2018 Ekim Anneleri

Amin cnm ismide cok güzel gecer bu günler de Allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin.

Doktor hakikaten abartmış.. Bebeğin emme refleksinin kuvvetli oluşu sadece kiloya bağlı değil. Zamanında doğsun yeter.. Kiloya takılma derim.
Çok yüksek ihtimalle mastit olmuşsun. Sağarken ya da emzirirken sıcak kompres uygulaman rahatlatacaktır. Memeleri su buharına tutmak da kanalları açıyor. Geçmiş olsun.

Sıcaklık artışı, kızarıklık, o bölgede sertlik, bide sağarken çok ağrı yapar mastit,
Süt kanallarım tıkandığı için mastit olmuştum ilk doğumumdan sonra...
Hafif sıcak suyla ıslatılıp sıkılmış havluyla daireler şeklinde masaj yap ara ara,
Sık sık o gögsündeki sütü boşalt,
Doktora gidince antibiyotik vermişti bana hemen rahatlatıyo iyileştiriyo bunlar...

Amin canım çok sağol
Daha iyi olcaz inş

Her ameliyat için gecerli ilk 3 gün çok ağrı oluyor ama 3.günden sonra dayanabileceğin düzeye iniyor ameliyat yeri ağrısı...
Kolaylıklar diliyorum...
Miniklerinizi koklaya koklaya öpüyorum...
Bu ilk ameliyatım oldu normal doğumdan bosuna korkmuşum sezaryenin de zorlukları var haliyle..geçecek inş Sağol canım
çok Sağol canım amin darısı sizlere olsun :)

Tşk ederim kızlar cidden ağrı dayanılmaz oluyor inşallah geçer hemen bugün mutlaka dr a gideceğim çabucak atlatırım inşallah acayip ağrı var

Tşk ederim geçer inşallah hemen dün baya bi sıcak suyla masaj yaptım ama pek fayda etmedi

Tşk ederim kızlar cidden ağrı dayanılmaz oluyor inşallah geçer hemen bugün mutlaka dr a gideceğim çabucak atlatırım inşallah acayip ağrı var
İhmal etme masajı ve sık sık sağmayı, mastit ilerledikçe ameliyata kadar varabiliyo sonucu Allah muhafaza...
Doktorun gerekeni yapar zaten...
Geçmiş olsun...

İhmal etme masajı ve sık sık sağmayı, mastit ilerledikçe ameliyata kadar varabiliyo sonucu Allah muhafaza...
Doktorun gerekeni yapar zaten...
Geçmiş olsun...
İnşallah sorunsuz gecer
Sizin antibiyotikten sonra geçmişmiydi
Yoksa uzun mu sürdü

Günaydın kızlar bebislerinizden ne haber insallah hepiniz iyisinizdir gerçi okudum yazilari mastit olan arkadasa cok geçmiş olsun
Bebisleri zayif denen annisler moralinizi bozmayın saglikla kucagimiza aliriz insallah
Ben Perşembe sezaryene giricem insallah safak 2 Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar ben anne oldum oglum dogdu cok sukur.cok guzel bir duygu dogumu bekliyen herkeze allah kolaylik versin.
Gözünüz aydın güle güle büyütün

Ağrılar sezaryen dikiş yerinin ağrısımı?yoksa spinalin vermiş olduğu bel baş ağrısı mı?

Biraz kocakarı cevabı olacak ama bebiş kızsa acele edebilir erkekse bekler, çıkmaz hemen

Malesef tarifin oyle.
Emzirirken masaj yapa yapa emzir canim,dustada masaj yap,sag o zamanda masaj yap.Ama en etkilisi bebisin emerken.
Emzirme yönünü degistirip farkli tutupta emzirebilirsin.
Canin birsey cektiyse onu da yemeyi ihmal etme.
Hic zaman kaybina ve beklemeye gelmez.
Elini C gb tutup distan uca dogru yapabilirsin masajini.
Ugrayacakmissin yardimcida olurlar.
Dus ve sicak kompres iyi oluyor sagarken ama bi yandanda sutun gelmesinede yardimci oldugundan cok yapmamak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…