Sağlık mutluluk huzurla büyüsün inşallahArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Amiiin inşallah
Ben de makina ile ama kisaltma basligi ile yaptim surekli ama kanattigim yerler oldu hep. Şimdi baslayacahim agdaya insallah yapabilirim en azindan kesi yerini.. olmadi makina ile yarin yaparim. Dogumu falan baslatmaz di mi ağda
Ben sordum kendi doktoruma soramadim agda dogumu tetikliyormus ben sezeryan olacagim dedim. Yaptirma sen dedi. Benim zaten tüyüm azaldi bi jilet yapar giderimAa neden acaba? Zaten yapamadim.. bu göbekle ayna karsisinda bile mumkun degil. Vajinamda cocugu sıkıştırdığım için heehalde baski hissettim. Strestende aşırı terledim. Kisaca yapamadimdogum cuma gunu benim,artik yarin jilet yaparim, n'apiim
Ay sende sağlıkla al kucağına cnm aynı gün doğcaklar bizim minikler desene benimde sezeryan ağrım çok asağıda kafası ondanmı acaba ? İnşallah vaktinde rahatça alırsın kucağınaBenimde 11i
Öğlen 13:00
Ama bebek çok aşağı inmiş,
Dikkat et dedi doktor bol bol dinlen,
Zaten çok baskı var alt tarafta zor oturup kalkıyorum zor yürüyorum,
Neredeyse sürekli yatıyorum zaten bu yüzden,
İlk doğum sezeryan tarihinden 3 gün önce oldu apar topar,
Bunda Allah’ın izniyle sezeryan gününde rahat rahat hazırlanıp, sakin sakin gitmek istiyorum hastaneye, doğuma...
Allah’tan hayırlısı diyelim hakkımızda...
gecmis olsun saglikla gelmis minik gerisi onemli degilArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
günde kac tane gidiyor ortalama migrostan aldik bizdr birazGorusebiliyorsan ara canim,bekleme kanama varsa.Ignesini yaparlar.
Biz 2.paket 1 numaradayiz.2 numara yedeklenebilir.
Allah anali babali buyutsun canimHepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla inşallah
Teşekkürler cnm yarın gideceğiz Dr a. Kanaması durdu ama yine de gitmek lazım. 2paket 2numara var. 2paket de 3numara var. 2no ve 3no ne kadar alinmali. Ne iğnesi yapiliyoGorusebiliyorsan ara canim,bekleme kanama varsa.Ignesini yaparlar.
Biz 2.paket 1 numaradayiz.2 numara yedeklenebilir.
Ya zaten yapmaya calisirken çok baski hissettim,korktum birsey olacak diye yapamadim zaten. Afedersiniz yere oturdum,ayna da koydum karşıma ama olmadı. Az biraz ustten alabildim.. ben de jilet ile alacagim mecburen..Ben sordum kendi doktoruma soramadim agda dogumu tetikliyormus ben sezeryan olacagim dedim. Yaptirma sen dedi. Benim zaten tüyüm azaldi bi jilet yapar giderim
Çok sağol canım sık sık emziriyorumGeçmiş olsun canım. İyi beslenmesi önemli. Gerekiyorsa mama ver. Mama vermeyeceğim diye triplere girme. Biz ilkinde girdik. Sonuç 1 gece hastanede kaldı. Foto terapi aldı. Çok zordu. Üsküdar Mihrimah sultan hastanesinde Gül hanım var. Tavsiye ederim.
Slm cnm iyi sayılırım yarın kontrolüm var gün değişmezse 11.10.2018 de spinal sezaryan olacagım inş. Çok karnım geriliyor sanki bebiş çıkmak istiyor .Birde pelvik ağrım başladı. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Senin belli mi?
O bile zor oluyor inan ben su gibi oluyorumYa zaten yapmaya calisirken çok baski hissettim,korktum birsey olacak diye yapamadim zaten. Afedersiniz yere oturdum,ayna da koydum karşıma ama olmadı. Az biraz ustten alabildim.. ben de jilet ile alacagim mecburen..
Hayırlısı olsun sağlıkla zamanında gelsin bebeğin canım günü belli olunca heyecan daha çoğalmıştır ayy birşeyde kalmamış yaklaşık 1 hafta sonra bebeğin kucağında inşallah:)Slm cnm iyi sayılırım yarın kontrolüm var gün değişmezse 11.10.2018 de spinal sezaryan olacagım inş. Çok karnım geriliyor sanki bebiş çıkmak istiyor .Birde pelvik ağrım başladı. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Senin belli mi?
Gözünüz aydın çok sevindim. Sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun.Hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun darısı bekleyen arkadaşlarımın başına sağlıkla inşallah
Sağol canım benim hepimiz inş...Ay sende sağlıkla al kucağına cnm aynı gün doğcaklar bizim minikler desene benimde sezeryan ağrım çok asağıda kafası ondanmı acaba ? İnşallah vaktinde rahatça alırsın kucağına
Kızlar kafam iyice allak bullak oldu belki duymuşsunuzdur intagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var ve aldığım çoğu markanın zararlı olduğunu gördüm mesela sebamed bakım ürünleri almıştım mustelayla değiştirmeyi düşünüyorum sudocrem çok önerilmişti ama zararlı etkenler varmış içinde Desitin en masumu geleni bebek bezi tam bir muamma ben prima care alacaktım en zararlı bez markalarından biriymiş huggeıs önerilmiş oda piyasadan çekildi goon da iyiymiş ama kullananlar sızdırma yapıyor diyor sizler hangi markayı tercih ettiniz düşünün ilk aylar için aldığım temizleme pamuğu için bile artık bırakıyor ve zararlı deniyor ne yapıcaz ne kullanacağız bilemedim bu konuda ne düşünüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?