Akıntıymş canm nişan değilmiş ama yinede sancın düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi yarn nst var bakalım inşallah güzel haberler alırım
Inşallah gelir artık sancılar Rabbim sağlıcakla kavuştursn ikinizide bi avazda kurtulursun inşallah canm. O kadar bekletmiş seni bundan sonrasını da anlamadan anlatırsn inşallah :) bizim tospik daha küçük beklesin sırasını önünde daha abileri ablaları var :)Gecen cuma gunu dr um muayene ederken nisanim geldi ama bekliyoruz hala :) deneyimlemis oldum ki; nisan gelince dogum hemen olmuyor. Sanirim su gelince daha mühim.
Inşallah gelir artık sancılar Rabbim sağlıcakla kavuştursn ikinizide bi avazda kurtulursun inşallah canm. O kadar bekletmiş seni bundan sonrasını da anlamadan anlatırsn inşallah :) bizim tospik daha küçük beklesin sırasını önünde daha abileri ablaları var :)
Kaşıntı çatladığı için oluyor, bol bol yağla yoksa sonra benim ilk gebeligimdeki pişmanlığı yaşayarsin. Ben kaşınınca ysğlardan oluyor sanıp bir de yaz ayıydı, yağlanmayı bırakmıştım. Şimdi çok dikkat ediyorum.Yine uykudan uyanilan göbek kasintisi ve agrisi yaşanan bir geceden merhaba kizlar tv actim
Göbeğimi kremledim avanak apti filmini izliyorum cok uykum var ama uyuyamıyorum canim cok acıyor
Amin amin :) Yarın 37+1 olacağız 38 i bi görsek istediği zaman gelsinAmin hepimizi insallah :) 37.haftayi bitirdikten sonra artik korkma demisti bana dr um. İstedigi zmn gelsin demisti sizinde az kalmis bitmeye.
Kaşıntı çatladığı için oluyor, bol bol yağla yoksa sonra benim ilk gebeligimdeki pişmanlığı yaşayarsin. Ben kaşınınca ysğlardan oluyor sanıp bir de yaz ayıydı, yağlanmayı bırakmıştım. Şimdi çok dikkat ediyorum.
Aynen öyle canım ben bir iki kere zeytinyağ sürdüm öyle krem yağ falan rlimde kolumda vucutta beni çok rahatsız eder bir daha da sürmedim bir tane çizik yok maşallah diyim :) arkadaşım sabah öğle akşam güreşçiler gibiydi evde yinede çatladı bana iç karnın genişmiş demekki falan diyorlar vucutla alakalı bu da bence ya da kremden ziyade suyla desteklemek lazım bol su içmekCanim malesef cok fazla çatladım hemde kirmizi kirmizikremler yağlar sürdüm ama demekki olacagi varsa önüne geçmek mümkün değilmiş
Sağlık olsun boşver yine de yağlar, bol nemlendirme epey rahatlatıyorCanim malesef cok fazla çatladım hemde kirmizi kirmizikremler yağlar sürdüm ama demekki olacagi varsa önüne geçmek mümkün değilmiş
Biranda boşalmıyo su merak etme :)Günaydın :)
Aklıma takılan bişey var komik ya da çok zorlama gelebilir belki ama başıma gelecek diye korkmuyor değilim.
Duştayken suyumuz gelirse anlar mıyız? Her duşa girişimde aklıma geliyor ya olursa da anlamazsam diye.
Bende hiç olmadı gebeliltede,doğumdan sonrada olmadı şuandada yok çok şükür ödemDaha once sezaryen olanlara bir sorum var. Bugun arkadasim dedi ki sezaryenden sonra bi sure cok odem oluyormus. Burda biri de oyle demisti sanki. Hep oyle midir?
Hamileligim iyi gecti ama su odemden cok sikayetim var zaten. Bir an once kurtulmak istiyordum.
Doktorum bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama marka bilmiyorum kuaförüme gidip yaptıracağım hatta akşam boş bir saatte gideceğim koku olmasın diye çok ..iyi bir kuaför barsa bildiğin güvendiğin onlar yönlendirir zaten ama doktoruna danış yinede her gebeliktw doktorda farklı düşünüyor çünküHangi boyayı kullandın? Emin değilim açıkçası çok kararsızım doktoruma sorucam unutmazsam bi sonraki kontrolde ama icerikte önemli sanırım boyada. Illa masum bisey seçmem gerekirse araştırma yapmam lazım şimdiden.
