B Bir mucize E exelanss Gözünüz aydın olsun,Allah hepimize ailesine,vataninaHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
B Bir mucize ne durumdasin yazdiysanda okuyamadim
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah geçmiş olsunHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah geçmiş olsunmeraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)
Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
meraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)
Canım hayırlısıyla saglıkla al bebeğini kucagına inşallahGünaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Kızlar gözünüz aydın olsun. Inşallah hayırlı birer evlat olurlar. Çok şükür sağ salim kurtuldunuz, darısı benim gibi bekleyenlerin başına.meraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)
Inşallah ağrısız sızısız bebeğine kavuşursun. Allah yardımcın olsun.Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Hayirli olsunnn, kısmet böyleymiş canm, keyfini cıkar...ay nüfusumuz artıyo her gün güzel haberlerrArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Hayırlı doğumlar olsun inşallah canım sağ salim kavuşun bebeğinizleGünaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Ayyyy rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinArkadaşlar açılmam çok hızlı oldu sancılarım falan çok güzeldi son dkka bebeğimin kalbi çok yavaşladı kordon dolanmış malesef ki acil sezaryene alındım .. kızım şuan yanımda yatıyor Allaha şükürler olsun sağlığı iyi emiyor .. ben çok yorgun düştüm halsizim ve ameliyat yeri ağrıyor haliyle .. yazıları okuyamadım herkesten Allah razı olsun ..
Şimdi değil canım 6 aylık oluncaya kadar çalışmayıp sonra işe başlıcam mecbur.O zamandan sonra bakıcı birine emanet etmek zorundayız.Ezan okunacak dedim tamam dedi kendisi okurmuş buna tepki vermedi çok sevindim ya..kendi annem ama evde öyle yapmıyo hastanede sanırım yatakta ben kendim bile zor yatarken bi de bebek varken ikimiz de rahatsız oluruz dşye düşündü galibaAnne kendi annen mi kaynanan mı ee eşin bilmiyor mu dogan cocugun kulagına ezan okunur ay Allah yardımcın olsun benim de böyle ilk dogum da başımdaydılar o ne dedi bu ne dedi herkes gidince bebeğinle kalınca ancak anlıyorsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin cnm. Bakıcı neden tutuyorsun daha cok kücük değil mi?
Hayırlı olsunnnHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Sana da hayırlı olsun canm. Doğum yapan arkadasların ilk tecrubelerini gereklilikleri böyle paylaşmaları cok işimize yarıyor.. tşk ederimmeraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)
Hayırlı olsunnnnn:) analı babalı büyütsün inşallah..Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Güzel haberlerini bekliyoruz..Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?