2018 Ekim Anneleri

Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi

Gozunuzaydin canim❤
Sagsalim kurtuldunuz.
Onlarda gececek Allah'in izniyle
Yurudukten sonra sık sık,kendini yormadan yuruyuse kalkmaya devam et,daha cok toparlarsin inan❤

Canım cis ve kaka yaptikca atar dedi doktorumuz.
Ben gecen hafta kontrole gittigimizde bazen daha sari gorunuyor bazen hic yok gb demistim.Kaka yaptikca azalir dedi.Biraz olmasi normal kan almayalim suan 11-12 cikar takip et dedi.Carsamba isitme testimiz tekrarlanacak o zaman goreyim dedi yine.Suan yok cok sukur.
Ayaklariyla oyna,altini ac,ayak altini bayaa hissettir oyle dene uyandirmayi,en son yikiyorlar ayaklari bildigim kadariyla ama denemedim hic.Ilk kizimda olmustu cok uzunda surmustu sariligi.
Bide beyaz isikta bak hep daha iyi takip edersin.Gunduz gunisigida görsün camin kenarinda

Kızlar kasılmalar düzenli olduğunda hastaneye gitmem gerekir mi sancım yok ama sadece ince sızı gibi oluyo karın altında .. kasılmalarımı takip ettim 4 5 dkka da bir kasılıyorum önemli değilse bu düzenli kasılmalar boşuna gidip alttan muayene olmayım şimdi

Kızlar bugün kontrolüm vardı.Çok şükür bebiş iyiBen agrılarımdan bahsettim.Özellikle kasık ağrılarımdan bir tarafı çocuk itince öbür tarafın gerilmesiymiş o normalmiş yani.Veeee bize de tarih verdi.Oğlumun acelesi tutmazsa 24 EKİM de doğumumuz olacak inşallah.Sanırım son Ekim annesi ben olacağım

Ben 3200 e razıyım kilo almaması beni çok endişelendiriyor. Reflü olduğundan beri yemek yiyemiyorum. Yediklerimi de çıkarmamak işin zor tutuyorum..

Vitamin kullaniyor musun? Vitamin haplaro hem anneyi hem bebegi sismanlatiyor. Daha cok var dogumuna 3 kiloyu gecer ki.
İnşallah nilsibel, inşallah dediğin gibi olur. Hayır midemi bulandırıyorsun diye vitamin haplarını bırakmıştım. yeniden almaya başladım hemen ben böyle bir etki olacağını sanmamıştım

Walla cmt tekrar çağırdı.. bir kilomuza tekrar bakalım fln dedi. İnşllah doğana kadar 3-3.2 okur sağlıklı sıhhatli olsunlar inşallah

Walla gerçekten kötü hissediyorum. Benim iştahım yok yemedim çocuğu besleyemedim herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum. Allah korusun sağlıkla gelsinler inşallah.

Muz badem yumurta süt et fln ye mutlaka dedi. 2600 olsa benim zaten sorun yoktu.. doktor 2600 ideal oluyor dedi sen 200 gr altında kalmışsın fln dedi

Walla gerçekten kötü hissediyorum. Benim iştahım yok yemedim çocuğu besleyemedim herşey kötü gidiyor gibi hissediyorum. Allah korusun sağlıkla gelsinler inşallah.

Canim ben gayet iyi beslendim.
Vitaminde kullandim ustelik ilk kizimda kullanmamistim.Ama farkli sikintilar cikti bugunumuze sukur.
Bunlarla birebir alakali degil inan ki.Hamileligi boyunca kusan,hicbisy yiyemeyen nice insan var ki.
Bence cok bos anına denk gelmis senin ya da genel olarak dikkat etmediginden vicdan azabi yapmissin.Ama cidden bu kadar stres yapacak birsey degil.Daha zamaninda var.Sen dua et❤saglikla kavusun insallah

İnşallah yediklerime ve vitaminlerime dikkat edeceğim.. bende boşladım galiba biraz

Walla ne bileyim.. doktor şakın düşük kilolu bebek sana iyi kolay Doğum olur gibi gelmesin. Düşğk kilolu bebek Doğumda sıkıntılı olur, saralık riski olur, emme zorluğu çeker güçlü olmadığı içim çok zorlanırsın fln dedi

Desteğin içim teşekkürler amin inşallah :)

Inanamiyorum yahu doktoruna cidden neden bu kadar korkuttu ki seni

Güzel dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim
Darısı henüz doğum yapmayanlara olsun.yattığım sürece Ağrı çok az şükür ama Yürümeue çalıştığımda Ağrı var .. 3-4 Adımda bir dinlene dinlene yürüyorum ki uzun yürüyebileyim.Mama teklif bile etmediler emsin diye uğraşıyoruz inşallah geliyordur.Ağrı sizi geçse de istediğim gibi evirip çevirip memeye tutabilsem

pessinus gözün aydın canım saplıkla büyüsün.Ağrın geçti mi yürüyor musun bana spinal Yaptılar epidural istediğim halde neden bilmiyorum ikisinin pek farkı yok tek fark katater dediler ama acaba epidural olsaydım hala elimde ağrıyı düşürücü o alet olacak miydi daha mi iyi olacaktık bilmiyorum takata61 gözün aydın canım Sağolıkşa büyüsün :)

Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi

Çok güzel maşallah canım Allah analı babalı büyütsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…