• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Geldim canım, yarına özel hastaneden randevu aldım genel bi kontrol ve değerlerime baktıracağım. Reglin 2.günü kan aldırmış olayım dedin. Doktor bi öneride bulunacak mı bakalım. Artık hedefimiz Ekim sonu, hepimiz için hayırlı bir ay olsun 🙏
ay inşallah amin

Beraber takip edelim olurmu 💕
naptın ya ben bugün ovulasyona başlayayım dedim ama 16:00'daki idrarım afedersin o kadar şeffaftı ki testi harcamaya kıyamadım işteyim şimdi eve gidicem 19:30 gibi öyle yapcam su içmeden :D sen naptın başladın mı

Geldim canım, yarına özel hastaneden randevu aldım genel bi kontrol ve değerlerime baktıracağım. Reglin 2.günü kan aldırmış olayım dedin. Doktor bi öneride bulunacak mı bakalım. Artık hedefimiz Ekim sonu, hepimiz için hayırlı bir ay olsun 🙏
Sigorta vs düşündünmü hangi şehirdesin bilmiyorum ama … Tabiki kontrol ettir bütün değerlerini

naptın ya ben bugün ovulasyona başlayayım dedim ama 16:00'daki idrarım afedersin o kadar şeffaftı ki testi harcamaya kıyamadım işteyim şimdi eve gidicem 19:30 gibi öyle yapcam su içmeden :D sen naptın başladın mı
Reglim 3. Günündeyim 3-4 güne başlarım canım bende ya bu saat konusunda gerçekten takıldım ben kara kara düşünüyorum hangi saatte yapsam siye 🤣

Hanımlar kadınlar kulübünde ovulasyon ile cinsiyet arasında bir sürü konu var veya erkek/kız bebek isteyenler diye yazarsanız okuyabilirsiniz

Herkes neden çok sessiz
Ben bugün sabah pik gördüm,akşam hafif silikleşti kitim

Sigorta vs düşündünmü hangi şehirdesin bilmiyorum ama … Tabiki kontrol ettir bütün değerlerini
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım canım. İstanbuldayım. Daha önce ciddi nörolojik bi rahatsızlık yaşadığım için uzun süt hastanede yatım. O zamandan beri 2 yıldır yaptırıyorum. Bakalım ne diyecekler.

Back
X