biz senınle aynı hastanedeydık dımı odalara bakmaya fırsatın oldumu kucuk mu buyuk mu bakamadım ben dahaDoğum yapan arkadaşlarda herşey yolundadır umarım. Bebeklerinize kavuştunuz, en güzel duygu..
Benim artık takvim de gitti ve 1 hafta daha beklemedeyiz. Inşallah bu 1 hafta içinde kendi gelir kızım.
Doğum yapan arkadaşlarda herşey yolundadır umarım. Bebeklerinize kavuştunuz, en güzel duygu..
Benim artık takvim de gitti ve 1 hafta daha beklemedeyiz. Inşallah bu 1 hafta içinde kendi gelir kızım.
Hadi inşallah canım hiç açıklık falan var mı ?Doğum yapan arkadaşlarda herşey yolundadır umarım. Bebeklerinize kavuştunuz, en güzel duygu..
Evet aynı hastahanedeyiz. Odalardan hepsine bakamadım. Nst için gittigimde hep 501 numaralı odaya aldılar ve hem çok soğuk hem de çok küçük. Hemşirelere sordum, daha büyük odalar varmış. Neye göre yerleştiriyorsunuz dediğimde o an neresi müsaitse diye cevap verdi. Inşallah 501 denk gelmez :)biz senınle aynı hastanedeydık dımı odalara bakmaya fırsatın oldumu kucuk mu buyuk mu bakamadım ben daha
Hayirlisi olsun, acilmaniz var mi peki? Bende acilma olsun ve kendiliginde normal olsun diye bekliyorumda :)
Bilmiyorum hiç açıklığı canım. Doktor sancı olmayınca sezaryen dikişimi ve bebeği Usg ile kontrol edip yolluyor.
Hadi inşallah canım hiç açıklık falan var mı ?
Evet aynı hastahanedeyiz. Odalardan hepsine bakamadım. Nst için gittigimde hep 501 numaralı odaya aldılar ve hem çok soğuk hem de çok küçük. Hemşirelere sordum, daha büyük odalar varmış. Neye göre yerleştiriyorsunuz dediğimde o an neresi müsaitse diye cevap verdi. Inşallah 501 denk gelmez :)
Açılmam var mı inanın bilmiyorum; çünkü doktorum elle muayene etmedi hiç. Haftalık kontrollerim Nst ve Usg muayenesi şeklinde.
Hadi inşallah canım hiç açıklık falan var mı ?
40 haftalık oldu.Kacinci haftadasiniz merak ettim bazi drlar 36-37. Haftalarda basliyor acilma muayenesine de
Hahahah geceden beridir tel elime yapıştı hem uykusuzum çok fenayım hem açıklık için kendi sancım başlaması için ne yaparım bakıp duruyorum .. böğürtlen yaprağı çayı gördüm arkadaş onu yazmış alıp denesem mi acaba hurmamda bitti bi aktara gideceğim ona bile korkar oldum suyum dışarda gelirse paniği çıktı bide başıma .. ayrıca şu doğumda tuvalet kaçırma korkusu da cabası ben direkt lavman yapın bana derim herhalde :)))))Ay biz seninle ayni sorulari sormusuz kizcagazi biktircaz
Açılma, sancı için çubuk tarçın, papatya, adaçayı da içiliyormuş. Kesinlikle tavsiye niteliğinde yazmıyorum. İçmek isteyen olursa önce araştırsın lütfen..Hahahah geceden beridir tel elime yapıştı hem uykusuzum çok fenayım hem açıklık için kendi sancım başlaması için ne yaparım bakıp duruyorum .. böğürtlen yaprağı çayı gördüm arkadaş onu yazmış alıp denesem mi acaba hurmamda bitti bi aktara gideceğim ona bile korkar oldum suyum dışarda gelirse paniği çıktı bide başıma .. ayrıca şu doğumda tuvalet kaçırma korkusu da cabası ben direkt lavman yapın bana derim herhalde :)))))
Hahahah geceden beridir tel elime yapıştı hem uykusuzum çok fenayım hem açıklık için kendi sancım başlaması için ne yaparım bakıp duruyorum .. böğürtlen yaprağı çayı gördüm arkadaş onu yazmış alıp denesem mi acaba hurmamda bitti bi aktara gideceğim ona bile korkar oldum suyum dışarda gelirse paniği çıktı bide başıma .. ayrıca şu doğumda tuvalet kaçırma korkusu da cabası ben direkt lavman yapın bana derim herhalde :)))))
Selam arkadaşlar. Ben cuma günü doğum yaptım. Allah sizlere de sağsalim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende kalktım evde işe giriştim yattığım yerde açılma bekliyorum olmaz ki :) çarşamba sabahı dolduruyorum küvete suyu giriyorum içine açılana kadar çıkmıyorum :)))Geceleri zaten adam akilli uyku uyuyamiyorum ben aylardir. Hem donmek cok zor hem uykuya dalmak zaten uyusakta ruyalar belli :) Allahin hikmeti son aylar resmen hazirliyor yenidogan gecelerine diyorum ben :) bakmiyorum ben artik cunku stres oldukcada sanci geri gidiyor bence ben soranlarada ya cvb vermiyorum yada kisa öz cvb veriyorum. Kendi halimize biraksinlar elbet dogurcaz yani napalim tum zorluk bizde :) hareket bereket deyip akisina biraktim su gelse sanci baslar ben evde disarda hic dusunmuyorum bile o kismi gectim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?