Kızlar afedersiniz ama ben wc çıkamıyorum gaz sancısı vuruyor sürekli ve kızımda huzursuzlanmaya başladı gazım ona geçiyor ne yapacağım ben wc çıkmak için hastanede bi hap vermişlerdi adınada bakmadım bilen var mı bi tane içsem sorun olur mu acaba
Tamam canım sağol bunu bi sorayımBende doktora kontrolde soyleyince Metsil yazmisti canim.Alip kullanmadim gerek kalmadi ama.Cok zordaysan doktoruna sor bence.
Ben de bundan kullaniyorum. Tavsiye ederim.merhaba, sut artması icin cocuk profesörü humana da sunu önerdi..
https://www.e-bebek.com/humana-still-tee-emziren-anneler-icin-cay-200-gr-p-xyz-6966954/
Valla bugun bir sey daha soyledi ayni kisi. Hic anlatmiyorum. Uyduruyorum zannedersiniz.Ay yok artık bunu kim söyledi sana hayatım da duymadım böyle bişey.
Kesinlikle kilo değişiyor canım ya.Bizim geçen Pazartesi 2980 çıktı.Bu pazartesi 2830.Sanırım ben açlıktan bira bebişi yedim :))
Kizlar sabahtan beri ara ara karnimin altina agri giriyor sanki tuvaletim varmis gibi sonra geçiyor hic bisey yokmuş gibi bu belirtimidir aksam da yemeğe davetliyiz napsam iptal mi etsem bilemedim simdi
Onu biraz batil inanclardan dolayi soyluyorlar. Ama psikolojik olarak cok dengeli bi donemde olmadigimiz icin yalniz kalmamak daha iyi. Tabi bir saatten bir sey olmaz bence. Fakat dusun ki cocuk agladi yatistiramadin. Destek olmasi daha iyi. Ben 2. Gece hastanede aglama krizine girmistim. Yattim yataga ben agliyorum cocuk agliyor. Esim ugrasti saatlerce cocuk sussun diye. Belki saatler surmemistir de bana oyle geldi.Kizlar herkes 40 i cikana kadar yalniz kalma diyor. Nedenini bilen var mi? Ne olacak yani bikac saat yalniz kalsam?
Cok gecmis olsun. Allah sifa versin. Dualarimiz sizinle.Merhaba bayanlar, cumartesi günü kontrol için gittiğimde bebeğimde bradikardi ve aritmi vardı doktor acil sezaryene alacağız dedi 20 dakika içinde tahlil sonuçlarını bile beklemeden ameliyathaneye alındım. Bebeğime kordon dolanmış doğduğunda solunumu yokmuş ve kalbinde ritim bozuklukluğu varmış. Yoğun bakıma alındı supraventriküler taşikardi teşhisi konuldu, yani bir anda sebepsiz yere kalp atışları 270lere çıkıyor. İlk başlarda günde 16 kez atak geliyordu ve uzun sürüyordu. Şimdi birkaç ilaç denediler son verdikleri ilaca direnç göstermedi ilk kez 50 saati ataksız geçirdik çok şükür. Dogum yaptığımız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ekibi ve doktorları çok önemliymis onu anladım. Bebeğim ve tüm yoğun bakımdaki bebekler için dua istiyorum sizden, sağlıktan öte hiç bir şey önemli değilmiş.
Merhaba bayanlar, cumartesi günü kontrol için gittiğimde bebeğimde bradikardi ve aritmi vardı doktor acil sezaryene alacağız dedi 20 dakika içinde tahlil sonuçlarını bile beklemeden ameliyathaneye alındım. Bebeğime kordon dolanmış doğduğunda solunumu yokmuş ve kalbinde ritim bozuklukluğu varmış. Yoğun bakıma alındı supraventriküler taşikardi teşhisi konuldu, yani bir anda sebepsiz yere kalp atışları 270lere çıkıyor. İlk başlarda günde 16 kez atak geliyordu ve uzun sürüyordu. Şimdi birkaç ilaç denediler son verdikleri ilaca direnç göstermedi ilk kez 50 saati ataksız geçirdik çok şükür. Dogum yaptığımız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ekibi ve doktorları çok önemliymis onu anladım. Bebeğim ve tüm yoğun bakımdaki bebekler için dua istiyorum sizden, sağlıktan öte hiç bir şey önemli değilmiş.
