- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Bıran once aksam olsun dıye dua edıyorum cnmİnşallah biran önce gider. Allah sabır versin canım
Bende Ali Acara gidiyorum ama 2 haftada bir mutlaka meram tıp 'ta gebe polikliniğine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar hoşuma gidiyor orasi
Gınaydn cnm kabıs her gece goruyorum kanamadan dolayı pskolojım baya bozuldu bebeklerımıze bısey olcakmdıye korkuyoruzGünaydın herkese mutlu sabahlar,
Yine kabusla uyandım, düşük yapıyordum kanamam vardı eşim boşver düşsün diyordu deli gibi korkup ağlıyordum. Uyandığımdan beri put gibiyim kimildayamıyorum
Çok kabus gören var mı ben hergün görüyorum neredeyse psikolojim bozulacak artık.
Bızde oyle cnm ev aldık kredı cektık smdı esım calısmıyo oulda uc ay bnde yatıyrm kanamalıyım hala of neler neler yarnda baskalarınıngetırıcek gecmıs olsna
Bir an önce geçer kanamanda rahatlarsın inşallah. Ben rüyadan bu kadar etkileniyorsam kıyamam sen ne üzülüyorsun kimbilir. Sağ salim alıcaz kucağımıza inşallah.Gınaydn cnm kabıs her gece goruyorum kanamadan dolayı pskolojım baya bozuldu bebeklerımıze bısey olcakmdıye korkuyoruz
Gecmedı kı gecmıs olsun a getırcek adamları bıleAy geçmiş olsuna mısinir ya
Ins cnm benegım ıyı olsun ne ısterım baska onlar bızım herseyımızmkabus cok kotu hercegınyasamak bete daha cok her an kaybetme korkusuBir an önce geçer kanamanda rahatlarsın inşallah. Ben rüyadan bu kadar etkileniyorsam kıyamam sen ne üzülüyorsun kimbilir. Sağ salim alıcaz kucağımıza inşallah.
Bazılarını hiç takmıyorum bazıları o kadar gerçekçi ki tüm gün etkisinde kalıyorum. Korkuyorum kabus görmemek için uyku düzenimi bozmaktan artık.
Vallahi sinir oldum kaynanana
Ne kadar düşüncesiz bencil bir kadın seni yadırgamasi sevmemesi neyse de torun bu ya başına Allah korusun bisey gelse mutlu mu olacak
Benimki de aramaz sormaz eşim yanındayken eşimi arasam bebişim nasıl der söyle o annene birdaha bebişim demesin dedim geçen duydu tamam bağırma diyor arkadan
Değişik bu kaynanalar boşver herkesinki bi ayrı cesit
Gecmedı kı gecmıs olsun a getırcek adamları bıle
Benim de ölçümlerim Allaha şükür iyi cıktı cnm ama bende yaptırmadım ikili testi
Günaydın Canım resim vsr sadece yazı yok mu ?Günaydın hepinize. Bir kitapta ay hesabı ile ilgili şöyle birşey vardı bana mantıklı geldi. Bazı aylar 5 hafta diye düşünürsek.
Yok canim özeline gidiyorum hamilelere ücret ne kadar bilmiyorum eşim veriyor hep ücreti. Ben dedim ya çok eski hastasiyim ama para konusunda bilgim yokAli acar gebe polikiliniğinde mi benim bildiğim s blokta odası var oraya gidiyorlar. Kaç lira ücret ödüyorsun muayeneye 200 diye duydum doğrumu. Ben gebe polikiliniğine gidiyorum ücretsiz orası ben de çok memnunum inşallah hep memnun kalırım . Dün çocuğumu kontrole götürdüm ama kendim gözükemedim yetişmedicinsiyet öğrenmek istiyordum
Ikısene gectı evı gormeyen kalmadı nazarları da kendı degdırdı aama eve gelen degdırmıstr dıyo bnm kımsem gelmıyokkı eve bnm akrabalarım sehır dısındaYa benimki de bebişim der oğluma da hala bebişim der annem der . Bence kayınbabanın ismini koymamıştık oğluma o yüzden ismini ağızlarına bilenem almıyorlar. Bir tek halası ismiyle hitap eder. Kayınbaba Dedem der öyle yani. Erkek olursa bunda da beklemesinler koymıcaz
Aynen ama bence senin kaynana misafirleri ev göstermek için çağırıyor sanki kendisi size alıvermiş gibi de davranır o
Günaydın herkese mutlu sabahlar,
Yine kabusla uyandım, düşük yapıyordum kanamam vardı eşim boşver düşsün diyordu deli gibi korkup ağlıyordum. Uyandığımdan beri put gibiyim kimildayamıyorum
Çok kabus gören var mı ben hergün görüyorum neredeyse psikolojim bozulacak artık.
Günaydın Canım resim vsr sadece yazı yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?