Amin cnm ismide cok güzel gecer bu günler de Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin..
Kızlar çok teşekkür ederim hepinize. Sağlıklı doğdu cnm çok şükür sadece kan şekeri düşüklüğü çıktı. Uyandırmak için her yolu deniyorum. Dün gece gaz sancısı yüzünden saatlerce ağladı biraz ateşi vardı doktora acile gittik. Uyanmasa bile fincana elimle sütü sagiyorum çay kaşığı ile iciriyorum. Buğra koyduk canım ismini. Beyaz ışıkta yatırıyoruz bir haftadır.
Doğum yapmış tüm arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla huzurla büyütün bebeginizi.
Ben geceleri doğumdan beri bir saat ancak uyuyorum. Gündüz de bazen bir saat. Zombi gibi oldum çok zayıfladim. Göbek sıfırlanır. Allah'ım hepsinin güzel ve saglikli günlerini göstersin.
Doktor hakikaten abartmış.. Bebeğin emme refleksinin kuvvetli oluşu sadece kiloya bağlı değil. Zamanında doğsun yeter.. Kiloya takılma derim.Walla ne bileyim.. doktor şakın düşük kilolu bebek sana iyi kolay Doğum olur gibi gelmesin. Düşğk kilolu bebek Doğumda sıkıntılı olur, saralık riski olur, emme zorluğu çeker güçlü olmadığı içim çok zorlanırsın fln dedi
Çok yüksek ihtimalle mastit olmuşsun. Sağarken ya da emzirirken sıcak kompres uygulaman rahatlatacaktır. Memeleri su buharına tutmak da kanalları açıyor. Geçmiş olsun.Günaydın hanımlar
Tecrubeli anneler sol göğsüm sızlıyor yan tarafı nasıl ağrıyor anlatamam..
Acaba süt çok ondan mı sızlıyor dedim pompa ile sağdım genelde o memeden emzirdim ama hiç fayda etmedi bide yan tarafı sıcacık..
Bugün bebeği kontrole götürcem bende bi uğrayım dr a mastit mi oldum acaba bilginiz var mı
Sıcaklık artışı, kızarıklık, o bölgede sertlik, bide sağarken çok ağrı yapar mastit,Günaydın hanımlar
Acaba süt çok ondan mı sızlıyor dedim pompa ile sağdım genelde o memeden emzirdim ama hiç fayda etmedi bide yan tarafı sıcacık..
Bugün bebeği kontrole götürcem bende bi uğrayım dr a mastit mi oldum acaba bilginiz var mı
Günde 1 tane demir ilacı, 1 tane multivitamin, 2 tane omega3 ilacı alıyorum. Bıktım aslında o kadar ilaç içmekten ama iyi geliyor değerlerimde cok iyi çıktı şükür el mahkum içiyorum.
Amin canım çok sağol@pessinus canim hayirli olsun gozun aydin ^_^ oglusunu saglikla sihhatle buyut insallah ❤
Purpplee canim sana da hayirli ugurlu olsun, yavrucagini saglikla buyut ❤
Hanimlar ikinizde de agri cok olmus, dualarim sizinle ve suan okuyamadigim yeni dogum yapan tum arkadaslarla. Rabbim acil sifalar versin insallah taburcu olana kadar epeyce toparlarsiniz... eve gelince daha da rahatliyor insan. Insallah hemencecik toparlar ve yavrularinizla kokasirsiniz ❤❤❤
Bu ilk ameliyatım oldu normal doğumdan bosuna korkmuşum sezaryenin de zorlukları var haliyle..geçecek inş Sağol canımHer ameliyat için gecerli ilk 3 gün çok ağrı oluyor ama 3.günden sonra dayanabileceğin düzeye iniyor ameliyat yeri ağrısı...
Kolaylıklar diliyorum...
Miniklerinizi koklaya koklaya öpüyorum...
çok Sağol canım amin darısı sizlere olsun :)Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Ağrıların geçecek sabret çok güzel günler bekliyor sizi :)
3 kilo olsun bizim olsun canım daha ne. Ölçmedi mi ultrasonla tam olarak? Benim kız tahmini 2600lerde şu an. Son 1 aydır haftada 200 alarak ilerliyordu geçen hafta 2400du. 2,5 kg geçsin doğunca sıkıntı olmasın kuvöz falan başka bişey istemiyorum ben. Seninki de büyüyordur merak etme hiç. Beslenmeni takviyelerini ihmal etme yeter. Birde moralini yüksek tut canını sikmalarina izin verme o da etkiliyordur eminim.
Gittin mi doktora gelişme var mı?
O takviyelerin o kadar etkisi oluyor ki. Ağustosta bir ayda 150 200 gr alan kızım düzenli takviyelerle haftada 200 almaya başladı Eylülde. Ya yediklerim yeterli değildi ya benden kullanmayı sevmiyordu bazı bebekler annenin depolarindan almazmis diye duydum.
