Kızlar kafam iyice allak bullak oldu belki duymuşsunuzdur intagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var ve aldığım çoğu markanın zararlı olduğunu gördüm mesela sebamed bakım ürünleri almıştım mustelayla değiştirmeyi düşünüyorum sudocrem çok önerilmişti ama zararlı etkenler varmış içinde Desitin en masumu geleni bebek bezi tam bir muamma ben prima care alacaktım en zararlı bez markalarından biriymiş huggeıs önerilmiş oda piyasadan çekildi goon da iyiymiş ama kullananlar sızdırma yapıyor diyor sizler hangi markayı tercih ettiniz düşünün ilk aylar için aldığım temizleme pamuğu için bile artık bırakıyor ve zararlı deniyor ne yapıcaz ne kullanacağız bilemedim bu konuda ne düşünüyorsunuz.
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun kimseyi normal doğurtmuyorlar artık ya son dk bişey cıkıyor hep sankı boşuna beklemeyip alın dicem ben de artık yaHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
B Bir mucize ne durumdasin yazdiysanda okuyamadim
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallahHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah darısı bizleremeraba kizlar. dogum yapanlar olmus hayirli olsun. allah anali babali buyutsun. ben de 2 ekim sali gunu sezaryenle dogum yaptim.3600 gr dogdu oglusum.genel anestezi aldim.10da doguma girdim.11de odama aldilar beni.kisa surede kendime geldim.doguma girerken sonda takilirken strese girdim.bir de uykuya dalana kadar etrafta doktorlar filan aliskin olmayinca gerildim sanirim :) cok sukur ilk gecemizi gecirdik.yat kalk dolas emzir seklinde geciyor.su an.hem gecelik hem pijama ikisi de kullanisli oldu.bebis icin de bolca alt ust alt acma bezi bebek bezi koymayi unutmayin.ilk gun bolca kaka yapiyor :) bi aksilik olmazsa yarin evimize geceriz insallah :)
Cnm sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de duanı esirgeme allahım yardımcınız olsun tez vakitte kurtulun bi avazdaGünaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Nasıl sevindim annenin hareketinin duzelmesine anlatamam yoksa hepiniz için ayrı stres olurdu. Allahım bebisle uyumayı hayal edemiyorum bile ne kadar güzel bi duygudur kimbilir ❤Günaydın hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Annem evde Hastanedeki gibi davranmıyor.Sanırım orda hem Bebeğin hem benim rahatsız olacağımızı düşündü,neyse.
Minnağım uyu-uyan,em rutininde ilerliyo kska ve çiş sayısı çok az.Süt gelmiyo değil bebek çekmiyo değil peki niye acaba 5 dk da bir Ağlayarak uyanıp meme istiyor.Dün gece beraber uyuduk uyuma süresi uzadı arandığı anda emzirdim.Göğüslerim taş gibi,sıktıra sıktıra verdim bu sefer ve yumuşadı.Belki de ilk kez süt alımı oldu doğru düzgün.Eşim de panik halinde bu çocuk doymuyor en sonunda mamayı verecem artık böyle giderse diyor.Mama fln istemiyorum gerek kalmaz inş..
Hastanedeyken sormuştum hemşireye sebebini.Önemli olsn aktif bebek olması dedi doymasa baygın bakar halsiz olur.Sarılık olmasından korkuyorum dedim.Açlığın sarılığı etkileme ihtimal yüzde 1 dır dedi.Hadi bakalım..
Not:sezaryen olunca süt geç gelir diye bişey de yokmuş hanımlar galiba
Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Gözünüz aydınHerkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
Günaydın hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Annem evde Hastanedeki gibi davranmıyor.Sanırım orda hem Bebeğin hem benim rahatsız olacağımızı düşündü,neyse.
Minnağım uyu-uyan,em rutininde ilerliyo kska ve çiş sayısı çok az.Süt gelmiyo değil bebek çekmiyo değil peki niye acaba 5 dk da bir Ağlayarak uyanıp meme istiyor.Dün gece beraber uyuduk uyuma süresi uzadı arandığı anda emzirdim.Göğüslerim taş gibi,sıktıra sıktıra verdim bu sefer ve yumuşadı.Belki de ilk kez süt alımı oldu doğru düzgün.Eşim de panik halinde bu çocuk doymuyor en sonunda mamayı verecem artık böyle giderse diyor.Mama fln istemiyorum gerek kalmaz inş..
Hastanedeyken sormuştum hemşireye sebebini.Önemli olsn aktif bebek olması dedi doymasa baygın bakar halsiz olur.Sarılık olmasından korkuyorum dedim.Açlığın sarılığı etkileme ihtimal yüzde 1 dır dedi.Hadi bakalım..
37derece ateşi var oğlumun ve gündüz sarılığı iyi, gece yüzü sarariyo. Atesi Kaç derece olduğunda doktora gidilmeli? Geceleri hiç uyumuyoruz yarım saat ancak. Sizler ne durumdasiniz
Hayırlı doğumlar olsun canımGünaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Canım sarılık kan şekerinin düşmesiyle de alakalı olabiliyor ama tek sebep değil bir de her zaman zararlı gibi düşünüyoruz ama belli sınırlar içinde sorun oluşturmuyor benim bebeğim de muhtemelen sarılık oldu ama sürekli emiyor sütüm de çok maşallah yine de böyle. Değeri yüksek olmadıkça yapabileceğimiz tek şey bolca emzirmek beslemek. Göğüslerini de sertleştikçe boşalt istersen canım bebişler ne kadar emseler de boşaltamıyorlar göğsü o da mastit yapabiliyor dikkat etmek lazımGünaydın hanımlar hepimiz için güzel bir gün olsun
Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
37 yüksek değilki 38 ve üzerine çıkarsa yüksek cnm geçmiş olsun37derece ateşi var oğlumun ve gündüz sarılığı iyi, gece yüzü sarariyo. Atesi Kaç derece olduğunda doktora gidilmeli? Geceleri hiç uyumuyoruz yarım saat ancak. Sizler ne durumdasiniz
Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?