Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür oğluma kavuştum darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inş. İkimiz de iyiyiz rabbime şükür. Düşünüp yazan tüm arkadaşların yazdıklarını okudum ama alıntılayamadım çoook teşekkürler kızlar her çocuk ayrı duygular yaşatıyormuş onu görmüş oldum
Selam arkadaşlar. Ben cuma günü doğum yaptım. Allah sizlere de sağsalim evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin.
Kızlar ben doğum yaptım çok şükür oğluma kavuştum darısı tüm bekleyen anne adaylarının başına inş. İkimiz de iyiyiz rabbime şükür. Düşünüp yazan tüm arkadaşların yazdıklarını okudum ama alıntılayamadım çoook teşekkürler kızlar her çocuk ayrı duygular yaşatıyormuş onu görmüş oldum
Ilk bebeğimi 36 haftalık 2600 gr 45 cm olarak doğurdum. Minicikti kuzum ama kuvoze falan girmemisti. Şimdi de boyuna kıyafet yetiştiremiyoruz :)Kızlar selam.. bugün doktor kontrollümüz vardı bebeğin kilosu olması gerekenden düşük çıktı.. 35+5 deyiz ve kilomuz 2400. 2 haftada sadece 200 gr almış. Açıkcası çok üzüldük ve moralim bozuldu. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmalıyım. Düşük kilolu doğsun istemem tabikidoktor düşğk kşlolu doğmasının sıkıntı olacağını söyledi çok moralim bozuk
Maşallah çok sevindim canım gözünüz aydınKızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Hayrli olsun canim. Saglikla huzurla buyut insaAllahKızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Gozun aydin. Allah sifa versin agrilari da cabuk atlatirsin insallah.Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Canım geçen sene taşındım adanadan. Adana medline Nursel Arslanhana gidiyordum iyi bir doktor diyorlar ama sen gene de bir araştır. Sonuçta orda hiç doğum yapmadımMerhaba sevgili Ekim anneleri nasipse bende şubat annesi olacagim.Dogum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, diğer arkadaşlarda bir nefeste doğurur isallah. Allah bebeklerimizi sağlıcakla kulaklarımıza almayı almayı nasip etsin.Sizlere birşey sormak istiyorum şuanda Bursa da yaşıyorum fakat Adanaya gitme gibi bir durum söz konusu
aranızda Adanada yaşayan arkadaşlardan doktor ve hastane tavsiyesi almak istiyorum. Bursali arkadaslarinda tecrubelerinden ve tavsiyelerinden yararlanmak isterim.Kalın sağlıcakla...
Cok sağol ilgin için tesekkür ederim ben bir araştırayımCanım geçen sene taşındım adanadan. Adana medline Nursel Arslanhana gidiyordum iyi bir doktor diyorlar ama sen gene de bir araştır. Sonuçta orda hiç doğum yapmadım
Rica ederimCok sağol ilgin için tesekkür ederim ben bir araştırayım
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlereKızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Canim gozun aydin Allah anali babali büyütsünKızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Tamamen özgürlük evet tabiki olmuyor ama kısmen katılmıyorum :) ben kızımda 40 ımız çıkmadan dışarı da çıkıyorduk 3 aylıkken tatile de gitmiştik ..sonrasında anne vs varsa bırakabileceğiniz biz bırakıyorduk ve kocamlada birlikte dışarda vakit geçiriyorduk ..bebeklede çıkılabiliyor heryere bana göre ..kışta olsa ben eve kapanmam asla zaten bir kızım var gezmeyi çok seven :)) hepbirlikte her haftasonu biryerlerde olacağız inşallah ..hatta şimdiden planlar yapıyoruz annem gelir kızım uyuduktan sonra kaçarız diyorum eşimle sinemaya vs bebekle ilgilenir annem sütümüde sağr bırakırom ohh mis :)
Bana doktorum birkaç hafta önce kendisi söyledi ben sormadan saçlarını neden boyatmıyorsun diye :) bende boyatabilirmiyim dedim tabili artık boyatabilirsin dedi haftaya pzr boyatacağım bende doğuma girmeden birkaç gün önce tam diplere değdirmeden bitkisel boya ile yaptıracağım twkrar da sordum gwçen gittiğimde boyatma diyenler var dedim sen onlara bakma dedi hiç sorun yok boyatabilirsin dedi doktorum:)
Canım bol bol emzir 14 cok gelmed bana benim oglumun 17 lerdeydi o şimdi hep uyumak ister uyandır emzir inşallah atlatır hemencik kuzucuk bu arada adı ne oldu? Birde doktorlar sana down sendromu diyordu ya birşey yok değil mi bebegin saglıklı.İyi akşamlar kızlar sarilik problemi yaşıyoruz. 14.2cikti sarılığı. Zor uyandırıyorum, uyanamadigi için zor emziriyorum, bazen sagiyorum. Tekrar test yaptirmadim. Bir hafta oldu. Sizlerde var mı sarılık neler yapıyorsunuz? Anadolu yakasında iyi çocuk doktoru tavsiyesi olan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?