2018 Ekim Anneleri

Kızlar 38+2 bebegimin kafasi yukarı çıkmış ayaklar resmen baskiliyor beni şuan nstdeyim doktorum sancılar cikarsa sezeryana alicagini soyledi cok tedirginim başına böyle bir durum gelen varmı
Benim ilk gebeliğimde 32.haftada bi döndü doğuma kadar baş yukarda ayaklar aşagıdaydı,
Şimdi kızımın kafası aşağıda ayakları yukarda normal pozisyon yani...
Başı aşagıda olduğu için kasıklara, vajene, makat bölgesine o kadar baskı ve agrı yapıyor ki...
Anlıyorum ki aslında ters pozisyonda, yani başı yukarda olunca daha rahat oluyormuş,
Pozisyon ters olunca hiçbi sıkıntı olmuyo...
Sadece normal doğum yapamıyosun o kadar...

Doğum sancısı olsa dayanamazsın canım bisey olmaz ay agrisi onlar nişan gelipte bekleyenleri duydum ilk doğumda,

Benim bebeğimde ayaklariyla resmen tekmeliyor asaga doğru aşırı baskı var, üçüncü doğum diğer doğumlara nazaran daha kolay ve hizli ilerliyormus,onun için tedirgin oldu doktor ayaklarıyla gelmeye çalışır falan diye,
ama alttan muayene ve nst bakti normaldi,cumartesi gene bakalım ters ise pazartesi sezeryan dedi

Doğum sancısı olsa dayanamazsın canım bisey olmaz ay agrisi onlar nişan gelipte bekleyenleri duydum ilk doğumda,
Inşallah canm erken doğurmak hiç istemiyorum dr.um da heran gelebilir dedi her belirtiyi kafaya takar oldm pazartesiye kadar bişey olmasa bari iyice paranoyak oldm

Senin ve bebeğinin hakkınızda ne hayırlı ise öyle olsun inş...
Benimde ikinci gebelik oldugu için doğum hızlı gelişirmiş, doktor her kontrolumde sıkı sıkı tembih ediyor en ufak bi belirtide hemen geliyosun hastaneye diye..
Ki ev doğum yapacağım hastaneye 45dk-1saat..

Allah analı babalı büyütsün canım :)

Yukarida arkadasin birisi yazmis. Sezeryandan once birkac bardak rezene çayi icin diye. Sut icin iyi geliyormus. Ben kimyonli rezene çayi aldim e-bebekten. Yarin da sezeryan olacagin. Cidden simdiden icsem faydasi olur mu.. goguslerim yumusacik eskisi gibi cunku..

Canim gogusler zaten birkac emzirmeden sonra sertlesiyor. Ama sen ic tabiki faydasi olur. Bir de bu caylari aktarlardan almanizi tavsiye ederim hazir paketlenmis olanlardan daha etkili ve daha dogal oluyor. Ben de hala her gun kimyon rezeneyi karistirip demliyorum en az 2 kupa iciyorum. Bir de hurma goturun yaninizda hem lifli yapisiyla barsaklarinizi rahatlatir hem sut yapar hem enerji verir hem de kan yapimina ve demir eksikliginin giderilmesine cok katki saglar. Hayirli dogumlar..

kimyonu tohum olarak mı aldınız çay için peki? Toz mu kullandınız?

Aslinda ben de aktardan aldigim rezene vardi ama gittim Humana'ninkini de aldim. Cok faydali bilgiler bunlar teşekkür ederim :)

Şimdilik sarılık yok canım çok şükür inşallah da olmaz.Göğüsleri akşama kadar sık sık tuttuğum için öyle veya böyle boşaltıyoruz Akşama kadar bakalım.

Çok Sağol canım bunları dikkate alıcam.

Sağol canım :) evet çok güzel Rabbim ayırmasın hiçbirimizi sizleri de sağlıkla kavuştursun inş.Evet ilk gün midesi nohut kadar oluyormuş gün geçtikçe emme sıklığı da süt miktarı da artıyor birbirinize uyum Sağlıcaz inş.Hakikaten Yaşanarak öğreniliyor bu annelik

Kizlar nasilsiniz
Boyle anne olanlari okudukca duygu basiyor anlamsiz bir sekilde korkum azaliyor heyecan geliyor gorme isteği kokusu hasretim... 7 yil bu günleri bekledim cok sukur az kaldi Allahim saglikla kavusmayi nasip etsin

Kizlar nasilsiniz
Boyle anne olanlari okudukca duygu basiyor anlamsiz bir sekilde korkum azaliyor heyecan geliyor gorme isteği kokusu hasretim... 7 yil bu günleri bekledim cok sukur az kaldi Allahim saglikla kavusmayi nasip etsin
Amin canım çok karışık duygular yaşıyoruz daha şimdiden kimbilir doğunca neler hissetcez rabbim herkese yaşatsın bu duyguları inşallah

Iki haftada 3 kilo almisim. Doktora nasil soyliycem bilemiyorum. Kiziyor.

Dogum yapan arkadaslara hayirli olsun diyorum. Belki bana da gun verir bugun.
Boşver kuzum ya sağlıklı ol önemli olan o ödem çok oluyo son haftalarda oyüzdendir kilo artışı bence bende 2 kilo almışım hiçte takmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…