2018 Ekim Anneleri

Ben de 7 yıllık evliyim. Benimki de tüp bebek. Muayeneleri iple çekiyorum. İnsan bebeğini özlüyor. Görmek istiyor.
kacinci denemenizde oldu? Zor bir surec. Bir de bebekleri cok sevince katlanilmasi daha da zor oluyor. Ama Allah sabrini veriyor. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin insallah

Kesnlikle öyle 16dan önce hissetmek zor diye düşünüyorum ilk kızımın net olarak 20.haftada hissettim şimdi 14.haftasayım henüz hissetmedim

Bende hissetmiyorum.

4-4.5 ayda dedi doktor.
Hatta bazen özellikle karnıma konsantre oluyorum belki bir tık, bir kıpırtı, bi bisi olur diye.
Tık yok.

Kızlar lierac diye bir çatlak kremi/losyonu kullananınız var mı acaba ?

Ben ilk hamileligimde hatirliyorum esime ilk soyleidgimde boyle cok sevinmedi sanki sasirdi galiba korktu biraz henuz isyeri falan yoktu ben calisiyordum sonra yavas yavs duzenimiz oturdu ikinci bebege okadar sevindiki anlatamam gelip gidip beni opuyordu hamileyim diye :))

Bana da dediler ki . Hatta eşime sana daha iyisini bulalım demişler . Şimdi de kızım kızım diyor sinir şey hamileyiz ya kızları olduk boşver takma .

Kızlar selam,

Benim 2 gündür yoğun baş ağrım ve halsizliğim var. Halbuki tam iyi oldum diyordum. Cumartesi de doktor randevum var. Bakalım cinsiyet kesinleşebilecek mi :) Sonraki hafta yurtdışına çıkacağım için bu hafta öğrenmem lazım
Aşı konusunda ben hamilelik planladığım için öncesinde tetanoz ve hepatit b oldum. 3. aşıları olamadım ama. Çünkü o sırada hamileliğimi öğrendim. Doktor da bağışıklık kazanıp kazanmaııma bakmak için tekrar test yaptı. Bağışıklık çıkınc da 3. aşıya gerek yok dedi.
Bu arada yavaştan perinatolog arayışına girsek iyi olacak. Süre azaldı ve her hastanede yok malesef... Ben İstanbul Beylikdüzündeyim. Büyükçekmece kolan hastanesinde altan cebeci varmış. Duyan var mı?

kızlar 13+2 günlük bebeğim geçen hafta doktor kıza benziyor ama çok erken dedi ne zaman gitsem tam belli olur? böyle benzetilip tahmin doğru çıkan varmııı

Bana da dediler ki . Hatta eşime sana daha iyisini bulalım demişler . Şimdi de kızım kızım diyor sinir şey hamileyiz ya kızları olduk boşver takma .
Sorma bana da oyle az once kaynanalar napsamgelınlere yaranamaz dedı ıcımden acana naptı dıye dusundm bırsuru borcumuz vardı baska sehre glmdtm bn kımsem yoktu bıkere oglunu arayp hal hatır sormadılar onlar 30 koso gelsın yesın ıcsın ben hızmet edım oyleler hep kendını kızlarınj ovuyo valla yarın ılsada gıtse

Sorma bana da oyle az once kaynanalar napsamgelınlere yaranamaz dedı ıcımden acana naptı dıye dusundm bırsuru borcumuz vardı baska sehre glmdtm bn kımsem yoktu bıkere oglunu arayp hal hatır sormadılar onlar 30 koso gelsın yesın ıcsın ben hızmet edım oyleler hep kendını kızlarınj ovuyo valla yarın ılsada gıtse

Kızlar biz bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacagız ? Aranızda hisseden oldu mu hiç ?

Canim ilk gebeliklerde daha gec hissedilebiliyor.Senin cok geçe kalmaz yine de diye tahmin ediyorum. :)
Ben kizimda 16.haftanin icindeyken hissetmistim.
Simdi daha erken hissettim o ilk kipirtilari.Artik daha net hissediyorum.Daha az tabii ilerideki zamanda olacak tekmelere ve sayisina nazaran

Gozunuzaydiinnn❤ eklerim canim :)

kızlar 13+2 günlük bebeğim geçen hafta doktor kıza benziyor ama çok erken dedi ne zaman gitsem tam belli olur? böyle benzetilip tahmin doğru çıkan varmııı

Kizimdayken bana hep kiza benziyor dediler.
Ama hep kesin demeyelim diye de eklemisti doktorum :) 19.haftada net ogrendik.
Oncesinde hep kapatirdi bacaklarini o kontrolde yuzunu kapatip bacaklari acmisti :)

Simdikide ayni yalniz 13 haftalikken erkege benzetti sonra goremedik :)))) 16da bitti.2 hafta sonra kontrolum

Canim ben kullanmadim ama cok olumlu uorum okudum bu kez kullanacagim galiba 5. Ayi bekliyorum.

Canim krem icin beklemiyorsun di mi?
Almak icin flndir umarim :))
Sürmek icinse baslamani tavsiye ederim.2 haftaya ben ne ara boyle oldum diyebilirsin :)

Hareketler biraz kisisel bence.Vucut tipide cok onemli.
Ben kizimdada 16.haftanin icindeyken hissetmistim ilk.Hatta kosup esime bakmistim :)
Zaten sonra olan tekmelere gore cok daha narin ve az hareketler.

Bunda da erken hissettim.Sadece yattigim zamanlardaydi.
Artık ayaktayken bile hissediyorum.
Hala tekme denecek tarzda ve sayicada cok degil tabii ki :)

Kaç haftalıksınız bulantınız geçmedi mi benim de geçmedi maalesef

Doktor benimkinin bacak arasına bakarken bir çıkıntı gordum. aaa erkek mi yoksa dedim ama doktorum bunu söylemek için erken kız da bazen böyle görünebiliyor dedi iyi ce meraklandım ne ki acaba diye

Acaba o çıkıntıyı ben de erkek mi sandım ki sormuştum daha belli değil demişti ama ben pipi gördüm diye geziyorum ortalıkta . Şimdi daha çok heyecanlandım.

Ya sıkıntılarımızı hep eşimle atlattık ve şu dönem daha çok sıkıntılıyız acayip stres bilinmemezlik yaşıyoruz bu da geçecek inşallah sabır Allahım diyorum. Biz de eşyalarımızı krediyle almıştık . Kendi kızına herşeyi aldırdı çiçek gibi ev döşetti. Bunlar benim hep içimde kaldı ama boşver diyorum kendime. Allah eşime çocuklarıma bana sağlık versin gerisi hallolur inşallah. Cümlemize tab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…