- 8 Eylül 2021
- 123
- 26
- 48
insallah canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun
amin amin :) her şeyin bir vakti var gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim hayirlisiyla isteyen herkese nasip olsun
benimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)amanbocegi O okurseverrr hanimlar bat yarin ama ben dayanamadim bugun prodoctor ve laboquick test yaptim tertemiz negatif:) dpo 12 de oluyorum bugun, artik pozitife donecegini sanmiyorum 3.ay da bos gecti
inşallah ikimiz de güzel haberlerle yazarız sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum:)4 te yapicam canim evet, yazarim tabiki, senin de bebis vardir insallah![]()
bizim mucizelerimiz de zamanini bekliyoramin amin :) her şeyin bir vakti var gerçekten.
gecikme olursa tekrar bakarsın ben de dayanamayıp 2 gün önce baktırmıştım ama yine de umudum var adeti görene kadar pes etmiyoruz :)amanbocegi O okurseverrr hanimlar bat yarin ama ben dayanamadim bugun prodoctor ve laboquick test yaptim tertemiz negatif:) dpo 12 de oluyorum bugun, artik pozitife donecegini sanmiyorum 3.ay da bos gecti
insallah guzel hediye alirsin dogum günündemerhaba kızlar benim öyküm 2 düşük 2 kimyasal 2 aydır da deneyorum henüz olmadi benimde bat 10 Ekim doğum günüme denk geliyor inşallah pozitifi görürüm benim için güzel bir doğum günü hediyesi olurdu![]()
benim de ılık ılık ağrım var ama adet sökecek gibi değil de üşütmüşüm gibibenimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)
inşallah ilk sen sonra ben :)bakalım ekim ayında ilk kim güzel haber verecek :)
Tamm canım cok tesekkur ederimbisey olmaz canim her gunden olan var sonucta birbirimize destek.olmak icin aciyoruz bu konulari tarih fark etmiyor ben kendi tarihime gore actim sadece tarih fark etmiyor![]()
Insallah sen guzel sonuc alirsin canim, hic belli olmaz, yapinca yaz mutlaka:)benimde bat yarın bir şey yapmadım bekleyeceğim bakalım. ama alt karın ağrım var gelir yarın öbür gün:)
Insallah canim, evet gecikmeyi gormek lazim aslinda, test yapinca yaz mutlaka:)gecikme olursa tekrar bakarsın ben de dayanamayıp 2 gün önce baktırmıştım ama yine de umudum var adeti görene kadar pes etmiyoruz :)
yazacam bakalım bende senden bekliyorumInsallah canim, evet gecikmeyi gormek lazim aslinda, test yapinca yaz mutlaka:)
Hakkimizda hayirlisi ben bir kac aydir gecikip sonra adet oldugumdan pek umidim ypk acikcasi.inşallah ilk sen sonra ben :)
amin inşallah canıminsallah guzel hediye alirsin dogum gününde![]()