2018 Ekim Anneleri

Hem daha guzel normal dogum istiyorsaniz cok kolay olur, kg su yuksek olan bebeklerde anne elverisli olsa bile normal dogum ya olmuyor yada anne icin travmatik oluyor :)

Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüt

Selam arkadaşlar. Ben cuma günü doğum yaptım. Allah sizlere de sağsalim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.

Allah analı babalı büyütsün canım

Maşallah Allah analı babalı büyütsün

Merhaba sevgili Ekim anneleri nasipse bende şubat annesi olacagim.Dogum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, diğer arkadaşlarda bir nefeste doğurur isallah. Allah bebeklerimizi sağlıcakla kulaklarımıza almayı almayı nasip etsin.Sizlere birşey sormak istiyorum şuanda Bursa da yaşıyorum fakat Adanaya gitme gibi bir durum söz konusu
aranızda Adanada yaşayan arkadaşlardan doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum. Bursali arkadaslarinda tecrubelerinden ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim.Kalın sağlıcakla...

Ilk bebeğimi 36 haftalık 2600 gr 45 cm olarak doğurdum. Minicikti kuzum ama kuvoze falan girmemisti. Şimdi de boyuna kıyafet yetiştiremiyoruz :)

Selam kızlar bişey soracaktım aranız da atakent acıbademe giden varmı?

Canım geçen sene taşındım adanadan. Adana medline Nursel Arslanhana gidiyordum iyi bir doktor diyorlar ama sen gene de bir araştır. Sonuçta orda hiç doğum yapmadım

Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlere

İyi akşamlar kızlar sarilik problemi yaşıyoruz. 14.2cikti sarılığı. Zor uyandırıyorum, uyanamadigi için zor emziriyorum, bazen sagiyorum. Tekrar test yaptirmadim. Bir hafta oldu. Sizlerde var mı sarılık neler yapıyorsunuz? Anadolu yakasında iyi çocuk doktoru tavsiyesi olan var mi

Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Canim gozun aydin Allah anali babali büyütsün

Kizlar ben nst ye girdim usg ile de baktilar benim kiz hic kilo almamis
Ama doktorun biri 3 kilodan fazla gibi dedi gobegime bakarak beni rahatlatmak icin söyledi tabi anladim ben.
geranio senin kiz kilo almıştır benimki boyle minyoncuk kaldi

Ben de oğlumu Ocak’ta doğurdum 30 günlükken dışarıdaydık. Her ne olursa olsun asla tamamen özgür olamayacağız çocukla gidilecek yerler ayrı çocuksuz gidilecek yerler ayrı. Oğlanla anca niloya köyüne gidiyoruz:))

Canım bol bol emzir 14 cok gelmed bana benim oglumun 17 lerdeydi o şimdi hep uyumak ister uyandır emzir inşallah atlatır hemencik kuzucuk bu arada adı ne oldu? Birde doktorlar sana down sendromu diyordu ya birşey yok değil mi bebegin saglıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…