- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Evet tek daha iyiyim ve bana iyi gelen kimse yok şuan eşimden başka bu süre zarfında kimseyi istemiyorum en güzeli benim için şuan buYa tek kalmak inan cok daha iyi geliyor. Herkes farkli dusunebilir ama ben mesela 1 yasinda kizim da olmasina ragmen esime hadi sen git diyorum. Cnku gerckten evde ne kadr az o kadr iyi benm icin. Belli bi duzen olusturyosun ve uymasi daha kolay oluyor. Tabi esim elim ayagim orasi ayri. Ama yanimzdakiler de sikiliyo yada konusyo ve bu bize gercktn iyi gelmeyeblyr. Senin nazini en cok gerckten kim cekiyosa onunla daha cok paylasim yap derim..
Bu arada bende once gobek baginin dusmesini sonra 40in cikmasini ve hatta sonra ilk 4 ayin gecmesini istyrm:)))) boyle iyice kendilerine gelince cokk ama cookk daha guzeller.. ay simdide ayri guzeller ama kokulari aglamalari :))
Aglamalarini yada baska seyleri cok cok takmamaya daha cok tadini cikarmaya da calisabilirsn. Hersye iyi tarafndan bakmak iyi gelebilir
Şimdiden iyi geldi diyebilirim canım annemlede telde konuşup gönlünü aldım kafam rahat çok şükür inşallah bu sakinlikte bitiririm :)Insallah iyi gelir❤
40ı dusunme hic her gecen gun daha iyi olur fizikende zihnende❤
Ya büyüğe ben şimdiden ağlamaya başladımBende buyugune agliyorum :)
Oyun oynamak istiyor beklemek zorunda kaliyor.Aksam uykusu geliyor beni bekliyor.Ona bakinca nedense bi icim burkuluyor eski gunlerimizi dusunuyorum kostururken parkta,cok gezerdik fln.Yazarken bile gozlerim doluyor :)
Gececek diyorum bakalim.Kardesini severken ona da ayri duygulaniyorum.
Kırma konusu yok sadece o konuda genelde once susmayo tercih ederim sonrada bi sinir geciyor yumusuyor,ill gerginlik olmuyor.
Hormonlarinda etkisi var.Bu kadar degisiminde.Kolay degil.
Saril anacigina kusuruma bakma de canim,sende onun yavrususun sonucta ❤
Kesinlikle kilo değişiyor canım ya.Bizim geçen Pazartesi 2980 çıktı.Bu pazartesi 2830.Sanırım ben açlıktan bira bebişi yedim :))Bugün kontrolüm vardı 37+2 yiz 3300 gr kilosu boyu 49 cm. Daha vakit var bu hızla giderse normal doğum zor dedi.
Geçen hafta 2800 idi bir haftada 3300 e çıkması çok fazla geldi. Ama doktorum da söyledi bebeğin duruşundan değişebiliyormuş. Artı eksi, bu tam kesin kilosudur diyemezmişizKafalar karıştı. 3800 e kadar normal doğabiliyormuş...
GöÜn Aydın canım çok sevindm.Abisi için ayrı sevindim.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş artıkSlm annişler ben bebeğimi kucağıma aldım çok şükürDarısı sizlere sağlıkla alın kucağınıza sizde 3.450 gram 52 cm bebişim mis kokulu yavrum abiside çok sevdi
Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..
Ya büyüğe ben şimdiden ağlamaya başladımSanki dışlanacakmış gibi hissediyorum sürekli.Ne çok şımartmak istiyorum ne küçüğü severken yalnız kalmasını.Düşününce bile kötü oluyorum ya ;((
Biz onlara uyacaz haklisin:)iyilik_guzellik geranio kizlar hic birsey onceden planlanan gibi olmuyormus :)
Bende diyordum kundak battaniye...vs ama olmuyormus oyle :) zeynep 5 günlük olmasina ragmen kendine has ozellikleri var cok enteresan mesela asla kundak sevmiyor sıkı sıkı sarsan bile elleri dışarıcikmadan uyumuyor. Siz onu degil o sizi şekillendirecek emin olun. Aksam gaz sancimiz vardi 2 saat kadar uğraştık zor uyudu şimdi o nasil isterse o
Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis.Bende aileler yanimdayken onlardan cok tepki aliyodum ama yinede bildgimi okudum. Cok giydirmk terletmek daha kotu aslnda..
