Kızım 1,5-2 saat uyanık kalınca mızırdanmaya başlar, ben de yatırırım. Kaç kere uyuyor saymadım ama, son zamanlarda yarım saatlik kısa uykuların yanısıra bir de uzun öğle uykusu var kuzumun ❤Kızlar gündüz kaç kere uykuya yatırıyorsunuz?
Evet:)çok haklısınız
bugün bakma görevi eşimde ama o da vicdan yapmıyor, banada yapma diyor zaten
balık burcu mu
Ne güzel.burda her yer kar.hava buz.Bizde annemle cikcaktik misafir geldi geri eve donduk İzmire bahar geldii artik
Kaç kere huysuzluk yaparsa.rahat durursa uyumaya zorlamiyorum.Kızlar gündüz kaç kere uykuya yatırıyorsunuz?
Bu aralar bebek meme istiyor ama memeyi de emmiyor oynuyor. Size de oyle oluyor mu?
Biz beş aylık olduk canım aynı dediğin gibi iki saat geçince huysuzlaniyor sallayarak uyutuyorumKızlar bugün 4 aylık aşılarımızı yaptırdık. Kızım şu an kucağımda uyuyor. Şimdilik ateş yok, huzursuz sadece. Yatağında rahat edemedi kucağıma aldım, emdi uyudu, bırakamıyorum uykusu bozulmasın diye. D vitamini ve demir takviyesi de verildi
Kızım 1,5-2 saat uyanık kalınca mızırdanmaya başlar, ben de yatırırım. Kaç kere uyuyor saymadım ama, son zamanlarda yarım saatlik kısa uykuların yanısıra bir de uzun öğle uykusu var kuzumun ❤
Bugün 4 aylık aşıları yapıldı, ekstra uyuyor. İnşallah gece uykusunu etkilemez. Sizinki nasıl uyuyor?
Evet:)
Ne güzel.burda her yer kar.hava buz.
Kaç kere huysuzluk yaparsa.rahat durursa uyumaya zorlamiyorum.
Merhaba, hafif mi. Şu mu?Canım ben Kraft aldım her yeri cep bölme bayılıyorum çantama :)
Evet bu canım ben koyu gri diye aldim haki renginde çıktı alırsan şaşırma ama :) pembesi çok güzeldi kız olsa alırdım :) hafif canım, çok sayıda bölmesi var arkasında içinde önünde üstünde, ben nette görüp almamıştım sonra bir mağazada denk geldim pişman oldum aldığım çantayı internetten aldığımi geri iade edip bunu aldımMerhaba, hafif mi. Şu mu?
Kraft Bebek Bakım Sırtçantası - Bordo Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Kraft Bebek Bakım Sırtçantası - Bordo en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Aynen size katılıyorum bir kadın maddi manevi tüm umutlarını eşlerine bağlamamalı. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olmalı, kocasınından boşanıp yada kocası vefat eden kadınların çocuklarıyla nasıl ortada kaldıklarını birçoğumuz şahit olmuştur. Hayat çok zor ve hayat sadece kadınlar için evde oturup çocuk bakmak değildir. Çocuklar bir şekilde büyüyor yeter ki Rabbim sağlık versin. Kadın, dengeyi çok iyi kurmalı ne kariyer diyip ailesini ihmal etmeli nede hersey çocuklarım için diyip kendinden ödün vermeli... Kim ne derse desin bayılıyorum çalışan kadınlara, kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmayan kadınlar iyi ki varlar....Canim annem bankaciydi.biz olunca işi birakti.kisa zamanda zorlanma olmadi fakat yillar icinde biz büyüyüp ihtiyaclar artinca annem calismak zorunda kaldi.fakat eski isine dönemedi.bi isyeri acti.ev tekstili ile ilgili.beden gücüne dayandigi icin cok zorlandi.gece yarilarina kadar calisirdi.tabi bizde...
Ne pazari vardi ne bayrami...
Cok pisman oldu işinden ciktigina.cocuga illa bi bakan bulunur yada bi sekilde büyür ama sen isini birakma.benim sana tavsiyem.ihtiyaclar borclar simdiki gibi olmaz.bi ev bi araba almak istersiniz sıkışırsınız.
Bide bi kadının maaşinin olmasi bambaska.dünyanin her hali var..
Aynen bir emiyor etrafa bakıyor oynuyor gülüyor kendi kendine çok tatlılar yaaa :)) bu ay hiç doya doya emmedi kızım inş kilo alımı iyidirBu aralar bebek meme istiyor ama memeyi de emmiyor oynuyor. Size de oyle oluyor mu?
Gecen seneye kadar zevkliydi benim icin.İzmirede hic kar yagmaz bide boyle dusun bak :)
Karin zevki bi baskadir camdan izlemesi soyle sicacikbir kahveyle
Aynen canim.bu benim icimde bi yaradır...Aynen size katılıyorum bir kadın maddi manevi tüm umutlarını eşlerine bağlamamalı. Kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın olmalı, kocasınından boşanıp yada kocası vefat eden kadınların çocuklarıyla nasıl ortada kaldıklarını birçoğumuz şahit olmuştur. Hayat çok zor ve hayat sadece kadınlar için evde oturup çocuk bakmak değildir. Çocuklar bir şekilde büyüyor yeter ki Rabbim sağlık versin. Kadın, dengeyi çok iyi kurmalı ne kariyer diyip ailesini ihmal etmeli nede hersey çocuklarım için diyip kendinden ödün vermeli... Kim ne derse desin bayılıyorum çalışan kadınlara, kendi ayakları üzerinde duran kimseye muhtaç olmayan kadınlar iyi ki varlar....
cok zahmet oldu. ben de sipariş ettim simdi. teşekkürler tekrar..İçi böyle canım
Rica ederim canım umarım memnun kalırsıncok zahmet oldu. ben de sipariş ettim simdi. teşekkürler tekrar..
Bende beğenim:)cok zahmet oldu. ben de sipariş ettim simdi. teşekkürler tekrar..
Canım gurme bebek diye bir sayfa var belki yardımı dokunacak tarifler bulabilirsinKızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan
Ek gıdaya başlamadık henüz ama isterseniz mama markası değiştirin. Aptamil bizimki.Kızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?