• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Bizim doktor yurt disindan getirttigi yumurtasiz bir aşi oldugunu ve onu yapicagini soyledi muadil bir aşiymiş ama bakalim ne olucak inşallah sorun cikmaz..

Bana uyar kızlar ben katilirim 👍

O zaman stres yapmana gerek yok bence cnm. Sağlıcakla atlatırlar inşallah🙏🏻

Sanırım Antalya dan da kimse yok 🤦‍♀️
yet07 yet07 vardi sanirim. ah ah ilk atandigim, hayatimin en guzel 2.5 senesinin gectigi sehir...

Alanya’dayım 😊 buluşmuşsunuz çok güzel ya. Takdir de ettim ayrıca. Darısı diğer şehirlere.

Evet canim gerekiyo iletişim numaralar vardi ordan yaziyosun kayit yaptirmak istedigin etkinligi çocuğun adini kac aylik oldugunu bide yuruyup yurumedigini
Perşembe 11 de duyusal etkinlik 18 36 ay yazıyor haftaiçide pek mümkün değil sanki gelmem :( takibe aldım ama

Dün gece sadece 1 saat uyudum sanırım atlasın burnu tıkanmıs cok fena temızlememe ragmen yarım saatte bır uyandı ememedı bıle tıkanıklıktan hafıf te ateşi vardı. Cuma gunude 1 yas asısı vardı bu durumda aşı yaptırmalımıyım sizce

Dün gece sadece 1 saat uyudum sanırım atlasın burnu tıkanmıs cok fena temızlememe ragmen yarım saatte bır uyandı ememedı bıle tıkanıklıktan hafıf te ateşi vardı. Cuma gunude 1 yas asısı vardı bu durumda aşı yaptırmalımıyım sizce
Hastalik durumunda asi yapmiyorlar zaten. Hastaligi atlatmak gerek. Ben de tamamen iyilesmeden yaptirmayacagim, doktorumuz da oyle dedi zaten. Larenjit gecti ama burnu akiyor simdi de.
Bu arada cok gecmis olsun. Bol buharli bir banyo arkasindan aspiratorle burun temizligi rahatlatacaktir bir sure icin.

Geçmiş olsun banyoda kafasından aşağı su tuttukca yumuşuyor ve silerken hepsi geliyor dene istersen rahatlatır .. Aspiratöre gerek kalmıyor bu şekilde ..

Bende hala yemek yediremiyorum sinirlenmeye başlıyorum sanki yavaş yavaş herşeyi eline almak istiyor ama yemiyor kafasına gözüne üstüne sağa sola sürüyor yese gam yemicem günde kaç kere üst değiştirip banyo yaptırıyorum sağı solu temizleyip silecem derken pertim çıkıyor bu kadar uğraştık bari iki lokma yiyeydin 😬

Hastalik durumunda asi yapmiyorlar zaten. Hastaligi atlatmak gerek. Ben de tamamen iyilesmeden yaptirmayacagim, doktorumuz da oyle dedi zaten. Larenjit gecti ama burnu akiyor simdi de.
Bu arada cok gecmis olsun. Bol buharli bir banyo arkasindan aspiratorle burun temizligi rahatlatacaktir bir sure icin.
Geçmiş olsun banyoda kafasından aşağı su tuttukca yumuşuyor ve silerken hepsi geliyor dene istersen rahatlatır .. Aspiratöre gerek kalmıyor bu şekilde ..
Dün aksam yıkadım yatırdım uyuturken hiç bişeyi yoktu.2 saat sonra aglayarak uyandı burnu tıkanmıs atesı cıkmıs.Banyo yaparken usuttuk heralde cocugu

