2018 Ekim Anneleri

Ilknde bende oyleydim. Smdi zaten herkese uzagim ama telde konusrken bile soyleneni taktgm icin annem disinda kimseyle gorusmyrm.
Ama bu sefer biraz da tadini cikrmaya calisiyrm. Ve ilknden tecrube oldu. Kimseye iyi kotu bisy sorup soylemyrm :))

Bende 3 gun once dogum yaptim yani ayin 8inde daha bugun anca anca beyazliyor. Acele etmeyin sonucta gelen bisy var:)))

Normal sezeryan ayirt etmedn farkli bi yaklasmda buluncam:) yani drum oyle soylemsti ilk dogumumdan sonra. Emzridgmz icin vucudumz inanilmaz su kaybedyrmus. Bu yuzden cok su tuketmek gerekiyormus. O zamnki kabizligimda cok su tuketmemi soylemisti.

8 gün oldu canım bir an önce 40 günlük olmak istiyorum ya da şimdi tek kalırsam iyi gelir biraz
Ya tek kalmak inan cok daha iyi geliyor. Herkes farkli dusunebilir ama ben mesela 1 yasinda kizim da olmasina ragmen esime hadi sen git diyorum. Cnku gerckten evde ne kadr az o kadr iyi benm icin. Belli bi duzen olusturyosun ve uymasi daha kolay oluyor. Tabi esim elim ayagim orasi ayri. Ama yanimzdakiler de sikiliyo yada konusyo ve bu bize gercktn iyi gelmeyeblyr. Senin nazini en cok gerckten kim cekiyosa onunla daha cok paylasim yap derim..
Bu arada bende once gobek baginin dusmesini sonra 40in cikmasini ve hatta sonra ilk 4 ayin gecmesini istyrm:)))) boyle iyice kendilerine gelince cokk ama cookk daha guzeller.. ay simdide ayri guzeller ama kokulari aglamalari :))
Aglamalarini yada baska seyleri cok cok takmamaya daha cok tadini cikarmaya da calisabilirsn. Hersye iyi tarafndan bakmak iyi gelebilir

Benim durumum da aynı canım. Ne zaman geleceği belli değil. Açılmam var bir taraftan dışarı da çok çıkamıyorum. Başıma neler geleceğini bilmiyorum. Normal doğum çok iyi ama tam bir muamma. Bebeiş ne zaman gelmek isterse gelecek artık

Orası öyle biz ne dersek diyelim ne planlarsak planlayalim kuzuların canı nasıl ister karakterleri nasıl olursa onlara göre sekillenecegiz artık :) Ay bi doğsun tüm planlarımı alt üst etsin kavuşalım da artık :)

Bende bugün öyleydim ağladım, bütün gün yattım hiçbirşey yapmadan , pazartesi dedi dr günü verdi ama Cumartesi geliverse kızım diyorum
Pazartesi kontrolüm var hazır gitmişken gelse benimkide ne iyi olur artık son 1 haftaya gireceğiz.
Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi

Gözünüz aydın ikinizinde. Allah analı babalı büyütsün minikleri sağlıkla huzurla büyüsünler Insallah :)

Benim acilmam var mı onu da bilmiyorum pazartesi 39. haftada çatı muayenesi olucam. O zaman belli olacak herşey.

İyi bari pazartesiyi bekletmiyorlar Kızım için çıkmak isterim herhalde sen neden çıkmak istemedin? Ağrıların mi coktu?

Hem bi sonraki gun daha iyi olacagimi biliyordum.Hemde hastanede yatakta olunca kizim bayaa dikkat ediyordu eve gelince nasi olur bilemedim.Yatagimda yuksek hemen zorlanmak istemedim canim.
Ertesi gun ve gelince zaten boyama yapmaya basladik dusun :)))) hastanede oldugumuz sure boyunca buyuk kizimda bizleydi ama tabii evde olsa bende durmazdim.

Hamilelikte organlar falan yer degistiriyor ya bagirsaklar da cok etkileniyor. Ben de buna bagliyorum aslinda ama emin olamiyorum. Basur acisi nasil birsey hic bilmiyorum acikcasi..

Hic bilme dilerim :) taa icimden baslayan bi aciydi.
Insallah rahatladikca gecer agrilarin,usumemeye dikkat et❤

Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi

Gozunaydiiinn❤Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin❤

Kizlar boyle cok emmeler,aglamalar,gecenin gunduze karismasi,tedirginler hep normal :)
Insan ilkinde sudan cikmis balik gb oluyor cidden.Bu kadar hayal edemiyor bebegi :)
Boyle emecek yatip uyuyacak diye dusunuyoruz galiba :)
Hicbisy icin acele etmeyin tadini cikarin.
Zamanla daha kolay olmayacak hicbisy sadece daha sevimli olacaklar ve daha cabuk 'anneeeeemmm' moduna girecez :))))))

Haklısın beklemenin stresi sanırım hepimizdeki.

Kızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
Ara ara bende de oluyor eskisi kadar aktif değil hareketlerini sayıyor Musun ben gece uyanıp sayıyorum baş aşağı döndükten sonrA oldu bende Doğum kanalına doğru ilerliyor yer az falan ben omdan diye düşünüyom kontrollerde bişe çıkmıyor çünkü

Ilknde bende oyleydim. Smdi zaten herkese uzagim ama telde konusrken bile soyleneni taktgm icin annem disinda kimseyle gorusmyrm.
Ama bu sefer biraz da tadini cikrmaya calisiyrm. Ve ilknden tecrube oldu. Kimseye iyi kotu bisy sorup soylemyrm :))
Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…