Doğumu bekliyorum hala. 40+5 olduk ama tık yok. Dün baya baya çömel kalk hareketi yaptım, bugün 8 km yol yürüdüm. Daha da gelmezse yapabilecek birseyim kalmadı. Yarına kadar gelmezse doktor sezaryen günü verecek..Doğumu bekleyen kimler kaldı ? Benim gibi kaç kişiyiz merak ediyorum. bende bugün doktora gittim kilomuz toparlamış, şükürler olsun.. alttan muayene yaptı. Bebeğin daha kafası kanala oturmamış 2 haftaya tekrar kontrol edeceğim dedi.. eğer bebek gelmezse 25 inde sszeryan ile alabilir. Ben 40. Haftayı film bitirmek istemdim, kakasını yapmasından korkuyorum. Yani yaparsa ve ben anlamazsam diye..
Ben almıştım 37+0 da çalışamaz raporu.Kizlar bu arada calisamaz raporu gibi biseu verdilermi ben 37 bitti onuda alırım diye dusunuyodum calisabilir raporunda yazan son tarihten itibaren gecerliymis baska rapor vermediler doğum da dogum raporunda yazicakmis ise başlayacağım tarih oyle dediler de dogru mu bilmiyorum
Ben dun aldim. 26 ekim 2018e kadar gecerlidir yaziyor. Dogum olunca onda asil dogum sonrasi sureyi yazacak.Kizlar bu arada calisamaz raporu gibi biseu verdilermi ben 37 bitti onuda alırım diye dusunuyodum calisabilir raporunda yazan son tarihten itibaren gecerliymis baska rapor vermediler doğum da dogum raporunda yazicakmis ise başlayacağım tarih oyle dediler de dogru mu bilmiyorum
Ayni hastane bana niye vermediler ki acabaDoğumu bekliyorum hala. 40+5 olduk ama tık yok. Dün baya baya çömel kalk hareketi yaptım, bugün 8 km yol yürüdüm. Daha da gelmezse yapabilecek birseyim kalmadı. Yarına kadar gelmezse doktor sezaryen günü verecek..
Ben almıştım 37+0 da çalışamaz raporu.
Ne güzel işte, güzelce buyur de gelir39 artı 5 deyiz şimdi. Kızımın gelmeye niyeti yok daha sankine sancı ne ağrı ne başka bir şey olmadı daha Hiç. Çok şükür her şeyde normal. Demekki vakti var hala, ama insan sabırsızlanıyor işte kavuşmak için Doğum yapan anneler sağlıkla büyütsün inşallah, biz bekleyenlere de Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Canım ben varım pazartesi doğum yaptım cuma değerimiz 16.9 du riskli bir değer sınırdaydık dr normalde hastaneye yatış veriyorum dedi biz başka ilçeden geliyoruz deyince kalmak istemeyince mama takviyesiyle birlikte emzirin sıklıkla pazar değerine tekrar baktırın dedi biz takviyeledik gün boyu gece boyu içimiz rahat etmediğinden bugün de başka dr a götürdük 14.5 e düşmüş takviyeye devam edin sık sık besleyin geçeceğini düşünüyorum dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var geçer umarım. Size de geçmiş olsun geçecek elbette ki farklı bir sorun olmadıkça ama yorucu olacak biraz. Bu arada dün oğlumla uğraştık bugün de sabah baktım sezeryan dikiş yerimde kanama var koştur koştur dr a gittik bu kez benim için Allahtan sorun yokmuş içeride biriken yağlar sızacak bir yer arar senin oradan sızmış enfeksiyon değil ama bazen orada biriken sıvı enfeksiyon oluşturabilşyor dedi yine pazartesi gideceğim ben de hem yaptığı pansumanı kontrol edecek dr hem de dikişlerim alınacak. Her yeni güne yeni sorunla uyanır olduk Allah daha büyüklerinden esirgesin hepimizi bunlar da yaşanacak ne yapalımHiç giremedim günlerdir. Doğum yapanları kutlarım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olurlar. Yapacaklara da Allah kolaylık versin. Bebekleriniz sarılık oldu mu şöyle bir göz gezdirdim ama bulamadım oyle bir konu konusulmadı sanırım. Bizimkinin sarılık değeri cok yükseldi cok halsizdi 16.4tü hastaneye yattık mavi ışık verdirdik. Simdi daha iyi cok sükür ama daha tam geçmedi 8 günlük daha. Sarılık olup geçen var mı neler yaptınız geçmesi için
Kizlar sabah sezeryan ile dogum yaptim
Gece birde sanci cektim hemen almadilar
Bende zeynepte iyiyiz ama sutum gekmedi daha zeyneo surekli uyuyor mamayi bile zor veriyoruz
