2018 Ekim Anneleri

Cok iyi yapmissin canim. Bunda da fazla israrci olabiliyolar. Ama cok sukur sizin normale donmus hemen

Duser yakinda muhtemeln. En az 20dk emmesi gerek falan demesi de sacma degil mi? Yani emse guzel olur tabi ama zorla degil sonucta. Benm kizim cok az emmisti. Zorlamadm ben hic. Yine 2 saatte bir emzir okey ama illa 20dk olcak diye kendini kasma derim ben. Zaten muayende dr gelisimine gore yorum yapar.

Ben aldım canım, 32. Haftada calışabilir raporu almıştım, sonra 35. Haftaya girdigimde raporu değiştirdim calışamaz yaptırdım.. dogumdan 2 hafta sonra kontrol ibaresi vardı, gerekliyse rapor uzatılacak..

37+3 teyim ben de..doğum 15 ekimde, sanki erken gibi içime sinmiyo !!! Sezeryan olacagı için catı muayenesi vs yapılmadı zaten..

Gece aynı agrıları ben de cekiyorum cok zor.. ama adet agrısı vs varsa dikkat et, doğum başladığında bel kısmından başlayan agrılı ve düzenli kasılmalar olurmuş..buna adet sancısı da eklenince ihmal edilmemeliymiş..
ben o kasık agrılarını genellikle kalsiyum kullanmadıgımda cekiyorum..

Sordum 37.haftadan itibaren nst ye başlıyoruz dedi. Sonraki kontrolüm perşembe günü. 37+2 de gireceğim ilk nst ye. 32 den itibaren yapılmıyor mu diye sordum gerek yok o kadar erkene demişti. İşte doktor ne derse ona uyuyoruz biz de. Baş aşağı duruyor uzun zamandır bana normal doğuracağım gibi geliyor hep. Sezaryene hiç içim atmıyor ama en sağlıklısı neyse doktor ne derse yine o olacak tabi.

Günaydın kızlar dün biraz hareketli bir gündü arkadaşlar geldi baby shower günü bir şey yaptık eee haliyle biraz ayakta kaldım yordum kendimi ama çok enerjiktim ne ağrım vardı mi birşey ama dün gece başlayan ve hala devam eden hiç kesilmiyor kasık ağrım var ve sanki afedersiniz gaz sancısıyla adet sancısı arası gibi bir sancı aöa gelip gitmiyor sürekli var arada da bel ağrısı inceden geliyor bugün de Pazar drum yok hastanede nöbetçi dr vardır getirdi ne yapacağımı şaşırdım eşim çalışıyor Cuma kontrolümüz çok iyiydi nst sancı birşey yoktu kendimi yordum ondanöı acaba sğrılar bu arada bebek çok olmasada hareket ediyor

Bu arada doğum yapan herkese hayırlı olsun.. Allah kolaylık versin , heralde en cok uyku ve emzirme problemleri var.. karnında oldugu günleri ararsın diyolar, bilemedim şimdi doğumu erteletsem mi

Şaka bir yana, Allah bütün annelere sabır versin.. emanetlere sahip cıkmayı nasip etsin..

Ben bekliyorum, yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek? Rahim ağzımda dikiş var normal yolla Doğum başlarsa orası zarar görürse diye korkuyorum, sabah hareket etmedi gibi geldi korktum sağlıkla gelsin istiyorum artık

Sutun icerigi ve doymasiyla alakali olarak soyluyordur canim.Ama bi memeyi 10 dk emdiyse daha sık acikip devamda edilebilir.
Bebegin memede uyumasiyla alakali bi durum bu.Dedigin gb illa kasmamakta lazim.Bazisi az ve sık devam ediyor duzene

Aynı bnm gibisin ben de cocuk için koşturmaktan dikişlerin acısını hiç hissedemedim bile.mama neden veriyorsunuz onu anlamadım sütün az mı dr bana mama da ver diye birşey hiç demedi

Acısın canım sakın vermemezlik etme. Lansinohun kremini tavsiye ederim almadıysan

Merhaba bende varım. Konuyu takip ediyorum hep. Bebişlerini kucaklarına alanlar olmuş maşallah. Bizde hazırlıkları bitirdik gün sayıyoruz. Benim genel anestezi ile sezaryen olacak. Tarihi bebeğime bırakmak istedim nişanım gelince gidip olmak. Ama anestezi için 8 saatlik açlık ve susuzluk gerekli diyor. Yemeğin üstüne suyum gelirse diye korkuyorum. Başına gelen oldu mu? Tok karnına sezaryene giren oldu mu veya kusturuyorlar mı...

Arkadasimin basina gelmisti. Aksam yemeginden sonra sancisi baslamis ama nisani gelmemisti. En son kacta yemek yedin diye sorup gece almislardi sezaryene. 8 saat beklediler mi bilmiyorum da beklemislerdi bi sure.

Aynı bnm gibisin ben de cocuk için koşturmaktan dikişlerin acısını hiç hissedemedim bile.mama neden veriyorsunuz onu anlamadım sütün az mı dr bana mama da ver diye birşey hiç demedi
Canım bebek göğsü tam boşaltamıyor olabilir diye dr önerdi hemşire arkadaşlarım var onlar da fizyolojik sarılığı çabuk atlatmaya yardımcı olacağı için önerdiler. Şu sarılık geçsin vermeyeceğim değerler yükselene kadar da inat etmiştim vermemiştim şimdi direncim kırıldı iyi olsun da önemli olan o. Ya her şeyde olduğu gibi dr tavsiyeleri konusunda da her yiğidin yoğurt yemesi farklı oluyor seninki belki gerek görmemiştir. Belki mamayla alakalı belki değil bilmiyorum ama sarılık değerimiz düşmeye başladı ya benim önemsediğim kısım orası canım. Sizin de düzelir inş bir an önce

Ben de yarin sezaryene gircem. Bugun nasil besleneyim bilmiyorum. Ya gazim olursa ya kabiz olursam ya ishal olursam diye kendi bedenimi dusunmekten cocugumu dusunemiyorum. Aslinda ona da takiyorum. Ya kucukse ya kuveze girerse ya emziremezsem. Of hayat cok zor.

Endişelerin çok normal canım hepimiz benzer süreçlerdrn geçiyoruz ama önemli olan bebeğine kavuşacak olman kokusunu içine çekecek olman gerisini inan hatırlamıyorsun. Biz elimizden geldiğinve kontrol edebiliyoruz süreci ancak müdahale edemediğimiz durumlar da olabiliyor. Her şeyin hayırlısını diliyorum umarım en güzel şekilde atlatırsın doğumunu güzel kokulu yavruna kavuşursun sağlıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…