- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Cvp berıyorm artk ınankı cvp vermedım hıc sustum artk yeterli bana yapmadı kalmdı ıftırada attı skıldm gıtsn bn yatrkn adamları toplock buraya utanmıck bn ne haldeym kahkahayla guluyoCanim kaynanan zaten boyle biriyse cok takilmamani oneriyorum.
Gelisiguzel biseyden konusmasi fln birak takilma.
Odana gecip dinlen.
Ozluyorsada ozluyordur oglun de gec kendine.
Yani simdiden kendini hazirla boyle seylere baskalari yuzunden uzulme.
Ne kimseyi duzeltebiliriz ne de sorumlu tutabiliriz.
Bebegin olunca gercekten he he deyip gecmeyi bilmelisin unutma
Herseyine takilma,yokmus gb dusun.Kolay degildir ayni evde eminim ama sonucta sen duvarlarini saglam tuttukca insanlarda sana zarar veremez.
Canım ben de konyadayım Ali acara gittim ben de ama çok sıra bekleniyor. Gece 12 yi geçerken muayeneye girdim. Bir de acil bir şey olduğunda doktora ulaşamıyorum. O yüzden başka bir doktora randevu aldım ona gidicem inşallahBende Ali Acara gidiyorum ama 2 haftada bir mutlaka meram tıp 'ta gebe polikliniğine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar hoşuma gidiyor orasi
İnan kaynanana okadar sinir oldum kii . Gelip kovucam yani. Eşin bişey demiyor mu. Arasın annesini. Senin sinirlenmemen lazım. Sinir stres rahimin kasılmasını başlatıyor. Bir de düşük tehliken var zatenCvp berıyorm artk ınankı cvp vermedım hıc sustum artk yeterli bana yapmadı kalmdı ıftırada attı skıldm gıtsn bn yatrkn adamları toplock buraya utanmıck bn ne haldeym kahkahayla guluyo
Canim ben Ali hocanın cook eski hastasiyim benim 7 yıl çocuğum olmadi tedavi falan görmüştüm hep o yapmıştı. Bütün hikayemi bildiği için birde ona çok alıştım değiştirmek aklıma gelmedi. Geçen 6 saat bekledik bizde hocanın ameliyatı çıkmış geç gelmiş çok acil bisey olunca Fatma ablaya yazıyorum gorusturuyor daha da acil olursa hocaya mesaj atıyorumCanım ben de konyadayım Ali acara gittim ben de ama çok sıra bekleniyor. Gece 12 yi geçerken muayeneye girdim. Bir de acil bir şey olduğunda doktora ulaşamıyorum. O yüzden başka bir doktora randevu aldım ona gidicem inşallah
Sonır küpü oldm smdı rahatşamaya calısıyorum bebegımı dusunup kaynana kendı torununu dusunse ztn ınsan gbı davranırdı resım vr evımde esımle ordanmbna nazar degmıs oyle dıyo komse glmıyo onun tatafından bska bnm evımekı sureklı gozu ustmdeİnan kaynanana okadar sinir oldum kii . Gelip kovucam yani. Eşin bişey demiyor mu. Arasın annesini. Senin sinirlenmemen lazım. Sinir stres rahimin kasılmasını başlatıyor. Bir de düşük tehliken var zaten
Ben bahsettigin tarz bir agriyi ilk hamileligimde yasamistim.O sira sehir disinda tatildeydim. Sabah uyanip dus aldiktan sonra basladi kivrandim resmen, uzun da surdu.Zor yurudum birkac saat. Doktora gittim tabi ki.Bebek iyiydi. Idrara da bakildi bir sey cikmadi.Sonra agrim gecti beklerken.Hic bir sey de bulamadilar. Ilac da verilmedi. Belki ayni durum degildir, doktorun verdiyse kullanmalisin diye dusunuyorum. Ben sonrasinda tekrar boyle bir sey yasamadim neyse ki.Hanimlar selam,
Bugun ogleden sonra belimin sag tarafina, sag yan bosluguma ve sag kasigime bir agri girdi ama bicak saplanir gibi, korkunctu... bel fitigim var acaba ondan mi dedim ama bebis daha cok minik bi de kasik agrisi baslayinca panik oldum nefes alamadim agridanesim geldi isten aldi, takipli oldugum hastaneye geldik. Cok sukur bebek gayey iyiymis, suyu gelisimi normal dedi ama bu agri kas agrisi ya da idrar yolu enfeksiyonuna bagli olabilir dedi idrar kulturu verdim. hemen yine proluton depot igne vurdurdu ve serum baglatti hatta seruma Arveles de karistirtti cok sukur rahatladim gecti. Rapor da verdi, sizi dinlendirelim dedi ama Endol diye bir ilac verdi bu sirt bel agrisi icin. Onun da prospektusunde "hamilelikte kullanilmasi sakincalidir" diyo. Cok endiseliyim: agrim olmazsa kullanmayim mi diyorum. Aranizda daha once kullanan var mi hu ilaci? Doktoruk sadece 1 defaya mahsus kullanacaksin 6 saatte bir ve 4 doz dedi ama prospektusu okuyunca ona bile suphe ettim. Sizce ne yapmaliyim?
