Selam arkadaşlar. Ben cuma günü doğum yaptım. Allah sizlere de sağsalim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür oğluma kavuştum darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inş. İkimiz de iyiyiz rabbime şükür. Düşünüp yazan tüm arkadaşların yazdıklarını okudum ama alıntılayamadım çoook teşekkürler kızlar her çocuk ayrı duygular yaşatıyormuş onu görmüş oldum
canım bi yerden pilates topu bulursan otur üzerine hopla ebeler eğitimde gösterdi açılmaaya faydası olurBende kalktım evde işe giriştim yattığım yerde açılma bekliyorum olmaz ki :) çarşamba sabahı dolduruyorum küvete suyu giriyorum içine açılana kadar çıkmıyorum :)))
Dışarı bakmaya çıktım başka bir şeyler alıp eve geldim .. evet doğru bulup alsak iyi olacakcanım bi yerden pilates topu bulursan otur üzerine hopla ebeler eğitimde gösterdi açılmaaya faydası olur
Ekime girdik şaka gibi bitti resmen yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bekleyenlerin yarısı aldı bile kucağına bebisleri :)
Arada heyecan basmıyor, bazen korku sarmıyor değil
Eşime tembihliyorum bende telefonun kapanmasın diye :) Insan ya hiç ummadığım anda gelirse ya diye korkmuyor değil. Ama izne çıkınca rahatlıyor insan azıcık dinlenmek iyi gelir :)Cogu eylul annesi oldu degil mi.
Bakalim bizim minisler ne yapacak.
Ben bu cuma dogum iznine cikiyorum. Aslinda bugun bile raporumu alsam ilk donemi kapatmistim. Bi de grip oldum. Okula cuma ayrilcam dedim dersler bos gecmesin diye gidiyorum su an. Bi de galiba evde yalniz durmaktan korkuorum biraz.
Bugün bi kaç kere bıçak saplar gibi ağrı girdi dışarıda yürüyüş yaptım işleri hallettim ondan sanırım. Aklım çıktı geliyor mu diyeBana da ara ara bi afakan basmıyor değil
Biraz yorulunca ayakta kalinca illa ağrı felan oluyor.. ben özellikle banyo yaparken zorlanıyorum.. çiktiğimda belim kopuyor ağridan.. dinlenince geçiyor Allahtan.. birde yerimden kalkınca hemen altıma bakıyom su felan bisey varmi diye tik oldu resmen..Eşime tembihliyorum bende telefonun kapanmasın diye :) Insan ya hiç ummadığım anda gelirse ya diye korkmuyor değil. Ama izne çıkınca rahatlıyor insan azıcık dinlenmek iyi gelir :)
Bugün bi kaç kere bıçak saplar gibi ağrı girdi dışarıda yürüyüş yaptım işleri hallettim ondan sanırım. Aklım çıktı geliyor mu diye
Sağ salim atlatalım insallah
Canım ultrason sonuçlarının tahmini olduğunu hatırlatmam iyi olacaktır sanırım benim oğlum için de dr 3100-3200 doğar dedi 3500 gr oldu kendimi azına hazırlamıştım artık. Sağlığı yerinde olsun da kilo problem olmuyor sonrasıKızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Vitamin kullaniyor musun? Vitamin haplaro hem anneyi hem bebegi sismanlatiyor. Daha cok var dogumuna 3 kiloyu gecer ki.Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Benim doktor da donmezse 39u bekliycez dedi. Ama 39a girince mi bitince mi anlamadim. 12 ile 19 arasinda bir gun diyorum.Dogum yapan arkadaşları kutluyorum, Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Sizden böyle haberler geldikçe iyice heyecan basıyor beni, yarın kontrolüm var, 19 Ekim e gün vermişti doktorum. Benim cimcime sürpriz yapıp gelmezse tabi.. Bu arada iki günde iki kilo almayı nasıl becerdim bilmiyorum kızlar
Ya ben bu doktorları anlamıyorum,Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
O bende de oldu. Sürekli kontrol ediyorum akintimi ve ıslaklık var mı diye. Duşta dediğin gibi belim kopuyor resmen yatıp dinlenince geçiyor. Normal sanırım bu kadar ağırlığa artık.Biraz yorulunca ayakta kalinca illa ağrı felan oluyor.. ben özellikle banyo yaparken zorlanıyorum.. çiktiğimda belim kopuyor ağridan.. dinlenince geçiyor Allahtan.. birde yerimden kalkınca hemen altıma bakıyom su felan bisey varmi diye tik oldu resmen..
Bizim hastanede de şansmis hangi oda olacağı. Insallah 2liye düşmem diye dua ediyorum bende. Olsun prensesler gelsin de sağ salim yapacak bişey yok.Kizlar ben pzt sabah yatacaktım hastaneye ama doktorla konustuk bir gun once uatis yapacagim sanirim
Doktorum universite hastanesinde ozel oda sıkıntısı var malesef oda ayarlayamazsak odalar 2 kişilik cok canim sıkıldı moralkm bozuk
Neyse saglikla dogsun da
Neden kilo almadığını takip edecek mi? Her kilosu düşük olan bebekte sıkıntı olmuyor canını sıkma. Vitaminlerini, takviyelerini düzenli kullan çok ise yariyorlar. Sağlıklı olsun da kilosu önemli değil gerçekten.Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Sanırım bazı doktorların pinpirikli, mükemmelliyetçi, kişilik yapısı mesleklerine de yansıyor...Haftalik kilo alimi evet onemli onun nedeni baska bisy olabilir ama genel olarak korkulacak bi kiloda da degil bebegin canim.Bence canini sıkma bosuna.Yine elinden geleni yap tabii ki ama bunu bi tehdit gb dusunme.
Benim ilk kizimda 39+5te 2640 dogdu simdi kucuk kizimda 38+1 de 2640 dogdu.Benim icin kilo konusu boyle cok guzel bir detay olarak kaldi :)
Ikisinde de ekstra bir sikinti olmadi kilo sebepli cok sukur.Oncesinde yasadigim sikintilara gore buna bin sukur.
Bebegini saglikla kucagina alman daha onemli inan o hastanede bebeginle cikman...Daha zamaninda var.
Benim ayni günde 2600 dü.. ama +-400 gr yaziyodu zaten.. bu ölçümler net değil bence.. yani -400 ne demek 2200 e düşer.. bence bebeğinin kilosunda sıkıntı yok boşuna telaşlanma.. ama istiyosan muz kilo aldiriyo diye duymuştum..Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Ultrason olcumleri tahmindir. Ama vitamin haplari kilo aldiriyor. Bir de gunluk muz,ceviz,badem,süt,incir de kilo aldirir. Saglikla gelisip saglikla gelsin insaallah. Bir de kilosu oyle cok dusuk deil neden boyle insani uzecek sekilde konusur doktorlar! Benim de o haftalarda o kiloya yakindi. Doktor gayet iyi demisti. Doguma kadar kilo alir hic moralinizi bozmayinKızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?