Ilknde bende oyleydim. Smdi zaten herkese uzagim ama telde konusrken bile soyleneni taktgm icin annem disinda kimseyle gorusmyrm.Peki ya bu lohusalığı berbat geçen bir ben mi varım kim ne dese batıyor .. kızımı severken ağlıyorum kızım ağlıyor ağlıyorum kızım gülüyor yine ağlıyorum şükrediyorum yine ağlıyorum .. anneme kızıyorum bu sefer üzdüm diye ağlıyorum kadın gitti ablamı yolladı ablam dönünce dün geldi yine bağırıp kızdım kırdım üzdüm sonra da git istemiyom dedim şimdi yine ağlama krizim tuttu ne zaman geçecek bu yoksa böyle mi devam edecek bunaldım çıldırcam neredeyse her kafadan bir ses iyisde batıyor kötüsüde ve herkesi kırıyorum
Bende 3 gun once dogum yaptim yani ayin 8inde daha bugun anca anca beyazliyor. Acele etmeyin sonucta gelen bisy var:)))Ya arksslar bnm kardesim de 3 gun once dogum ypti emzirmeye calsiyor sadece o sari su gelyomus devami gelmiyormus.
Bugun mama aldilar. Cocuk ac Kalmasin die. Amaemzirmye devm ediyor. Daha 3 gun oldu sezryanla dogum ypti . yardimci olur msnz. Neler ypmamiz gerekiyor. Yardimci olur musunuz
Normal sezeryan ayirt etmedn farkli bi yaklasmda buluncam:) yani drum oyle soylemsti ilk dogumumdan sonra. Emzridgmz icin vucudumz inanilmaz su kaybedyrmus. Bu yuzden cok su tuketmek gerekiyormus. O zamnki kabizligimda cok su tuketmemi soylemisti.Yorumlari okuyup okuyup kaçıyordum. Dogum yapanlar, hala bekleyenler, birkac gün icinde dogum yapacak olanlar.. Allah hepinizin,hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla,hayırla gelsinler inşallah.
Bu arada sezeryan yapan arkadaşlar bir sorum olacak. Cok afedersiniz ama buyuk abdestinizi yaparken problem yaşıyor musunuz? Ben çok zorlanıyorum, agrı oluyor.. dogum yapali 6 gun oldu ama bu normal mi? Daha once hic boyle bir sikintim yoktu. Hayir yani normal doğum olsa basur olustu diyecgim ama o da yok.. sizlerde durum nedir acaba?
Kafa kanala girince bende oyle oldu:) yani son haftalar normal galibaKızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
Ya tek kalmak inan cok daha iyi geliyor. Herkes farkli dusunebilir ama ben mesela 1 yasinda kizim da olmasina ragmen esime hadi sen git diyorum. Cnku gerckten evde ne kadr az o kadr iyi benm icin. Belli bi duzen olusturyosun ve uymasi daha kolay oluyor. Tabi esim elim ayagim orasi ayri. Ama yanimzdakiler de sikiliyo yada konusyo ve bu bize gercktn iyi gelmeyeblyr. Senin nazini en cok gerckten kim cekiyosa onunla daha cok paylasim yap derim..8 gün oldu canım bir an önce 40 günlük olmak istiyorum ya da şimdi tek kalırsam iyi gelir biraz
Benim durumum da aynı canım. Ne zaman geleceği belli değil. Açılmam var bir taraftan dışarı da çok çıkamıyorum. Başıma neler geleceğini bilmiyorum. Normal doğum çok iyi ama tam bir muamma. Bebeiş ne zaman gelmek isterse gelecek artıkAma gelsin artık :) Böyle değildim rahattım ne güzel bugün bi karardı içim. Bilsem tarihini ona göre hareket edicem ama böyle bugün de gelebilir 10 gün sonra da gelebilir belirsizliği strese sokuyor beni iyice. Gelse öpsem koklasam rahatlasam istiyorum artık.
