2018 Ekim Anneleri

İşte ondan kıymetini bilmiyor canm. Olsun o senin saygını görmese bile allah görüyor. Elbet mükafatını alırsın
Ayn cnm herkes herkesten farklı ıste nabıcan mecbr Allah gorur dedıgın gıbı bebegım ıyı olsunda ıcımde kıvrılıp duruyo

O zaman doktora sormaya gerek kalmadan direkt sağlık ocağına gitmek gerekiyor. Peki siz bu aşıyı oldunuz mu? Yani bu aşı olmazsa bebekte sorun olabiliyor mu
plojovic

Bu çok olağan bir durum bence her kaza olasılığı gibi yani asıl sebebini yazdımben ama tabi kişinin kendisine kalmış dikkat etmek gerek bu dönem zaten bit çokşeye dikkat ediyoruz

O zaman doktora sormaya gerek kalmadan direkt sağlık ocağına gitmek gerekiyor. Peki siz bu aşıyı oldunuz mu? Yani bu aşı olmazsa bebekte sorun olabiliyor mu
plojovic

Eger devlet hastanesine gebelikle ilgili bi girisin varsa saglik ocagi haberdardir seni arar canim.
Ya da saglik ocagina bildirim yaptiysan onlar seni yine bilgilendirecek.
Aşı zamanı evet direkt saglik ocagina gidiyorsun vuruyorlar.Iste onlar asilar geldigi zaman arayip bilgi veriyorlar gün icinde.
Ben ilk gebeligimde dogum sonrasi tamamlayici dozlara kadar yaptirmistim,simdi yok galiba vurulmam gereken.
Bence ne olunca ne olmayinca kesin şu sorunu yapar denemez.Bak Nazz3416 olmamış mesela doktorununda gorusuyle.

Bu çok olağan bir durum bence her kaza olasılığı gibi yani asıl sebebini yazdımben ama tabi kişinin kendisine kalmış dikkat etmek gerek bu dönem zaten bit çokşeye dikkat ediyoruz

Anladim canim merak ettim ufak seylerde sikinti olmuyor mu acaba diye.
Oyle tabii ne icin garantimiz var Allah'a emanetiz❤

Onu bilmiyorum doktorum bana ilk gebelipimde gereksiz olduğunu yaptırmana gerek yok evde doğum yapmayacaksın demişti gülmüştü hatta yaptırmadım bende bir sorun olmadı yine öyle diycektir herkes doktorunun dedğini uygulamalı bence vurdur deseydi vurdururdum mutlaka :)

MoonfacedMom Canım okudumda eşini tepki verme bu konu için.
Yani onunkide olağan bi düşünce bazı baba adaylarında daha fazla olur ki ne güzel seninki konuşmuş söylemiş birlikte aşın.
Sorumlulugunun farkında ve kaygılarının olması cok normal.
Cocuk cidden yedir icir uyutlarla büyümüyor.
Bol bol konusun birlikte aşın,seninde zamanla daha fazla bastirabilir hatta bu dusuncen simdilik sevincleri yasaniyor ama ozellikle dogunca yetebiliyor muyum vb dusunceler cok oluyor

Ben yaşadığım yerde sağlık ocağına bildirmistim ama şehir dışına 3 ayligina cikacagimi da doktor biliyordu. Daha bir ay var dönmeye. Şu an ki bulunduğum şehirde de salı günü giderim insaallah. 3 aylık olmuş oluyor bebek. Bakalım nasıl olacak. Cuma da hastane randevum var doktorla da konuşacağım. Insallah sorun olmadan bunu da atlatirim:) plojovic

Yaa ne guzell bennde oteki cuma yi iple cekiyorum bu bebiste cok heyecanliyim kalbim duracak gibi oluyo ultrasona giderken
ya sorma bende nasil heyecanliydim bebeislerimi gorecgim diye. Ama hareket etmediler. Bende esime diyorum hareket etselerdi diye ama yapma boyle diyor. Bizkm evlnedigimiz 5 sene olacak zor hamile kaldim. Allah.im nasip etti cok sukur. Ikinci tup bebek denememde

cinsiyeti öğrenmek çok heyecanlı oldu çok güzel bir duyguymuş :)
Cinsiyeti yeni mi öğrendiniz bizde pazartesi gittik tahminde bulundu ama ben heveslenmeyeyim dedim sonradan değişirse üzülürüm dedim o zaman bi dahaki sefere dedi

Ben de 7 yıllık evliyim. Benimki de tüp bebek. Muayeneleri iple çekiyorum. İnsan bebeğini özlüyor. Görmek istiyor.

Evet canm bebeğe yeterli eğitimi veremicez bakamıcaz diye korkuyo. Birlikte hamileyiz sanki birlikte aşeriyoruz birlikte göbek yaptık benden çok onu doğum korkusu sardı bana bişey olacak diyede korkuyo 2 kere kürtaj oldum çok korktu beni kaybedecek diye şimdi baya evhamlı bişey oldu ağrım oluyo gece kalçama ağrı vuruyo kızıyor evlat sahibi olucaz diye neler çekiyorsn falan diyo beni düşünüyo ama ben halimden memnunum herşeyi göze alıyorm diyorum ama kıyamıyo sanırım bebeğime de laf söylemesine dayanamıyorum

Kızlar biz bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacagız ? Aranızda hisseden oldu mu hiç ?

Selamlar

Dün kontrolüm vardı. Ense kalınlığına bakıldı çok şükür herşey normal. Benim ikizim vardı başta gelişimi durmuştu şimdi kesesi boşalmış artık yanında duruyordu bebeğimin.
Doktor kıza benzetti. Bir kızım vardı buda kız çok mutlu oldum hamd olsun Rabbime.

plojovic Canım cinsiyet kız inşallah. Bide yurtdışında yaşıyorum eksik bilgileri tamamlayabiliriz

Kızlar biz bebek hareketlerini ne zaman hissetmeye başlayacagız ? Aranızda hisseden oldu mu hiç ?
Ben hissediyorum 11inci haftadaydım ilk kipirtida. Hergun değildi ama 3 4 günde 1 hissediyordum. Şimdilerde hergun en az 1 kere hissediyorum. Hatta dün ultrasonda hareketini görerek hissettim

bizim dr çok emin konuştu %99 erkek dedi pipiyi ben bile gördüm sanırım :)
Erkek çocuklarda daha emin konuşuyorlar ama kızlarda sanırım yanılma payı oluyor ilk oğlum 10 haftalık ken erkek demişti doktorumuz sağlıkla gelsin inşaallah

Ben hissediyorum 11inci haftadaydım ilk kipirtida. Hergun değildi ama 3 4 günde 1 hissediyordum. Şimdilerde hergun en az 1 kere hissediyorum. Hatta dün ultrasonda hareketini görerek hissettim
Aa ne güzel 11.hafta erken değil mi hissetmek için ama ben henüz hissedeuorum ya

Bn arada kasıklarda hassasşık bıyatafn hafıf sertlestıgını hıssedıyorum hamılelıgımıde ılk haftada hıssetmıstım kendımı ıyı tanıyoruö sanrm

Aa ne güzel 11.hafta erken değil mi hissetmek için ama ben henüz hissedeuorum ya
Bence de biraz erken bağırsak hareketlerini bebek zannedersin demişti doktor bende hissediyorum sanmıştım ama 17. Haftaya gelince gerçek hareketleri hissetmeye başlayınca onların gerçek olmadığını anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…