- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Çok geçmiş olsun kuzuya.. Yazık gerçekten çok minicikler, nefesim daralıyor o nefes alamazkenöğle uykusundan sonra biraz düzelmiş çok şükür. Ağlaya ağlaya uyumuştu, o uyurken oğlumu almaya gittim okula. Oğlum da 6 gündür öksürüyor, ilacı bitti en son aile hekimine gittim, yeni ilaç verdi. Ben de rahatsızım gitmişken muayene oldum. Bana da grip ilacı yazdı. Maaile hastayız...
böyle zamanlarda neyse ki emiyor diyorum.. hem diş zorluyor kızımı hem grip. bir lokma bişey yemeden emiyor sadece.. geçmiş olsun oğluşuna da...
Ne mevsim geçişiymiş hepimizi serdi yere... Sağlık ocağına gittik, oğluma bitkisel öksürük şurubu verdi, geçmiyor öksürüğü... Ötekiler daha beter öskürtür dedi prospan tavsiye etti. Çok sık olmaya başladı dedim, alerjik olma ihtimaline karşın zyrtec şurup verdi.. İyi gelir inşallah..
Sağlık ocağına abisini götürdüm, aile boyu grip olduğumuz netleşti. Kızım şimdilik abisinden iyi maşallah, yarın hala devam ederse yakınımızda poliklinik var, cumartesi açık.. Götürürüz oraya, inşallah gerek kalmaz.
Aile hekimine sordum durumu, burnunu açık tut, ağrısı olunca da calpol verebilirsin dedi.. Dişleri çok huzursız ediyor, 1 saat önce yarım ölçek calpol verdim, şu an uyuyor garibim.. Bu gece uzun olacak besbellii...
Yaşıt mı yoksa bu kuzularhem mevsim geçişi hem yoğun atak dönemi yıpratıyor kuzucukları. Sağlık olsun, anneleri öldürmeyen şey güçlendirir
![]()
Prospanda iyidir ama BisolNatur çok rahatlatıyor düşünürsen aklında olsun, inceleyebilirsin. Öksürük malesef hep uzun sürüyor o da var.
Gece sana ayrı güç versin Allah