Amin canım çok sağolAllah kurtarsin canm kardesim de 3 gun once sezryn oldu. Bnm kardesim cok cani tatli ve mizmizdir. Cok sukur o atlattiysa herkes atlatir. Allah yardimcun olsun
Orası öyle biz ne dersek diyelim ne planlarsak planlayalim kuzuların canı nasıl ister karakterleri nasıl olursa onlara göre sekillenecegiz artık :) Ay bi doğsun tüm planlarımı alt üst etsin kavuşalım da artık :)@TazeAnne2018geranio kizlar hic birsey onceden planlanan gibi olmuyormus :)
Bende diyordum kundak battaniye...vs ama olmuyormus oyle :) zeynep 5 günlük olmasina ragmen kendine has ozellikleri var cok enteresan mesela asla kundak sevmiyor sıkı sıkı sarsan bile elleri dışarıcikmadan uyumuyor. Siz onu degil o sizi şekillendirecek emin olun. Aksam gaz sancimiz vardi 2 saat kadar uğraştık zor uyudu şimdi o nasil isterse o
Pazartesi kontrolüm var hazır gitmişken gelse benimkide ne iyi olur artık son 1 haftaya gireceğiz.Bende bugün öyleydim ağladım, bütün gün yattım hiçbirşey yapmadan , pazartesi dedi dr günü verdi ama Cumartesi geliverse kızım diyorum
Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
Slm kızlar tek tek alıntı yapamadım.. Herkese tesekkur ederim. Kızımın herseyi normal sarıldığıda yok şimdilik. Sürekli emmek istiyor hiç göğsümden ayrılmak istemiyor. Tamam çok güzel bir duygu da çok yoruldum şimdiden, emmediği zamanda bile göğsümde uyumak istiyor. Yataga koyduğum zaman hemen ağlıyor. Şu mesajı bile size wc de yazıyorum. Allah kolaylık versin hepimize
Benim acilmam var mı onu da bilmiyorum pazartesi 39. haftada çatı muayenesi olucam. O zaman belli olacak herşey.Benim durumum da aynı canım. Ne zaman geleceği belli değil. Açılmam var bir taraftan dışarı da çok çıkamıyorum. Başıma neler geleceğini bilmiyorum. Normal doğum çok iyi ama tam bir muamma. Bebeiş ne zaman gelmek isterse gelecek artık
Saol cnm sizinde gozunuz aydin. :)Bende 3 gun once dogum yaptim yani ayin 8inde daha bugun anca anca beyazliyor. Acele etmeyin sonucta gelen bisy var:)))
İyi bari pazartesiyi bekletmiyorlar Kızım için çıkmak isterim herhalde sen neden çıkmak istemedin? Ağrıların mi coktu?
8 gün oldu canım bir an önce 40 günlük olmak istiyorum ya da şimdi tek kalırsam iyi gelir biraz
Hamilelikte organlar falan yer degistiriyor ya bagirsaklar da cok etkileniyor. Ben de buna bagliyorum aslinda ama emin olamiyorum. Basur acisi nasil birsey hic bilmiyorum acikcasi..
Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
Haklısın beklemenin stresi sanırım hepimizdeki.bi dönem bende de aynı şeyler oldu. aşırı gergin stresli ve yalnız hissediyordum. erkeklerinbu dönemlerde yetersiz kaldığını düşünüyorum. anlayamıyorlar. bir haftadır ablam Yanimda sağolsun sakinledim baya. halsizlik ara ara oluyor. artık sabırsızlandık değişken ruh hallerine burunuyoruz gibi geliyor. allah sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin hayırlı zamanda.
son zamanlarimiz ya kendimizi kurtaralım derim bu moddan. sonra ozleyecez belki de bu zamanları. polyannacilik yapmaya çalışalım. kendimizi bile kandıralım derim
Ara ara bende de oluyor eskisi kadar aktif değil hareketlerini sayıyor Musun ben gece uyanıp sayıyorum baş aşağı döndükten sonrA oldu bende Doğum kanalına doğru ilerliyor yer az falan ben omdan diye düşünüyom kontrollerde bişe çıkmıyor çünküKızlar selam 37+2 deyim. Hareketleri eskisi gibi değil.. sizde de böylemiydi ?
Su ben de en çok etkisini gösteren madde.Azalttıgım an başım ağrır,yanma olur,içim bulanır.Hemen sinyal verir yani vücutŞu hiç aklıma gelmemişti ondan olabilirdi bu ara azalttım yine :/
Allahın izniyle hiçbir şey olmaz tek daha iyiyim şimdi en azından kimseyi kırıp dökmüyorum birde kaynana görümce günde 50 kere gelmese tam rahatlayacağım .. şu dönemi bir atlatsak hayırlısıylaBende tek kalmaktan korkuyorum bebekle ya bisey olur diye
Maşallah kuzuya rabbim sağlıklı ömür nasip etsinSlm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..Ilknde bende oyleydim. Smdi zaten herkese uzagim ama telde konusrken bile soyleneni taktgm icin annem disinda kimseyle gorusmyrm.
Ama bu sefer biraz da tadini cikrmaya calisiyrm. Ve ilknden tecrube oldu. Kimseye iyi kotu bisy sorup soylemyrm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?