Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
İyi akşamlar kızlar sarilik problemi yaşıyoruz. 14.2cikti sarılığı. Zor uyandırıyorum, uyanamadigi için zor emziriyorum, bazen sagiyorum. Tekrar test yaptirmadim. Bir hafta oldu. Sizlerde var mı sarılık neler yapıyorsunuz? Anadolu yakasında iyi çocuk doktoru tavsiyesi olan var mi
Ben 3200 e razıyımCanım ultrason sonuçlarının tahmini olduğunu hatırlatmam iyi olacaktır sanırım benim oğlum için de dr 3100-3200 doğar dedi 3500 gr oldu kendimi azına hazırlamıştım artık. Sağlığı yerinde olsun da kilo problem olmuyor sonrası
İnşallah nilsibel, inşallah dediğin gibi olur. Hayır midemi bulandırıyorsun diye vitamin haplarını bırakmıştım.Vitamin kullaniyor musun? Vitamin haplaro hem anneyi hem bebegi sismanlatiyor. Daha cok var dogumuna 3 kiloyu gecer ki.
Walla cmt tekrar çağırdı.. bir kilomuza tekrar bakalım fln dedi. İnşllah doğana kadar 3-3.2 okurYa ben bu doktorları anlamıyorum,
Benimde 35. Haftada 2.500 dü kilosu boyuda 46cm
Düşük mü dedim doktora ki benimkide 2 haftada 200gr almıştı, doktorum normal dedi
Hatta doğana kadar 3 kilo olur moralini bozma dedi,
Daha 35+5sin doğurana kadar artacak kilosu,
Kaldıki cevremde birsürü insan var 2.5kiloyla turp gibi bebek doğuranlar,
Sen moralini bozma,
Düşük kiloyla doğarsa sıkıntı demek yerine kontrollerini sıklaştırıp kilo takibi yapması daha isabetli olurdu,
Walla gerçekten kötü hissediyorum. Benim iştahım yok yemedim çocuğu besleyemedim herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum. Allah korusun sağlıkla gelsinler inşallah.Haftalik kilo alimi evet onemli onun nedeni baska bisy olabilir ama genel olarak korkulacak bi kiloda da degil bebegin canim.Bence canini sıkma bosuna.Yine elinden geleni yap tabii ki ama bunu bi tehdit gb dusunme.
Benim ilk kizimda 39+5te 2640 dogdu simdi kucuk kizimda 38+1 de 2640 dogdu.Benim icin kilo konusu boyle cok guzel bir detay olarak kaldi :)
Ikisinde de ekstra bir sikinti olmadi kilo sebepli cok sukur.Oncesinde yasadigim sikintilara gore buna bin sukur.
Bebegini saglikla kucagina alman daha onemli inan o hastanede bebeginle cikman...Daha zamaninda var.
Muz badem yumurta süt et fln ye mutlaka dedi. 2600 olsa benim zaten sorun yoktu.. doktor 2600 ideal oluyor dedi sen 200 gr altında kalmışsın fln dediBenim ayni günde 2600 dü.. ama +-400 gr yaziyodu zaten.. bu ölçümler net değil bence.. yani -400 ne demek 2200 e düşer.. bence bebeğinin kilosunda sıkıntı yok boşuna telaşlanma.. ama istiyosan muz kilo aldiriyo diye duymuştum..
Walla gerçekten kötü hissediyorum. Benim iştahım yok yemedim çocuğu besleyemedim herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum. Allah korusun sağlıkla gelsinler inşallah.
İnşallah yediklerime ve vitaminlerime dikkat edeceğim.. bende boşladım galiba birazUltrason olcumleri tahmindir. Ama vitamin haplari kilo aldiriyor. Bir de gunluk muz,ceviz,badem,süt,incir de kilo aldirir. Saglikla gelisip saglikla gelsin insaallah. Bir de kilosu oyle cok dusuk deil neden boyle insani uzecek sekilde konusur doktorlar! Benim de o haftalarda o kiloya yakindi. Doktor gayet iyi demisti. Doguma kadar kilo alir hic moralinizi bozmayin
Walla ne bileyim.. doktor şakın düşük kilolu bebek sana iyi kolay Doğum olur gibi gelmesin. Düşğk kilolu bebek Doğumda sıkıntılı olur, saralık riski olur, emme zorluğu çeker güçlü olmadığı içim çok zorlanırsın fln dediKadin dogum uzmani Banu Ciftci’nin uygulamasi var mutlaka duymussunuzdur. Her hafta bebegin gelisimiyle alakali bilgiler aliyorum ve 40.haftaya girdim gecen hafta soyle bir sey dedi; 37 hafta 3500kg dogan bebekten cok, 39-40.haftalarda 2500kg dogan bir bebek daha sagliklidir ve tercihimizde budur. Daha oncede yazmistim ben 4500kg dogmusum esim 2800 ama baktiginiz zmn ikimizde de fark yok o yuzden kg sagligi gostermez yetiskinlerde de boyle degil midir zaten bu sekilde dusunun :)
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. :)Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Desteğin içim teşekkürler amin inşallah :)Canim ben gayet iyi beslendim.
Vitaminde kullandim ustelik ilk kizimda kullanmamistim.Ama farkli sikintilar cikti bugunumuze sukur.
Bunlarla birebir alakali degil inan ki.Hamileligi boyunca kusan,hicbisy yiyemeyen nice insan var ki.
Bence cok bos anına denk gelmis senin ya da genel olarak dikkat etmediginden vicdan azabi yapmissin.Ama cidden bu kadar stres yapacak birsey degil.Daha zamaninda var.Sen dua et❤saglikla kavusun insallah
Walla ne bileyim.. doktor şakın düşük kilolu bebek sana iyi kolay Doğum olur gibi gelmesin. Düşğk kilolu bebek Doğumda sıkıntılı olur, saralık riski olur, emme zorluğu çeker güçlü olmadığı içim çok zorlanırsın fln dedi
Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Amin sana da canım Allah saplıkla Analı babalı büyütmek nasip etsin.Ağrı durumun nedir sezerysn miydi senin dePurpplee canim gozun aydin olsun allah anali babali buyutmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?