Canım benimde öyle bir sorunum vardı hastanede herhün duphalac diye bir şurup verdiler evrede kullandım rahat çıkabiliyorumKızlar afedersiniz ama ben wc çıkamıyorum gaz sancısı vuruyor sürekli ve kızımda huzursuzlanmaya başladı gazım ona geçiyor ne yapacağım ben wc çıkmak için hastanede bi hap vermişlerdi adınada bakmadım bilen var mı bi tane içsem sorun olur mu acaba
Canim kaysi ye bol su ic bende oyle olmustum.ilac almamistim lama yapilmisti hastanedeKızlar afedersiniz ama ben wc çıkamıyorum gaz sancısı vuruyor sürekli ve kızımda huzursuzlanmaya başladı gazım ona geçiyor ne yapacağım ben wc çıkmak için hastanede bi hap vermişlerdi adınada bakmadım bilen var mı bi tane içsem sorun olur mu acaba
Şamanizmden gelen bir inanç var; alkarısı, albız ya da albasması için lohusa yalnız bırakılmaz, inanca göre lohusalara dadanır. Tıptaki adı postpartum psikoz, lohusalık psikozu, hormonlarının dengesizce halay çekmesi gibi düşün. Benim kanımca lohusaları insanlar daha çok daraltıyorKizlar herkes 40 i cikana kadar yalniz kalma diyor. Nedenini bilen var mi? Ne olacak yani bikac saat yalniz kalsam?
Merhaba bayanlar, cumartesi günü kontrol için gittiğimde bebeğimde bradikardi ve aritmi vardı doktor acil sezaryene alacağız dedi 20 dakika içinde tahlil sonuçlarını bile beklemeden ameliyathaneye alındım. Bebeğime kordon dolanmış doğduğunda solunumu yokmuş ve kalbinde ritim bozuklukluğu varmış. Yoğun bakıma alındı supraventriküler taşikardi teşhisi konuldu, yani bir anda sebepsiz yere kalp atışları 270lere çıkıyor. İlk başlarda günde 16 kez atak geliyordu ve uzun sürüyordu. Şimdi birkaç ilaç denediler son verdikleri ilaca direnç göstermedi ilk kez 50 saati ataksız geçirdik çok şükür. Dogum yaptığımız hastanenin yenidoğan yoğun bakım ekibi ve doktorları çok önemliymis onu anladım. Bebeğim ve tüm yoğun bakımdaki bebekler için dua istiyorum sizden, sağlıktan öte hiç bir şey önemli değilmiş.
İsin garip tarafı ben kabiz da degilim. Ay acaba basur mu bu anlamadim. Basur acısını ya da ağrısıni da bilmiyorumki haa bu o diyeyim..Normal sezeryan ayirt etmedn farkli bi yaklasmda buluncam:) yani drum oyle soylemsti ilk dogumumdan sonra. Emzridgmz icin vucudumz inanilmaz su kaybedyrmus. Bu yuzden cok su tuketmek gerekiyormus. O zamnki kabizligimda cok su tuketmemi soylemisti.
Kizlar herkes 40 i cikana kadar yalniz kalma diyor. Nedenini bilen var mi? Ne olacak yani bikac saat yalniz kalsam?
Bebek bugun ilk defa cok az kustu. Rengi sanki seftali suyu icmis gibiydi. Bana normal gelmisti. Emzirirken memelerim cok aciyor belki kanamistir diye dusunuyordum. Simdi internete baktim moralim bozuldu. Yarin doktora gitcez zaten. Bir sey var midir sizce?
Canim cok sagol. Icim rahatladi biraz. Simdi silikon meme ucuna biraz sut dolmustu baktim biraz sari zaten. Beyaz degil.Canım ilk hafta sutun yag orani cok fazla hani rengide biraz farkli ya.Kusmugun rengi o yuzden diye dusunuyorum.
Internetten okuma hic kendini bosa üzme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?