- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Yatiyirum ya sol tarafima gece kalktigimda ilk 2l1 yada 2 saat oluyor sonra geçiyor. Yarın dra gidince soracağım. Çok ilginç geliyor. Bebek daha yukarı çıkmadığı için mi oluyor acaba diye düşündüm rahatsız mı oluyor acaba?sırt üstü yatınca birşey yok ağrı yok sizi yok.Yani hamilelik butun vucut degisiyr. Illa bi sikinti var diye dusunme. Icini ferah tut. Ama gidince de sikayetlerini anlatrsin. Gun boyu mu yoksa sadece yatarken mi? Benm gun boyu olmustu ve enfksyonm tahlille anlasilmamsti mesela
Bede aynı durumdayım hiç rüya görmeyen ben her gece garip garip senaryolu rüyalar kırk yıl girmediğim yada görmesem aklıma gelmeyecek insanlar görüyorum birde çok gerçekçi oluyor hormonlardan herhalde bazen sabah kalktığımda affalliyorum hele de kanamayla ilgili rüya gördüysem panik içinde kalkıyorum.Hamilelikte ruyalar meshurdur :)
Duzelsinde insallah en azindan hamileliginle ilgili olmasin korkularin.
Bende cok goruyorum.Cok alakasiz bazi seyler vb.Tanidigim aklima gelmeyen herkesi gormusumdur ne alaka ya diye uyaniyorum bazen.
Yoruyorda insani.
Bnm gıtımde de bazen kafasını egmıs uyuyodu bazen de zıplıyodu ne harekerler yaptı hemde cıkılata ye yarm saat once oyle ggıt bak nasıl zıplıyolar cok komıklerGunaydin kizlar
Sizin bebisler ultrasonda hareket ediyorlar mi? Ay benim son iki kez gittigimde hareket etmiyolardi. Aksam gidiyorum acaba o yuzden mi biraz ac oluyorum ondan mi acaba?
ay unuttum yemeyi dr. Ye demisti halbuki şimdi de bunu kafaya takarim benBnm gıtımde de bazen kafasını egmıs uyuyodu bazen de zıplıyodu ne harekerler yaptı hemde cıkılata ye yarm saat once oyle ggıt bak nasıl zıplıyolar cok komıkler
Benimki cok hareketli masallah. 12 haftalikken gosterdigimizde doktor cok sasirmisti. Boyle hareketlisine cok rastlamayiz demisti. Dun 14+3tu bebek masallah hareketliydi baya amaa bagdas kurdu ve oyle döndü durduGunaydin kizlar
Sizin bebisler ultrasonda hareket ediyorlar mi? Ay benim son iki kez gittigimde hareket etmiyolardi. Aksam gidiyorum acaba o yuzden mi biraz ac oluyorum ondan mi acaba?
hıc takma ben tatlı hıc yemıyorum mıdem bulanıyor yıyınce ... bazen uyuyor oluyorcok az hareket edıyor. bazen poposunu gosterıyor.bazen kıpır kıpır oluyor ...ay unuttum yemeyi dr. Ye demisti halbuki şimdi de bunu kafaya takarim ben
en son kontrole ac gitmiştim bilerek tartıyo cok cıkmıyım dıyeay unuttum yemeyi dr. Ye demisti halbuki şimdi de bunu kafaya takarim ben
Günaydın ultrasona girmeden önce çikolata vb yersen hareket edecektir ben hep öyle yapıyorum kızımdad aöyle yapıyordum sürekli kıpır kıpır oluyorlarGunaydin kizlar
Gribal enfeksiyon yada boğaz enfeksiyonu geçirdiysen ondan olur cok yüksek değil canimKızlar birşey soracağım sağlık oxağında rutin heray troid testi yaptırıyorum doktorda tüm testleri yapmış crp 6.9çıkmış doktoruma yaZdım ama görmedi henüz biraz öksürüyorum ondan mı acaba ?bilgisi olan varmı
Evet şuan öksürük var işte ama acaba ilaçsız düşermi kendiliğinden aslında iyiyim halsizlik ateş fln biley yok yani sadeve öksürük var briaz okadarGribal enfeksiyon yada boğaz enfeksiyonu geçirdiysen ondan olur cok yüksek değil canim
Crinone kullananlar hala devam ediyor musunuz? Ne zamana kadar kullanılması gerekiyor? Şehir dışındayım burdaki dr lar kendi Dr una gidince sor diyorlar bilgi vermiyolar ultrasona bile bebek sağlıklı deyip geçiştiriyolar 1ay burdayım dr uma gidemicem ilaçlarım bitiyor pazar gününe ilacım yok gidip yazdırmam lazım jeli de yazdırsam mı diye sizede sorayım dedim
Romatizmal hastalık yoksa ki olsa daha yüksek çıkardı vücutta geçirilmiş enfeksiyona bağlı yükselir canim. Zamanla düşecektir düşmese de o değer pek bisey ifade etmez diye düşünüyorumEvet şuan öksürük var işte ama acaba ilaçsız düşermi kendiliğinden aslında iyiyim halsizlik ateş fln biley yok yani sadeve öksürük var briaz okadar
Benim idrar kulturu de temiz cikmis cok sukur. Ama bademciklerim de sis, sanirim cok feci usuttum farkinda olmadanBen bahsettigin tarz bir agriyi ilk hamileligimde yasamistim.O sira sehir disinda tatildeydim. Sabah uyanip dus aldiktan sonra basladi kivrandim resmen, uzun da surdu.Zor yurudum birkac saat. Doktora gittim tabi ki.Bebek iyiydi. Idrara da bakildi bir sey cikmadi.Sonra agrim gecti beklerken.Hic bir sey de bulamadilar. Ilac da verilmedi. Belki ayni durum degildir, doktorun verdiyse kullanmalisin diye dusunuyorum. Ben sonrasinda tekrar boyle bir sey yasamadim neyse ki.
Cok gecmis olsum canim.Insallah gecicidir ugrastirmaz seni.
Cogu ilacta bu yaziyor aslinda doktor kontrolu bu anlamda cok onemli.Doktorunun onerdigini yapabilirsin diye dusunuyorum ben.
Gecmis olsun canim. Iyi olmana sevindim.Benim idrar kulturu de temiz cikmis cok sukur. Ama bademciklerim de sis, sanirim cok feci usuttum farkinda olmadangece de hafif hafif agri vardi ama cok sukur bugun gecti, ilaca gerek kalmadi artik golgemden korkar hale geldim valla paranoya yapiyorum her seye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?