Allah analı babalı büyütsün inşallah canım.. kısmet boyleymiş ne farkeder sağlikla doğsunda.. darısı hayırlısıyla bekleyenlere inşallah..Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Cnm geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı olsun da gerisi teferruat iyisiniz önemli olan o. Darısı bizlere bizimde 11 inde sabah 08:30-09:00 hastane yatışımız olacak inşallah 9 u demişti ileri aldı.iki günArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
İkisinin de ortasını alırsakCihazdan cihaza ölçen doktora göre bile değişiyor bence ben dün hem özele hem devlete gittim özeldeki dr 52cm 3400 suyu iyi dedi devletteki dr 48, 49gibi ölçüyorum 3300 suyu fazla dedi suyu fazla olduğu için büyük ölçebiliriz dedi aynı gün iki farklı doktor arada sadece 1saat fark var Şimdi benim oğlum kaç kilo boyu kaç
Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
E tabi daha farklıdır muhtemelen :) gogsum icinse universite hastanesinde hastanesinde profesore gidiyordum. Gogus ucunu sut kanalini keserek cok kolay bir bicimde disari cikartabilirim ama asla o gogsunde sut olmaz ve gogsun kist dolar dedi. Hic gerek yok dedi.ileride cocuk sahibi oldugunda bu gogsunle emzirme yapamazsin ancak sütünü sağıp verebilirsin dedi. O yuzden ben de elektrikli süt pompası aldım. Sanirim o gogsumu tikanmada olmaması icin surekli sağmam gerekecek. İnşallah bir problemle karşilaşmam.
Ayrıca herkese bie soru sormak istiyorum. Genital kil tuy muhabbetlerini naptiniz? Ben simdiye dek hep kisalttim. Bugun bi bi cesarerle agdaciya gittim. Ama bacaklarım cok acidigi icin oraya korkudan yaptiramadim. Evde oraya kendim yaparim dedim ama nasil yapacagim hic bir fikrim yok.. ayna falan mi koyarak yapsam gorebilir miyim? Yere oturdummu zor kalkiyorumda :) sizler naptiniz?
Benimde 11iCnm geçmiş olsun analı babalı büyüsün inşallah sağlıklı olsun da gerisi teferruat iyisiniz önemli olan o. Darısı bizlere bizimde 11 inde sabah 08:30-09:00 hastane yatışımız olacak inşallah 9 u demişti ileri aldı.iki gün
Amiiin inşallahOyy hic bilmiyordum boyle bi durumu.Neler ogreniyoruz.
Insallah hic sikinti yasamazsin❤duzenli sagdikca emzirmek gb olacaktir zorlanmazsin dilerimm.
Kıl tüy meselesini bende agdaya gidemedigim kendimde yapamadigim icin makinemin bikini bolgesi aparatiyla halletmistim cabuk cikmasin diye.Sezaryen olacagim icin kesinin olacagi kismi yani.
Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Di mi yaa nerden cikti bu diyor insan :)
Ama o yenidogan minikligide cok baska :)
Bizim kilo boy fln doktorun dedigi gb cikti buarada :)
Canım senin adına çok sevindim sağlıklı bir sekılde evladına kavuştun darısı başına inşArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Gözünüz aydın analı babalı büyüsün inşallah..önemli olan sağlıklı bir şekilde kavuşmanızArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Bana bayam doktorun biri agda kullanma dedi amaAmiiin inşallah
Ben de makina ile ama kisaltma basligi ile yaptim surekli ama kanattigim yerler oldu hep. Şimdi baslayacahim agdaya insallah yapabilirim en azindan kesi yerini.. olmadi makina ile yarin yaparim. Dogumu falan baslatmaz di mi ağda
Aa neden acaba? Zaten yapamadim.. bu göbekle ayna karsisinda bile mumkun degil. Vajinamda cocugu sıkıştırdığım için heehalde baski hissettim. Strestende aşırı terledim. Kisaca yapamadimBana bayam doktorun biri agda kullanma dedi ama
Anne kendi annen mi kaynanan mı ee eşin bilmiyor mu dogan cocugun kulagına ezan okunur ay Allah yardımcın olsun benim de böyle ilk dogum da başımdaydılar o ne dedi bu ne dedi herkes gidince bebeğinle kalınca ancak anlıyorsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin cnm. Bakıcı neden tutuyorsun daha cok kücük değil mi?Ya kızlar sinir Olduğum Şeyler var.Annem Oğlumu emzirme dışında kucağıma vermiyor,ben zaten kenfim alamıyorum dikişlerden dolayı.Neymiş efendim kucağa alışmasınmış,sonra bana da bakıcıya da zor olurmuş ! Ağladığında istiyorum ben tutarım dşyo ne farkeder dşyo yine vermiyo hatta bazen Öylece bırakıyo ağlasın Ağlar Ağlar susar bebek o diyoya ben öyle uxaktsn seyretmek için mi doğurdum bu çocuğu.Bir de sarıp sarıp sarmalıyo üstünde iki battaniye Altın'da bir ...Çok doluyum bildiğiniz gibi değil.
Bir de kulağına ezan okutalım diyo eşim de böyle şeylere tepki gösteriyo of ben napıcam çok derdim var bugğn
Canım Allah analı babalı büyütsün saglıkla huzurla büyüt bebeğini hayırlısıyla darısı başımıza.Arkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?