16 hafta kesin oluyorkızlar 13+2 günlük bebeğim geçen hafta doktor kıza benziyor ama çok erken dedi ne zaman gitsem tam belli olur? böyle benzetilip tahmin doğru çıkan varmııı
Ben bi 28 haftalikken oldum. Hem tetenz hem kan uyusmazligi. Baska da olmadim. Ogrenince yazarsan sevinirm:)Bizim burda 3 tane aşı yapıyolarmış ilki 14 haftalık 2. 16 haftalık 3. Doğumdan sonra ne aşıları bende merak ediyorum haftaya gidicem ilk aşım için
Yani git denmez. Ama ben baska sehirde de olsa anneme giderdm herlde yirtmak icin. Ins uzun kalmazlar. Kv kotulemek icin soylemiyrm ama rahat edemez ki insan zaten iyi bile olsaAnnem de baska sehırde cnm bana geldı bana bakıyodu sagolsn gtmdıyemem ayıpmgene bız aıleden oyle gormedm aıleye gıren parayı bıle soruyo kadn ya dusunmuyo kız raporlu maasını alamıyo oglu okulda ztn yok nasl gecınıyolr kredı oduyolar demıyo terbıyesızlık ya sanane bnm aıleme gıren paradan dımı
Ya ben yatarkenki hissettiklerimi gaza yorabilirim ama ayaktayken iki üç ayrı zamanda hiç beklenmedik anlarda tık yapıp geçti bişey tam da Göbek altımda.Çok merak ediyorum neydi o diyeHareketler biraz kisisel bence.Vucut tipide cok onemli.
Ben kizimdada 16.haftanin icindeyken hissetmistim ilk.Hatta kosup esime bakmistim :)
Zaten sonra olan tekmelere gore cok daha narin ve az hareketler.
Bunda da erken hissettim.Sadece yattigim zamanlardaydi.
Artık ayaktayken bile hissediyorum.
Hala tekme denecek tarzda ve sayicada cok degil tabii ki :)
Ben her turlu yatiyorm yuzustu disinda:) daha etkilnmedm hicKızlar yatış pozisyonunuz nasıl? Bbm bebiş solda bn soluma yattığımda kasigima kramp giriyor.
Kizimi 17 haftada hisstmstm ama net 20 den sonra paldir paldir hic durmuyodu o zmn heh iste harekt bu ya demistim. Ikinci cocuk olunca dr 1-2 haftaya hissedersn artik dediYa ben yatarkenki hissettiklerimi gaza yorabilirim ama ayaktayken iki üç ayrı zamanda hiç beklenmedik anlarda tık yapıp geçti bişey tam da Göbek altımda.Çok merak ediyorum neydi o diye15.haftanın sonundayım ilk hamilelik
O kadar merak ediyorum ki nasıl bir duygu olduğunu bir an önce hissedeyim artıkKizimi 17 haftada hisstmstm ama net 20 den sonra paldir paldir hic durmuyodu o zmn heh iste harekt bu ya demistim. Ikinci cocuk olunca dr 1-2 haftaya hissedersn artik dedi
Catısıyorz zatn olmuyo yanı hep kendını kozlarını ovuyo ya kafam sıstı artıkYani git denmez. Ama ben baska sehirde de olsa anneme giderdm herlde yirtmak icin. Ins uzun kalmazlar. Kv kotulemek icin soylemiyrm ama rahat edemez ki insan zaten iyi bile olsa
Bızde oyle cnm ev aldık kredı cektık smdı esım calısmıyo oulda uc ay bnde yatıyrm kanamalıyım hala of neler neler yarnda baskalarınıngetırıcek gecmıs olsnaKaç haftalıksınız bulantınız geçmedi mi benim de geçmedi maalesef
Acaba o çıkıntıyı ben de erkek mi sandım kisormuştum daha belli değil demişti ama ben pipi gördüm diye geziyorum ortalıkta . Şimdi daha çok heyecanlandım.
