- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
MoonfacedMom canım sakin ol.Nişan çoğunlukla renkli olur ama bahsettiğin şey nişan bile olsa Doğum ,anında gerçekleşmez.Ağrışarın gittikçe atayacaktır Doğum belirtisi ise zaten.Baktın artıyor süreleri takip etmeye başla.O Arada eşin gelir zaten.Allah sağlık versin inş
Akıntıymş canm nişan değilmiş ama yinede sancın düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi yarn nst var bakalım inşallah güzel haberler alırımIyi haberler ver bize insaallah
Yok canım saydam beyaz damarlıydı. Dr dan geldik nişan değilmiş akıntıymş çok şükür. Sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi yarn nst var bakalım inşallah ondada bişey çıkmazsa rahatlıcam. Saat geç diye nst yi beklemek istemedi eşim işten geldiği için dr da yarn nasılsa randevumuz var diye ısrar etmedi sabaha kadar doğurmazsn zaten nişanda olsa dedi bizde eve geldik dinlenince de bişeyim kalmadı normale döndük şimdilikCanim anlattigin nişan gb hem biraz akintidan fazla hemde yumurta akı gb?pembelik var miydi?Doktorunla iletisime gecebiliyorsan gorus mutlaka.
Miktarı çok olunca endişelendim. Geçmiş olsunİyiyim canım dinlenince geçti akıntıymış çok şükür korkunca psikolojik olarak sancı ağrı yaşadm şimdi eve geldik herşey yolunda yarın nst var onda herşey belli olacak sancın artarsa suyun gelirse gel dedi dr
Hangi boyayı kullandın? Emin değilim açıkçası çok kararsızım doktoruma sorucam unutmazsam bi sonraki kontrolde ama icerikte önemli sanırım boyada. Illa masum bisey seçmem gerekirse araştırma yapmam lazım şimdiden.Bu konu ilk zmnlarda acilmisti,benim saclarimda renk pigmentasyonu yok yaklasik 14-15 yasimdan beri beyaz cikiyor irsi ve yalnizca diplerini boyuyorum. Gebelikte drum izin vermiyorum dedi ama o sekilde durmak beni mutsuz edecekti bu yuzden normalde ayda 1 boyatiyorsam 9 ay gebelikte 3 kez boyattim. Diger zamanlar kapaticilarla zor olsada idare ettim. Ama benimki keyfi degildi eger icinize sinmiyorsa ve dr nuzda izin vermiyosa boyatmayin derim yinede siz bilirsiniz :)
Bitkisel ile mi boyayabilirsin dedi doktor? 2 kutu boya duruyor eevde onları gözden çıkartıp bitkisel mi alsam bende doktorum izin verirse acaba. Kuaförlere de pek güvenmiyorum açıkçası var mi bi marka onerebilecegin?Tamamen özgürlük evet tabiki olmuyor ama kısmen katılmıyorum :) ben kızımda 40 ımız çıkmadan dışarı da çıkıyorduk 3 aylıkken tatile de gitmiştik ..sonrasında anne vs varsa bırakabileceğiniz biz bırakıyorduk ve kocamlada birlikte dışarda vakit geçiriyorduk ..bebeklede çıkılabiliyor heryere bana göre ..kışta olsa ben eve kapanmam asla zaten bir kızım var gezmeyi çok seven :)) hepbirlikte her haftasonu biryerlerde olacağız inşallah ..hatta şimdiden planlar yapıyoruz annem gelir kızım uyuduktan sonra kaçarız diyorum eşimle sinemaya vs bebekle ilgilenir annem sütümüde sağr bırakırom ohh mis :)
Bana doktorum birkaç hafta önce kendisi söyledi ben sormadan saçlarını neden boyatmıyorsun diye :) bende boyatabilirmiyim dedim tabili artık boyatabilirsin dedi haftaya pzr boyatacağım bende doğuma girmeden birkaç gün önce tam diplere değdirmeden bitkisel boya ile yaptıracağım twkrar da sordum gwçen gittiğimde boyatma diyenler var dedim sen onlara bakma dedi hiç sorun yok boyatabilirsin dedi doktorum:)
Ay evet o da var son zamanlarda ne pantolon bulabildim giyecek en elbise. Almakta istemiyorum. Montum olacak mi hırka ile devam edebilir miyim bilmiyorum tshirtte eşimden giyindim ama ceket vs olmaz sanırımOjeyide arada bir surdum ama simdi surmuyorum cunku sanirim kan akisina tirnaklardan bakiliyormus. Acil bir durumda hastaneye gidersem birde onlari cikarmakla ugrasmamayim diye. Salmak konusunda hem fikiriz zaten kisitli kiyafet ve ozellikle ayakkabi ile bi yere kadar :) yazin terlik sandalet superdi de malum havalar sogudu :)
Daha bugün oldu bulantım yemek kokusundan nasıl bulandı anlatamam ilk zamanlar gibiydi. Yanma var bu ara daha çok ama bulantı da oluyor aradaSağolasın cnm.Bulantında oluyormuydu?
