2018 Ekim Anneleri

Evet tek daha iyiyim ve bana iyi gelen kimse yok şuan eşimden başka bu süre zarfında kimseyi istemiyorum en güzeli benim için şuan bu

Ya büyüğe ben şimdiden ağlamaya başladım Sanki dışlanacakmış gibi hissediyorum sürekli.Ne çok şımartmak istiyorum ne küçüğü severken yalnız kalmasını.Düşününce bile kötü oluyorum ya ;((

Kesinlikle kilo değişiyor canım ya.Bizim geçen Pazartesi 2980 çıktı.Bu pazartesi 2830.Sanırım ben açlıktan bira bebişi yedim :))

Slm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
GöÜn Aydın canım çok sevindm.Abisi için ayrı sevindim.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş artık

cok iyi yapmissinnnn
Makas gb tut diyen kaldi mi hala ya onu da mi ogrenememisler haaaala,ısrarla :)
Valla zor insanlar.Eskilerde daha cok galiba bu ve tek dogru kendileri gb dusunmeleri cok yanlis insanlarin.

Aynen son ay daha da vurmustu bana da sorular sorular :) bide bayaa yavaslayinca oyunlarda kisitlanmisti.Kardesim dogunca kosacaz eskisi gb ne guzeldi di mi derdi kizim,agliyordum sonra dusunup dusunup cok mu uzuluyor diye.

Allah kolayligini veriyor inan.Konusup anlatip yaptikca bence buyugundeki merhametide sekillendiriyoruz.Cok sey ogreniyorlar.
Ben buyugu konusunda ne kadar hassas oldugumu hep dile getirmistim dikkat etmelerini soylemistim.Sagolsunlar yanimizda olanlar fln dikkat etti hastanede de.Evde daha kolay ve sakin oluyorlar.Birileri geldikce biraz simariyorlar ama o da zaten oncedende olan bisy.
Dengeleniyor hic sikma canini❤

Biz onlara uyacaz haklisin:)

Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor

Merhabalar ben çok aktif olamasam da yazılanları elimden geldiğince okumaya çalışıyorum biz bugün 39+1 olduk 36. Haftanın başında ufak bir kanamam olmuştu o yüzden hepimiz kaç haftadır doğdu doğacak diye tetikteyiz ama bebişimin hiç gelmeye niyeti yok gibi ben de insanların sorularından çok çok sıkıldım gelişimi de önde deneyimli annelerden daha önce denedikleri doğumı tetikleyici tavsiyeleri var mı ögrenmek istedim

Bende aileler yanimdayken onlardan cok tepki aliyodum ama yinede bildgimi okudum. Cok giydirmk terletmek daha kotu aslnda..
Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis.
Hamile degil ya bu bebek. 3 gunluk bebege sucuk yedircez.

Maşalllah canim.Rabbim sağlikla büyutmeyi nasip etsin.canim ben sana bisey soracam.benim sutüm çok az.daha dogrusu cikmiyor bile.3 gün oldu sezeryan olali.nasil çogaltabilirim.nasıl ćikmasini saglayabilirim.acilmadi sanki gığsüm..yardimci olursan cok sevinirim.

Günaydın arkadaslar
Benim bu gece adet sancısına benzer uzun uzun sancılarım oldu sabah baktım nişan gelmiş az az gelmeye devam etti biraz kan brlirgin di mukusla beraber ama durdugu için panik yapmadım. Size sorum; acaba nişan dan sonra ne zaman doğumunuz başladı şu an çünkü baslayan bi sancı yok bir de benim hep kadıklarım agrıyor hafif hafif erkek çocuk sancısı belden olur diyorlar hep çevremde ben de bele odaklanıyorum belde bişey yok acaba kasıktan başladığı da oluyor mu ???? Tesekkürler

lansinoh lanolin krem kullanıyor musunuz?

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :) Hepsi zamanla geciyormus Insallah bir an önce kesilir ağrıların tadını çıkartmaya başlarsın.
Yok daha neler şaşırmış olmalılar. Ben bu yüzden çocuğu nasıl emanet edeceğim başkasına onu düşünüyorum :/
Doktoruna danış bence süresi ağrı türü herkeste aynı olmayabilir diye düşünüyorum.

Ay yok artık bunu kim söyledi sana hayatım da duymadım böyle bişey.

gecmis olsun ve gozun aydin canim nasildi hastane kac gun kaldiniz olumlu olumsuz bisey oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…