2018 Ekim Anneleri

Canım bence hemen doktora git. Miktarı fazla geldiyse önemli bişey olabilir

Bir de sonucu yaz olur mu merak ederim

Canım bence hemen doktora git. Miktarı fazla geldiyse önemli bişey olabilir
Götürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderim nişan olamaz değilmi?

Daha once sezaryen olanlara bir sorum var. Bugun arkadasim dedi ki sezaryenden sonra bi sure cok odem oluyormus. Burda biri de oyle demisti sanki. Hep oyle midir?
Hamileligim iyi gecti ama su odemden cok sikayetim var zaten. Bir an once kurtulmak istiyordum.

Canım bence diğer her şeyde olduğu gibi bu da kişiye ve duruma özgü bir şey olabilir. Ben daha önceki doğumu da sezeryan oldum hiç ödem olduğunu hatırlamıyorum. Benim fikrim kendimizi herhangi bir şeye şartlamamız gerektiği herkes kendine özgü durumlar yaşıyor ve yaşayacak. Pozitif düşünmenin ya da karşılaştığımız bazı durumların yalnızca bizler tarafından yaşanmadığını bilmenin süreci rahat atlatmada etkisi olduğunu düşünüyorum. Kimsecikler olumsuz durum yaşamasın ama yaşayacaksak da bazı şeyler bizim dışımızda deyip derdini verenin dermanını da vereceğine inanmak insanı canlı tutuyor. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım sen en güzeli ikinizin de sağlıklı bir doğum ve sonrası yaşamanıza odaklan insanlar her şeyi söylerler maalesef torba değil ağızları büzemiyoruz herkes konuşuyor. Genellemelerin insanı mutsuz ettiğine inanmışımdır her daim

Götürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderim nişan olamaz değilmi?
Yani benimde tecrübem yok ama nişan değildir bence ağrıların nasıl sık mı düzenli mi onu takip et en azından eşin gelene kadar

Canım nişan olsa bile durumun aciliyeti olmuyor birkaç gün sürebiliyor sen sakince ağrılarını takip et eşini bekle. Doğum denilen şey bir anda olmuyor sonuçta

Purpplee pessinus @Lawinya34 Hanimlar hayirlisiyla saglikla kavusun insallah yavrukuslariniza ❤ insallah dogumlariniz da toparlanmaniz da kolayca olur, dualarimiz sizinle...
Teşekkürler canım
Bu arada ben doğuma yalnız gircem çünkü eşim doğuma girmek istemiyor biraz tırsık kendileri :) annemin girmesini de ben istemem benimle ayni stresi yaşamasın diye bakalım nasıl olcak Allah'a emanet iyi geceler herkese

MoonfacedMom canım sakin ol.Nişan çoğunlukla renkli olur ama bahsettiğin şey nişan bile olsa Doğum ,anında gerçekleşmez.Ağrışarın gittikçe atayacaktır Doğum belirtisi ise zaten.Baktın artıyor süreleri takip etmeye başla.O Arada eşin gelir zaten.Allah sağlık versin inş

Son düzenleme:
Iyi haberler ver bize insaallah

Bende öyle olacaüım ama günler azaldıkça heyecan basıyor :)) plojovic bize güç verr :) nasıldı spinal rahat geçtimi yine? Eşimde girecek benimle gerçi birqz tedirgin ama girmek te istiyor :))

Ilkine gore daha bile iyiydi canim.
Bilince daha bi sikinti basiyordu hamileyken ama girerken yine o gucu veriyor Allah.Bu kez ne zaman ne olacagini bilincede insan aciyi karsilamis oluyor sanki bi nevi :) bu da biraz daha sabirli olmaya itiyor sanki.

Canim anlattigin nişan gb hem biraz akintidan fazla hemde yumurta akı gb?pembelik var miydi?Doktorunla iletisime gecebiliyorsan gorus mutlaka.

Benim korkularim cok şükür azaldi merak korkuyu bastirdi biraz tamamen gecmese de eskisi gibi degilim
Ameliyathaneye girince anestezi doktoru ile de konuşup kendimi mutlu hissedersem kesinlikle spinal yaptircam bebegimi gormek istiyorum
İnşalah atlatırsın fobini cnm.Ben de ilkinde genel anestezi olmuştum ve anestezi çeşitleri sorulamamıştı bile bana.Bu sefer şartlar uygun olursa ben de spinal istiyorum inş

Canim bnm ilkinde olmustu biraz,daha dogrusu yatakta emzirirken hep asagiya sarkittigim ayagim siserdi sadece.
Bunda hic olmadi.
Ayaklarini uzatırsın emzirirken fln ilk gunler,aklinda olsun

Bilemedim ki ben de. Ağrım devam ediyor mu peki
İyiyim canım dinlenince geçti akıntıymış çok şükür korkunca psikolojik olarak sancı ağrı yaşadm şimdi eve geldik herşey yolunda yarın nst var onda herşey belli olacak sancın artarsa suyun gelirse gel dedi dr

Yani benimde tecrübem yok ama nişan değildir bence ağrıların nasıl sık mı düzenli mi onu takip et en azından eşin gelene kadar
Psikolojik olarak sancı çektim iyiyim şimdi dr dan geldik canm herşey yolunda akıntıymş ama yinede sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi

Canım nişan olsa bile durumun aciliyeti olmuyor birkaç gün sürebiliyor sen sakince ağrılarını takip et eşini bekle. Doğum denilen şey bir anda olmuyor sonuçta
Daha erken diye sıkıntı yaptım canm. Geçti allaha şükür sadece akıntıymş yinede sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…