2018 Ekim Anneleri

Aaa bak ölçüm yapılan alet farklıydı şimdi geldi aklıma,
Ondan da olmuş olabilir
Dün kontroldeyken farkettim doktor birkaç defa görüntüyü dondurup ölçüyor. Her seferinde farklı ölçüm ve hafta çıkıyor. Bizimki de dünkü ölçümlere göre 53.5 cm 2991 gr bakalım ne kadarı tutacak bunların boyuna göre baya zayıf sanki

Zaten doktorun kendide diyo bu ölçümler kesin değil diye
Doğdugunda farklı ölçümler çıkabiliyomuş çoğu zaman...
İlk gebeliğimde 3250 kilo demişlerdi 3 kilo doğmuştu oğlum,
Gerçi boyu alette söylenen gibi 51 cm di ama...

Kiloyu ortalama alıp hesapldıkları için net olmayabilir bence de. Ama bizim boy 55 cm olacak heralde bu gidişle nasıl sığıyorsa karnıma 50 cmlik kocaman bebek? Her gören 6-7 aylık mı diyor

Bu kez de göbeği kaniyo oğlumun yarın da devam ederse Dr a gideceğiz. Bu arada migrostan bebek bezleri indirime girmiş. Tecrübeli anneler kaç numara kaç tane gidiyo?

Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..

Hayırlı olsun cnm. Önemli olan sağlıkla yanında olması. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Canım Allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin önemli olan senin ve bebeğin iyi olması doğum şekli teferruat denedin zaten normal gelmesi için. Sana da geçmiş olsun canım geçecek inş ağrıların da

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Herşey nasip canım bence önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması doğum şekli ikinci planda bence
anlayamadığım bir şey var sabah hastaneye gittiğinde ultrasonla muayene etmiyorumlarmı kordon dolandığını ancak kalp atışları yavaşladığı zamanım baktılar neyse canım şükür rabbime şükür bugünümüze:)

Gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Hayirli evlat etsin.

1 hafta içinde bebeğin boyu 3 cm uzar mı arkadaşlar?
1hafta önce 46ydı şimdi 49 cm olmuş
Çok şaşırdım..
Cihazdan cihaza ölçen doktora göre bile değişiyor bence ben dün hem özele hem devlete gittim özeldeki dr 52cm 3400 suyu iyi dedi devletteki dr 48, 49gibi ölçüyorum 3300 suyu fazla dedi suyu fazla olduğu için büyük ölçebiliriz dedi aynı gün iki farklı doktor arada sadece 1saat fark var Şimdi benim oğlum kaç kilo boyu kaç

Hem çok geçmiş olsun hem de hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Gogus acisida apayri.
Sezaryen yeri biraz daha farkli canim.
Ikisinide yasamis biri olarak :)
Insanin neresi aciyorsa cani ordadir denir gerci.Hissediyorsun bisyler yaptiklarini ya da bebegi cikarirlarken fln ama 'acı' kavramı gercekten yok.Psikolojik olabilir diye dusunuyorum bazi konusulanlari cunku kucuk bi operasyon degil ve bence insanin dayanabilecegi bisyde olamaz.Ciddi travmatik olur.
Onlari dusunme bile,bu insanlar bu isi devamli yapiyor.
Bebek kisa surede seninle oluyor ve ondan sonra cok dusunmuyorsun bile :)
Gogsunle ilgili durum gecti mi peki?Emzirme donemi icin yapman gerekenler varmiymis?

Kiloyu ortalama alıp hesapldıkları için net olmayabilir bence de. Ama bizim boy 55 cm olacak heralde bu gidişle nasıl sığıyorsa karnıma 50 cmlik kocaman bebek? Her gören 6-7 aylık mı diyor

Di mi yaa nerden cikti bu diyor insan :)
Ama o yenidogan minikligide cok baska :)
Bizim kilo boy fln doktorun dedigi gb cikti buarada :)

Bu kez de göbeği kaniyo oğlumun yarın da devam ederse Dr a gideceğiz. Bu arada migrostan bebek bezleri indirime girmiş. Tecrübeli anneler kaç numara kaç tane gidiyo?

Gorusebiliyorsan ara canim,bekleme kanama varsa.Ignesini yaparlar.
Biz 2.paket 1 numaradayiz.2 numara yedeklenebilir.

Ahh kurban olsunlar verene.
Sagsalim kurtulmussunuz cok sevindim❤
Gozunuzaydin canim.
Cabucak toparlarsin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…