Canım bence hemen doktora git. Miktarı fazla geldiyse önemli bişey olabilirAcil bana yardm edin lütfen...
Az önce lavaboya gittim alttan avucumun yarısını dolduracak kadar saydam beyaz damarlı akıntı tarzı bişey geldi kıvamı akıntı gibiydi ama sonrasında sırt ağrım başladı nişan olabilir mi? Nasıl anlıcamdaha 36 haftayız bu kadar erken gelir mi ???
Bir de sonucu yaz olur mu merak ederimAcil bana yardm edin lütfen...
Az önce lavaboya gittim alttan avucumun yarısını dolduracak kadar saydam beyaz damarlı akıntı tarzı bişey geldi kıvamı akıntı gibiydi ama sonrasında sırt ağrım başladı nişan olabilir mi? Nasıl anlıcamdaha 36 haftayız bu kadar erken gelir mi ???
Götürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderimCanım bence hemen doktora git. Miktarı fazla geldiyse önemli bişey olabilir
Canım bence diğer her şeyde olduğu gibi bu da kişiye ve duruma özgü bir şey olabilir. Ben daha önceki doğumu da sezeryan oldum hiç ödem olduğunu hatırlamıyorum. Benim fikrim kendimizi herhangi bir şeye şartlamamız gerektiği herkes kendine özgü durumlar yaşıyor ve yaşayacak. Pozitif düşünmenin ya da karşılaştığımız bazı durumların yalnızca bizler tarafından yaşanmadığını bilmenin süreci rahat atlatmada etkisi olduğunu düşünüyorum. Kimsecikler olumsuz durum yaşamasın ama yaşayacaksak da bazı şeyler bizim dışımızda deyip derdini verenin dermanını da vereceğine inanmak insanı canlı tutuyor. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum canım sen en güzeli ikinizin de sağlıklı bir doğum ve sonrası yaşamanıza odaklan insanlar her şeyi söylerler maalesef torba değil ağızları büzemiyoruz herkes konuşuyor. Genellemelerin insanı mutsuz ettiğine inanmışımdır her daimDaha once sezaryen olanlara bir sorum var. Bugun arkadasim dedi ki sezaryenden sonra bi sure cok odem oluyormus. Burda biri de oyle demisti sanki. Hep oyle midir?
Hamileligim iyi gecti ama su odemden cok sikayetim var zaten. Bir an once kurtulmak istiyordum.
Bilemedim ki ben de. Ağrım devam ediyor mu pekiGötürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderimnişan olamaz değilmi?
Yani benimde tecrübem yok ama nişan değildir bence ağrıların nasıl sık mı düzenli mi onu takip et en azından eşin gelene kadarGötürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderimnişan olamaz değilmi?
Canım nişan olsa bile durumun aciliyeti olmuyor birkaç gün sürebiliyor sen sakince ağrılarını takip et eşini bekle. Doğum denilen şey bir anda olmuyor sonuçtaGötürmüyolar canm bi kaç saat bekle diyo kv. Eşim evde yok onuda çiğneyip gidemiyorum eşim gelecek işten 1 saate bakalım gelince giderimnişan olamaz değilmi?
Teşekkürler canımPurpplee pessinus @Lawinya34 Hanimlar hayirlisiyla saglikla kavusun insallah yavrukuslariniza ❤ insallah dogumlariniz da toparlanmaniz da kolayca olur, dualarimiz sizinle...
Sağolasın cnm.Bulantında oluyormuydu?Çok yoruldugun için ağrın artmış olabilir. Bebiste sen dinlenirken daha fazla oynar bana normal geldi belirtiler bende yorgunluktan sonra yaşıyorum benzerlerini.
Iyi haberler ver bize insaallahAcil bana yardm edin lütfen...
Bende öyle olacaüım ama günler azaldıkça heyecan basıyor :))plojovic bize güç verr :) nasıldı spinal rahat geçtimi yine? Eşimde girecek benimle gerçi birqz tedirgin ama girmek te istiyor :))
Acil bana yardm edin lütfen...
İnşalah atlatırsın fobini cnm.Ben de ilkinde genel anestezi olmuştum ve anestezi çeşitleri sorulamamıştı bile bana.Bu sefer şartlar uygun olursa ben de spinal istiyorum inşBenim korkularim cok şükür azaldi merak korkuyu bastirdi biraz tamamen gecmese de eskisi gibi degilim
Ameliyathaneye girince anestezi doktoru ile de konuşup kendimi mutlu hissedersem kesinlikle spinal yaptircam bebegimi gormek istiyorum
Daha once sezaryen olanlara bir sorum var. Bugun arkadasim dedi ki sezaryenden sonra bi sure cok odem oluyormus. Burda biri de oyle demisti sanki. Hep oyle midir?
Hamileligim iyi gecti ama su odemden cok sikayetim var zaten. Bir an once kurtulmak istiyordum.
İyiyim canım dinlenince geçti akıntıymış çok şükür korkunca psikolojik olarak sancı ağrı yaşadm şimdi eve geldik herşey yolunda yarın nst var onda herşey belli olacak sancın artarsa suyun gelirse gel dedi drBilemedim ki ben de. Ağrım devam ediyor mu peki
Psikolojik olarak sancı çektim iyiyim şimdi dr dan geldik canm herşey yolunda akıntıymş ama yinede sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dediYani benimde tecrübem yok ama nişan değildir bence ağrıların nasıl sık mı düzenli mi onu takip et en azından eşin gelene kadar
Daha erken diye sıkıntı yaptım canm. Geçti allaha şükür sadece akıntıymş yinede sancı düzenli olursa suyun gelirse hemen gel dediCanım nişan olsa bile durumun aciliyeti olmuyor birkaç gün sürebiliyor sen sakince ağrılarını takip et eşini bekle. Doğum denilen şey bir anda olmuyor sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?