kacinci denemenizde oldu? Zor bir surec. Bir de bebekleri cok sevince katlanilmasi daha da zor oluyor. Ama Allah sabrini veriyor. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin insallahBen de 7 yıllık evliyim. Benimki de tüp bebek. Muayeneleri iple çekiyorum. İnsan bebeğini özlüyor. Görmek istiyor.
Ikinci hamileligim canım nasil bi hareket hissedicegini daha iyi biliyorsun gazla bebek farkediliyor en azından ben anlıyordum gaz veya değilAa ne güzel 11.hafta erken değil mi hissetmek için ama ben henüz hissedeuorum ya
Kesnlikle öyle 16dan önce hissetmek zor diye düşünüyorum ilk kızımın net olarak 20.haftada hissettim şimdi 14.haftasayım henüz hissetmedimBence de biraz erken bağırsak hareketlerini bebek zannedersin demişti doktor bende hissediyorum sanmıştım ama 17. Haftaya gelince gerçek hareketleri hissetmeye başlayınca onların gerçek olmadığını anladım
Ben ilk hamileligimde hatirliyorum esime ilk soyleidgimde boyle cok sevinmedi sanki sasirdi galiba korktu biraz henuz isyeri falan yoktu ben calisiyordum sonra yavas yavs duzenimiz oturdu ikinci bebege okadar sevindiki anlatamam gelip gidip beni opuyordu hamileyim diye :))Evet canm bebeğe yeterli eğitimi veremicez bakamıcaz diye korkuyo. Birlikte hamileyiz sanki birlikte aşeriyoruz birlikte göbek yaptık benden çok onu doğum korkusu sardı bana bişey olacak diyede korkuyo 2 kere kürtaj oldum çok korktu beni kaybedecek diye şimdi baya evhamlı bişey oldu ağrım oluyo gece kalçama ağrı vuruyo kızıyor evlat sahibi olucaz diye neler çekiyorsn falan diyo beni düşünüyo ama ben halimden memnunum herşeyi göze alıyorm diyorum ama kıyamıyo sanırım bebeğime de laf söylemesine dayanamıyorum
Canim ben kullanmadim ama cok olumlu uorum okudum bu kez kullanacagim galiba 5. Ayi bekliyorum.Kızlar lierac diye bir çatlak kremi/losyonu kullananınız var mı acaba ?
Bende =) hangi doktora gidiyorsun
Cnm gercktn elımden geldınce susuyorum ama artk sustukça ınsanın ustune gelırler ya ayn oyle smdode asada anneme o artk benm kızımmdıyo ogluna ondan sana karı olmaz derken nerdeydo aklı bıkere annelık yaptımı acaba sırf goz boyama en sevmedm hareket nekdr asalauıcı bılaf dımı
Sorma bana da oyle az once kaynanalar napsamgelınlere yaranamaz dedı ıcımden acana naptı dıye dusundm bırsuru borcumuz vardı baska sehre glmdtm bn kımsem yoktu bıkere oglunu arayp hal hatır sormadılar onlar 30 koso gelsın yesın ıcsın ben hızmet edım oyleler hep kendını kızlarınj ovuyo valla yarın ılsada gıtseBana da dediler ki . Hatta eşime sana daha iyisini bulalım demişler . Şimdi de kızım kızım diyor sinir şey hamileyiz ya kızları olduk boşver takma .
Sorma bana da oyle az once kaynanalar napsamgelınlere yaranamaz dedı ıcımden acana naptı dıye dusundm bırsuru borcumuz vardı baska sehre glmdtm bn kımsem yoktu bıkere oglunu arayp hal hatır sormadılar onlar 30 koso gelsın yesın ıcsın ben hızmet edım oyleler hep kendını kızlarınj ovuyo valla yarın ılsada gıtseBana da dediler ki . Hatta eşime sana daha iyisini bulalım demişler . Şimdi de kızım kızım diyor sinir şey hamileyiz ya kızları olduk boşver takma .
Kızlar biz bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacagız ? Aranızda hisseden oldu mu hiç ?
Selamlar
Dün kontrolüm vardı. Ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal. Benim ikizim vardı başta gelişimi durmuştu şimdi kesesi boşalmış artık yanında duruyordu bebeğimin.
Doktor kıza benzetti. Bir kızım vardı buda kız çok mutlu oldum hamd olsun Rabbime.
plojovic Canım cinsiyet kız inşallah. Bide yurtdışında yaşıyorum eksik bilgileri tamamlayabiliriz
kızlar 13+2 günlük bebeğim geçen hafta doktor kıza benziyor ama çok erken dedi ne zaman gitsem tam belli olur? böyle benzetilip tahmin doğru çıkan varmııı
Canim ben kullanmadim ama cok olumlu uorum okudum bu kez kullanacagim galiba 5. Ayi bekliyorum.
Kızlar öerhaba bugün başka bir doktora gittim.özel de birde o baksın.Malum bulamtı halsizlik vs fazla.neyse iyi çok şükğr.yanlız cinsiyete erkek dedi çok canım sıkıldı.haftaya tekrar gitcdm inş kızdırhayırlısı elbette allahtan ama kızım fikrime çok alıştırmışım kendimi.inş doktor bilememiştir
Doktor benimkinin bacak arasına bakarken bir çıkıntı gordum. aaa erkek mi yoksa dedim ama doktorum bunu söylemek için erken kız da bazen böyle görünebiliyor dedi iyi ce meraklandım ne ki acaba diye
Sorma bana da oyle az once kaynanalar napsamgelınlere yaranamaz dedı ıcımden acana naptı dıye dusundm bırsuru borcumuz vardı baska sehre glmdtm bn kımsem yoktu bıkere oglunu arayp hal hatır sormadılar onlar 30 koso gelsın yesın ıcsın ben hızmet edım oyleler hep kendını kızlarınj ovuyo valla yarın ılsada gıtse
5.aya kadar bişey kullanmıcsk mısınCanim ben kullanmadim ama cok olumlu uorum okudum bu kez kullanacagim galiba 5. Ayi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?