- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Yapı meselesi biraz da.ben biraz rahat edim diyorum.hep mutcak hep bi yemek hazirlama derdi sıkıyor artik.ben sabahlari emzirince cocuk kahvaltiyi yapmiyor.iyice gözlemledim.@dooris123anabelgunes doğum günleriniz kutlu olsun nice mutlu seneleriniz olsun
@Umudumbitmedi_siz ne güzel anlaşıyorsunuz öyle bazen bende hiç üstüne gitmeyeyim acıkacak nasıl olsa diyorum ama teklif etmedende içim rahat etmiyor bende senin rahatlığından istiyorum belkide çocuk bi Burak beni anne acıkınca yiyeceğim zaten diyecek![]()
Gece emzirmemissem sabah da emzirmiyorum.kahvaltida ne versem yiyor böylece.kahvaltiyi da hemen hazirlamiyorum.biraz oyalanip hazirliyorum.o sirada mutcakta tezgaha tirmaniyor.bende iyice aciksin diyorum.eline biseyler vermiyorum kemirsin diye.kahvaltidan sonra biraz zaman gecince meme istiyor.emip uyumak icin.öğlen üzüm veriyorum.ama o da ağlayinca.sofrayi serip oturtuyorum.öğleden sonra 2 3 gibi cok acikmis oluyor.genellikle bir gün öncesinden biraz corba pilav yada yemek ayirmis oluyorum metehana.eğer yoksa da hemen bi sehriye çorbasi yada kolay bisey yapiyorum cünkü açliktan tezgaha yapisiyor yine.aksamüstü biz yemek yiyecegimiz zaman da gelip.sofraya oturuyor.bizimle yiyor.ben teklif etmiyorum hic.zaten bu bidiklar ne desen tersini yapiyor:)
Biraz bekle istersen.illaki acıkacak ve belli edecek.
Yediğiniz yemekten ona da bir tabak ayarla.kücük parcalar halinde vermiyorum ben.bir birey gibi o tabagin biteceginin farkina variyorlar bi zaman sonra.sofrada ne varsa onu yicekler artik.ben sofrayi sahiplenmesinden yanayim.mama sandalyesine de koysam yemek sofrada olurdu.öyle yedirirdim.bide sakin olmak lazim.stres yapma.kendin nasil bi edayla yiyorsan kereme de o edayla yedir.sürecin normal olduğunun farkina varsin.zaten bu yemek yenmeli.bu cok doğal bisey diye düsünsün.Ben dün akşam kendimize bol sebzeli fırında mücver yaptım biz çok severiz kerem asaf çok aç değildi yinede bizimle birlikte masa sandalyesine koyuyorum önünede küçük bir dilim mücverden koydum bir güzel yedi ikinciyi verdim onuda yedi hatta üçüncüyüde bu şekilde sebze yumurta yedirmiş oldum çocuk doydu anne mutlu oldu B Bir mucize evde bayat ekmek varsa bende yumurtalı ekmek yaparım ama tavada değil tost makinesinde yağlı kağıtla pişiriyorum yağsız yumurta karışımına 1 tatlı kaşığı koyarsan yeterli oluyor kerem asafda seviyor yaa bu çocuklar niye hamurişi ekmek çok severki![]()
Bendr senin gibiyim.bi dönerci görsem girip yiyesim gelir.hem mecbur degilsin evde yemeye.canin istiyorsa gir ye.kimseye söyleme.kendisi yesin iste.ben her zaman ayni seyleri yiyemem ya.bunalima girerim.Ay kızlar ben a grubunun ama etsiz yoğurtsuz yumurtasız bir hayat benim için ölüm zaten. Kayınvalide hep sağlıklı sebzeli ev yemekleri yapıyor. Bir buçuk ay oldu. Çok mutsuzum. Dönercilerin önünden geçerken kokuyu içime çekiyorum vallahi. Hiç de alışamadım etsizliğe. Hafta sonu babamgile gitsek de bize pirzola yapsa diye bakıyorum. Oraya gidince de Kv aç kalıyor. Tanımadığı hayvanın etini sütünü yumurtasını yemez. Makarna varsa onu yiyor sadece.
Bak bu gün degisiklik olsun diye hamur yoğurdum.etli sac böreği yapacam.incecik açarim.mis gibi yağları aka aka yeriz:)