2018 Ekim Anneleri

Akıntıymş canm nişan değilmiş ama yinede sancın düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi yarn nst var bakalım inşallah güzel haberler alırım

Gecen cuma gunu dr um muayene ederken nisanim geldi ama bekliyoruz hala :) deneyimlemis oldum ki; nisan gelince dogum hemen olmuyor. Sanirim su gelince daha mühim.

Gecen cuma gunu dr um muayene ederken nisanim geldi ama bekliyoruz hala :) deneyimlemis oldum ki; nisan gelince dogum hemen olmuyor. Sanirim su gelince daha mühim.
Inşallah gelir artık sancılar Rabbim sağlıcakla kavuştursn ikinizide bi avazda kurtulursun inşallah canm. O kadar bekletmiş seni bundan sonrasını da anlamadan anlatırsn inşallah :) bizim tospik daha küçük beklesin sırasını önünde daha abileri ablaları var :)

Amin hepimizi insallah :) 37.haftayi bitirdikten sonra artik korkma demisti bana dr um. İstedigi zmn gelsin demisti sizinde az kalmis bitmeye.

Yine uykudan uyanilan göbek kasintisi ve agrisi yaşanan bir geceden merhaba kizlar tv actim
Göbeğimi kremledim avanak apti filmini izliyorum cok uykum var ama uyuyamıyorum canim cok acıyor
Kaşıntı çatladığı için oluyor, bol bol yağla yoksa sonra benim ilk gebeligimdeki pişmanlığı yaşayarsin. Ben kaşınınca ysğlardan oluyor sanıp bir de yaz ayıydı, yağlanmayı bırakmıştım. Şimdi çok dikkat ediyorum.

Canim malesef cok fazla çatladım hemde kirmizi kirmizi kremler yağlar sürdüm ama demekki olacagi varsa önüne geçmek mümkün değilmiş

Günaydın :)

Aklıma takılan bişey var komik ya da çok zorlama gelebilir belki ama başıma gelecek diye korkmuyor değilim.

Duştayken suyumuz gelirse anlar mıyız? Her duşa girişimde aklıma geliyor ya olursa da anlamazsam diye.

Canim malesef cok fazla çatladım hemde kirmizi kirmizi kremler yağlar sürdüm ama demekki olacagi varsa önüne geçmek mümkün değilmiş
Aynen öyle canım ben bir iki kere zeytinyağ sürdüm öyle krem yağ falan rlimde kolumda vucutta beni çok rahatsız eder bir daha da sürmedim bir tane çizik yok maşallah diyim :) arkadaşım sabah öğle akşam güreşçiler gibiydi evde yinede çatladı bana iç karnın genişmiş demekki falan diyorlar vucutla alakalı bu da bence ya da kremden ziyade suyla desteklemek lazım bol su içmek

Günaydın...
Kızlar karnım 10 gün öncesinden hafif düşmüştü aşağı,
Bugün sabah kalktım iyice inmiş aşağı,
O dereceki yürürken bacağım karnıma temas ediyor
Gerci az kaldı ayın 11 i sezeryan ama,
Bu karın beni götürür mü ayın 11ine muallaktayım...
İlk doğumumda apar topar oldu,
Bu planlı olsun istiyorum artık, rahat rahat günüm gelince gidiym doğurıym istiyorum...
Pofffff.....

Biranda boşalmıyo su merak etme :)
Duşta anlamasan bile çıktıktan bisüre sonra yine gelmeye hatta aralıklarla bi çok kez gelmeye devam eder...

Bende hiç olmadı gebeliltede,doğumdan sonrada olmadı şuandada yok çok şükür ödem

Doktorum bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama marka bilmiyorum kuaförüme gidip yaptıracağım hatta akşam boş bir saatte gideceğim koku olmasın diye çok ..iyi bir kuaför barsa bildiğin güvendiğin onlar yönlendirir zaten ama doktoruna danış yinede her gebeliktw doktorda farklı düşünüyor çünkü

Biranda boşalmıyo su merak etme :)
Duşta anlamasan bile çıktıktan bisüre sonra yine gelmeye hatta aralıklarla bi çok kez gelmeye devam eder...
Hep derler ya su bi anda boşalır bacaklarından süzülür diye ne bileyim sanki duşta olsa farketmem çocuğu tehlikeye sokarım gibi geliyordu bana. Peki su geldiğinde aralıklı akiyorsa hastaneye nasıl gidiliyor ped falan mi koymaliyim yeter mi ?
Karar vermeden sorucam doktoruma mutlaka, kuaförler güvenmiyorum açıkçası düzenli gittiğim bi yer yok içime sinmiyor nedense. Evde kendim boyadım şimdiye kadar.
Birde kuaforlerde farklı konuşuyor sanırım bitkisel boya ile normal boya arasındaki farkta.

Evet doğrudur benim eşimin arkadşı zaten kuaförüm bayada iyi bir kuaför oyüdwn güvwniyoeum o konuda ama yinede diplere çok değdirmeden yaptıracağım benim birde sarı saçlarım çok kltü duruyor malesef :/

Evet canım tamamen vucuda göre değişiyor annemin hic yok nesela 4tane dogum yapmis ne krem ne yag hak getire ama masallahi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…