Muhtemelen 3 ekim yumurtlama tarihim .siz kız mı olsun istiyorsunuz eğer öyleyse adet biter bitmez sık olmak üzere değerlendirinBeraber takip edelim olurmu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen 3 ekim yumurtlama tarihim .siz kız mı olsun istiyorsunuz eğer öyleyse adet biter bitmez sık olmak üzere değerlendirinBeraber takip edelim olurmu![]()
ben de böyleydim evraa4 sjdkdjdk 3-4 markadan gebelik testlerinden 5er tane falan stoklamıştım test yapıcağım zaman tüm markalarla yapıyodum
ay böyle bişey mi varmışMuhtemelen 3 ekim yumurtlama tarihim .siz kız mı olsun istiyorsunuz eğer öyleyse adet biter bitmez sık olmak üzere değerlendirin
kız sipariş gibi oluyo mu öyleMuhtemelen 3 ekim yumurtlama tarihim .siz kız mı olsun istiyorsunuz eğer öyleyse adet biter bitmez sık olmak üzere değerlendirin
yumurtlamadan önce başlamıştık bu ay tutarsa inşallah bakalım bu gerçekleşcek miYumurtlamadan önce kız ,sonra erkek oluyo
İlk kez böyle bişey duyuyorumYumurtlamadan önce kız ,sonra erkek oluyo
Geldim canım, yarına özel hastaneden randevu aldım genel bi kontrol ve değerlerime baktıracağım. Reglin 2.günü kan aldırmış olayım dedin. Doktor bi öneride bulunacak mı bakalım. Artık hedefimiz Ekim sonu, hepimiz için hayırlı bir ay olsunS saveanimal buraya gel canım beraber oluruz
ay inşallah aminGeldim canım, yarına özel hastaneden randevu aldım genel bi kontrol ve değerlerime baktıracağım. Reglin 2.günü kan aldırmış olayım dedin. Doktor bi öneride bulunacak mı bakalım. Artık hedefimiz Ekim sonu, hepimiz için hayırlı bir ay olsun![]()
bende bunu ilk defa duydumYumurtlamadan önce kız ,sonra erkek oluyo
naptın ya ben bugün ovulasyona başlayayım dedim ama 16:00'daki idrarım afedersin o kadar şeffaftı ki testi harcamaya kıyamadım işteyim şimdi eve gidicem 19:30 gibi öyle yapcam su içmedenBeraber takip edelim olurmu![]()
Sigorta vs düşündünmü hangi şehirdesin bilmiyorum ama … Tabiki kontrol ettir bütün değerleriniGeldim canım, yarına özel hastaneden randevu aldım genel bi kontrol ve değerlerime baktıracağım. Reglin 2.günü kan aldırmış olayım dedin. Doktor bi öneride bulunacak mı bakalım. Artık hedefimiz Ekim sonu, hepimiz için hayırlı bir ay olsun![]()
Reglim 3. Günündeyim 3-4 güne başlarım canım bende ya bu saat konusunda gerçekten takıldım ben kara kara düşünüyorum hangi saatte yapsam siyenaptın ya ben bugün ovulasyona başlayayım dedim ama 16:00'daki idrarım afedersin o kadar şeffaftı ki testi harcamaya kıyamadım işteyim şimdi eve gidicem 19:30 gibi öyle yapcam su içmedensen naptın başladın mı
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım canım. İstanbuldayım. Daha önce ciddi nörolojik bi rahatsızlık yaşadığım için uzun süt hastanede yatım. O zamandan beri 2 yıldır yaptırıyorum. Bakalım ne diyecekler.Sigorta vs düşündünmü hangi şehirdesin bilmiyorum ama … Tabiki kontrol ettir bütün değerlerini
Ben 3. Gün reglim yarın 4 bitince 1-2 gün sonea başlarım diye planladım amaHerkes neden çok sessiz
Ben bugün sabah pik gördüm,akşam hafif silikleşti kitim