2018 Ekim Anneleri

Allah kolaylik versin canim. Biraz pamukcuk olmustu Metehan. Gecti mi?

Sıkıca giyinip uğrayın sağlık ocağına kuzum. Kulaklarına, dişlerine, boğazına bi baksın aile hekimi. Yazık ikiniz de sıkıntı çekmeyin, varsa bişey, çare olurlar. Yoksa için rahat eder

Canim dis olabilir, bi gozlemle bakalim isirma diliyle kasima vs var mi? En kotu cidden bi aile hekimi gorsun. Uykusuzlugu cok iyi anliyorum cokta haklisin ama malesef buna care yok dun gece Eylul 4 te bi uyandi gozler cam gibi belli uyku bitmis oyun istiyor koyduk oyun halisina oynuyoruz eline ne gecerse hirsla isiriyor 5 bucukta ancak memede uykuya dondu dusun sabahta 8 de kalkti ben dise yoruyorum cunku dr eli kulaginda disler geliyo dedi kontrolde..
Nilsibel kuzum bebelerin disler anaya babaya cekermis hep oyle derler sizler hangi aylarda cikardiysaniz Nilikonunda oyle olacaktir tahminen :)

Kızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan
Canım alerjik bebekler için yulaf sütü yapılıyormuş onunla istediğini yapabiliyormuşsun

Canim elimi ağzına götürüp ısırıyor.hep salya var.uykusuz ve yorgunum.bide geçmeyen başağrim var.
Ayın 13 ünde gidicez kontrole.o zmana baktiririm.cok saol canim.

Canım alerjik bebekler için yulaf sütü yapılıyormuş onunla istediğini yapabiliyormuşsun
süt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilir

Kimde var ki ondan :)
Hic eksiklik gb gorme bosver.Kendi isini kendin gormek daha guzel.Eşin gelince diyorsa o guzel :)
Bizim gecen ay paso dedigin gibiydi.
5.ay biraz zor geciyor bitiyor.
Beni mesela duş cok dinlendirir.Uyuyamiyorsanda boyle iyi gelen bisy varsa kendinede iyi bak❤

Diyorum ki bu dis icin; su meyve sebze filelerinden alsak? İcine pirasa taze sogan falan koysak? Hem isirirlar kasinmaya care olur hemde sogangiller antibiyotik gibi belki agrilarina iyi gelir?
Benim oğlan sevmişti soğanı :) direk vermiştim eline ama file daha güvenli olur tabi

Ben de beğenmedim Güncellemeye hiç gerek yoktu iyiydik ya tek tek de gidemiyorum ben,sadece son sayfaya bakabiliyorum son sayfa açıldığı için.
Alışırız inş.. çok faydalanıyoruz çünkü, yapamadıgım için sıkılıp vazgecmek istemiyorum bu sayfadan..
Ates olmamistir umarim
malesef oldu
Oyy cok sukur❤ hep kisa sürsün insallah
İnşallah , ama üzerini fazla açmışız heralde bu sefer de üşüttük.. hırıl hırıl yavrum, uyuyamıyo genzi tıkalı öksürük başladı..

Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.
Benim başima kalkti.cocugu ayaginda salliyormus da ben ev hanimiymişim.ondan yardim istemiyorum.tek basima bakacam artik.bana cok kötü seyler söyledi.

süt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilir

Aksamdan islatip blenderla yapabilirsin kendin kullanabilecegin kadar.
Ya da yikayip suzup firinda az sicaklikta kurutup yine blenderdan gecirebilirsin,boyle kucuk kavanoza hazirlayabilirsin haftalik.
Yaptiktan sonrada suzgecten gecersen daha iyi olur.Pirinc unu icin dedim buarada.

Vitma sitesinde iceriklerine bakarak alabilecegin urunler olabilir buarada.Dusunursen.Yazmistim ama senmiydin hatirlayamadim.Tekrar yazdiysam kusura bakma :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…