2018 Ekim Anneleri

Negzl bk kaynanan oyleyse bnmkı bna hc yakın dvranmadk acık kapalı dıye hep kucumsedı neker dedı neler Allah yardmcımız olsn yavrularımız ıyı olsn nabalm

Ben de ilkokuldayım.şöyle kenardan kenardan gitmek Lazım o halde.Azmış bayağı
Evet öğlenciler daha kalabalıklar yine diyorum ya buna da şükür. Dediğin gibi bir hafta daha binada olacak nöbetim sonra bir ay bahçedeyim en iyisi gelmeden kalkan hazırlayayım karnıma bahçede ancak korur

Cnm sen nasıl oldn buarada
Canım Allah'a şükür kahverengiler Bayağı azaldı maşallah Yaprak Pedi daha az kullanıyorum artık çok şükür.Bu istirahat iyi geldi.3 haftadan sonra Okuldan arkadaşımla görüştüm hafta sonu,bayağı dinlenmiş görünüyorsun dedi o bile.
Aksi bir durum olmadığı sürece bir sonraki kontrolüm 3 hafta sonraya bakalım inşallah kanama alanım daha da küçülmüş hatta yok olmuştur inş.
Bu arada bak stresin etkilediği kadar hiçbişey etkilemiyor benim bebişi direkt belime ağrı giriyo ve leke artıyo.Kaynanan inş anlat seni de destek olur köstek olmaz.Benimki aman uzak kızım hem ds soğuk deyip düğünümüze bile gelmedi artık da gelmez herhalde eşim onunla büyümediği için mesafeliler.Bu iyi bişey galiba :)
Sen nasılsın şu an ?

Evet öğlenciler daha kalabalıklar yine diyorum ya buna da şükür. Dediğin gibi bir hafta daha binada olacak nöbetim sonra bir ay bahçedeyim en iyisi gelmeden kalkan hazırlayayım karnıma bahçede ancak korur
Ay bir ay boyunca üst üste bahçe hiç çekilmez o neymiş öyle.Bizde her hafta bir tik üste atlaya atlaya gidiyoruz.bahçe,zemin,1.kat vs
Inşallah herhangi bir sorun olmaz

Masallah cnm cok guzel kesılsın bıtsın bende cuma gıdıcem ıns kuculmus olur buyumus demesın dr da ozaman dunyam basıma yıkılıyo yatıyorum sıreklı ılac ıgne falan gecıyo cnm bn kanamadan bıkacgun once asırı strese grmıstım işyerınde işten dolayı iş yetısmıyo sıkıntı bırı bısı dedı sıkıntı bıde ustume yenı sorumluluklar yuklemıslerdı asırı strese gırmıstm bıgun once kramp grmstı kasıgma işte sonra kanama olmstu

Aynen benim de öyle oldu stres ve üzüntü sinir .Kavga eden iki çocuğa karşılıklı özür dilerim yazın birer sayfa getirin birbirinize verin dedim diye iki Çocuktan birinin annesi okulu başıma yıkacaktı nerdeyse 3 gün üst üste.Bu terbiyesizlik karşısında sinirden okulda Ağladım belime Ağrı girdi kasıklarıma Ağrı.Sonrasında kanama olup hastanede yatmalar raporlar vs.Ne günlere kaldık yarabbim.Sabır versin Allah'ım

Negzl bk kaynanan oyleyse bnmkı bna hc yakın dvranmadk acık kapalı dıye hep kucumsedı neker dedı neler Allah yardmcımız olsn yavrularımız ıyı olsn nabalm
Benimki de beni istemedi açıktım bende çok uğraştı olmasın diye ama oldu 5 senelik evliyim daha yeni yeni anlaşmaya başladık oda her konuda değil yine sorun çıkarıyor da umursamıyorm bebek konusunda arkamda çok şükür

Senın ısınde cok zor cnm ogretmen olmak bırsuru anlayıssız velı cocuklardan daha kotu aman ya dıkkat etmek lazm da yasıcaklarımız varmıs nabalım Allahım ıns bebekler ıyı olsunda herseye ragzıyız

Ohoh ne laflar neler hıcbıseye elını surmedıler cok sey yasadm evlenınce o gece aradı oglunu karn soyle boyle hatta sabahın korunde aynı gunun genemaradı neler dedı ınsan utanır ya ararmı bnm aılem bıhafta aramadı bıle yenı evlenmsn ıste acıksam nlms cıplakmı gelıyorum evıne kosa kol bıle gıtmem yazın sıcagında nabaarsan yap ıste

Kocan kabul ettikten sonra ona kalmamış seni yönetmek. Boşver değer verene saygı göster böyle yapıyorsa sende umursamaz davran belki anlar bazı şeyleri

Kocan kabul ettikten sonra ona kalmamış seni yönetmek. Boşver değer verene saygı göster böyle yapıyorsa sende umursamaz davran belki anlar bazı şeyleri
Oyle esım allahtan farkında bn kımseye saygısızlık yapmam genede boyle yetısmısım kendı kızlarnın cok fazla bagardıklarını bıle gordm ne kendı anneme ne baskasına yapammam ıste bızımde koymetımız bılınmez

Yaa ne guzell bennde oteki cuma yi iple cekiyorum bu bebiste cok heyecanliyim kalbim duracak gibi oluyo ultrasona giderken

Hava,gidalar,göcler vb hersey etkili bence de tabii.
Ama hicbisy icin kesin suna sebep denemiyor ki tek bir asiya densin.
Aynen dusun dusun oluyor insan.Ama ne ilkiz ne son.Hamileliktede,kadinliktada,anneliktede bunca yasanmisligin bilgisi var sonucta.Bize de biseyi ogreneceksek en azindan tam ogrenmek dusuyor.

Günaydın kızlar.. Ben hala bebișim in cinsiyetini merak ediyorum, acaba farklı bir doktora mı gitsem 12+5 iz bugün

Canim gosterebilirde gostermeyebilirde :)
Gostermezse yine gidersin ama 'hala' demek icin bile cok erken :)

Hayırlı sabahlar kızlar. Tetanoz aşısını doktor mu söylüyor bir de o sağlık ocağında mi vuruluyor.

Devletin takibinde canim.Saglik ocagi bilgilendiriyor ve yapiyor.

Sadece dogumla mi dusunmek gerek acaba?
Hamilelik boyunca olabilecek kazalarin riski az mı ki canım?
Yaz gebeligi ya mesela daha hareketli gecer bahcelerde pikniklerde :)) Allah korusunda hepsinden tabii❤

İşte ondan kıymetini bilmiyor canm. Olsun o senin saygını görmese bile allah görüyor. Elbet mükafatını alırsın

Hayırlısını istemek lazım.bana da doktor erkeğe benziyor dedi.oysa yıllardır bi kızım olursa adı şu olur diye hep hayal etmisimdir. Şimdi erkekse isim bile bulamadim kızda olsa erkekte olsa canimiz
Kizima sak diye bulmustum isim erkek ismi cok zormus ya Yaman dedim kimse begenmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…