Gitmedim canım sabaha kadar aynı şekilde devam etti kasılmalar ama sancı yok nişan yok su yok yalancı kasılma bu kadar uzun düzenli olur mu ki anlamadım harekerleri var kızımın ama kasılmadan sonra bi iki oynuyor duruyor bugün dr mu arayacağım
Dün aksam anne yanı beşiğini kurduk odaya tozlanmasın dıye de ustune baska carsaf koymustum kapı acık kalmıs bi baktım bizim kedi carsafıda kenı ustune cekmıs uyuyor.çıkardım odadan senin değil orası diye ama kapının onunde fırsat kolluyor acık bulayım da gıdıyım ıçıne yatayım dıye napcam bebiş gelince bilmıyorum cocugun kafasına yatmaz insallah
Dün aksam anne yanı beşiğini kurduk odaya tozlanmasın dıye de ustune baska carsaf koymustum kapı acık kalmıs bi baktım bizim kedi carsafıda kenı ustune cekmıs uyuyor.çıkardım odadan senin değil orası diye ama kapının onunde fırsat kolluyor acık bulayım da gıdıyım ıçıne yatayım dıye napcam bebiş gelince bilmıyorum cocugun kafasına yatmaz insallah
Amiin insallah canim benim tez vakitte hafiflesin gecsin agrilar... Kizin nasil? Bebege nasil tepki verdi canim cok merak ediyorum ^_^ ❤Amin canım inş tüm bekleyenler hayırlısıyla kavuşur bebişlerine. Biraz anestezi biraz bizden kaynaklı ağrılarımız var sanırım en yakın zamanda geçmelerini umuyorum
Yok canım benim nişan falanda gelmedi bugün artık elimde bir meryemana otu var onu suya atacağım inşallah inanıyorum bakalım belki o açıklık başlatır ben stres yapmaya başladım sancı geleceği varsa da gelmiyor stresimi atmam lazım .. inşallah bu kadar kasılmalardan sonra gerçeği başlar artık 8 günüm var ama sanırım sürekli insanların daha doğurmadın mı demesinden ben gerildimYazini gorene kadar nasi merak ettim.Hadi hayirli haberlerin olsun insallah.Nisaninda gelmisti ya daha hazirlik gibidir kasilmalarinda artik aslinda.
mantıklı aslında kendısıne yatsın dıye aldıgımız yataklarda 1 gün yatıp ertesı gün yüzüne bakmadı bırakayım da bıksın bariYa bizimkiler de aynı. Girip girip yatıyorlar içinde uyuyorlar. Bir değil 3tane. Oyuncak ettiler beşiği kendilerineama hiç zorla indirmedik, bıkacaklar illaki diye.
Ya ne güldüm okurken,eşime bile kahkahayla okudum.Gözümde nasıl canlandı okurken sorma :))Dün aksam anne yanı beşiğini kurduk odaya tozlanmasın dıye de ustune baska carsaf koymustum kapı acık kalmıs bi baktım bizim kedi carsafıda kenı ustune cekmıs uyuyor.çıkardım odadan senin değil orası diye ama kapının onunde fırsat kolluyor acık bulayım da gıdıyım ıçıne yatayım dıye napcam bebiş gelince bilmıyorum cocugun kafasına yatmaz insallah
Dün Bel karın ağrısı vardı şimfi de Dikiş yeri ağrısı var.Gözünüz aydın güle güle büyütün
Ağrılar sezaryen dikiş yerinin ağrısımı?yoksa spinalin vermiş olduğu bel baş ağrısı mı?
Alamayacagız sanırım en azından 3 4 ay tuysüz gecırsek sonra kaynaşsalar emeklemeye başlayınca kedi kacıcak muhtemelen kuyrugunu cekıcek kulagını cekıcekBiz beşiğimizi kurmadık ama en büyük korkumuz o. Çünkü nerde isterse yatar yastıklarımızdan bizi atmışlığı vardır. Kapalı kapıları da açar. Nasıl önlem alacağız bilmiyorum.
Yok canım benim nişan falanda gelmedi bugün artık elimde bir meryemana otu var onu suya atacağım inşallah inanıyorum bakalım belki o açıklık başlatır ben stres yapmaya başladım sancı geleceği varsa da gelmiyor stresimi atmam lazım .. inşallah bu kadar kasılmalardan sonra gerçeği başlar artık 8 günüm var ama sanırım sürekli insanların daha doğurmadın mı demesinden ben gerildim
Yok canım benim nişan falanda gelmedi bugün artık elimde bir meryemana otu var onu suya atacağım inşallah inanıyorum bakalım belki o açıklık başlatır ben stres yapmaya başladım sancı geleceği varsa da gelmiyor stresimi atmam lazım .. inşallah bu kadar kasılmalardan sonra gerçeği başlar artık 8 günüm var ama sanırım sürekli insanların daha doğurmadın mı demesinden ben gerildim
Yaa diger arkadasi gelmisti o zaman muayenede nisani karistirdim kusura bakma canim.
Otu sancilarin baslayinca suya koyman daha saglikli olur ama.Sadece senin sancinin baslamasi,acilmanin baslamasi degil dogum,bebek baslatiyor aslinda.Yani sadece acilma olup bebek inmezse yine beklersin canim.Hic kendini baskastreslere sokma.Daha zamanin var kimseyide dinleme.Illa gun dolunca gelecek diye bisy yok.
Sen bebegini dinle gerisi bos❤
Siz ikiniz kalkacaksiniz bu isin altindan❤
Hadi hayırlısı bakalım bizede haber ver canımAy bi an ben yazdim sandim. Dogurmadim dogurmucam da diye bascam cigligi yakindir :) bugun kontrol var ne durumdayim merak ediyorum. Hakkimizda hayirlisi artik.
Benim birde sağ kasıkta bir doluluk var batıyor ordan bir şey ama anlamadım solda yok sanki bir yerini oraya dayamış gibi ama hiç geçmiyor normal midirYaa diger arkadasi gelmisti o zaman muayenede nisani karistirdim kusura bakma canim.
Otu sancilarin baslayinca suya koyman daha saglikli olur ama.Sadece senin sancinin baslamasi,acilmanin baslamasi degil dogum,bebek baslatiyor aslinda.Yani sadece acilma olup bebek inmezse yine beklersin canim.Hic kendini baskastreslere sokma.Daha zamanin var kimseyide dinleme.Illa gun dolunca gelecek diye bisy yok.
Sen bebegini dinle gerisi bos❤
Siz ikiniz kalkacaksiniz bu isin altindan❤
Herkese söylediğim gibi sizede tavsiyem kuşburnu kaynatın .. şuan ben kaynatıyorum hatta hasta olacağımı anladığım an hemen kaynatıp içiyorum Allahın izniyle çok kolay atlatıyorum deneyin derim geçmiş olsunGünaydın kızlar doğuma 6 gün kala çok fena hasta oldum. Dün sadece markete gitmiştim yazlık kıyafetlerle hava o kadar soğumuş ki çarptı beni. Gece hiç uyuyamadım soğuk soğuk terliyorum üşüyorum boğazım şişti tüm vücudum ağrıyor sanki kemiklerim kırılıyormuş gibi. Tuzlu suyla gargara yaptım, ballı zencefil yedim limonlu su içtim ama geçmiyor ne yapabilirim başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?