Bende hala yemek yediremiyorum sinirlenmeye başlıyorum sanki yavaş yavaş herşeyi eline almak istiyor ama yemiyor kafasına gözüne üstüne sağa sola sürüyor yese gam yemicem günde kaç kere üst değiştirip banyo yaptırıyorum sağı solu temizleyip silecem derken pertim çıkıyor bu kadar uğraştık bari iki lokma yiyeydin 😬
Ben bazen emek emek ugrasip cok guzel seyler hazirliyorum agzini bile acmiyor. Ozellikle balik yesin diye cok ugrastim. Olmadi ama. Ust uste emek verip hazirladiklarimi yemeyince sinirden agliyorum🤣 ay vallahi delirdim 😂

plojovic plojovic sen kinoayi nasil veriyorsun yani pisirme yontemi olarak? Ben direk suya atip hasliyorum ama kakadan oldugu gibi cikiyor sanki. Bide filizlendirmeyi denicem belki oyle sindirimi daha kolay olur. Karabugdayi da artik suda bekletmeye basladim, sen ve E elaelif123 suda bekletme olayini yazdiktan sonra haslamiyorum onu da artik. 24 saat kefirli suda bekletip veriyorum.
E elaelif123 nerelerdesin????

benım sırtımdan assagı kaynar sular ınıyo gıbı gelıyo o durumda yanlız degılsın yanı dün aksam corba ıcırıcem nasıl aglıyo elıne vermedıgım oyuncak kalmadı babası aldı 1 2 dolastırdı kendı yedırmeye calıstı yine aynı yemıyo.evın ıcınde dolandım 5 dk baska seyler yaptım camı actım bı hava aldım sonra defter kalemı aldım atlası da mama sandayesıne otturrum basladım kedı kopek tavsan cızmeye her cızdıgımede hıkaye uydurdum yarısnı oyle yedırdım sonra arabaları aldım kapıları acılıyo atlas arabaya bınmıs attaya gitmil bu kapıda acılmıs arkadası gelmiş diye diye yedırdım ama konusmaktan cıgerlerımde hava kalmamıstı :)

Gecmis olsun mevsim tam hastalik zamani. Burun tikanikligina bizde cozum banyo ve deniz kenari acik hava iyi geliyor
Asi sanirim yapmazlar hastaligin gecmesini beklerler

Ben cok guzel buldum yolunu cocugu hipnoz etmek! 😂 yemek saati geldiginde ilkten mama sandalyesinin ustune daha once hic gormedigi bisey koyuyorum ( dun araba anahtari denk geldi misal) sonra dikkatini oraya cekiyorum aa bu ne senin mi vs gibi sonra gel bakalim oturalim bu neymis diyorum bi 5-10 dk yemek vermeden mama sandalyesinde hayatimda duymadigim en sacma hikayeleri anlatiyorum anahtarla ne anlatilacaksa ama iste😂 sonra mesela yogurt seviyor allahtan ilk kasik yogurt veriyorum sonrasi ne verceksem iste corba vs diyelim anahtarla sıkıldı 2. Bi kurtaris mutlaka oluyor ozellikle kitap karisimtirmayi cok seviyor mama sandalyesinde resimlerle hikaye uyduruyorum ama 1 sn bile susmadigim icin gozlerini ayirmiyor benden😂

Bizde aynı durumdayız yemiyor kaşığı eline istiyor tabağıda önüne oynuyor oraya buraya saçıyor 🤦🏻‍♀️Şu aralar en çok her öğününü düzenli yiyen ve saati saatine uyuyup uyanan bebişlere özeniyorum neyse canım rabbim sağlıklarına zeval vermesin elbet bir gün alışacaklar

Ben eline yemek vermiyorum 1. Bogazina kacar korkum🙈 2. Ortalik mahvoluyor yese icim yanmaz ama yazik gunah o an ne kadar temizlesemde ustune basmaktan korkuyorum. Gecen elinde ekmek verdim 1-2 isirdi sonra yere atiyor bide veya yemedigi anda kendi catali var ona batirip aaa bak eylul kendi yiyor falan uyduruyorum birde hep beraber oturuyoruz bizide yerken goruyor

Back
X