Ben 14+0 dim o Ölçü yapıldığında ama bebişten bebişe değiliyormuş o ölçüler şimdi 15 bitiyo Allah'ın izniyle 100 gr ı geçmiştir herhalde.boy ölçümü yapmıcaz artık dedi drBenım 15.haftada 120 gr dedk dr normalmı acana kılosu popoya kdr da 9 cm bacakla 13 cmmıs
Saglikli olsunlar canim yeter ki. Hic ona takilmaEvet cnm bir oğlum var.kız istiyordum.değişir inş tekrar
Vallahi sinir oldum kaynananaSonır küpü oldm smdı rahatşamaya calısıyorum bebegımı dusunup kaynana kendı torununu dusunse ztn ınsan gbı davranırdı resım vr evımde esımle ordanmbna nazar degmıs oyle dıyo komse glmıyo onun tatafından bska bnm evımekı sureklı gozu ustmde
Ben de öyle hesaplıyordum :) 3.5 aylığım dediğimde kardeşim hayır daha 3.5 Olmadın dediğinde üzülmüştümSırtüstü yatıp ozellikle bekliyordum :) emindim yani :) bide cidden bilince farkli oluyor.
Hissettiklerin dogru olabilir canim.
Daha bariz basladiginda anlarsin :)
Ama cidden sonralar cok daha guzel tekme tekme boyle :) karnini yamultuyor fln :) dokundukca oynuyor :)
Cok guzel.Ilk hamileligimden en cok ozledigim seydir❤
Canim ilk sat hesabina gore git.
Doldurdugun haftadan soyleyebilirsin.
14 bitti mesela 3bucuk ayliksin.
Benim 16 bitti 4 ayligim.
15tede 3 bucuk diyebilirsin.
Genelde hafta hesabi
Cok gecmis olsum canim.Insallah gecicidir ugrastirmaz seni.
Cogu ilacta bu yaziyor aslinda doktor kontrolu bu anlamda cok onemli.Doktorunun onerdigini yapabilirsin diye dusunuyorum ben.
Hissedeceksin hemde sen dubble :)))
Sonralari daha guzel canim zaten.Uyandiracaklar yeri gelecek :))))
Canım 2 hafta sonraya rengin hocaya randevu aldım medicanada. Ben Ali hocanın ordayken kanamalı bir hasta geldi acil bakamadı hoca yoğunluktan. Meram tıpa yönlendirdi. Ben de kanama geçirdim. Evet hoca çok iyi çok bilgili ama randevu almak bile baya zor.Canim ben Ali hocanın cook eski hastasiyim benim 7 yıl çocuğum olmadi tedavi falan görmüştüm hep o yapmıştı. Bütün hikayemi bildiği için birde ona çok alıştım değiştirmek aklıma gelmedi. Geçen 6 saat bekledik bizde hocanın ameliyatı çıkmış geç gelmiş çok acil bisey olunca Fatma ablaya yazıyorum gorusturuyor daha da acil olursa hocaya mesaj atıyorum
Şimdi kime gidiyorsun
İnşallah biran önce gider. Allah sabır versin canımSonır küpü oldm smdı rahatşamaya calısıyorum bebegımı dusunup kaynana kendı torununu dusunse ztn ınsan gbı davranırdı resım vr evımde esımle ordanmbna nazar degmıs oyle dıyo komse glmıyo onun tatafından bska bnm evımekı sureklı gozu ustmde
Benimde önceki hamileligimde meram tıpa yönlendirip kendisi ilgilenmişti orda daCanım 2 hafta sonraya rengin hocaya randevu aldım medicanada. Ben Ali hocanın ordayken kanamalı bir hasta geldi acil bakamadı hoca yoğunluktan. Meram tıpa yönlendirdi. Ben de kanama geçirdim. Evet hoca çok iyi çok bilgili ama randevu almak bile baya zor.
