2018 Ekim Anneleri

E exelanss B Bir mucize kızlar gözünüz aydın ve de geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin miniklerinizi.
Dopum Şekli de kısmet demekki hayırlısıyla saplıkla geliyorlar çok şükür en önemlisi.Grupta sezaryen olmayan Kışı sayısı çok az,nasip ama sonları güzel :) bol Sütlü aylarınız olsun

bende takıp edıyorum aynı hesabı fena yorumları yok acıkcası ama butun urunlerı deneyimleyip yorum yazmıyor içindeki maddelere göre yazıyor ve bunların ne kadar etkısı olur bilinmez prima en cok kullanılan bez 10 anneden 8 i begenerek kullanıyodur belkı ama goon için hiç olumlu yorum duymadım mesela.Bebek detarjanlarını incelemiş begendiğini göredim dalan granul demiş ondada kullananlar tortu bırakıyor dıyo neyle yıkıcaz cocukların kıyafetlerini.İşin özü bu kadar incelememek lazım bence

Herkese iyi geceler, benim dogumum oldu. Normal icin 5 saat suni aldim bebek inmedi. Spinal ile sezeryan oldum cok sukur bende kizimda iyiyiz :)
B Bir mucize ne durumdasin yazdiysanda okuyamadim
hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun kimseyi normal doğurtmuyorlar artık ya son dk bişey cıkıyor hep sankı boşuna beklemeyip alın dicem ben de artık ya

Gözünüz aydın cnm analı babalı büyüsün inşallah darısı bizlere

Günaydın kizlar hastaneye gidiyoruz sezeryana herkese hayırlı dogumlar cok degisik duygulara sahibim su an
Cnm sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de duanı esirgeme allahım yardımcınız olsun tez vakitte kurtulun bi avazda

37derece ateşi var oğlumun ve gündüz sarılığı iyi, gece yüzü sarariyo. Atesi Kaç derece olduğunda doktora gidilmeli? Geceleri hiç uyumuyoruz yarım saat ancak. Sizler ne durumdasiniz

Nasıl sevindim annenin hareketinin duzelmesine anlatamam yoksa hepiniz için ayrı stres olurdu. Allahım bebisle uyumayı hayal edemiyorum bile ne kadar güzel bi duygudur kimbilir ❤

Sütün için endişelenme bence canım. Yenidoganlarin o kadar küçük oluyormus ki midesi 2 damla süt alsa bile yetebiliyormus. Zamanla bebekte emmeye alışır sutunde ona göre gelir sıkıntı yaşamazsın Insallah.

Anne olanlar banada yardım edermisiniz nasıl hamile kaldınız yumurtlama günlerini takip ettiniz benim olmuyor banada dua edin

Konusmustuk di mi :)))
3 gun az ve sari gelen sutten sonra yavas yavas cogalmaya ve beyazlamayada baslar canim.Duş cok etkiler.Bebegini emzirdikce bebege gore ayarlanacak hep sutun.En az 20 dk gogsunde tutmaya calis.Hic sikinti yapma.Birbirinize daha da alisacaksiniz.
Uykuyada dalamasa emmek ister canim.Dusunsene yapabildigi tek sey aranmak ve emmek En iyi sen bilirsin bebegini❤ Emerken baska hicbisyle ilgilenme onu dusun,sev,ellerini tut,eldiven kullanma zaten esyasinin icinde kaliyor cekince,emzirirken ellerini koy gogsune.

Annen icinde cok sevindim❤

37derece ateşi var oğlumun ve gündüz sarılığı iyi, gece yüzü sarariyo. Atesi Kaç derece olduğunda doktora gidilmeli? Geceleri hiç uyumuyoruz yarım saat ancak. Sizler ne durumdasiniz

Atesi normal canim.Cok cabuk usurler vucutlarinin sicakliginin yuksek olmasi normal.
Ama ates gb hissediyorsan mutlaka doktora gitmelisin yenidogan bebeklerde ates olmasi beklenmez ve cok onemlidir kosntrol edilmesi gerekir.
Koltukalti,kulak,cihaz vb olcume ve yerine gore farkeder vucut aicakligi.Doktora gidecektiniz sanirim onu da sor ve not al

Canım sarılık kan şekerinin düşmesiyle de alakalı olabiliyor ama tek sebep değil bir de her zaman zararlı gibi düşünüyoruz ama belli sınırlar içinde sorun oluşturmuyor benim bebeğim de muhtemelen sarılık oldu ama sürekli emiyor sütüm de çok maşallah yine de böyle. Değeri yüksek olmadıkça yapabileceğimiz tek şey bolca emzirmek beslemek. Göğüslerini de sertleştikçe boşalt istersen canım bebişler ne kadar emseler de boşaltamıyorlar göğsü o da mastit yapabiliyor dikkat etmek lazım

37 yüksek değilki 38 ve üzerine çıkarsa yüksek cnm geçmiş olsun

Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı

Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı

Sonradan değil ama benimkinin kafası hep yukardaydı hiç dönmedi. Poposu aşağıda ama kanala girmediği için sorun değilmiş. Sancı çıkmadığı için doktorum hiç yorum yapmadı. Bir daha dönmez mi ki sizinki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…