Ya sıkıntılarımızı hep eşimle atlattık ve şu dönem daha çok sıkıntılıyız acayip stres bilinmemezlik yaşıyoruz bu da geçecek inşallah sabır Allahım diyorum. Biz de eşyalarımızı krediyle almıştık . Kendi kızına herşeyi aldırdı çiçek gibi ev döşetti. Bunlar benim hep içimde kaldı ama boşver diyorum kendime. Allah eşime çocuklarıma bana sağlık versin gerisi hallolur inşallah. Cümlemize tab
Harika ins en yakin zamanda hissedersn. Benm kizm cok harektliydi bu biraz sakin olsun diyrm hep ama hayrlisi. Bazen uyandirir bazen uyutmaz. Guzel seylerO kadar merak ediyorum ki nasıl bir duygu olduğunu bir an önce hissedeyim artık
Ben ay hesabini 5inden 5ine yapiyrm. Ayniyiz senle zaten:) suan 3.5 ay civari mesela gibiBir şey sorayım ay Hesabını nasıl yapıyorsunuz ? Ben 4 hafta bir aydır hesabıyla örneğin 10 haftalıkken 2.5 aylık diyordum ama kardeşim adet Günü'nden adet Gününe ay tamamlanır diyor.5 Ocak ise sat 5 inden 5 ine tam ay,20 sinden 20 Sine buçuk ?
O halde 3.5 ay demeye iki gün var oy Geçmiyor vakitler :)Ben ay hesabini 5inden 5ine yapiyrm. Ayniyiz senle zaten:) suan 3.5 ay civari mesela gibi
Daha durrr 9 ay hic gecmez o zaman:))) bende 25 mayisi beklyrm 20 haftalik hem renkli ultrsn hem cinsyt hem detyli olcumler ondan sonra cok daha rahat olcam ins. Saglikla gelsinler insO halde 3.5 ay demeye iki gün var oy Geçmiyor vakitler :)
Raporluyum evdeyim ondan geçmiyo çalısmaya başlayınca geçecek inş :) ay sağlıklı olsunlar doğsunlar da Önemi yok bişeyin :) 16 hafta dolduğunda çağrıldım ben,Detaylı usg de cinsiyeti öğrendim geçen hafta rutin Dr bebişin 88.7 gr olduğunu söyledi.Adam kırk takla atıyo içimi rahatlatmak için bakalım her şey yolunda gitsin inş.iyi dayandın cinsiyet için :)Daha durrr 9 ay hic gecmez o zaman:))) bende 25 mayisi beklyrm 20 haftalik hem renkli ultrsn hem cinsyt hem detyli olcumler ondan sonra cok daha rahat olcam ins. Saglikla gelsinler ins
Ben ilknde hic ogrenmedm de bu sefer merak ediyrm. Ama burda ultrsn yasak zaten. Iki kez giriliyo hamilelk boyunca.Raporluyum evdeyim ondan geçmiyo çalısmaya başlayınca geçecek inş :) ay sağlıklı olsunlar doğsunlar da Önemi yok bişeyin :) 16 hafta dolduğunda çağrıldım ben,Detaylı usg de cinsiyeti öğrendim geçen hafta rutin Dr bebişin 88.7 gr olduğunu söyledi.Adam kırk takla atıyo içimi rahatlatmak için bakalım her şey yolunda gitsin inş.iyi dayandın cinsiyet için :)
Bizimde iş düzenimiz yok ondan korkuyo zaten canm inşallah benmkide sever beni sevinir bebiş geliyo diyeBen ilk hamileligimde hatirliyorum esime ilk soyleidgimde boyle cok sevinmedi sanki sasirdi galiba korktu biraz henuz isyeri falan yoktu ben calisiyordum sonra yavas yavs duzenimiz oturdu ikinci bebege okadar sevindiki anlatamam gelip gidip beni opuyordu hamileyim diye :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?