2018 Ekim Anneleri

Aynen katılıyorum. Sürece alışana kadar zorluklar oluyor ama alıştıktan sonra herşey daha kolay.

Bence insanların demek istediği; çocuksuzların sahip olunan özgürlüğe asla kavuşulamayacak olması

Bebek asagi inipte bagirsaklara olan baski azaldığı icin olabilir

Çok yoruldugun için ağrın artmış olabilir. Bebiste sen dinlenirken daha fazla oynar bana normal geldi belirtiler bende yorgunluktan sonra yaşıyorum benzerlerini.

Bi sorum var hanımlar,

Hamileligimi öğrenmeden önce saç boyası almıştım dibim geldi diye evde boyuyorum saçlarımı. Ama öğrenince boyayamadim saçımın yarısı kendi rengim yarısı boya şu an ve çirkin duruyor. Bazı yerlerde emzirirken de sakıncalı yazıyor bazı yerlerde kesin bulgu yok bu yönde yazıyor.

Doktora soran var mi ya da bilgisi olan? Doğumdan sonra emzirdigimiz için yine boyatamayacak mıyız acaba? Oje sürmeyi de özledim zaten iyice salmış hissediyorum kendimi kilo da aldı başını gidiyor :/

Bu konu ilk zmnlarda acilmisti,benim saclarimda renk pigmentasyonu yok yaklasik 14-15 yasimdan beri beyaz cikiyor irsi ve yalnizca diplerini boyuyorum. Gebelikte drum izin vermiyorum dedi ama o sekilde durmak beni mutsuz edecekti bu yuzden normalde ayda 1 boyatiyorsam 9 ay gebelikte 3 kez boyattim. Diger zamanlar kapaticilarla zor olsada idare ettim. Ama benimki keyfi degildi eger icinize sinmiyorsa ve dr nuzda izin vermiyosa boyatmayin derim yinede siz bilirsiniz :)

Tamamen özgürlük evet tabiki olmuyor ama kısmen katılmıyorum :) ben kızımda 40 ımız çıkmadan dışarı da çıkıyorduk 3 aylıkken tatile de gitmiştik ..sonrasında anne vs varsa bırakabileceğiniz biz bırakıyorduk ve kocamlada birlikte dışarda vakit geçiriyorduk ..bebeklede çıkılabiliyor heryere bana göre ..kışta olsa ben eve kapanmam asla zaten bir kızım var gezmeyi çok seven :)) hepbirlikte her haftasonu biryerlerde olacağız inşallah ..hatta şimdiden planlar yapıyoruz annem gelir kızım uyuduktan sonra kaçarız diyorum eşimle sinemaya vs bebekle ilgilenir annem sütümüde sağr bırakırom ohh mis :)

Bana doktorum birkaç hafta önce kendisi söyledi ben sormadan saçlarını neden boyatmıyorsun diye :) bende boyatabilirmiyim dedim tabili artık boyatabilirsin dedi haftaya pzr boyatacağım bende doğuma girmeden birkaç gün önce tam diplere değdirmeden bitkisel boya ile yaptıracağım twkrar da sordum gwçen gittiğimde boyatma diyenler var dedim sen onlara bakma dedi hiç sorun yok boyatabilirsin dedi doktorum:)

Ojeyide arada bir surdum ama simdi surmuyorum cunku sanirim kan akisina tirnaklardan bakiliyormus. Acil bir durumda hastaneye gidersem birde onlari cikarmakla ugrasmamayim diye. Salmak konusunda hem fikiriz zaten kisitli kiyafet ve ozellikle ayakkabi ile bi yere kadar :) yazin terlik sandalet superdi de malum havalar sogudu :)

Bugun 1 saat yurudum, sicak suyla dus, comel kalk pilates, ustune birde ananas yedim :) sali gunune inat ettim 4cmle gidicem ben suni derse ki icime dogan o tamam dicem
Valla benimde her korktuğum başıma geliyor sanki bana da suni verecek gibi ama ben şimdi annemi bekliyorum yanıma gelecek gelsin küveti su doldurup oturcam içinde o da çok işe yarıyormuş ama şimdi annem yokken korkuyorum :)) inşallah tam açıklıkla gireriz doğuma

Ya gecende dedim ya suni sanci alanlar sanirim kisiden kisiye degisiyor kimisi bikac saat icinde dogum oldu diyor kimisi saatlerce acilmadim..var mi ilk dogumu suniyle yapan aramizda? Aa evet bak cok ise yarar hakikaten rahatlatirda seni aman dikkat et kayma ama. İnsallah bakalim senin cuma gunuydu benim sali. Yazarim ise yaradi yaramadi diye :) pozitif dusunelim en iyisi :)

Bebişin kucağında yazarsın belki :) bu kadar uğraşa pozitif bir doğum güzel bir kucaklaşma bekliyorum inşallah :)

Acil bana yardm edin lütfen...
Az önce lavaboya gittim alttan avucumun yarısını dolduracak kadar saydam beyaz damarlı akıntı tarzı bişey geldi kıvamı akıntı gibiydi ama sonrasında sırt ağrım başladı nişan olabilir mi? Nasıl anlıcam daha 36 haftayız bu kadar erken gelir mi ???

Nişan renkli oluyordu sanki

Bende öyle olacaüım ama günler azaldıkça heyecan basıyor :)) plojovic bize güç verr :) nasıldı spinal rahat geçtimi yine? Eşimde girecek benimle gerçi birqz tedirgin ama girmek te istiyor :))
Benim korkularim cok şükür azaldi merak korkuyu bastirdi biraz tamamen gecmese de eskisi gibi degilim
Ameliyathaneye girince anestezi doktoru ile de konuşup kendimi mutlu hissedersem kesinlikle spinal yaptircam bebegimi gormek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…