimde 1-2 cm açıklık var ama doğum akşamda olabilir bi hafta sonra da dedi doktorum ben dışarda bütün gün gezdim dolaştım ara ara sancılarım vardı ama dakikasına bakmadım açıkçası önemli de gelmedi 2 gün önce doktora gittiğimde de zaten 1-2 cm açıklığım vardı zaten... sonra gece yarımda saymaya başladım sancıları 3 dkda 1 ortalama 40 saniye sürüyodu 1 saatten fazla takip ettim sonra yakın bir hastaneye gittim kontrole pek yoğun ağrı hissetmediğim için ordaki doktor muayenede 1-2 cm diyince yalancıdır diye inanmıştık zaten günlerdir var diye ama nstye de bi bakalım diyince düzenli 70-10 arasında sancı vardı. kızımın kordonu kafasının etrafında sıkışabildiğinden kontrol altında olabilelim diye doktor doğum başlamış evde beklemeyin hastanenize gidin nolur nolmaz yarın akşama doğru doğar dedi gece saat 3te. 4.30ta hastaneme gittim 4cm açıklık olmuştu doğumhaneye aldılar beni kordonu iyi takip edebilmek için saat 8.10da kızım doğdu. İlk doğum olmasına rağmen herşey o kadar hızlı ilerledi ki epey bi sancı çektikten sora daha 6-7 cmdir ilk doğumsa derken yardımcılar ben doğuruyorum dedim diye tekrar muayene edince 9 cm olmuş diyip eşimi çıkardılar... doğum düşündüğünüzden çok daha hızlı gelişebiliyor gerçekten doğum olduğunu farkettiğim süre 4 saatti geri kalanı dışarda gezerken ya da basit adet ağrısı gibi
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla acısız ağrısız alırsın kucağına inşallahMerhabalar hanımlar benim de doğum nasipse yarın olacak heyecanlayım ve karışık dıygular içindeyim evdeki eksikleri tamamlamaya çalışıyorum her şey hazır olsun geldiğimizde diye yazamıyorum fazla o yüzden. Kızlar dualarınızı bekliyorum inş sağlıklı ve güzel hatırlayabileceğim bir doğum olur. Doğum yapan arkadaşlar güle güle büyütün bebişlerinizi güzel günler görsünler inş
Hiç yok öyle birşey herşeyide yapabilirsin bebeklede ilk günler zorluklar olur elbettw ama sonrasında herşey rayına oturuyor bebek var diye kendini eve kapatmamak gerek ..hayat devam ediyor hemde daha da renklenmiş bir haliyle :)Hic valla. Bak Almanlara Kapadokyada kanguruya koymus bebeklerini dag bayir geziyorlar. Bana arkadaslarim bol bol kitap oku bi daha hic okuyamayacaksin diyor.
İşte bu konu kişiden kişiye değişiyor biliyormusun?Hic valla. Bak Almanlara Kapadokyada kanguruya koymus bebeklerini dag bayir geziyorlar. Bana arkadaslarim bol bol kitap oku bi daha hic okuyamayacaksin diyor.
Peki canım kasılmaların olmaya devam etti mi?Kızlar bikaç gündür gündüzleri bebeğim az hareket ediyor gece cosıyor gibi geliyordu. Bu sirin bir olay gibi gozukse de aslında birşeyler ters gidiyor demekmiş. bebeğimin kordonu boynyndaymış bu yüzden strese girmiş 6 günde gram kilo bile almamış acil sezaryana alındım. Size nacizane bir iki tavsiyem var bir bnm gibi yapmayın daha cok var demeyin sürekli cantanızı kontrol edin eksik var mı diye. İki eğer bi değişiklik varsa hareketlerde drunuza koşun. Üç bir kalın bi ince battaniye yeter diye okudum ben ama en az üç ince lazım. İnce olan kirlenince cok caresiz kalıyorsunuz benden demesi. şimdilik bunlar geldi aklıma
nasi bir duygu bilmek ben heralde surekli eksik bisey varmi diye kontrol eder dururdum.tinimini_hnm B Bir mucize teşekkürler kızlar :) Hayatım boyunca hamile olarak kalacakmış gibi hissederken bi anda gün hatta şimdi saatleri saymaya başladık :) sağlıkla mutlulukla gelsin hepimizinkiler
Canim gecti bende sanirim yorgunluktan oldu 2 gun bu gun iyiyim yarinda dogum var zaten artik sona geldikEvett. Eger benimle ayni seyi yasiyorsaniz bunun adi adi ekstrasistol oluyor. O carpintiyi hissettiginiz anda bir garip hissediyorsunuz,sanki iciniz geciyor gibi. Bugun anestezi tahlilleri yapilirken bunu soyledim. Kardiyolojiye gonderdiler. Simdi holter cihazi taktilar bana 24 saat takip edip bakacaklarmis. Siz soylediniz mi bu durumu? Sadece carpinti derseniz normal derler..
Ayyy etrafımızdakiler felaket tellalı gibi ya kimseyi görmek duymak istemiyorum bende daha çocuğun günü gelmemiş doğurmuyon mu ne zaman dopurcan herkes doğurdu nefret geldi ya doğurmuyorum iyi böyle hahahah ne değişik insanlar var ya sanki doğumumuz geldide biZ doğurmadık6 ekimde kontrolum var benim de cati muayenesi yapicak doktorum bebek ne zaman geliyor diyenlere de dogum sekli belli değil muayeneden sonra belli olucak diyorum bu seferde yaptirma suyunu patlatircilar turedi oyle biseyle karsilasan oldumu
Ooowww seninde mi yarın :) maşallah ne güzel ya sağlıkla kavuşun sizde inşallah çok heyecanlı valla herkes doğuma gidiyor ne güzel :)Canim gecti bende sanirim yorgunluktan oldu 2 gun bu gun iyiyim yarinda dogum var zaten artik sona geldik
Etrafrakiler cocuk olunca hayati oyle bir kotuye empoze etmisler ki sanki hapis olcak gibi :) o zaman yapma yani demi bu kadar kotu bir sey olsa insanlar bu kadar ugrasmaz bu isin dr lari olmaz :) elbet zorluklari olucaktir ben her zmn soyle diyorum hayata her daim bize muhtac bir insan gelecek onu sekillendirmek bizim elimizde.bebek oldu diye eve kapanmanin manasj yok ilk 6 ayi atlattik mi gerisi tamam ki bizimkilerin ilk 6 ay sonrasi bahara gelicek :) o dogum sekline ben hala bebek karar vericek hayirlisi diyorum tek hatam dogum tarihini herkese soylemek oldu aileler dahil..bir daha yasarsam 15 gun ilerisini soylicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?