Iyi yapiyosun bence. Saglik olduktan sonra hersy daha kolay olur ins zaten. Bide herkesin anneligi farkli kimi giydrmek ister kimi bisey geciriverr boyle alissin der:)Daha simdiden bunlar iyi gunlerin olsun efendim bak bebek dogmadan cik dogunca zor olurlar vs vs yahu elbette bi zorlugu olacak bir insan geliyor dunyaya ama eve kapaninca daha guzel buyumeyecek ki daha bilincli egitimli neseli hayat dolu olmayacak ki :) ben simdiden yaz icin tatil bakiyorum mesela :) kesinlikle Aminn hepimizi diyorum son cumlenize :)
Renkli olmasi lazim canim. Hatta netten resimlerine bakablrsn ben oyle yapmistimAcil bana yardm edin lütfen...
Az önce lavaboya gittim alttan avucumun yarısını dolduracak kadar saydam beyaz damarlı akıntı tarzı bişey geldi kıvamı akıntı gibiydi ama sonrasında sırt ağrım başladı nişan olabilir mi? Nasıl anlıcamdaha 36 haftayız bu kadar erken gelir mi ???
İnşallah canım teşekkür ederim stres yapmamaya çalışıyorum elimden geldiğince araba yolculuğunu hiç duymamştımİnşallah sorun olmaz cok da stres yapma.. araba ile yolculuk pek yapma.. onun da etkiledigini söylerler hep. Doktor takibinde olduktan sonra da bir sey olmaz Allahın izniyle
Sağsalim gelicek inşallah sorun olmaz sen pozitif ol Allah yardımcın olsun şimdiden darısı biz diğer Doğum bekleyenlereUykusuz geçen bir gecenin ardından doğuma gideceğim umarım uykusuzluk sorun olmaz
Ben de 4 ten beri ayaktayım sebep miniğimin ayağını kaburgama dayamış şekilde uyuyakalmış olması :)))Uykusuz geçen bir gecenin ardından doğuma gideceğim umarım uykusuzluk sorun olmaz
Aminn teşekkürler sağlıkla kavuşalım hepimiz inşPurpplee pessinus L Lawinya34 rabbim her türlü yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla kolay doğumla evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sizlerden sonra yavaş yavaş artık sıra bize geliyor
Ben çok heyecanlıyım bir yanım hemen doğsun kokusunu içime çekeyim diyorum bir yandan da biraz daha içimde kalsın diyorum kafalar çok karışık anlıyacağınız:)
Ben de kızım lavaboya kalkınca 3 ten sonra uyuyamadım hayırlısı yola çıktık bakalım hayırlısıyla gelsin zamanBen de 4 ten beri ayaktayım sebep miniğimin ayağını kaburgama dayamış şekilde uyuyakalmış olması :)))
Bak ben o Ayakları napıcam :))
Bende korktum ilk defa bu kadar çok geldi hormonlardanmş. Sağol canımMiktarı çok olunca endişelendim. Geçmiş olsun
Canim Allah hayirli dogum nasip etsin sag salim kurtul insaallahBen de kızım lavaboya kalkınca 3 ten sonra uyuyamadım hayırlısı yola çıktık bakalım hayırlısıyla gelsin zaman
Baktım canm ama bazı sitelerde saydam da olabileceği yazıyordu ondan korktumRenkli olmasi lazim canim. Hatta netten resimlerine bakablrsn ben oyle yapmistim
Hangi boyayı kullandın? Emin değilim açıkçası çok kararsızım doktoruma sorucam unutmazsam bi sonraki kontrolde ama icerikte önemli sanırım boyada. Illa masum bisey seçmem gerekirse araştırma yapmam lazım şimdiden.
Bitkisel ile mi boyayabilirsin dedi doktor? 2 kutu boya duruyor eevde onları gözden çıkartıp bitkisel mi alsam bende doktorum izin verirse acaba. Kuaförlere de pek güvenmiyorum açıkçası var mi bi marka onerebilecegin?
Ay evet o da var son zamanlarda ne pantolon bulabildim giyecek en elbise. Almakta istemiyorum. Montum olacak mi hırka ile devam edebilir miyim bilmiyorum tshirtte eşimden giyindim ama ceket vs olmaz sanırım
Daha bugün oldu bulantım yemek kokusundan nasıl bulandı anlatamam ilk zamanlar gibiydi. Yanma var bu ara daha çok ama bulantı da oluyor arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?