2018 Ekim Anneleri

Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
B Bir mucize ne durumdasin yazdiysanda okuyamadim
B Bir mucize E exelanss Gözünüz aydın olsun,Allah hepimize ailesine,vatanina
,milletine hayırlı ve vicdanlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin..

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsun

Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :) doğum şekli gerçekten kısmet galiba :)

Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün :) tavsiyeler için teşekkürler :)

Kızlar gözünüz aydın olsun. Inşallah hayırlı birer evlat olurlar. Çok şükür sağ salim kurtuldunuz, darısı benim gibi bekleyenlerin başına.
Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Inşallah ağrısız sızısız bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun.

Hayirli olsunnn, kısmet böyleymiş canm, keyfini cıkar...ay nüfusumuz artıyo her gün güzel haberlerr

Bnde artık doğurmak istiyorum çok zorlanıyorum artık midem beni mahvetti böyle bişe hayatımda görmedim hiçbişey fayda etmiyo bıgün kontrolüm var eğer plesenta hala aşşağıdaysa sezeryan günü vercek doktor ay yarın gel alalım dese hemen kabul etcem o derece

Ayyyy rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Şimdi değil canım 6 aylık oluncaya kadar çalışmayıp sonra işe başlıcam mecbur.O zamandan sonra bakıcı birine emanet etmek zorundayız.Ezan okunacak dedim tamam dedi kendisi okurmuş buna tepki vermedi çok sevindim ya..kendi annem ama evde öyle yapmıyo hastanede sanırım yatakta ben kendim bile zor yatarken bi de bebek varken ikimiz de rahatsız oluruz dşye düşündü galiba

Sana da hayırlı olsun canm. Doğum yapan arkadasların ilk tecrubelerini gereklilikleri böyle paylaşmaları cok işimize yarıyor.. tşk ederim

Günaydın hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Annem evde Hastanedeki gibi davranmıyor.Sanırım orda hem Bebeğin hem benim rahatsız olacağımızı düşündü,neyse.
Minnağım uyu-uyan,em rutininde ilerliyo kska ve çiş sayısı çok az.Süt gelmiyo değil bebek çekmiyo değil peki niye acaba 5 dk da bir Ağlayarak uyanıp meme istiyor.Dün gece beraber uyuduk uyuma süresi uzadı arandığı anda emzirdim.Göğüslerim taş gibi,sıktıra sıktıra verdim bu sefer ve yumuşadı.Belki de ilk kez süt alımı oldu doğru düzgün.Eşim de panik halinde bu çocuk doymuyor en sonunda mamayı verecem artık böyle giderse diyor.Mama fln istemiyorum gerek kalmaz inş..

Hastanedeyken sormuştum hemşireye sebebini.Önemli olsn aktif bebek olması dedi doymasa baygın bakar halsiz olur.Sarılık olmasından korkuyorum dedim.Açlığın sarılığı etkileme ihtimal yüzde 1 dır dedi.Hadi bakalım..
Not:sezaryen olunca süt geç gelir diye bişey de yokmuş hanımlar galiba

H hamis aaaaa canım Allah Kolaylıklar versin saplıkla al kucağına inş ve çabucak toparlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…