Maşalllah canim.Rabbim sağlikla büyutmeyi nasip etsin.canim ben sana bisey soracam.benim sutüm çok az.daha dogrusu cikmiyor bile.3 gün oldu sezeryan olali.nasil çogaltabilirim.nasıl ćikmasini saglayabilirim.acilmadi sanki gığsüm..yardimci olursan cok sevinirim.Ben zaten kimseye birşey sormuyorum sorma fırsatıda vermiyorlar sürekli bir tavsiye aynı tavsiyeyi günde 10 kere alma her emzirmede gece sakın uyuma öyle değil böyle tut elini bas makas yap heleki çocuk doymuyor lafından bıktım sütüm pantolonuma kadar akıp ıslatıyor kızım emerken boğuluyor kadın hala doymuyor diyor yüzüne doğru sıktım en son bu ne diye biraz sesi kesildi zorla edepsizlik yaptırıyorlar ..
merhaba, sut artması icin cocuk profesörü humana da sunu önerdi..Maşalllah canim.Rabbim sağlikla büyutmeyi nasip etsin.canim ben sana bisey soracam.benim sutüm çok az.daha dogrusu cikmiyor bile.3 gün oldu sezeryan olali.nasil çogaltabilirim.nasıl ćikmasini saglayabilirim.acilmadi sanki gığsüm..yardimci olursan cok sevinirim.
lansinoh lanolin krem kullanıyor musunuz?Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :) Hepsi zamanla geciyormus Insallah bir an önce kesilir ağrıların tadını çıkartmaya başlarsın.Merhaba kızlar..
Henüz geçmişi okuyamadım. 8 Ekimde kızımı kucağıma aldım. 3500 gr 49 cm. Doktor 3 kg geçmez diyordu, kendisi de şaşırdı :)
Sezaryen ağrıları ve meme yaraları hayatımı kabusa çevirdi.. Meme kanıyor sürekli. Silikon ucla emzirmeye çalışıp aynı zamanda sütümü sağıyorum. Uyku sürem günde 3 saati geçmiyor
Yok daha neler şaşırmış olmalılar. Ben bu yüzden çocuğu nasıl emanet edeceğim başkasına onu düşünüyorum :/Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis.
Hamile degil ya bu bebek. 3 gunluk bebege sucuk yedircez.
Doktoruna danış bence süresi ağrı türü herkeste aynı olmayabilir diye düşünüyorum.Günaydın arkadaslar
Benim bu gece adet sancısına benzer uzun uzun sancılarım oldu sabah baktım nişan gelmiş az az gelmeye devam etti biraz kan brlirgin di mukusla beraber ama durdugu için panik yapmadım. Size sorum; acaba nişan dan sonra ne zaman doğumunuz başladı şu an çünkü baslayan bi sancı yok bir de benim hep kadıklarım agrıyor hafif hafif erkek çocuk sancısı belden olur diyorlar hep çevremde ben de bele odaklanıyorum belde bişey yok acaba kasıktan başladığı da oluyor mu ???? Tesekkürler
Ay yok artık bunu kim söyledi sana hayatım da duymadım böyle bişey.Hatta daha komigini soyliyim. Dun cocugu uyutup salona getirdim sabah. Hep yatak odamda oturuyorum ayip olmasin diye. Kahvaltiya sucuk pisirmisler. Parmagimi sucugun yagina banip bebegin agzina surecekmisim. Kokmus cani istermis.
Hamile degil ya bu bebek. 3 gunluk bebege sucuk yedircez.
Kesinlikle kilo değişiyor canım ya.Bizim geçen Pazartesi 2980 çıktı.Bu pazartesi 2830.Sanırım ben açlıktan bira bebişi yedim :))
gecmis olsun ve gozun aydin canim nasildi hastane kac gun kaldiniz olumlu olumsuz bisey oldumuMerhaba kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?