2018 Ekim Anneleri

Doğumu bekliyorum hala. 40+5 olduk ama tık yok. Dün baya baya çömel kalk hareketi yaptım, bugün 8 km yol yürüdüm. Daha da gelmezse yapabilecek birseyim kalmadı. Yarına kadar gelmezse doktor sezaryen günü verecek..
Ben almıştım 37+0 da çalışamaz raporu.

Ben dun aldim. 26 ekim 2018e kadar gecerlidir yaziyor. Dogum olunca onda asil dogum sonrasi sureyi yazacak.

Ayni hastane bana niye vermediler ki acaba

39 artı 5 deyiz şimdi. Kızımın gelmeye niyeti yok daha sanki ne sancı ne ağrı ne başka bir şey olmadı daha Hiç. Çok şükür her şeyde normal. Demekki vakti var hala, ama insan sabırsızlanıyor işte kavuşmak için Doğum yapan anneler sağlıkla büyütsün inşallah, biz bekleyenlere de Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

Ne güzel işte, güzelce buyur de gelir

Canım ben varım pazartesi doğum yaptım cuma değerimiz 16.9 du riskli bir değer sınırdaydık dr normalde hastaneye yatış veriyorum dedi biz başka ilçeden geliyoruz deyince kalmak istemeyince mama takviyesiyle birlikte emzirin sıklıkla pazar değerine tekrar baktırın dedi biz takviyeledik gün boyu gece boyu içimiz rahat etmediğinden bugün de başka dr a götürdük 14.5 e düşmüş takviyeye devam edin sık sık besleyin geçeceğini düşünüyorum dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var geçer umarım. Size de geçmiş olsun geçecek elbette ki farklı bir sorun olmadıkça ama yorucu olacak biraz. Bu arada dün oğlumla uğraştık bugün de sabah baktım sezeryan dikiş yerimde kanama var koştur koştur dr a gittik bu kez benim için Allahtan sorun yokmuş içeride biriken yağlar sızacak bir yer arar senin oradan sızmış enfeksiyon değil ama bazen orada biriken sıvı enfeksiyon oluşturabilşyor dedi yine pazartesi gideceğim ben de hem yaptığı pansumanı kontrol edecek dr hem de dikişlerim alınacak. Her yeni güne yeni sorunla uyanır olduk Allah daha büyüklerinden esirgesin hepimizi bunlar da yaşanacak ne yapalım

Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi

Gozunaydin canim❤
Saglikla kavustun sonunda...
Ilk hafta bayaa uyuyabilir belki bu gece bile durmaz :) artik belli olmaz annesi
Sut icinde mama verseniz bile oncesinde gogsunde tut canim en az 15-20 dakika

Benim ilk kizimda uzun surmustu canim.
Beyaz isikta durun oyle takip et,gunduz gunisigi alsin demisti ebemiz.Ve bol bol emzirmek gerekiyor.

Allah mahrum etmesin birbirinizden❤
Evlat cidden bambaska...

Benim de 22 ekim Allah nasip kısmet ederse.

plojovic
İmdat! Sezeryan sonrasi icime hava doldugundan bicak saplanmis gibi sancilarim var 2 fincan rezene ictim gecti ama simdi yine oldu

Arkadasinda dedigi gb ayaklarini,sirtini sicak tut canim.Ozellikle gece emzirmeye kalktikca vucut sicakken usumemek gerek.
Gaz sikintisi oluyor.Duşta iyi gelir.
Yiyip ictikce olur tekrar.Rezene iyi geldiyse daha az ara ara icmeyi dene

Benim bebegimde sarilik ve hep uyuyor 13 cikti kanda pazartesi tekrar baktiracaz cok endiseleniyorum surekli emziriyorum daha ne yapabilirim bilemiyorum

37de mecbur ayrildigin icin vermiyorlar sanirim canim.32den sonra hesaplaniyor o.
Evet işe baslama tarihi dogum raporunda yaziyor

Benim bebegimde sarilik ve hep uyuyor 13 cikti kanda pazartesi tekrar baktiracaz cok endiseleniyorum surekli emziriyorum daha ne yapabilirim bilemiyorum
Çok da fazla yapılabilecek bir şey yok sanırım canım ya sizin bizden daha düşükmüş geçer umarım çok uzun sürmeden. Uyandırıp emziriyorum artık neredeyse saat başı. Dün fazla ememiyordu bugün daha iyi şükür gözlerini açıyor uyanıyor kendisi emmeye kalkıyor hiç değilse. Çocuk sürekli uyku halindeyken morali bozuluyor insanın tahmin edebiliyorum durumunu geçmiş olsun size de

@Lets go Canım stres yapma sen atres yaptikca ayni cikmazin icinde dolanirsiniz.Hislerimiz birebir geciyor bebislere.
Oncelikle kabullen.
Emzirmede 20 dk kaldiginda doyduguna eminsen sonra gazi fln oluyorsa o agriylada emmek isteyebilir tekrar ya da meme agzinda uyumaya alismistir.Omuzunda yatirmayi dene.Emzik dusunur musun denedin mi bilmiyorum ama bide o geldi aklima.Seni istemeside cok normal.Gerci insan isin icindeyken yorgunlukta bindikce ister istemez geriliyor

Karnimin alt tarafını bicakla kesiyorlsr sanki o derece bi aci var yatıyorum ama geçmiyor sancimidir ki ya semsert oldu karnim

SaskinAnne gözün aydın. Inşallah mutlu, huzurlu ve uzun bir ömrü olur yavrunun.

Gozunaydin canim❤
Saglikla kavustun sonunda...
Ilk hafta bayaa uyuyabilir belki bu gece bile durmaz :) artik belli olmaz annesi
Sut icinde mama verseniz bile oncesinde gogsunde tut canim en az 15-20 dakika

SaskinAnne Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :)

Sagolun kizlar

plojovic canim memeyi kavriyor emiyor ama süt yok tabi
Doktor memede dursun dedi 15 dk falan memede duruyor
30cc mamaninda 15 cc anca yiyor 2 saatte 1

Uzun uzun yazamadim
Gece uykumda bi agri oldu sonra altimda islaklik hissettim idrar mj diye kaktım ki bacaklarimdan sicak sicak akmaya basladi esimi kaldırdım suyum geldi kalk diye. Su ile birlikte nisan da geldi ve adet sancilarina benzeyen sancilar basladi.
Hastaneye vardık usg de halen bir miktar su var gorunuyordu benim rutin tahllilleri aldilar nst de sancim 100 uzerindeydi cok agrim vardi serum takildi ağrı kesildi
Sabah doktorum geldi saat 8.30 gibi girdim nolur baslayin diyorum okadar agrim var

Saat 9 gibi uyutmuslar zeynep erken cikmis ben saat 10da

Alttan parmak ile kanama muayenesi yaptılar o kötüydü

Sut sorunumuzvar ağrım oldu ama öncedendr alisigim zorlamadi beni fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…