2018 Ekim Anneleri

Yani hamilelik butun vucut degisiyr. Illa bi sikinti var diye dusunme. Icini ferah tut. Ama gidince de sikayetlerini anlatrsin. Gun boyu mu yoksa sadece yatarken mi? Benm gun boyu olmustu ve enfksyonm tahlille anlasilmamsti mesela
Yatiyirum ya sol tarafima gece kalktigimda ilk 2l1 yada 2 saat oluyor sonra geçiyor. Yarın dra gidince soracağım. Çok ilginç geliyor. Bebek daha yukarı çıkmadığı için mi oluyor acaba diye düşündüm rahatsız mı oluyor acaba?sırt üstü yatınca birşey yok ağrı yok sizi yok.

Bede aynı durumdayım hiç rüya görmeyen ben her gece garip garip senaryolu rüyalar kırk yıl girmediğim yada görmesem aklıma gelmeyecek insanlar görüyorum birde çok gerçekçi oluyor hormonlardan herhalde bazen sabah kalktığımda affalliyorum hele de kanamayla ilgili rüya gördüysem panik içinde kalkıyorum.

Gunaydin kizlar
Sizin bebisler ultrasonda hareket ediyorlar mi? Ay benim son iki kez gittigimde hareket etmiyolardi. Aksam gidiyorum acaba o yuzden mi biraz ac oluyorum ondan mi acaba?
Bnm gıtımde de bazen kafasını egmıs uyuyodu bazen de zıplıyodu ne harekerler yaptı hemde cıkılata ye yarm saat once oyle ggıt bak nasıl zıplıyolar cok komıkler

Bnm gıtımde de bazen kafasını egmıs uyuyodu bazen de zıplıyodu ne harekerler yaptı hemde cıkılata ye yarm saat once oyle ggıt bak nasıl zıplıyolar cok komıkler
ay unuttum yemeyi dr. Ye demisti halbuki şimdi de bunu kafaya takarim ben

Gunaydin kizlar
Sizin bebisler ultrasonda hareket ediyorlar mi? Ay benim son iki kez gittigimde hareket etmiyolardi. Aksam gidiyorum acaba o yuzden mi biraz ac oluyorum ondan mi acaba?
Benimki cok hareketli masallah. 12 haftalikken gosterdigimizde doktor cok sasirmisti. Boyle hareketlisine cok rastlamayiz demisti. Dun 14+3tu bebek masallah hareketliydi baya amaa bagdas kurdu ve oyle döndü durdu cinsiyeti gormedik.

Benimki hareketli ama tok gidiyorum hep. Gitmeden saglam bi kahvalti ediyorum. Bal falan yiyorum. Dunde cinsiyeti gosterir belki diye cikolata yedim. Kudurdu ama gostermedi

Gunaydin kizlar
Günaydın ultrasona girmeden önce çikolata vb yersen hareket edecektir ben hep öyle yapıyorum kızımdad aöyle yapıyordum sürekli kıpır kıpır oluyorlar

Kızlar birşey soracağım sağlık oxağında rutin heray troid testi yaptırıyorum doktorda tüm testleri yapmış crp 6.9çıkmış doktoruma yaZdım ama görmedi henüz biraz öksürüyorum ondan mı acaba ?bilgisi olan varmı

Gribal enfeksiyon yada boğaz enfeksiyonu geçirdiysen ondan olur cok yüksek değil canim

Crinone kullananlar hala devam ediyor musunuz? Ne zamana kadar kullanılması gerekiyor? Şehir dışındayım burdaki dr lar kendi Dr una gidince sor diyorlar bilgi vermiyolar ultrasona bile bebek sağlıklı deyip geçiştiriyolar 1ay burdayım dr uma gidemicem ilaçlarım bitiyor pazar gününe ilacım yok gidip yazdırmam lazım jeli de yazdırsam mı diye sizede sorayım dedim

Ben 12. haftada bıraktım
Normalde 12. ye haftaya kadar kullanılıyor zaten

Evet şuan öksürük var işte ama acaba ilaçsız düşermi kendiliğinden aslında iyiyim halsizlik ateş fln biley yok yani sadeve öksürük var briaz okadar
Romatizmal hastalık yoksa ki olsa daha yüksek çıkardı vücutta geçirilmiş enfeksiyona bağlı yükselir canim. Zamanla düşecektir düşmese de o değer pek bisey ifade etmez diye düşünüyorum

Benim idrar kulturu de temiz cikmis cok sukur. Ama bademciklerim de sis, sanirim cok feci usuttum farkinda olmadan gece de hafif hafif agri vardi ama cok sukur bugun gecti, ilaca gerek kalmadi artik golgemden korkar hale geldim valla paranoya yapiyorum her seye

Cok gecmis olsum canim.Insallah gecicidir ugrastirmaz seni.
Cogu ilacta bu yaziyor aslinda doktor kontrolu bu anlamda cok onemli.Doktorunun onerdigini yapabilirsin diye dusunuyorum ben.

Canim bugun daha iyiyim cok sukur serum bile iyi geldi. Allah tan agrim gecti ilaci kullanayim mi ikileminden kurtulmus oldum ama insallah bir daha olmaz bu gebeligimde tum bildiklerim sifirlandi gibi yani gercekten hergun bi seyden korkar oldum Allah sonumu hayretsin

Gecmis olsun canim. Iyi olmana sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…