2018 Ekim Anneleri

Nişan değilmiş canm akıntıymış sadece. 36 haftalık olduğumz için sıkıntı yaptım erken olacak kuveze girecek diye korktum. Ağrılarm geçti çok şükür psikolojik olarak çekmişim meğersem.

Canim anlattigin nişan gb hem biraz akintidan fazla hemde yumurta akı gb?pembelik var miydi?Doktorunla iletisime gecebiliyorsan gorus mutlaka.
Yok canım saydam beyaz damarlıydı. Dr dan geldik nişan değilmiş akıntıymş çok şükür. Sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi yarn nst var bakalım inşallah ondada bişey çıkmazsa rahatlıcam. Saat geç diye nst yi beklemek istemedi eşim işten geldiği için dr da yarn nasılsa randevumuz var diye ısrar etmedi sabaha kadar doğurmazsn zaten nişanda olsa dedi bizde eve geldik dinlenince de bişeyim kalmadı normale döndük şimdilik

Purpplee pessinus L Lawinya34 rabbim her türlü yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kolay doğumla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sizlerden sonra yavaş yavaş artık sıra bize geliyor
Ben çok heyecanlıyım bir yanım hemen doğsun kokusunu içime çekeyim diyorum bir yandan da biraz daha içimde kalsın diyorum kafalar çok karışık anlıyacağınız:)

SaskinAnne bende senin gibi ben asla spinal yaptıramam uyutsunlar ne olacaksa olsun diyordum ameliyat geçmişim var ve tedavilerden anesteziye alışkınım:) daha sonra geçen sene tek başıma gidip tek seferde hepsini yaptırdığım 4 implantım aklıma geldi diş hekimim bile beni cesaretinden dolayı tebrik etmişti uyuşturdular ve hiç bir acı hissetmemiştim bu spinalde aşağı yukarı öyle bir şeydi sonraki ağrı acılar zaten her türlüsünde var bu şekilde kendimi ikna ettim ve tabiki evladımı ilk ağlayışına tanık olmak ilk benim onu görüp koklamayı düşünmemde beni cesaretlendirdi canım hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun yeterki sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı

Miktarı çok olunca endişelendim. Geçmiş olsun

Gece olunca bu kendimi dinleme huy oldu herhalde sancı geldi gelecek modundayım hafiften bir giriyor gibi oluyor girmiyor :)) Allah Allah .. ne sancıymış arkadaş gelemedi millet sora sora benide sabırsızlandırdı iyice ya :)

Hangi boyayı kullandın? Emin değilim açıkçası çok kararsızım doktoruma sorucam unutmazsam bi sonraki kontrolde ama icerikte önemli sanırım boyada. Illa masum bisey seçmem gerekirse araştırma yapmam lazım şimdiden.
Bitkisel ile mi boyayabilirsin dedi doktor? 2 kutu boya duruyor eevde onları gözden çıkartıp bitkisel mi alsam bende doktorum izin verirse acaba. Kuaförlere de pek güvenmiyorum açıkçası var mi bi marka onerebilecegin?
Ay evet o da var son zamanlarda ne pantolon bulabildim giyecek en elbise. Almakta istemiyorum. Montum olacak mi hırka ile devam edebilir miyim bilmiyorum tshirtte eşimden giyindim ama ceket vs olmaz sanırım
Sağolasın cnm.Bulantında oluyormuydu?
Daha bugün oldu bulantım yemek kokusundan nasıl bulandı anlatamam ilk zamanlar gibiydi. Yanma var bu ara daha çok ama bulantı da oluyor arada

Iyi yapiyosun bence. Saglik olduktan sonra hersy daha kolay olur ins zaten. Bide herkesin anneligi farkli kimi giydrmek ister kimi bisey geciriverr boyle alissin der:)
Hele kanguru kullancaksan cok kolay elinde bi bag olmuyo ziplaya ziplaya heryere gidersin:))))
Yuruynce ayri bi guzeller zaten. Biraz daha buyuynce arkadas:)

Renkli olmasi lazim canim. Hatta netten resimlerine bakablrsn ben oyle yapmistim

İnşallah sorun olmaz cok da stres yapma.. araba ile yolculuk pek yapma.. onun da etkiledigini söylerler hep. Doktor takibinde olduktan sonra da bir sey olmaz Allahın izniyle
İnşallah canım teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince araba yolculuğunu hiç duymamştım

Aminn teşekkürler sağlıkla kavuşalım hepimiz inş

Ben de 4 ten beri ayaktayım sebep miniğimin ayağını kaburgama dayamış şekilde uyuyakalmış olması :)))
Bak ben o Ayakları napıcam :))
Ben de kızım lavaboya kalkınca 3 ten sonra uyuyamadım hayırlısı yola çıktık bakalım hayırlısıyla gelsin zaman

Ben de kızım lavaboya kalkınca 3 ten sonra uyuyamadım hayırlısı yola çıktık bakalım hayırlısıyla gelsin zaman
Canim Allah hayirli dogum nasip etsin sag salim kurtul insaallah

Gunaydin, gittigim kuaforum 10 yildir gittigim yer yani artik baya arkadaslarim gibi zaten yasca buyuk ve 3 cocuklu her cocugunda da saclarinin rengiyle bile oynayan bi kadindi. Ona sordum hani bi zarari var mi daha onceki musterinlerinden bir sey duydun mu vs diye dr ne derse onu yap demisti. Bitkisel boyayalim demistim; normal boyada atiyorum %70 amonyak varsa bitkiselde de %30 var. Ama fiyati 2 kati. Yani arasinda cok fark yok 10 yildir musterim olmasan boyar 2 katida para alirdim ama durum bu deyince nasilsa sadece dipleri o zmn normal boya gec Allaha emanet dedim. Ama dedigm gibi mecburdum keyfi olsa bilemiyorum napardim sen en iyisi dr una sor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…