Ben de bezi prima aldım ama sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum Türk markası en azından olsun istiyorumCnm malesef ne alırsan al çoğu şeyde zararlı maddeler var. Ben şampuan olarak sebamed, pişik kremi olarak bübcren aldım %100 bitkisel diyor. Bebek bezi olarak e bebekten baby me aldım... Ben artık çok araştırmıyorum bazen çok bilmek te iyi değil. Prima büyük konuşmayayım da kullanmayı düşünmüyorum. Hakkında iyi şeyler duymadım bende. ..
Canim senin 8 ekim degilmiydiSelam kizlar. E exelanss B Bir mucize gozunuzaydin gule gule buyutun. Ben de simdi hastanedeyim. Nst usg isleri halloldu. Simdi kan vs vericem. Gunumuzu de aldik. 9 ekim insallah.
Benimde ters duruyor haftalardır ama hiç sıkıntı değil dedi doktorum sezaryennolacağım ama ..Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı
Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı
sezeryan olan arkadaşlar öncelikle bebekleriniz sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah. biz doğumu bekleyen annelere neler tavsiye edersiniz. tecrübelerinize ihtiyacım var. hastanede en gerekli mutlaka yanınızda olsun diyeceğiniz gerekli eşyalar vs. depend kullanan oldu mu mesela iş görüyor mu dikişleri rahatsız ediyor mu? duş ne zaman alabilcekmişsiniz? yanımızda biberon götürmelimiyiz süt geç gelme ihtimaline karşı?
Evrt canım 8 diye konuşmuştuk ama dr o gün hastanede olmayacakmış. 9 una kaydırdık o yüzdenCanim senin 8 ekim degilmiydi
Aynen cnm türk markalarına da şans vermek gerekiyorBen de bezi prima aldım ama sonrasında değiştirmeyi düşünüyorum Türk markası en azından olsun istiyorum
hayırlısı olsun bebeğinizi görünce bitecek hepsi inş. :)Kızlar cok sagolun hepiniz iyi dilekleriniz için
Bebeğim 2 saat oldu hemen hemen doğalı agrim var biraz bebek daha odaya gelmedi
Onu bekliyoruz
Burda ve diğer forumlarda hep prima okudum ve aldım ama nerdeyse tüm arkadaşlarım sordum ki onu kullanmamışAynen cnm türk markalarına da şans vermek gerekiyor
Selam kizlar. Benim dogum tarihim notmalde 3 ekim gorunuyordu ama spinal sezaryen ile 25 eylulde oglumu kucagima aldim ve eylul annesi oldum. Darisi tum bekleyenlere agrisiz kolay dogumlar diliyorum. Bir arkadas tavsiye istemis. Yaninizda rezene cayi alin mutlaka ve ameliyattan bir gun once birkac bardak icin en guzel sut yapan icecek ayrica gaza da iyi geliyor sahsen benim sezaryen sonrasi hemen geldi sutum. Bir de gogus ucu kremi cok onemli her emzirmeden sonra mutlaka surun corap almayi unutmayin usutmemeniz cok onemli zira ben ameliyat agrisi degil gaz sancisindan olecek gibi agri cektim. Korkutmak istemem ama Normal dogumu da tatmis biri olarak soyleyebilirim ki iki dogum seklide agrili kendinizi hazirlayin. Ama unutmayin ki hersey gecici. Benim 9. Gunum toparlamaya basladim cok sukur ilk gunlerden eser yok. Rabbim hepinizin yardimcisi olsun hayirli dogumlar..
Gözün aydın :) Allah analı babalı büyütsün Insallah kavuştun bebisine darısı bizim başımıza.Kızlar cok sagolun hepiniz iyi dilekleriniz için
Bebeğim 2 saat oldu hemen hemen doğalı agrim var biraz bebek daha odaya gelmedi
Onu bekliyoruz
Benimde ters duruyor haftalardır ama hiç sıkıntı değil dedi doktorum sezaryennolacağım ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?