2018 Ekim Anneleri

Kızlar bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık. Kızım şu an kucağımda uyuyor. Şimdilik ateş yok, huzursuz sadece. Yatağında rahat edemedi kucağıma aldım, emdi uyudu, bırakamıyorum uykusu bozulmasın diye. D vitamini ve demir takviyesi de verildi
Kızlar gündüz kaç kere uykuya yatırıyorsunuz?
Kızım 1,5-2 saat uyanık kalınca mızırdanmaya başlar, ben de yatırırım. Kaç kere uyuyor saymadım ama, son zamanlarda yarım saatlik kısa uykuların yanısıra bir de uzun öğle uykusu var kuzumun ❤
Bugün 4 aylık aşıları yapıldı, ekstra uyuyor. İnşallah gece uykusunu etkilemez. Sizinki nasıl uyuyor?

Biz beş aylık olduk canım aynı dediğin gibi iki saat geçince huysuzlaniyor sallayarak uyutuyorum

Kızlar yine bir atak dönemine mi girdik kızım 2 gündür çok fena aksi gibi ben yemeye içmeye hasta oldum halimde yok sürekli bağırıyor bir iki damla yaş akarsa bazen o da derdin ne kızım yat uyu kalk oyna işte :))) emme deseniz koşmalara başladık yine :)

Evet bu canım ben koyu gri diye aldim haki renginde çıktı alırsan şaşırma ama :) pembesi çok güzeldi kız olsa alırdım :) hafif canım, çok sayıda bölmesi var arkasında içinde önünde üstünde, ben nette görüp almamıştım sonra bir mağazada denk geldim pişman oldum aldığım çantayı internetten aldığımi geri iade edip bunu aldım

İçi böyle canım

Eklentiler

• IMG_20190304_193223.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20190304_193201.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20190304_193152.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20190304_193129.webp
    20 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20190304_193112.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 38
Aynen size katılıyorum bir kadın maddi manevi tüm umutlarını eşlerine bağlamamalı. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olmalı, kocasınından boşanıp yada kocası vefat eden kadınların çocuklarıyla nasıl ortada kaldıklarını birçoğumuz şahit olmuştur. Hayat çok zor ve hayat sadece kadınlar için evde oturup çocuk bakmak değildir. Çocuklar bir şekilde büyüyor yeter ki Rabbim sağlık versin. Kadın, dengeyi çok iyi kurmalı ne kariyer diyip ailesini ihmal etmeli nede hersey çocuklarım için diyip kendinden ödün vermeli... Kim ne derse desin bayılıyorum çalışan kadınlara, kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmayan kadınlar iyi ki varlar....

İzmirede hic kar yagmaz bide boyle dusun bak :)
Karin zevki bi baskadir camdan izlemesi soyle sicacikbir kahveyle
Gecen seneye kadar zevkliydi benim icin.
Bu sene cok sey degisti.
Evimize doğalgaz dösendi.alt kat ve üst kat evde degil.evimiz cok yüksek fatura gelmesine rağmen ısınmıyor.kücük odada yatip. kalkiyoruz.diğer yerler hele mutfak buz gibi.
Bendr bian evvel havalar isınsın istiyorum.biraz gezmek biraz da evin ısinması icin.
Aynen canim.bu benim icimde bi yaradır...
Keske meslegim elimde olsaydi...arkam boş önüm boş...

Kızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan

Ya kızlar bugün farkettim köpek dişinin olduğu yerde biraz altında beyaz bir noktacık var nedir acaba elime de geliyor

Kızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan
Canım gurme bebek diye bir sayfa var belki yardımı dokunacak tarifler bulabilirsin

Ek gıdaya başlamadık henüz ama isterseniz mama markası değiştirin. Aptamil bizimki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…