Yaa bende once burulmustum oglumuz var.Evet cnm bir oğlum var.kız istiyordum.değişir inş tekrar
İyi akşamlar, ben de İnşallah anne adayıyım. 4.gebeligim bu ilk 3unu kaybettim. Yaş 34. Sat 02.01. Bdt 9 Ekim. Başlangıç kilom 63. Cinsiyeti erkek. Yer İstanbul Herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum.Ekledim canim :)
Tarihlere gore sıra,o kolaylik olabilir
Ben 14+0 dim o Ölçü yapıldığında ama bebişten bebişe değiliyormuş o ölçüler şimdi 15 bitiyo Allah'ın izniyle 100 gr ı geçmiştir herhalde.boy ölçümü yapmıcaz artık dedi dr
Ben de öyle hesaplıyordum :) 3.5 aylığım dediğimde kardeşim hayır daha 3.5 Olmadın dediğinde üzülmüştüm
Teşekkğtler
İyi akşamlar, ben de İnşallah anne adayıyım. 4.gebeligim bu ilk 3unu kaybettim. Yaş 34. Sat 02.01. Bdt 9 Ekim. Başlangıç kilom 63. Cinsiyeti erkek. Yer İstanbul Herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğum diliyorum.
Amin cümlemize inşallah korkularla geçiyor. Uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı iyice netlesmesini bekledim yazmak içinBirebir olcemeyeceginden demistir ama kontrol eder canim.FL uzunlugundan toplam boyunu buluyorlar tahmini zaten butun olcumler -/+ farkedebilir ama yakin olcumler cikar.
Ya cok ince hesap yapmak gerekirse ilk 6 hafta 1 ay sayilir.
Ya da bazi teorilerde biri 3 ya da 4.aydı digeri 7.ay 1 hafta fazla hesaplanip atar.
Ince isler biraz :)
Genel olarak haftadan ilerlemek en cazibi :)
Hosgeldiniz minisinle❤
ALLAH tamamina erdirsin insallah saglikla kavusun...
Benim de ölçümlerim Allaha şükür iyi cıktı cnm ama bende yaptırmadım ikili testiİyi akşamlar arkadaşlar;
Bugün benimde kontrolüm vardı. Hamdolsun her şey iyi dediense boyunu ölçtü iyi çıktı ikili test için tahlil istedi ama ben çok sıcak bakmadım. Bende kaygı bozukluğu ve panik atak var olumsuz bir şey duyarsam diye korkuyorum. O yüzden istemedim. Doktorumun 2 kızı var 4lüye kadar hepsini yaptırdım dedi şimdi eşim hamile kalsa yine yaptırım hatta amerikaya gönderirim dedi hastama da öneririm ama biraz pahalı oluyor dedi. Velhasılıkelam arkadaşlar biraz aklım karıştı. Aslında kaygı bozukluğundan dolayı yeni mottom cehalet mutluluklar. O yüzden yaptırmayıp duamı edip güzel düşünüp evrene iyi enerji gönderip hakkımızda hayırlısı deyip vs takdiri Allaha bırakmak en iyisi diye düşünüyorum.
@plojovic bu arada doktorum büyük ihtimal erkek ama öbür aya netleştiririz dedi
Dıcek bısey bulamıyorum artk asada kahkahalar atabılıyo hanfendı ben ne haldeym yavrumma bısey olmasn dıye ıgrasıyrm onun torununu yasıyrm o hala ne laf soksam derdınde hakkımk helal etmıyrm onun hakkı bnde hıc yok ama bnm hakkm cok onda hıcbısey yapmadı bnm aılem cok yanımda oldu ınsan ıyanır ya sımdı takms evı satma bırda dogur gobo laflara ne cıkarı varsaVallahi sinir oldum kaynanana
Ne kadar düşüncesiz bencil bir kadın seni yadırgamasi sevmemesi neyse de torun bu ya başına Allah korusun bisey gelse mutlu mu olacak
Benimki de aramaz sormaz eşim yanındayken eşimi arasam bebişim nasıl der söyle o annene birdaha bebişim demesin dedim geçen duydu tamam bağırma diyor arkadan
Değişik bu kaynanalar boşver herkesinki bi ayrı cesit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?