2018 Ekim Anneleri

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.. kısmet boyleymiş ne farkeder sağlikla doğsunda.. darısı hayırlısıyla bekleyenlere inşallah..

E tabi daha farklıdır muhtemelen :) gogsum icinse universite hastanesinde hastanesinde profesore gidiyordum. Gogus ucunu sut kanalini keserek cok kolay bir bicimde disari cikartabilirim ama asla o gogsunde sut olmaz ve gogsun kist dolar dedi. Hic gerek yok dedi.ileride cocuk sahibi oldugunda bu gogsunle emzirme yapamazsin ancak sütünü sağıp verebilirsin dedi. O yuzden ben de elektrikli süt pompası aldım. Sanirim o gogsumu tikanmada olmaması icin surekli sağmam gerekecek. İnşallah bir problemle karşilaşmam.

Ayrıca herkese bie soru sormak istiyorum. Genital kil tuy muhabbetlerini naptiniz? Ben simdiye dek hep kisalttim. Bugun bi bi cesarerle agdaciya gittim. Ama bacaklarım cok acidigi icin oraya korkudan yaptiramadim. Evde oraya kendim yaparim dedim ama nasil yapacagim hic bir fikrim yok.. ayna falan mi koyarak yapsam gorebilir miyim? Yere oturdummu zor kalkiyorumda :) sizler naptiniz?

Cnm geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı olsun da gerisi teferruat iyisiniz önemli olan o. Darısı bizlere bizimde 11 inde sabah 08:30-09:00 hastane yatışımız olacak inşallah 9 u demişti ileri aldı.iki gün

İkisinin de ortasını alırsak
Kilosu 3250
Boyu 50cm

Oy kıyamam hadi gözün aydin Allah analı babali büyütsün. Sonunda kavustunuz ya nasıl olduğu önemli değil canım canını sıkma sakın sağlıklı geldi ya o yeter :)

Oyy hic bilmiyordum boyle bi durumu.Neler ogreniyoruz.
Insallah hic sikinti yasamazsin❤duzenli sagdikca emzirmek gb olacaktir zorlanmazsin dilerimm.

Kıl tüy meselesini bende agdaya gidemedigim kendimde yapamadigim icin makinemin bikini bolgesi aparatiyla halletmistim cabuk cikmasin diye.Sezaryen olacagim icin kesinin olacagi kismi yani.

Benimde 11i
Öğlen 13:00

Ama bebek çok aşağı inmiş,
Dikkat et dedi doktor bol bol dinlen,
Zaten çok baskı var alt tarafta zor oturup kalkıyorum zor yürüyorum,
Neredeyse sürekli yatıyorum zaten bu yüzden,
İlk doğum sezeryan tarihinden 3 gün önce oldu apar topar,
Bunda Allah’ın izniyle sezeryan gününde rahat rahat hazırlanıp, sakin sakin gitmek istiyorum hastaneye, doğuma...
Allah’tan hayırlısı diyelim hakkımızda...

Amiiin inşallah

Ben de makina ile ama kisaltma basligi ile yaptim surekli ama kanattigim yerler oldu hep. Şimdi baslayacahim agdaya insallah yapabilirim en azindan kesi yerini.. olmadi makina ile yarin yaparim. Dogumu falan baslatmaz di mi ağda

Canım hayırlısı böyleymiş, sağ salim kavuşmuşsun bebeğine önemli olan da bu. En azından kendi doğmak istediği zaman geldi. Çabucak toparlanırsınız inşallah :)

Di mi yaa nerden cikti bu diyor insan :)
Ama o yenidogan minikligide cok baska :)
Bizim kilo boy fln doktorun dedigi gb cikti buarada :)

Sanki kıyafetler hep küçük gelecek gibi bakarken, doğunca hepsi bol gelecek eminim :)

Canım senin adına çok sevindim sağlıklı bir sekılde evladına kavuştun darısı başına inş

Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah..önemli olan sağlıklı bir şekilde kavuşmanız

Bana bayam doktorun biri agda kullanma dedi ama

B Bir mucize kuzuna kavuşmuş olmana çok sevindim. Inşallah hayırlı bir evlat olur. Sana da çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda geçer ağrıların.

Bana bayam doktorun biri agda kullanma dedi ama
Aa neden acaba? Zaten yapamadim.. bu göbekle ayna karsisinda bile mumkun degil. Vajinamda cocugu sıkıştırdığım için heehalde baski hissettim. Strestende aşırı terledim. Kisaca yapamadim dogum cuma gunu benim,artik yarin jilet yaparim, n'apiim

Aynı şey ilk kızımda başıma geldi canım, hayırlısı böyleymiş en önemlisi sağlıklı olması.Allah uzun sağlıklı ömürler versin ikinize de

Anne kendi annen mi kaynanan mı ee eşin bilmiyor mu dogan cocugun kulagına ezan okunur ay Allah yardımcın olsun benim de böyle ilk dogum da başımdaydılar o ne dedi bu ne dedi herkes gidince bebeğinle kalınca ancak anlıyorsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin cnm. Bakıcı neden tutuyorsun daha cok kücük değil mi?

Sonu güzel olmuş ya şükür. Allah analı babalı büyütsün. Sana da büyük geçmiş olsun canım

Canım Allah analı babalı büyütsün saglıkla huzurla büyüt bebeğini hayırlısıyla darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…