Aynen katılıyorum. Sürece alışana kadar zorluklar oluyor ama alıştıktan sonra herşey daha kolay.Hiç yok öyle birşey herşeyide yapabilirsin bebeklede ilk günler zorluklar olur elbettw ama sonrasında herşey rayına oturuyor bebek var diye kendini eve kapatmamak gerek ..hayat devam ediyor hemde daha da renklenmiş bir haliyle :)
Bebek asagi inipte bagirsaklara olan baski azaldığı icin olabilirKızlar ya; dün malum evde temizlik vardı Bebiş çok az hareket etti ben de bugün dinlenme günü yaptım.Ama bebek acayip çok hareket etti,sevindim falan ama sonrasında alt tarafa sert vuruşlar başladı ki halen ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.Bu Arada çok afedersiniz WC ye zor çıkarken bugün 2 kere çıktın.Bir de çok hareketten mi bilmiyorum ama acayip midem bulanıyor ama çıkartmıyorum o seviyede değil yani.Şimdi kendime nane limon yaptım acaba üşüttüm mü diye?Böyle bir durumla karşılaşan ya da haberi olan var mı?
Sağol canım cevap verdiğin için.O zaman mide bulantımın da olmaması gerekmez miydi ki?Bebek asagi inipte bagirsaklara olan baski azaldığı icin olabilir
Çok yoruldugun için ağrın artmış olabilir. Bebiste sen dinlenirken daha fazla oynar bana normal geldi belirtiler bende yorgunluktan sonra yaşıyorum benzerlerini.Kızlar ya; dün malum evde temizlik vardı Bebiş çok az hareket etti ben de bugün dinlenme günü yaptım.Ama bebek acayip çok hareket etti,sevindim falan ama sonrasında alt tarafa sert vuruşlar başladı ki halen ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.Bu Arada çok afedersiniz WC ye zor çıkarken bugün 2 kere çıktın.Bir de çok hareketten mi bilmiyorum ama acayip midem bulanıyor ama çıkartmıyorum o seviyede değil yani.Şimdi kendime nane limon yaptım acaba üşüttüm mü diye?Böyle bir durumla karşılaşan ya da haberi olan var mı?
Bi sorum var hanımlar,
Hamileligimi öğrenmeden önce saç boyası almıştım dibim geldi diye evde boyuyorum saçlarımı. Ama öğrenince boyayamadim saçımın yarısı kendi rengim yarısı boya şu an ve çirkin duruyor. Bazı yerlerde emzirirken de sakıncalı yazıyor bazı yerlerde kesin bulgu yok bu yönde yazıyor.
Doktora soran var mi ya da bilgisi olan? Doğumdan sonra emzirdigimiz için yine boyatamayacak mıyız acaba? Oje sürmeyi de özledim zaten iyice salmış hissediyorum kendimi kilo da aldı başını gidiyor :/
Aynen katılıyorum. Sürece alışana kadar zorluklar oluyor ama alıştıktan sonra herşey daha kolay.
Bence insanların demek istediği; çocuksuzların sahip olunan özgürlüğe asla kavuşulamayacak olması
Bana doktorum birkaç hafta önce kendisi söyledi ben sormadan saçlarını neden boyatmıyorsun diye :) bende boyatabilirmiyim dedim tabili artık boyatabilirsin dedi haftaya pzr boyatacağım bende doğuma girmeden birkaç gün önce tam diplere değdirmeden bitkisel boya ile yaptıracağım twkrar da sordum gwçen gittiğimde boyatma diyenler var dedim sen onlara bakma dedi hiç sorun yok boyatabilirsin dedi doktorum:)Bi sorum var hanımlar,
Hamileligimi öğrenmeden önce saç boyası almıştım dibim geldi diye evde boyuyorum saçlarımı. Ama öğrenince boyayamadim saçımın yarısı kendi rengim yarısı boya şu an ve çirkin duruyor. Bazı yerlerde emzirirken de sakıncalı yazıyor bazı yerlerde kesin bulgu yok bu yönde yazıyor.
Doktora soran var mi ya da bilgisi olan? Doğumdan sonra emzirdigimiz için yine boyatamayacak mıyız acaba? Oje sürmeyi de özledim zaten iyice salmış hissediyorum kendimi kilo da aldı başını gidiyor :/
Bi sorum var hanımlar,
Valla benimde her korktuğum başıma geliyor sanki bana da suni verecek gibi ama ben şimdi annemi bekliyorum yanıma gelecek gelsin küveti su doldurup oturcam içinde o da çok işe yarıyormuş ama şimdi annem yokken korkuyorum :)) inşallah tam açıklıkla gireriz doğumaBugun 1 saat yurudum, sicak suyla dus, comel kalk pilates, ustune birde ananas yedim :) sali gunune inat ettim 4cmle gidicem bensuni derse ki icime dogan o tamam dicem
Valla benimde her korktuğum başıma geliyor sanki bana da suni verecek gibi ama ben şimdi annemi bekliyorum yanıma gelecek gelsin küveti su doldurup oturcam içinde o da çok işe yarıyormuş ama şimdi annem yokken korkuyorum :)) inşallah tam açıklıkla gireriz doğuma
Bende öyle olacaüım ama günler azaldıkça heyecan basıyor :))Kızlar bana bi deli cesareti geldi sanirim sezeryani spinal olacagim :)
Bebişin kucağında yazarsın belki :) bu kadar uğraşa pozitif bir doğum güzel bir kucaklaşma bekliyorum inşallah :)Ya gecende dedim ya suni sanci alanlar sanirim kisiden kisiye degisiyor kimisi bikac saat icinde dogum oldu diyor kimisi saatlerce acilmadim..var mi ilk dogumu suniyle yapan aramizda? Aa evet bak cok ise yarar hakikaten rahatlatirda seni aman dikkat et kayma ama. İnsallah bakalim senin cuma gunuydu benim sali. Yazarim ise yaradi yaramadi diye :) pozitif dusunelim en iyisi :)
Nişan renkli oluyordu sankiAcil bana yardm edin lütfen...
Az önce lavaboya gittim alttan avucumun yarısını dolduracak kadar saydam beyaz damarlı akıntı tarzı bişey geldi kıvamı akıntı gibiydi ama sonrasında sırt ağrım başladı nişan olabilir mi? Nasıl anlıcamdaha 36 haftayız bu kadar erken gelir mi ???
Benim korkularim cok şükür azaldi merak korkuyu bastirdi biraz tamamen gecmese de eskisi gibi degilimBende öyle olacaüım ama günler azaldıkça heyecan basıyor :))plojovic bize güç verr :) nasıldı spinal rahat geçtimi yine? Eşimde girecek benimle gerçi birqz tedirgin ama girmek te istiyor :))
Nette baktm anlamadm nişan değildir dimi saydam olmuyordr inşallah nişanNişan renkli oluyordu sanki
Bebişin kucağında yazarsın belki :) bu kadar uğraşa pozitif bir doğum güzel bir kucaklaşma bekliyorum inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?