Oyyy benim oğlanda 35. Haftada 50 cmdi. Uzamaz herhalde o kadar yaa1 hafta içinde bebeğin boyu 3 cm uzar mı arkadaşlar?
1hafta önce 46ydı şimdi 49 cm olmuş
Çok şaşırdım..
Aaa bak ölçüm yapılan alet farklıydı şimdi geldi aklıma,Oyyy benim oğlanda 35. Haftada 50 cmdi. Uzamaz herhalde o kadar yaa
Dün kontroldeyken farkettim doktor birkaç defa görüntüyü dondurup ölçüyor. Her seferinde farklı ölçüm ve hafta çıkıyor. Bizimki de dünkü ölçümlere göre 53.5 cm 2991 gr bakalım ne kadarı tutacak bunlarınAaa bak ölçüm yapılan alet farklıydı şimdi geldi aklıma,
Ondan da olmuş olabilir
Zaten doktorun kendide diyo bu ölçümler kesin değil diyeDün kontroldeyken farkettim doktor birkaç defa görüntüyü dondurup ölçüyor. Her seferinde farklı ölçüm ve hafta çıkıyor. Bizimki de dünkü ölçümlere göre 53.5 cm 2991 gr bakalım ne kadarı tutacak bunlarınboyuna göre baya zayıf sanki
Sağlıkla alırsın kucağına inşallah cnm allahım yardımcınız olsunArkadaşlar 2 cm açılmam olmuş doğum yatışım yapıldı akşama doğum olur dedi doktorum .. dualaranızı bekliyorum
Kiloyu ortalama alıp hesapldıkları için net olmayabilir bence de. Ama bizim boy 55 cm olacak heralde bu gidişleZaten doktorun kendide diyo bu ölçümler kesin değil diye
Doğdugunda farklı ölçümler çıkabiliyomuş çoğu zaman...
İlk gebeliğimde 3250 kilo demişlerdi 3 kilo doğmuştu oğlum,
Gerçi boyu alette söylenen gibi 51 cm di ama...
çok haklısın. neyse bi kavuşsak da onlarla olan anları da paylaşsak burdan. çok güzel olacaktır eminim.
Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin önemli olan senin ve bebeğin iyi olması doğum şekli teferruat denedin zaten normal gelmesi için. Sana da geçmiş olsun canım geçecek inş ağrıların daArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Hayirli evlat etsin.Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Cihazdan cihaza ölçen doktora göre bile değişiyor bence ben dün hem özele hem devlete gittim özeldeki dr 52cm 3400 suyu iyi dedi devletteki dr 48, 49gibi ölçüyorum 3300 suyu fazla dedi suyu fazla olduğu için büyük ölçebiliriz dedi aynı gün iki farklı doktor arada sadece 1saat fark var Şimdi benim oğlum kaç kilo boyu kaç1 hafta içinde bebeğin boyu 3 cm uzar mı arkadaşlar?
Çok şaşırdım..
Hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
1 hafta içinde bebeğin boyu 3 cm uzar mı arkadaşlar?
Çok şaşırdım..
Amin kuzum çok sagol. Daha once bir ameliyat oldugum icin ameliyat yeri agrisni bilirim. Daha once dogum yapmadigim halde mastit oldum ben. Sag gogsumun sut kanali kisaymis benim dogustan o yuzden göğüs ucum iceriye donuk ve cikmiyor. Bu sebepten gogus ucumda bakteri birikiyor ve iltihap yapiyor. İlk olduğunda ne oldugunu bilmedigim icin gec kalmistim biraz ve apseye donustu. Antibiyotik fayda etmeyince ameliyatla apseyi cikarttilar. Bu yuzden kesik agrisini bilirim. Ama karin bolgesindeki daha mi farkli, daha mi aci verici hic bilemiyorum..:/ benim sezeryanda korktuğum uyanik olacagim icin aci hissedecek miyim , ya hissedersem vs gibi.. zaten çok korkak biriyim..
Baş agrisi icin verdigin bilgi icin de ayrica tesekkur ederim. Zaten migren hastasiyim hic başağrısı cekmek istemem açikcasi :)
Kiloyu ortalama alıp hesapldıkları için net olmayabilir bence de. Ama bizim boy 55 cm olacak heralde bu gidişlenasıl sığıyorsa karnıma 50 cmlik kocaman bebek? Her gören 6-7 aylık mı diyor
Bu kez de göbeği kaniyo oğlumun yarın da devam ederse Dr a gideceğiz. Bu arada migrostan bebek bezleri indirime girmiş. Tecrübeli anneler kaç numara kaç tane gidiyo?
Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?