2018 Ekim Anneleri

Ay çok iyiymiş bu anlatırım ben bunu sağda solda

Benimki de şimdiden bebek üzerine planlar yapıyor.”Bak anne doğunca ilk ben kucağıma alcam senden sonra,sen emZircen ben gazını çıkarcam vb.” Onla hayaller kuruyor hep.İnşallah kolay atlatırız bu dönemleri

Oyy kuzum beniiiimmm
Çok tatlı yaaaa

S sinkar cım maşallah bebeğine rabbim analı babalı büyütsün inşallah ne günlerden ne günlere geldik rabbimize şükürler olsun

B Bir mucize canım lohusalık biraz zor geçiyor dimi olsun inşallah bu günleride atlatacağız bizim bebeğimizde küvezde diye bir türlü eşimin ailesinin yüzünü güldürmedik çok evhamlılar en sonunda dün patladım kayınvalideme biz bebeğin hayalini bile kuramazken şimdi rabbime şükür bir yavrumuz dünyaya geldi küvezde ama Durumu iyi inşallah evimizede gelecek lohusa olan benim siz beni teselli motive edeceğinize ben sizi idare ediyorum şuan yapacağımız tek şey 14 sene sonunda rabbimden gelen mucizeye şükretmek üstelik riskli bir Doğum atlattık ikimizde şuan yaşıyoruz ve sağlıklıyız dedim ne yapmalı bu kayınvalideleri bilmiyorum daha bende bebek gelince 40 çıkana kadar kalacak bakalım o zaman neler yaşayacağız

Çok takip edemedim ama yeni Doğum yapmış arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Yeni Doğum yapacaklarada bir avazda rabbim doğumlarını gerçekleştirsin inşallah diliyorum
Artık doğumlar tamamlanınca hepimiz emzirme süt mevzuları lohusalık maceraları 40 ydı emeklemeseydi derken bir bakmışız Doğum günlerini konuşuyoruz rabbim hayırlısıyla o günleride görmeyi nasip etsin inşallah.

Hanımlar civilimde kısa süreliğine çok iyi fırsatlar oluyor şans eseri yakaladım bi tane yağmurluk aldım kızıma 15 liraya anında stok bitti. 2 yaş en küçüğüydü ama olsun nasılsa büyüyecek :) Bilginiz olsun instagramda storyde ilan ediyorlar.

Vallahi benimki beni delirtti sana da şimdiden Allah sabır versin eşim söylesi artık annesine benim iyi olmadığımı ve bunaldığımı kendi annesini bile istemedi sende çok sık gelme gelirsende bir şeye karışma o gayet iyi bakıyor diye darıldı gitti kendi bilir kötü olan benim onlar anlayışlı olsun .. senin yavrunada Rabbim şifa versin tez zamanda evine götür canım

Benim sütümde aynı şekil hiç gelmiyor gibiydi hemen mama getirdiler ben vermedim sürekli emzirdim birde sütüm yok diye düşünmedim eb demişti psikolojik olarak emdikçe sütün gelecek bunu bil demişti aynı dediği gibi oldu canım gelmesede emzir mama verirsende şırıngayla az ver emzirmeyede devam et inşallah çoğalır sütün .. bir de bana sürekli soğan ye dediler ben nazar olmasın diye sütüm çok falan demedim gelen giden süt olsun soğan ye diyor dene istersen

Kızlar sezeryan için 18 ine gün almıştık ama 33. haftadan beri suyum azdı. En son kontrole gittiğimde doktor suyu daha da azalmış 18 ini beklemeyelim dedi. Annem kızkardeşimin bebeğine baktığı için uzak bi ilde ve kızkardeşim de doğuma gelmek istediği için 17 sine uçak bileti alınmıştı.

Doktor sezeryanı erkene alınca moralim bozuldu. Ne bileyim böyle annemden manevi bi destek bekliyordum. İlk bebeğim de sezeryan ve normal doğum beklerken kurban bayramında nöbetçi doktora acil sezeryan olduğum için ona da psikolojik olarak hiç hazırlanamamıştım. Bu da böyle erkene alınınca beni bi stres bastı.

İlk bebeğimde de eşim hastanede başımda kalmış hem bebeğe hem bana gece bakmıştı. O yüzden içim biraz rahat ama kv ye kırgınım mesela. Ben suyum az doktor dinleneceksin bize biraz yardıma gelsen arada, yemeğimizi yapsan dediğimizde hep beni nazlanan gelin olarak gördü. Hiç öyle gönlü ola ola yardımcı olmadı. Ben hep kendimi zorlamak zorunda kaldım.

Enerjim çok düşük, stresliyim

Son düzenleme:
kizlar oglum 10 gunluk oldu.surekli uyku halinde.emzirmek icin ayaklarini soyup islatmam gerekiyor cogunluk.lendiliginden cok az uyaniyor.emdikten sonra da gazini cikarinca hemen uyuyor.sezaryanda anestezinin etkisinden diyolar.2 haftalik olunca gecer diyorlar.yasayan var mi bunu.doktora sordugumda normal herseyi bi sikintisi yok diyorlar.bol bol emzir diyorlar.

Kızlar afedersiniz ama ben wc çıkamıyorum gaz sancısı vuruyor sürekli ve kızımda huzursuzlanmaya başladı gazım ona geçiyor ne yapacağım ben wc çıkmak için hastanede bi hap vermişlerdi adınada bakmadım bilen var mı bi tane içsem sorun olur mu acaba

Gozunaydiiin :) masallah minisine❤
Daha cok yeni her gecen gun daha iyi olacaksin.Ama memisler bisy yapmadan gecmez.Lanolin icerikli krem kullanabilirsin.Emzirmeden sutunle islatip ver,kapatirkende sutunden sur yine canim.Bide gogus kalkani bana cok iyi geldi.
Dogru emzirmede onemli.
Eger cok ilerlediyse bence bi kontrolede gidebilirsin.

Yok artık

Daha 3.gun sari hali geliyor olabiliyor sutunun.Yok diye dusunme olacak diye inan :)
Bide dus almadiysan mutlaka al.Esin kardesin varsa sirt masajida yaptirabilirsin internetten bi goz gezdirebilirsin.
Arkadasin onersigi cayda iyi,mesela bana Hipp'in cayi daha iyi gelmisti.Fikir olabilir diye ikinizi birden alintiladim kizlar.
Bide aut icin yapilabilecek kürler var.

Canım sarılık durumuna bakıldı mı bizimkini de uyandıramıyorduk sarılığı yükselmişti ondanmış ha sizin farklı olabilir ama aklında bulunsun diye söylüyorum. Bebekler çok uzun süreli uyuyorlar bu dönemde uyanık kaldıkları süre çok çok kısa oluyor normal de olabilir bu durumu

Bence o kisiye gore farkeder canim.Annem hep anlatir mesela abimde kasiklardan vurmus agrisi,bende belden.
Nişan icinde 1 hafta diyorlar genelde ama ebe egitimde genelde 3 gun icinde olur dedi.

Yardimlarini kabul et yapabildigi seyleri.
Cok mutlu oluyorlar❤
Insallah kolay atlatirsiniz

Benim de geri tarihe cekilmisti
Gerci bu kadar planin icinde cidden buruk olmustur ama yine de saglik olsun bence.Yine o tarihte geleceklerse sende dinlenmis olursun daha keyifli gecer.
Hicbisy beklememek lazim aslinda ama olmuyor iste insaniz,insana insan lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…