- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Negzl bk kaynanan oyleyse bnmkı bna hc yakın dvranmadk acık kapalı dıye hep kucumsedı neker dedı neler Allah yardmcımız olsn yavrularımız ıyı olsn nabalmSağol canım Rabbim hepimize yardım etsin hepimizin sorunları var. Kv. Kafasını doldurmuyo aksine kadın çok destek oluyo bana oğlunun bu Saçmalığına rağmen teselli ediyor doğumdan sonra değişeceğini düşünüyor bende inanıyorum buna ama 5 ay daha bu şekilde nasıl yapıcaz bilmiyorum erken doğurtturacak böyle giderse üzüntüden
Cnm sen nasıl oldn buaradaBen de ilkokuldayım.şöyle kenardan kenardan gitmek Lazım o halde.Azmış bayağı
Evet öğlenciler daha kalabalıklar yine diyorum ya buna da şükür. Dediğin gibi bir hafta daha binada olacak nöbetim sonra bir ay bahçedeyim en iyisi gelmeden kalkan hazırlayayım karnıma bahçede ancak korurBen de ilkokuldayım.şöyle kenardan kenardan gitmek Lazım o halde.Azmış bayağı
Canım Allah'a şükür kahverengiler Bayağı azaldı maşallahCnm sen nasıl oldn buarada
Ay bir ay boyunca üst üste bahçe hiç çekilmez o neymiş öyle.Bizde her hafta bir tik üste atlaya atlaya gidiyoruz.bahçe,zemin,1.kat vsEvet öğlenciler daha kalabalıklar yine diyorum ya buna da şükür. Dediğin gibi bir hafta daha binada olacak nöbetim sonra bir ay bahçedeyim en iyisi gelmeden kalkan hazırlayayım karnıma bahçede ancak korur
Masallah cnm cok guzel kesılsın bıtsın bende cuma gıdıcem ıns kuculmus olur buyumus demesın dr da ozaman dunyam basıma yıkılıyo yatıyorum sıreklı ılac ıgne falan gecıyo cnm bn kanamadan bıkacgun once asırı strese grmıstım işyerınde işten dolayı iş yetısmıyo sıkıntı bırı bısı dedı sıkıntı bıde ustume yenı sorumluluklar yuklemıslerdı asırı strese gırmıstm bıgun once kramp grmstı kasıgma işte sonra kanama olmstuCanım Allah'a şükür kahverengiler Bayağı azaldı maşallahYaprak Pedi daha az kullanıyorum artık çok şükür.Bu istirahat iyi geldi.3 haftadan sonra Okuldan arkadaşımla görüştüm hafta sonu,bayağı dinlenmiş görünüyorsun dedi o bile.
Aksi bir durum olmadığı sürece bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonraya bakalım inşallah kanama alanım daha da küçülmüş hatta yok olmuştur inş.
Bu arada bak stresin etkilediği kadar hiçbişey etkilemiyor benim bebişi direkt belime ağrı giriyo ve leke artıyo.Kaynanan inş anlat seni de destek olur köstek olmaz.Benimki aman uzak kızım hem ds soğuk deyip düğünümüze bile gelmedi artık da gelmez herhalde eşim onunla büyümediği için mesafeliler.Bu iyi bişey galiba :)
Sen nasılsın şu an ?
Aynen benim de öyle oldu stres ve üzüntü sinir .Kavga eden iki çocuğa karşılıklı özür dilerim yazın birer sayfa getirin birbirinize verin dedim diye iki Çocuktan birinin annesi okulu başıma yıkacaktı nerdeyse 3 gün üst üste.Bu terbiyesizlik karşısında sinirden okulda Ağladım belime Ağrı girdi kasıklarıma Ağrı.Sonrasında kanama olup hastanede yatmalar raporlar vs.Ne günlere kaldık yarabbim.Sabır versin Allah'ımMasallah cnm cok guzel kesılsın bıtsın bende cuma gıdıcem ıns kuculmus olur buyumus demesın dr da ozaman dunyam basıma yıkılıyo yatıyorum sıreklı ılac ıgne falan gecıyo cnm bn kanamadan bıkacgun once asırı strese grmıstım işyerınde işten dolayı iş yetısmıyo sıkıntı bırı bısı dedı sıkıntı bıde ustume yenı sorumluluklar yuklemıslerdı asırı strese gırmıstm bıgun once kramp grmstı kasıgma işte sonra kanama olmstu
Benimki de beni istemedi açıktım bende çok uğraştı olmasın diye ama oldu 5 senelik evliyim daha yeni yeni anlaşmaya başladık oda her konuda değil yine sorun çıkarıyor da umursamıyorm bebek konusunda arkamda çok şükürNegzl bk kaynanan oyleyse bnmkı bna hc yakın dvranmadk acık kapalı dıye hep kucumsedı neker dedı neler Allah yardmcımız olsn yavrularımız ıyı olsn nabalm
Tamam canım cuma günü doktora randevum var. Salı günü de inşaallah sağlık ocağına giderim. :)Bıkerelk olblr mtlaka gıt konus