Uyumasi normal mi
Hiç giremedim günlerdir. Doğum yapanları kutlarım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olurlar. Yapacaklara da Allah kolaylık versin. Bebekleriniz sarılık oldu mu şöyle bir göz gezdirdim ama bulamadım oyle bir konu konusulmadı sanırım. Bizimkinin sarılık değeri cok yükseldi cok halsizdi 16.4tü hastaneye yattık mavi ışık verdirdik. Simdi daha iyi cok sükür ama daha tam geçmedi 8 günlük daha. Sarılık olup geçen var mı neler yaptınız geçmesi için
İnşallah bir an önce geçsin çok istiyorum kızımda etkilenecek diye üzülüyorum bakmaya bile kıyamıyorum çok güzel çok masum baktıkça gözlerim doluyor veren Allaha şükürler olsun gerçekten çok çok çok farklı bir duyguymuş kızım bir yana herkes bir yana sevgisi çok başkaymış
Benim de 22 ekim Allah nasip kısmet ederse.Doğumu bekleyen kimler kaldı ? Benim gibi kaç kişiyiz merak ediyorum. bende bugün doktora gittim kilomuz toparlamış, şükürler olsun.. alttan muayene yaptı. Bebeğin daha kafası kanala oturmamış 2 haftaya tekrar kontrol edeceğim dedi.. eğer bebek gelmezse 25 inde sszeryan ile alabilir. Ben 40. Haftayı film bitirmek istemdim, kakasını yapmasından korkuyorum. Yani yaparsa ve ben anlamazsam diye..
plojovic
İmdat! Sezeryan sonrasi icime hava doldugundan bicak saplanmis gibi sancilarim var 2 fincan rezene ictim gecti ama simdi yine oldu
Benim bebegimde sarilik ve hep uyuyor 13 cikti kanda pazartesi tekrar baktiracaz cok endiseleniyorum surekli emziriyorum daha ne yapabilirim bilemiyorumCanım ben varım pazartesi doğum yaptım cuma değerimiz 16.9 du riskli bir değer sınırdaydık dr normalde hastaneye yatış veriyorum dedi biz başka ilçeden geliyoruz deyince kalmak istemeyince mama takviyesiyle birlikte emzirin sıklıkla pazar değerine tekrar baktırın dedi biz takviyeledik gün boyu gece boyu içimiz rahat etmediğinden bugün de başka dr a götürdük 14.5 e düşmüş takviyeye devam edin sık sık besleyin geçeceğini düşünüyorum dedi pazartesi tekrar kontrolümüz var geçer umarım. Size de geçmiş olsun geçecek elbette ki farklı bir sorun olmadıkça ama yorucu olacak biraz. Bu arada dün oğlumla uğraştık bugün de sabah baktım sezeryan dikiş yerimde kanama var koştur koştur dr a gittik bu kez benim için Allahtan sorun yokmuş içeride biriken yağlar sızacak bir yer arar senin oradan sızmış enfeksiyon değil ama bazen orada biriken sıvı enfeksiyon oluşturabilşyor dedi yine pazartesi gideceğim ben de hem yaptığı pansumanı kontrol edecek dr hem de dikişlerim alınacak. Her yeni güne yeni sorunla uyanır olduk Allah daha büyüklerinden esirgesin hepimizi bunlar da yaşanacak ne yapalım
Kizlar bu arada calisamaz raporu gibi biseu verdilermi ben 37 bitti onuda alırım diye dusunuyodum calisabilir raporunda yazan son tarihten itibaren gecerliymis baska rapor vermediler doğum da dogum raporunda yazicakmis ise başlayacağım tarih oyle dediler de dogru mu bilmiyorum
Çok da fazla yapılabilecek bir şey yok sanırım canım ya sizin bizden daha düşükmüş geçer umarım çok uzun sürmeden. Uyandırıp emziriyorum artık neredeyse saat başı. Dün fazla ememiyordu bugün daha iyi şükür gözlerini açıyor uyanıyor kendisi emmeye kalkıyor hiç değilse. Çocuk sürekli uyku halindeyken morali bozuluyor insanın tahmin edebiliyorum durumunu geçmiş olsun size deBenim bebegimde sarilik ve hep uyuyor 13 cikti kanda pazartesi tekrar baktiracaz cok endiseleniyorum surekli emziriyorum daha ne yapabilirim bilemiyorum
SaskinAnne gözün aydın. Inşallah mutlu, huzurlu ve uzun bir ömrü olur yavrunun.
Gozunaydin canim❤
Saglikla kavustun sonunda...
Ilk hafta bayaa uyuyabilir belki bu gece bile durmaz :) artik belli olmaz annesi
Sut icinde mama verseniz bile oncesinde gogsunde tut canim en az 15-20 dakika
SaskinAnne Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?