Aman uyusun da. Haha. Dun gece memede uyuyakaldi. 4 saat yayakta yatti sirti yatak gordu diye seviniyorum. Hep arabada ya.Daha sonraları senin kulağını veya babasının kulağını tutarak uyuyacak muhtemelen :)
Allah kolaylik versin canim. Biraz pamukcuk olmustu Metehan. Gecti mi?Gündüz de huysuz.iş yapamiyorum.hep bi mızırdanma.koydugumuz yerdd durmuyor.illan alın beni diye kollarini uzatip ağlıyor.emme zaten yok.kucagima alinca kamga gibi oluyor.günde 2 bez değistiriyorum onlar da hafif.
Bi ara sütüm yoktu emmek istiyordu.simdi sütüm geri geldi bu sefer de metehan bey emmiyor.süt sağıyorum yine azalmasin diye.gece uyaninca da memeye koyunca bas bas bağıriyor.ayagima koyup salliyorum.yatiyorum geri ağlayarak uyaniyor.
Ne yardim eden var ne de sen biraz yat sabahlari ben tutarim diyen.of of.
Saol canim.Allah kolaylik versin canim. Biraz pamukcuk olmustu Metehan. Gecti mi?
Hayır. E bebekten alıyoruzalerjik mamamı
Aferin Niliko'yaAman uyusun da. Haha. Dun gece memede uyuyakaldi. 4 saat yayakta yatti sirti yatak gordu diye seviniyorum. Hep arabada ya.
Sıkıca giyinip uğrayın sağlık ocağına kuzum. Kulaklarına, dişlerine, boğazına bi baksın aile hekimi. Yazık ikiniz de sıkıntı çekmeyin, varsa bişey, çare olurlar. Yoksa için rahat ederGündüz de huysuz.iş yapamiyorum.hep bi mızırdanma.koydugumuz yerdd durmuyor.illan alın beni diye kollarini uzatip ağlıyor.emme zaten yok.kucagima alinca kamga gibi oluyor.günde 2 bez değistiriyorum onlar da hafif.
Bi ara sütüm yoktu emmek istiyordu.simdi sütüm geri geldi bu sefer de metehan bey emmiyor.süt sağıyorum yine azalmasin diye.gece uyaninca da memeye koyunca bas bas bağıriyor.ayagima koyup salliyorum.yatiyorum geri ağlayarak uyaniyor.
Gündüz de huysuz.iş yapamiyorum.hep bi mızırdanma.koydugumuz yerdd durmuyor.illan alın beni diye kollarini uzatip ağlıyor.emme zaten yok.kucagima alinca kamga gibi oluyor.günde 2 bez değistiriyorum onlar da hafif.
Canim sağlik ocagi uzak ya.her yer karbuz.Sıkıca giyinip uğrayın sağlık ocağına kuzum. Kulaklarına, dişlerine, boğazına bi baksın aile hekimi. Yazık ikiniz de sıkıntı çekmeyin, varsa bişey, çare olurlar. Yoksa için rahat eder
Canım alerjik bebekler için yulaf sütü yapılıyormuş onunla istediğini yapabiliyormuşsunKızım neocateyi yemek istemiyor tadı çok kötü bende zorlamıycam kıyamıyorum yazık
Kendi sütümden bırazda su katıp muhallebi yapsam nasıl olur yada var mı tarif verecek olan
Canim elimi ağzına götürüp ısırıyor.hep salya var.uykusuz ve yorgunum.bide geçmeyen başağrim var.Canim dis olabilir, bi gozlemle bakalim isirma diliyle kasima vs var mi? En kotu cidden bi aile hekimi gorsun. Uykusuzlugu cok iyi anliyorum cokta haklisin ama malesef buna care yokdun gece Eylul 4 te bi uyandi gozler cam gibi belli uyku bitmis oyun istiyor koyduk oyun halisina oynuyoruz eline ne gecerse hirsla isiriyor 5 bucukta ancak memede uykuya dondu dusun sabahta 8 de kalkti ben dise yoruyorum cunku dr eli kulaginda disler geliyo dedi kontrolde..
Nilsibel kuzum bebelerin disler anaya babaya cekermis hep oyle derler sizler hangi aylarda cikardiysaniz Nilikonunda oyle olacaktir tahminen :)
süt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilirCanım alerjik bebekler için yulaf sütü yapılıyormuş onunla istediğini yapabiliyormuşsun
Taksi yok mu kuzum? Çocuk cidden hasta olsa uzak diye götürmeyecek misin?Canim sağlik ocagi uzak ya.her yer karbuz.
Gündüz de huysuz.iş yapamiyorum.hep bi mızırdanma.koydugumuz yerdd durmuyor.illan alın beni diye kollarini uzatip ağlıyor.emme zaten yok.kucagima alinca kamga gibi oluyor.günde 2 bez değistiriyorum onlar da hafif.
Benim oğlan sevmişti soğanı :) direk vermiştim eline ama file daha güvenli olur tabiDiyorum ki bu dis icin; su meyve sebze filelerinden alsak? İcine pirasa taze sogan falan koysak? Hem isirirlar kasinmaya care olur hemde sogangiller antibiyotik gibi belki agrilarina iyi gelir?
Merhabalar
Düğünümüz bitti şükür bi hal hatır sorayim dedim sayfa degismis
Alışırız inş.. çok faydalanıyoruz çünkü, yapamadıgım için sıkılıp vazgecmek istemiyorum bu sayfadan..Ben de beğenmedim Güncellemeye hiç gerek yoktu iyiydik yatek tek de gidemiyorum ben,sadece son sayfaya bakabiliyorum son sayfa açıldığı için.
malesef olduAtes olmamistir umarim
İnşallah , ama üzerini fazla açmışız heralde bu sefer de üşüttük.. hırıl hırıl yavrum, uyuyamıyo genzi tıkalı öksürük başladı..Oyy cok sukur❤ hep kisa sürsün insallah
Var da esim evde değil.bide cok acil bisey gibi görünmüyor.Taksi yok mu kuzum? Çocuk cidden hasta olsa uzak diye götürmeyecek misin?
Biliyormusun eşime küstüm.sanırım hiç barışmicam.Kimde var ki ondan :)
Hic eksiklik gb gorme bosver.Kendi isini kendin gormek daha guzel.Eşin gelince diyorsa o guzel :)
Bizim gecen ay paso dedigin gibiydi.
5.ay biraz zor geciyor bitiyor.
Beni mesela duş cok dinlendirir.Uyuyamiyorsanda boyle iyi gelen bisy varsa kendinede iyi bak❤
süt yerine su ve anne sütü koyarım da neyle yapayım muhallebiyi nişasta olur mu irmik pek sevmedi pirinç ununun sütsüz olanı var mı acaba onunlada olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?