Yok daha neler nasıl korkutmuş ya. Bana da böyle yapmışlardı doktorum içindeyken başka bi doktora gittiğimde aklım çıkmıştı. Hiç merak etme zor da olsa beslenmene vitaminlerine devam et, zaten takip edecekler sanıyorum. Doğana kadar toparlar kendini.
Gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)
Gözün aydın hayırlı olsun bebisli günler başladı sağlıkla büyüsün inşallah.
Ağrılar geçer bebekler iyi olsun yanınızda olsun da.
Tşk ederim kızlar cidden ağrı dayanılmaz oluyor inşallah geçer hemen bugün mutlaka dr a gideceğim çabucak atlatırım inşallah acayip ağrı varSıcaklık artışı, kızarıklık, o bölgede sertlik, bide sağarken çok ağrı yapar mastit,
Süt kanallarım tıkandığı için mastit olmuştum ilk doğumumdan sonra...
Hafif sıcak suyla ıslatılıp sıkılmış havluyla daireler şeklinde masaj yap ara ara,
Sık sık o gögsündeki sütü boşalt,
Doktora gidince antibiyotik vermişti bana hemen rahatlatıyo iyileştiriyo bunlar...
Tşk ederim geçer inşallah hemen dün baya bi sıcak suyla masaj yaptım ama pek fayda etmediDoktor hakikaten abartmış.. Bebeğin emme refleksinin kuvvetli oluşu sadece kiloya bağlı değil. Zamanında doğsun yeter.. Kiloya takılma derim.
Çok yüksek ihtimalle mastit olmuşsun. Sağarken ya da emzirirken sıcak kompres uygulaman rahatlatacaktır. Memeleri su buharına tutmak da kanalları açıyor. Geçmiş olsun.
İhmal etme masajı ve sık sık sağmayı, mastit ilerledikçe ameliyata kadar varabiliyo sonucu Allah muhafaza...Tşk ederim kızlar cidden ağrı dayanılmaz oluyor inşallah geçer hemen bugün mutlaka dr a gideceğim çabucak atlatırım inşallah acayip ağrı var
İnşallah sorunsuz gecerİhmal etme masajı ve sık sık sağmayı, mastit ilerledikçe ameliyata kadar varabiliyo sonucu Allah muhafaza...
Doktorun gerekeni yapar zaten...
Geçmiş olsun...
Gitmedim canım sabaha kadar aynı şekilde devam etti kasılmalar ama sancı yok nişan yok su yok yalancı kasılma bu kadar uzun düzenli olur mu ki anlamadım harekerleri var kızımın ama kasılmadan sonra bi iki oynuyor duruyor bugün dr mu arayacağımB Bir mucize canım naptın hastaneye falan mı gittin?
Gözünüz aydın güle güle büyütünKizlar ben anne oldum oglum dogdu cok sukur.cok guzel bir duygu dogumu bekliyen herkeze allah kolaylik versin.
Ağrılar sezaryen dikiş yerinin ağrısımı?yoksa spinalin vermiş olduğu bel baş ağrısı mı?Güzel dilek ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim
Darısı henüz doğum yapmayanlara olsun.yattığım sürece Ağrı çok az şükür ama Yürümeue çalıştığımda Ağrı var .. 3-4 Adımda bir dinlene dinlene yürüyorum ki uzun yürüyebileyim.Mama teklif bile etmediler emsin diye uğraşıyoruz inşallah geliyordur.Ağrı sizi geçse de istediğim gibi evirip çevirip memeye tutabilsem
@pessinus gözün aydın canım saplıkla büyüsün.Ağrın geçti mi yürüyor musun bana spinal Yaptılar epidural istediğim halde neden bilmiyorum ikisinin pek farkı yok tek fark katater dediler ama acaba epidural olsaydım hala elimde ağrıyı düşürücü o alet olacak miydi daha mi iyi olacaktık bilmiyorum @takata61 gözün aydın canım Sağolıkşa büyüsün :)
Gecti hemen iki güne antibiyotikle,İnşallah sorunsuz gecer
Sizin antibiyotikten sonra geçmişmiydi
Yoksa uzun mu sürdü
Biraz kocakarı cevabı olacak ama bebiş kızsa acele edebilir erkekse bekler, çıkmaz hemenGünaydın...
Kızlar karnım 10 gün öncesinden hafif düşmüştü aşağı,
Bugün sabah kalktım iyice inmiş aşağı,
O dereceki yürürken bacağım karnıma temas ediyor
Gerci az kaldı ayın 11 i sezeryan ama,
Bu karın beni götürür mü ayın 11ine muallaktayım...
İlk doğumumda apar topar oldu,
Bu planlı olsun istiyorum artık, rahat rahat günüm gelince gidiym doğurıym istiyorum...
Pofffff.....
Biraz kocakarı cevabı olacak ama bebiş kızsa acele edebilir erkekse bekler, çıkmaz hemen
Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?