2018 Ekim Anneleri

Günaydın herkese mutlu sabahlar,

Yine kabusla uyandım, düşük yapıyordum kanamam vardı eşim boşver düşsün diyordu deli gibi korkup ağlıyordum. Uyandığımdan beri put gibiyim kimildayamıyorum

Çok kabus gören var mı ben hergün görüyorum neredeyse psikolojim bozulacak artık.

Bende Ali Acara gidiyorum ama 2 haftada bir mutlaka meram tıp 'ta gebe polikliniğine gidiyorum çok güzel ilgileniyorlar hoşuma gidiyor orasi

Ali acar gebe polikiliniğinde mi benim bildiğim s blokta odası var oraya gidiyorlar. Kaç lira ücret ödüyorsun muayeneye 200 diye duydum doğrumu. Ben gebe polikiliniğine gidiyorum ücretsiz orası ben de çok memnunum inşallah hep memnun kalırım . Dün çocuğumu kontrole götürdüm ama kendim gözükemedim yetişmedi cinsiyet öğrenmek istiyordum

Gınaydn cnm kabıs her gece goruyorum kanamadan dolayı pskolojım baya bozuldu bebeklerımıze bısey olcakmdıye korkuyoruz

Gınaydn cnm kabıs her gece goruyorum kanamadan dolayı pskolojım baya bozuldu bebeklerımıze bısey olcakmdıye korkuyoruz
Bir an önce geçer kanamanda rahatlarsın inşallah. Ben rüyadan bu kadar etkileniyorsam kıyamam sen ne üzülüyorsun kimbilir. Sağ salim alıcaz kucağımıza inşallah.

Bazılarını hiç takmıyorum bazıları o kadar gerçekçi ki tüm gün etkisinde kalıyorum. Korkuyorum kabus görmemek için uyku düzenimi bozmaktan artık.

Ins cnm benegım ıyı olsun ne ısterım baska onlar bızım herseyımızmkabus cok kotu hercegınyasamak bete daha cok her an kaybetme korkusu

Ya benimki de bebişim der oğluma da hala bebişim der annem der . Bence kayınbabanın ismini koymamıştık oğluma o yüzden ismini ağızlarına bilenem almıyorlar. Bir tek halası ismiyle hitap eder. Kayınbaba Dedem der öyle yani. Erkek olursa bunda da beklemesinler koymıcaz

Gecmedı kı gecmıs olsun a getırcek adamları bıle

Aynen ama bence senin kaynana misafirleri ev göstermek için çağırıyor sanki kendisi size alıvermiş gibi de davranır o

Yok canim özeline gidiyorum hamilelere ücret ne kadar bilmiyorum eşim veriyor hep ücreti. Ben dedim ya çok eski hastasiyim ama para konusunda bilgim yok
Gebe polikliniğine tahlil...vs olduğunda gidiyorum geçen gittim 13+5 di doktor cocuk hareketli tam göremedim bebeği 16.haftada gel dedi zaten 18.haftada da Ali hoca da randevum var.

Ikısene gectı evı gormeyen kalmadı nazarları da kendı degdırdı aama eve gelen degdırmıstr dıyo bnm kımsem gelmıyokkı eve bnm akrabalarım sehır dısında

Hamilelikte ruyalar meshurdur :)
Duzelsinde insallah en azindan hamileliginle ilgili olmasin korkularin.
Bende cok goruyorum.Cok alakasiz bazi seyler vb.Tanidigim aklima gelmeyen herkesi gormusumdur ne alaka ya diye uyaniyorum bazen.
Yoruyorda insani.

Gunaydin kizlar
Sizin bebisler ultrasonda hareket ediyorlar mi? Ay benim son iki kez gittigimde hareket etmiyolardi. Aksam gidiyorum acaba o yuzden mi biraz ac oluyorum ondan mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…