2018 Ekim Anneleri

Sağlık mutluluk huzurla büyüsün inşallah sana da geçmiş olsun

Yani ekstra bi durum yoksa herkeste baslatmiyor bildigim kadariyla :)

Ben sordum kendi doktoruma soramadim agda dogumu tetikliyormus ben sezeryan olacagim dedim. Yaptirma sen dedi. Benim zaten tüyüm azaldi bi jilet yapar giderim

Ay sende sağlıkla al kucağına cnm aynı gün doğcaklar bizim minikler desene benimde sezeryan ağrım çok asağıda kafası ondanmı acaba ? İnşallah vaktinde rahatça alırsın kucağına

gecmis olsun saglikla gelmis minik gerisi onemli degil

Gorusebiliyorsan ara canim,bekleme kanama varsa.Ignesini yaparlar.
Biz 2.paket 1 numaradayiz.2 numara yedeklenebilir.
günde kac tane gidiyor ortalama migrostan aldik bizdr biraz

Gorusebiliyorsan ara canim,bekleme kanama varsa.Ignesini yaparlar.
Biz 2.paket 1 numaradayiz.2 numara yedeklenebilir.
Teşekkürler cnm yarın gideceğiz Dr a. Kanaması durdu ama yine de gitmek lazım. 2paket 2numara var. 2paket de 3numara var. 2no ve 3no ne kadar alinmali. Ne iğnesi yapiliyo

Ben sordum kendi doktoruma soramadim agda dogumu tetikliyormus ben sezeryan olacagim dedim. Yaptirma sen dedi. Benim zaten tüyüm azaldi bi jilet yapar giderim
Ya zaten yapmaya calisirken çok baski hissettim,korktum birsey olacak diye yapamadim zaten. Afedersiniz yere oturdum,ayna da koydum karşıma ama olmadı. Az biraz ustten alabildim.. ben de jilet ile alacagim mecburen..

Çok sağol canım sık sık emziriyorum

S sinkar cım sen nasılsın nasıl gidiyor hangi hastanede Doğum yapacaksın Doğum şeklin ve tarih belli mi ?
Slm cnm iyi sayılırım yarın kontrolüm var gün değişmezse 11.10.2018 de spinal sezaryan olacagım inş. Çok karnım geriliyor sanki bebiş çıkmak istiyor .Birde pelvik ağrım başladı. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Senin belli mi?

Ya zaten yapmaya calisirken çok baski hissettim,korktum birsey olacak diye yapamadim zaten. Afedersiniz yere oturdum,ayna da koydum karşıma ama olmadı. Az biraz ustten alabildim.. ben de jilet ile alacagim mecburen..
O bile zor oluyor inan ben su gibi oluyorum

Hayırlısı olsun sağlıkla zamanında gelsin bebeğin canım günü belli olunca heyecan daha çoğalmıştır ayy birşeyde kalmamış yaklaşık 1 hafta sonra bebeğin kucağında inşallah:)

Benimde kontrolüm cuma günü 36 haftaya girdim bugün bakalım benim tarihte sşağı yukarı belli olur Cuma günü
Benimde her zaman olmuyor ama bazen ayakta olduğum zaman karnım taş gibi oluyor ve canım
Çok yanıyor oturduğum anda bebek rahatlıyor sadece ayaktayken oluyor ama oturduğum zaman veya yattığımda bebeğim içeride adeta halay çekiyor artık büyüdüğü için hareketleride tekmeleride sağlam hayırlısı olsun hakkımızda canım.

Kızlar kafam iyice allak bullak oldu belki duymuşsunuzdur intagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var ve aldığım çoğu markanın zararlı olduğunu gördüm mesela sebamed bakım ürünleri almıştım mustelayla değiştirmeyi düşünüyorum sudocrem çok önerilmişti ama zararlı etkenler varmış içinde Desitin en masumu geleni bebek bezi tam bir muamma ben prima care alacaktım en zararlı bez markalarından biriymiş huggeıs önerilmiş oda piyasadan çekildi goon da iyiymiş ama kullananlar sızdırma yapıyor diyor sizler hangi markayı tercih ettiniz düşünün ilk aylar için aldığım temizleme pamuğu için bile artık bırakıyor ve zararlı deniyor ne yapıcaz ne kullanacağız bilemedim bu konuda ne düşünüyorsunuz.

Doğum yapan güzel anneler hayırlı olsun hepinize çok şükür kavuştunuz darısı bekleyenlerin başına inşallah bizimde yarın gün belli olcak bakalım hayırlısı olsun Merak heyecan hat safhada bez konusunda bn sadece yenidoğan sleepy aldım bi paket ilk deniycem olursa onla devam olmazsa bütün markaların deneme paketleri var sırayla onlardan almayı düşünüyorum hangisi iyi gelirse onla devam ederim diye düşünüyorum pişik kreminde de hala karar vermiş değilim bende bepantol en çok önerildi onu alıp başlayabilirim deneyerek öğrencez artık

Ay sende sağlıkla al kucağına cnm aynı gün doğcaklar bizim minikler desene benimde sezeryan ağrım çok asağıda kafası ondanmı acaba ? İnşallah vaktinde rahatça alırsın kucağına
Sağol canım benim hepimiz inş...
Sezeryan dikişlerime her gittiğimde bakıyor doktor bu yüzden
Evet bugün doktor asagıda oldugu için dikiş bölgesinde ağrı olur dedi...

Pişik kremim desitin...
Bez prima...
Islak mendil unibaby ( alkolsüz, parabensiz, parfümsüz olanı)
Çok kafayı yorarsan hiç bişi kullanmaman gerektiğini göreceksin,
Hepsinin içinde az çok zararlı etken var çünkü,
Şurdan hesap et, bi hastalanıyorlar doktor ilaç yazıyor, en masumunun içine bakıyorsun onda bile birsürü saglığa zararlı kimyasal oluyor,
Tabikide dikkat etmek lazım bebeklerimiz için ama, %100 saf ürün bulmak zor,
Biz elimizden geldiğince sağlıklı olanı kullanmaya calışıyoruz...
Allah korusun bebeklerimizi,
daha ötesi yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…