2018 Ekim Anneleri

Ben spinal oldum Pazaetesi günü.Hiç baş ağrısı yaşamadım ben ,sadece ameliyat sırasında afedersin öğürdüm çıkardım bitti

Aynen ya garip garip işler

Annem Sırtını ovuşturuyor.Eve çıkıyoruz şimfi ve çok şükür daha iyiyim.Evde tekrar tekrar anlatıcam Bebeğin Dünya'ya alışmak için bana ihtiyacı oldupunu

Hic yorulmadan anlat.Artik eskisi gb olmadigini.Bakicininda gerekirse kucaginda tasiyacagini.Az buyusun hep donem donem degisiklikler oluyor canim.Yeri geliyor kucagina yapisiyor yine yeri geliyor 2 dk oturtamiyorsun.
Bende cok anlattim annemede babamada.Simdi soruyorlar.Cunku goruyorlar buyudukce aslinda dogru yaptigimizi.
Pes etme :) sarıl minisine❤
Bi kere bunu yapman icin en iyi sebep el kadar bebegin annesini taniyor olmasi,bu cok bir Allah vergisi❤

Katiliyorum.
Sende olacakmissin aklinda olsun canim,odana gectikten sonra yatis seklin dumduz olmasin meyilli yat,bas agrisini engelleyen bisy bu.Suyunu,sivini hic ihmal etme.Emzirirkende kafani cok gerip one dogru egme dik dur.
Ilkinde sudan cikmis balik gb oluyor insan benim ikinci bilince daha iyi gecti,sanki bu da gecince tamam dedikce gucleniyor insan.
Agrin olacak ama gececek,ilk kalkista acele etme yataginda dogrul otur nefesini yavas yavas birak bi rahatla oyle kalk.Az az yorulmadan yurudukce hep bi sonraki daha iyi olacak ve iyi gelecek.
Bir de hep diyorum Allah o zaman cidden guc veriyor kendi canimizdan cok bebisi dusununce galiba.
Allah yardimcin olsun❤

Ben spinal oldum Pazaetesi günü.Hiç baş ağrısı yaşamadım ben ,sadece ameliyat sırasında afedersin öğürdüm çıkardım bitti

Geçmiş olsun, güle güle büyüt bebişini. Peki sezeryan sırasında ağrı ve doktor dokunuşlarını hissettin mi.

Arkadaşlar 2 cm açılmam olmuş doğum yatışım yapıldı akşama doğum olur dedi doktorum .. dualaranızı bekliyorum

Canim gozunaydiinn❤ insallah saglikla kavusursunuz Allah yardimcin olsun

Ben spinal oldum 2 kez.
Bas agrisi olmadi.Yatagina gectikten sonra dumduz yatmamaya,siviyi bol tuketmeye,emzirirken kafani cok gerdirip asagiya dogru egmemeye dikkat et canim olursan.

Ben spinal oldum 2 kez.
Bas agrisi olmadi.Yatagina gectikten sonra dumduz yatmamaya,siviyi bol tuketmeye,emzirirken kafani cok gerdirip asagiya dogru egmemeye dikkat et canim olursan.

Tekrar bi düşüneyim Doğum şeklimi. Çok teşekkürler güle güle büyüt bebişlerini..

Ay okudugum her seye aglayasim geliyor. Cok duygulaniyorum. Dogumda olan arkadaslari Allah kurtarsin.

Mahallenin en mutlu bebegi kitabinda bebeklerin ilk uc ayinin aslinda hamileligin 4. Trimesteri oldugunu ve bebegin mumkun oldugunca annesine yakin olmasi gerektigini okudum. Ben de hem kendim hem esim hem o sira evde olacak kisilerin bebegi tutmasi gerektigini dusunuyorum. Benden baskalarina da alissin ki 4. Ayda ise basladigimda zorluk cekmeyelim.

1 hafta içinde bebeğin boyu 3 cm uzar mı arkadaşlar?
1hafta önce 46ydı şimdi 49 cm olmuş
Çok şaşırdım..
Bence olcumler degisiyor gibi. Bana da 1 ay once 49 cm demisti. 10 gun once gittigimde 48 cm dedi. Bebek hareket ettiginden tam alamadi diye dusunuyorum. Omdan dolayi da degisebilir olcumu.

Amin kuzum çok sagol. Daha once bir ameliyat oldugum icin ameliyat yeri agrisni bilirim. Daha once dogum yapmadigim halde mastit oldum ben. Sag gogsumun sut kanali kisaymis benim dogustan o yuzden göğüs ucum iceriye donuk ve cikmiyor. Bu sebepten gogus ucumda bakteri birikiyor ve iltihap yapiyor. İlk olduğunda ne oldugunu bilmedigim icin gec kalmistim biraz ve apseye donustu. Antibiyotik fayda etmeyince ameliyatla apseyi cikarttilar. Bu yuzden kesik agrisini bilirim. Ama karin bolgesindeki daha mi farkli, daha mi aci verici hic bilemiyorum..:/ benim sezeryanda korktuğum uyanik olacagim icin aci hissedecek miyim , ya hissedersem vs gibi.. zaten çok korkak biriyim..

Baş agrisi icin verdigin bilgi icin de ayrica tesekkur ederim. Zaten migren hastasiyim hic başağrısı cekmek istemem açikcasi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…