Bitkisel ile mi boyayabilirsin dedi doktor? 2 kutu boya duruyor eevde onları gözden çıkartıp bitkisel mi alsam bende doktorum izin verirse acaba. Kuaförlere de pek güvenmiyorum açıkçası var mi bi marka onerebilecegin?
Ay evet o da var son zamanlarda ne pantolon bulabildim giyecek en elbise. Almakta istemiyorum. Montum olacak mi hırka ile devam edebilir miyim bilmiyorum tshirtte eşimden giyindim ama ceket vs olmaz sanırım
Daha bugün oldu bulantım yemek kokusundan nasıl bulandı anlatamam ilk zamanlar gibiydi. Yanma var bu ara daha çok ama bulantı da oluyor arada
Hep derler ya su bi anda boşalır bacaklarından süzülür diye ne bileyim sanki duşta olsa farketmem çocuğu tehlikeye sokarım gibi geliyordu bana. Peki su geldiğinde aralıklı akiyorsa hastaneye nasıl gidiliyor ped falan mi koymaliyim yeter mi ?Biranda boşalmıyo su merak etme :)
Duşta anlamasan bile çıktıktan bisüre sonra yine gelmeye hatta aralıklarla bi çok kez gelmeye devam eder...
Karar vermeden sorucam doktoruma mutlaka, kuaförler güvenmiyorum açıkçası düzenli gittiğim bi yer yok içime sinmiyor nedense. Evde kendim boyadım şimdiye kadar.Bende hiç olmadı gebeliltede,doğumdan sonrada olmadı şuandada yok çok şükür ödem
Doktorum bitkisel boyayla boyatabilirsin dedi ama marka bilmiyorum kuaförüme gidip yaptıracağım hatta akşam boş bir saatte gideceğim koku olmasın diye çok ..iyi bir kuaför barsa bildiğin güvendiğin onlar yönlendirir zaten ama doktoruna danış yinede her gebeliktw doktorda farklı düşünüyor çünkü
Hep derler ya su bi anda boşalır bacaklarından süzülür diye ne bileyim sanki duşta olsa farketmem çocuğu tehlikeye sokarım gibi geliyordu bana. Peki su geldiğinde aralıklı akiyorsa hastaneye nasıl gidiliyor ped falan mi koymaliyim yeter mi ?
Bacaklarından süzülüyo zaten hatta ayaktayken bacaklarını açarsan musluktan akıyomuş gibi oluyo :)
Ben ilk gebelikte suyum geldiğinde hemen duşa girmiştim,
Çıkıncada hemen doğum çantamdan hasta bezi alıp koymuştum iç çamaşırımın içine,
Yolda ıslanmamıştı kıyafetlerim ama ameliyat önlüğü verince hemşire giy diye, elbisem değil ama o esnada külotlu çorabıma gecmişti su,
Normal ped tutmaz dı beni, çünkü aralıklarla bi gelince çok geliyodu...
Belki bazılarında azar azar geliyodur bilmiyorum...
Evet doğrudur benim eşimin arkadşı zaten kuaförüm bayada iyi bir kuaför oyüdwn güvwniyoeum o konuda ama yinede diplere çok değdirmeden yaptıracağım benim birde sarı saçlarım çok kltü duruyor malesef :/Hep derler ya su bi anda boşalır bacaklarından süzülür diye ne bileyim sanki duşta olsa farketmem çocuğu tehlikeye sokarım gibi geliyordu bana. Peki su geldiğinde aralıklı akiyorsa hastaneye nasıl gidiliyor ped falan mi koymaliyim yeter mi ?
Karar vermeden sorucam doktoruma mutlaka, kuaförler güvenmiyorum açıkçası düzenli gittiğim bi yer yok içime sinmiyor nedense. Evde kendim boyadım şimdiye kadar.
Birde kuaforlerde farklı konuşuyor sanırım bitkisel boya ile normal boya arasındaki farkta.
Aynen öyle canım ben bir iki kere zeytinyağ sürdüm öyle krem yağ falan rlimde kolumda vucutta beni çok rahatsız eder bir daha da sürmedim bir tane çizik yok maşallah diyim :) arkadaşım sabah öğle akşam güreşçiler gibiydi evde yinede çatladı bana iç karnın genişmiş demekki falan diyorlar vucutla alakalı bu da bence ya da kremden ziyade suyla desteklemek lazım bol su içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?