Senın ısınde cok zor cnm ogretmen olmak bırsuru anlayıssız velı cocuklardan daha kotu aman ya dıkkat etmek lazm da yasıcaklarımız varmıs nabalım Allahım ıns bebekler ıyı olsunda herseye ragzıyızAynen benim de öyle oldu stres ve üzüntü sinir .Kavga eden iki çocuğa karşılıklı özür dilerim yazın birer sayfa getirin birbirinize verin dedim diye iki Çocuktan birinin annesi okulu başıma yıkacaktı nerdeyse 3 gün üst üste.Bu terbiyesizlik karşısında sinirden okulda Ağladım belime Ağrı girdi kasıklarıma Ağrı.Sonrasında kanama olup hastanede yatmalar raporlar vs.Ne günlere kaldık yarabbim.Sabır versin Allah'ım
Ohoh ne laflar neler hıcbıseye elını surmedıler cok sey yasadm evlenınce o gece aradı oglunu karn soyle boyle hatta sabahın korunde aynı gunun genemaradı neler dedı ınsan utanır ya ararmı bnm aılem bıhafta aramadı bıle yenı evlenmsn ıste acıksam nlms cıplakmı gelıyorum evıne kosa kol bıle gıtmem yazın sıcagında nabaarsan yap ısteBenimki de beni istemedi açıktım bende çok uğraştı olmasın diye ama oldu 5 senelik evliyim daha yeni yeni anlaşmaya başladık oda her konuda değil yine sorun çıkarıyor da umursamıyorm bebek konusunda arkamda çok şükür
Ohoh ne laflar neler hıcbıseye elını surmedıler cok sey yasadm evlenınce o gece aradı oglunu karn soyle boyle hatta sabahın korunde aynı gunun genemaradı neler dedı ınsan utanır ya ararmı bnm aılem bıhafta aramadı bıle yenı evlenmsn ıste acıksam nlms cıplakmı gelıyorum evıne kosa kol bıle gıtmem yazın sıcagında nabaarsan yap ıste
Oyle esım allahtan farkında bn kımseye saygısızlık yapmam genede boyle yetısmısım kendı kızlarnın cok fazla bagardıklarını bıle gordm ne kendı anneme ne baskasına yapammam ıste bızımde koymetımız bılınmezKocan kabul ettikten sonra ona kalmamış seni yönetmek. Boşver değer verene saygı göster böyle yapıyorsa sende umursamaz davran belki anlar bazı şeyleri
Tebrikler ayni gunuz senle bana da erkege benziyor dedi 27 nisanda kesinlesecek bakalim :)bizde bugün öğrendik %99 erkek dedi :)
Yaa ne guzell bennde oteki cuma yi iple cekiyorum bu bebiste cok heyecanliyim kalbim duracak gibi oluyo ultrasona giderkenmadem k.valide utanmadan cagiriyor bende utanmadan salonun 3lu koltuguna yatardim. Ayni sey bizde de oldu k.valide hic buyu etmedi. Hatta karsi taraf gelin hamile gelmeyelim dediler. Anlayisli davrandilar.
Kizlar bugun cok sukur bebislerimi gordum
Biri kesin erkek dedi digeri bagdas kurmus bıdik, gostermedi bize cknsiyetini. Allaha sukurler olsun sagliklari yerinde. Dr. Rahim agzi uzunluguna bakti. Buna gore eger bu uzunluk kisa ise rahim agzina dikis atiliyormus. Cok sukur erken dogum riskim yokmus dikis atilmayacak dedi. Allahim dunyalari bana verdiler sanki. Bacaklarini ellerini parmaklarini gordum bidiklarimin Allah.a cok sukur
Bence de denmez. Her asinin mutlaka bi yan etkisi vardir cogu ilac gibi. Ama su zamanda artik mecburuz maalesf. Goclerde etklidir ama benm aklima daha cok gidalar geliyor. Yedigimiz hersye artik acaba mi diyorum. Sonrada dusun dusun nereye kadar oluyorum:)
Günaydın kızlar.. Ben hala bebișim in cinsiyetini merak ediyorum, acaba farklı bir doktora mı gitsem 12+5 iz bugün
Hayırlı sabahlar kızlar. Tetanoz aşısını doktor mu söylüyor bir de o sağlık ocağında mi vuruluyor.
Tetenoz aşısı olmazsanı çocuğunuz sakat doğar gibi birşey size kim söyledi bilmiyorum ama iyice araştırın tetenoz aşısı evde ve kötü hastane şartlarında doğum yapacaksanız göbek bağı kesilirken kullanılan makas paslı streil değilse olma ihtimali artıyor doktorumda bizzat bu şekilde söylemişti yaptırmana gerek yok demişti ve yaptırmamıştım herkes doktoruyla görüşmeli bu konuyu bence doğum yapacağınız hastahane şartlar önemli çünkü bu konuda
İşte ondan kıymetini bilmiyor canm. Olsun o senin saygını görmese bile allah görüyor. Elbet mükafatını alırsınOyle esım allahtan farkında bn kımseye saygısızlık yapmam genede boyle yetısmısım kendı kızlarnın cok fazla bagardıklarını bıle gordm ne kendı anneme ne baskasına yapammam ıste bızımde koymetımız bılınmez
Kizima sak diye bulmustum isim erkek ismi cok zormus ya Yaman dedim kimse begenmedi :)Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadimkızda olsa erkekte olsa canimiz
benimde Toprak yada Mirza geldı aklıma ama kıza buldugum kadar içime sinmedi bakalm bi kesin erkek desin bulcaz artıkKizima sak diye bulmustum isim erkek ismi cok zormus ya Yaman dedim kimse begenmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?