Al benden de o kadarGünaydın herkese mutlu sabahlar,
Yine kabusla uyandım, düşük yapıyordum kanamam vardı eşim boşver düşsün diyordu deli gibi korkup ağlıyordum. Uyandığımdan beri put gibiyim kimildayamıyorum
Çok kabus gören var mı ben hergün görüyorum neredeyse psikolojim bozulacak artık.
Bende bırakıcam korkuyorm erken doğumu engelliyor demişti biri ondan dr.uma da gidemedim diğer dr larda bişey demiyo kaldım öyle napsam bilemedimBen 12. haftada bıraktım
Normalde 12. ye haftaya kadar kullanılıyor zaten
Crinone kullananlar hala devam ediyor musunuz? Ne zamana kadar kullanılması gerekiyor? Şehir dışındayım burdaki dr lar kendi Dr una gidince sor diyorlar bilgi vermiyolar ultrasona bile bebek sağlıklı deyip geçiştiriyolar 1ay burdayım dr uma gidemicem ilaçlarım bitiyor pazar gününe ilacım yok gidip yazdırmam lazım jeli de yazdırsam mı diye sizede sorayım dedim
Bnde bıraksam mı bişey olacak diye çok korkuyorumTüp bebek yontemi ile hamile kaldığım için tedbir amaçlı 12inci haftaya kadar kullanmam söylendi. 12inci haftada bıraktım ben
Ilac verirken ilk uc ay ikinci uc ay ve son uc ay diye ayiriyolar. Ilk uc ayda senin kullandigini kullanmadim. folio(folik asit) yazdi bana. Gebeligi gec ogrendigimiz icin ilac bitmeden ilk uc ay bitti doktor biraktirdi bana. Ferrum fort ve decavite basladiBnde bıraksam mı bişey olacak diye çok korkuyorum
Sporcu oldugumdan kasli bi karnim vardi. Suan bende cok saskinim. Bagimsizligini ilan etmis sayilmaz ama o yolda ilerliyo gobusummmKızlar 14. Haftadayım ve benim göbüş büyümekten çıktı ve bağımsızlığını ilan etti
Ali acar meşhur ve oldukça yoğun bir doktor ve onun da şaşılacak kötü muayeneleri var (meram da çalıştım oradan biliyorum). Sizin yerinizde olsam bölüm başkanı olan hocayı tercih ederim ( adını unuttum)Ali acar gebe polikiliniğinde mi benim bildiğim s blokta odası var oraya gidiyorlar. Kaç lira ücret ödüyorsun muayeneye 200 diye duydum doğrumu. Ben gebe polikiliniğine gidiyorum ücretsiz orası ben de çok memnunum inşallah hep memnun kalırım . Dün çocuğumu kontrole götürdüm ama kendim gözükemedim yetişmedicinsiyet öğrenmek istiyordum
Ilac verirken ilk uc ay ikinci uc ay ve son uc ay diye ayiriyolar. Ilk uc ayda senin kullandigini kullanmadim. folio(folik asit) yazdi bana. Gebeligi gec ogrendigimiz icin ilac bitmeden ilk uc ay bitti doktor biraktirdi bana. Ferrum fort ve decavite basladi
Anladim. Ilaclari bilmiyorum. Riskli gebelik geciriyosun anladigim kadariyla. Ilk uc ay gebeliklerde dusuk riskinin en fazla oldugu donem ya belki sadece bu donem icin yazmistir. Sende risk daha fazla oldugu icin.Ben clexane iğne coraspin ve crinone kullanıyorum iğnem ve coraspin doğuma kadar devam ama jel için bilgi vermemişti dr.um. yarın özel hastaneye gidicem bide o dr a sorayım diyorm benim erken doğum riskim var 2 kere kürtaj oldum düşükten dolayı. Rahim ağzını açıyormuşlar kürtajda. Bu sefer gebelikte açılma erken başlıyormuş crinone jel de bu açılmayı engelliyormş ondan bırakmaya korkuyorum
Rahım agzına dıkks attırmadnmı cnmBen clexane iğne coraspin ve crinone kullanıyorum iğnem ve coraspin doğuma kadar devam ama jel için bilgi vermemişti dr.um. yarın özel hastaneye gidicem bide o dr a sorayım diyorm benim erken doğum riskim var 2 kere kürtaj oldum düşükten dolayı. Rahim ağzını açıyormuşlar kürtajda. Bu sefer gebelikte açılma erken başlıyormuş crinone jel de bu açılmayı engelliyormş ondan bırakmaya korkuyorum
Yok canm onun için dr umun muayene etmesi gerek şehir dışındaym bi gidebilsem dr uma herşeyi sorucam da evime gidemedimRahım agzına dıkks attırmadnmı cnm
Anladim. Ilaclari bilmiyorum. Riskli gebelik geciriyosun anladigim kadariyla. Ilk uc ay gebeliklerde dusuk riskinin en fazla oldugu donem ya belki sadece bu donem icin yazmistir. Sende risk daha fazla oldugu icin.
Tam bi bilgim yok. Ilaci yazan doktordan farkli sehirde misin. Internetten numarasini bulamaz misin? Eger ulasabiliyosan telefonda durumunu anlatip sorabilirsin. Yada dedigin gibi ozele gidip bi doktora daha goster. Orda bilgi alirsin diye dusunuyorum. Icin rahatlar.
Onlem amacliysa ilk uc ay icindir diye thmin ediyorumm. Ozeldeyse kendi doktorun numarasina ulasabiliyosun diye biliyorum ama tam bilmiyorum arastir istersennDüşük riskim hiç olmadı aslında bu gebeliğimde önlem amaçlı verdi yarın özele gidip rahat edeyim. Evet canm ayrı şehirdeyim şuan 1 ay sonra gidicem evime. O zamana kadar sabredemem yarn içim rahat etsin diye gidicem inşallah
Yok canm özelde değil eğitim ve araştırma hastanesinde devlet hastanesi yaniOnlem amacliysa ilk uc ay icindir diye thmin ediyorumm. Ozeldeyse kendi doktorun numarasina ulasabiliyosun diye biliyorum ama tam bilmiyorum arastir istersenn
Anladim canim cok sikinti yapma doger doktora gosterene kadar kullan istersen jeli cok problem yasamazsin benceYok canm özelde değil eğitim ve araştırma hastanesinde devlet hastanesi yani
Doktorunuzu arama imkanınız yok mu acaba keşke ona sorsanizBnde bıraksam mı bişey olacak diye çok korkuyorum
Sporcu oldugumdan kasli bi karnim vardi. Suan bende cok saskinim. Bagimsizligini ilan etmis sayilmaz ama o yolda ilerliyo gobusummm
Oda tehlıkelı bak sakın aksatmaYok canm onun için dr umun muayene etmesi gerek şehir dışındaym bi gidebilsem dr uma herşeyi sorucam da evime gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?