2018 Ekim Anneleri

Dün aksam anne yanı beşiğini kurduk odaya tozlanmasın dıye de ustune baska carsaf koymustum kapı acık kalmıs bi baktım bizim kedi carsafıda kenı ustune cekmıs uyuyor.çıkardım odadan senin değil orası diye ama kapının onunde fırsat kolluyor acık bulayım da gıdıyım ıçıne yatayım dıye napcam bebiş gelince bilmıyorum cocugun kafasına yatmaz insallah

Yazini gorene kadar nasi merak ettim.Hadi hayirli haberlerin olsun insallah.Nisaninda gelmisti ya daha hazirlik gibidir kasilmalarinda artik aslinda.

Cok sirin geldi okurken hayal edince :)))))) akilli bidiik :))))
Alismalari kolay oluyor galiba bebise❤

Ya bizimkiler de aynı. Girip girip yatıyorlar içinde uyuyorlar. Bir değil 3tane. Oyuncak ettiler beşiği kendilerine ama hiç zorla indirmedik, bıkacaklar illaki diye.

Bugün doktora gittik yine, bebiş 2900 olmuş. Dönmeye niyeti yok heralde dedi doktor, o da pes edecek sanırım nstde bir iki kere 60-70 civarı sancı çıkmış ama hiç hissetmedim ben. Haftaya yine gel dedi, alttan muayene de etmedi daha.

Amin canım inş tüm bekleyenler hayırlısıyla kavuşur bebişlerine. Biraz anestezi biraz bizden kaynaklı ağrılarımız var sanırım en yakın zamanda geçmelerini umuyorum
Amiin insallah canim benim tez vakitte hafiflesin gecsin agrilar... Kizin nasil? Bebege nasil tepki verdi canim cok merak ediyorum ^_^ ❤

Yazini gorene kadar nasi merak ettim.Hadi hayirli haberlerin olsun insallah.Nisaninda gelmisti ya daha hazirlik gibidir kasilmalarinda artik aslinda.
Yok canım benim nişan falanda gelmedi bugün artık elimde bir meryemana otu var onu suya atacağım inşallah inanıyorum bakalım belki o açıklık başlatır ben stres yapmaya başladım sancı geleceği varsa da gelmiyor stresimi atmam lazım .. inşallah bu kadar kasılmalardan sonra gerçeği başlar artık 8 günüm var ama sanırım sürekli insanların daha doğurmadın mı demesinden ben gerildim

Ya bizimkiler de aynı. Girip girip yatıyorlar içinde uyuyorlar. Bir değil 3tane. Oyuncak ettiler beşiği kendilerine ama hiç zorla indirmedik, bıkacaklar illaki diye.
mantıklı aslında kendısıne yatsın dıye aldıgımız yataklarda 1 gün yatıp ertesı gün yüzüne bakmadı bırakayım da bıksın bari

Ya ne güldüm okurken,eşime bile kahkahayla okudum.Gözümde nasıl canlandı okurken sorma :))

Biz beşiğimizi kurmadık ama en büyük korkumuz o. Çünkü nerde isterse yatar yastıklarımızdan bizi atmışlığı vardır. Kapalı kapıları da açar. Nasıl önlem alacağız bilmiyorum.

Biz beşiğimizi kurmadık ama en büyük korkumuz o. Çünkü nerde isterse yatar yastıklarımızdan bizi atmışlığı vardır. Kapalı kapıları da açar. Nasıl önlem alacağız bilmiyorum.
Alamayacagız sanırım en azından 3 4 ay tuysüz gecırsek sonra kaynaşsalar emeklemeye başlayınca kedi kacıcak muhtemelen kuyrugunu cekıcek kulagını cekıcek

Yaa diger arkadasi gelmisti o zaman muayenede nisani karistirdim kusura bakma canim.
Otu sancilarin baslayinca suya koyman daha saglikli olur ama.Sadece senin sancinin baslamasi,acilmanin baslamasi degil dogum,bebek baslatiyor aslinda.Yani sadece acilma olup bebek inmezse yine beklersin canim.Hic kendini baskastreslere sokma.Daha zamanin var kimseyide dinleme.Illa gun dolunca gelecek diye bisy yok.
Sen bebegini dinle gerisi bos❤
Siz ikiniz kalkacaksiniz bu isin altindan❤

Tünaydın Hanımlar, benim de kedim arada beşiğin içine giriyor yatıyor. Alışmasın diye onu sakınca oradan alıp farklı yere yatırıyorum bir şey demeden kızmadan. Kızarsam çünkü istemediğim şeyleri inat yapıyor :) Hanımefendinin hep huyuna gidilmesi gerekiyor öğrenmesi için.
Şafak 8 kaldı 10 ekim için gün ve saat belirledi doktorum. Bu arada az evvel çikolata siparişi verdim yine indirime girmiş madlenler 70 adet 50 lira kargo bedava istediğiniz resmide atabiliyorsunuz onu basıyorlar bilginiz olsun. Ben lavanta keseleri yaptırmıştım aynı resmi bastırdım konsept gibi olsun diye. Bakalım nasıl olacak.

Ay bi an ben yazdim sandim. Dogurmadim dogurmucam da diye bascam cigligi yakindir :) bugun kontrol var ne durumdayim merak ediyorum. Hakkimizda hayirlisi artik.

Muayene esnasinda nişani gelen benim canim :) cuma gunu geldi ama hala tik yok bende nişan gelmesi bir sey baslatmadi yani :)

Benim birde sağ kasıkta bir doluluk var batıyor ordan bir şey ama anlamadım solda yok sanki bir yerini oraya dayamış gibi ama hiç geçmiyor normal midir

Günaydın kızlar doğuma 6 gün kala çok fena hasta oldum. Dün sadece markete gitmiştim yazlık kıyafetlerle hava o kadar soğumuş ki çarptı beni. Gece hiç uyuyamadım soğuk soğuk terliyorum üşüyorum boğazım şişti tüm vücudum ağrıyor sanki kemiklerim kırılıyormuş gibi. Tuzlu suyla gargara yaptım, ballı zencefil yedim limonlu su içtim ama geçmiyor ne yapabilirim başka

Herkese söylediğim gibi sizede tavsiyem kuşburnu kaynatın .. şuan ben kaynatıyorum hatta hasta olacağımı anladığım an hemen kaynatıp içiyorum Allahın izniyle çok kolay atlatıyorum deneyin derim geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…