2018 Ekim Anneleri

11 e kadar çıktı bizde beslenemediği için değil de kan uyuşmazlığı sarılığı var. En ağırı bizimki aniden ve hızlı yükseliyor. Zor uyandırırdım çimdikleye çimdikleye. Anne sütü artı mama veriyorum 3 Saatte bir 60 cc. Şimdi çok az kaldı. Bebeğini besle canım yoksa atamaz daha da yükselir. Geçmiş olsun

Canim cok normal inan ki.Agri kesici vuracaklardir isteyebilirsin.Cok zorlamadan az az yuruyup yat.
Emzirmeyede devam et en az 20 dk tut memende.
Yatagini hafif kaldirmalarini iste emzirirken.
Suyunuda verdilerse hosafinida bol bol ic❤
Gunden gune hep daha iyi olacaksin

Ben de spinal oldum canım kızımda ağrılarım fazla olmamıştı bu kez çok ağrım oldu ağrı kesici bana mısın demedi iki saat kıvrandıktan sonra geçti çok şükür ayaklandım yürüyorum ikinci doğum sanırım biraz daha ağrılı geçiyor zor yürüdüğüm anlar oluyor ama elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ağrım olsa çünkü yürüdükçe açılıyor insan.epidural daha önce de olmdığım için fark yaratıp yaratmdığını bilemiyorum malesef

Kac saattr boyle duzenli ve sik araliklarla oluyor? Nisan ve su bide bebek harektlerin ne alemde canim?

pessinus canim hayirli olsun gozun aydin ^_^ oglusunu saglikla sihhatle buyut insallah ❤

Purpplee canim sana da hayirli ugurlu olsun, yavrucagini saglikla buyut ❤

Hanimlar ikinizde de agri cok olmus, dualarim sizinle ve suan okuyamadigim yeni dogum yapan tum arkadaslarla. Rabbim acil sifalar versin insallah taburcu olana kadar epeyce toparlarsiniz... eve gelince daha da rahatliyor insan. Insallah hemencecik toparlar ve yavrularinizla kokasirsiniz ❤❤❤

Amin canım inş tüm bekleyenler hayırlısıyla kavuşur bebişlerine. Biraz anestezi biraz bizden kaynaklı ağrılarımız var sanırım en yakın zamanda geçmelerini umuyorum

Gunaydin, bence sarilik isi kiloyla baglantili degil. Benim kardesim 9ay 10 gun tamamladi 3300gr dogdu sarilik oldu ve neredeyse kani degisecekti o ilerdi derecede. Bende olmusum 4500gr dogsam bile :) Allaha emanet deyin, bazen dr larin kafasi karisik olabiliyor yada icinize sinmiyosa farkli bir dr a gorunun.

.

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Sağlıklı doğdu cnm çok şükür sadece kan şekeri düşüklüğü çıktı. Uyandırmak için her yolu deniyorum. Dün gece gaz sancısı yüzünden saatlerce ağladı biraz ateşi vardı doktora acile gittik. Uyanmasa bile fincana elimle sütü sagiyorum çay kaşığı ile iciriyorum. Buğra koyduk canım ismini. Beyaz ışıkta yatırıyoruz bir haftadır.
Doğum yapmış tüm arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütün bebeginizi.
Ben geceleri doğumdan beri bir saat ancak uyuyorum. Gündüz de bazen bir saat. Zombi gibi oldum çok zayıfladim. Göbek sıfırlanır. Allah'ım hepsinin güzel ve saglikli günlerini göstersin.

Hersey zamanla rayına oturuyor ama
İlk başlarda haliyle biraz sıkıntı, biraz adaptasyon süreci oluyor...
Kolaylıklar diliyorum...

Yatarken iyi ama Yürürken Ağrı oluyo öyle böyle yürüyorum ama ite kaka
Her ameliyat için gecerli ilk 3 gün çok ağrı oluyor ama 3.günden sonra dayanabileceğin düzeye iniyor ameliyat yeri ağrısı...
Kolaylıklar diliyorum...
Miniklerinizi koklaya koklaya öpüyorum...

Kızlar henüz okuyamadım yazılanları yazıp çıkayım dedim şimdilik.Bizim doğum 11.00 de spinal oldu.Bebepim çok şükür iyi 3600 gr 49 cm doğdu.Benim ağrılarım dışında her şey iyi
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların geçecek sabret çok güzel günler bekliyor sizi :)

3 kilo olsun bizim olsun canım daha ne. Ölçmedi mi ultrasonla tam olarak? Benim kız tahmini 2600lerde şu an. Son 1 aydır haftada 200 alarak ilerliyordu geçen hafta 2400du. 2,5 kg geçsin doğunca sıkıntı olmasın kuvöz falan başka bişey istemiyorum ben. Seninki de büyüyordur merak etme hiç. Beslenmeni takviyelerini ihmal etme yeter. Birde moralini yüksek tut canını sikmalarina izin verme o da etkiliyordur eminim.

Gittin mi doktora gelişme var mı?

O takviyelerin o kadar etkisi oluyor ki. Ağustosta bir ayda 150 200 gr alan kızım düzenli takviyelerle haftada 200 almaya başladı Eylülde. Ya yediklerim yeterli değildi ya benden kullanmayı sevmiyordu bazı bebekler annenin depolarindan almazmis diye duydum.

Yok daha neler nasıl korkutmuş ya. Bana da böyle yapmışlardı doktorum içindeyken başka bi doktora gittiğimde aklım çıkmıştı. Hiç merak etme zor da olsa beslenmene vitaminlerine devam et, zaten takip edecekler sanıyorum. Doğana kadar toparlar kendini.

Kizlar ben anne oldum oglum dogdu cok sukur.cok guzel bir duygu dogumu bekliyen herkeze allah kolaylik versin.
Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)
Amin canım inş tüm bekleyenler hayırlısıyla kavuşur bebişlerine. Biraz anestezi biraz bizden kaynaklı ağrılarımız var sanırım en yakın zamanda geçmelerini umuyorum
Gözün aydın hayırlı olsun bebisli günler başladı sağlıkla büyüsün inşallah.

Ağrılar geçer bebekler iyi olsun yanınızda olsun da.

Günaydın hanımlar
Tecrubeli anneler sol göğsüm sızlıyor yan tarafı nasıl ağrıyor anlatamam..
Acaba süt çok ondan mı sızlıyor dedim pompa ile sağdım genelde o memeden emzirdim ama hiç fayda etmedi bide yan tarafı sıcacık..

Bugün bebeği kontrole götürcem bende bi uğrayım dr a mastit mi oldum acaba bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…