2018 Ekim Anneleri

Al benden de o kadar Ben de bugun ruyamda aynaya bakiyorum ama gozlerim ve burnum yok orasi tamamen yanak gibiymis yani dumduz Allah im neden boyle oldu ben bebegimi nasil buyutucem diyorum falan bagirmaya calisiyorum ayyy korkunc otesiydi bazen kanamam oluyo ruyamda gidiyoruz doktora doktor bebeegi goremiyo falan ayy ne izdirap Allah im esirgesin ama kabuslarla ayrilmaz ikili gibi oldum bu gebeligimde. Ilk bebegimde de ruyamda hep tatli falan yerdim. Bunda biraz degisik bir ruh halinde miyim neyim anlayamadim

Ben 12. haftada bıraktım
Normalde 12. ye haftaya kadar kullanılıyor zaten
Bende bırakıcam korkuyorm erken doğumu engelliyor demişti biri ondan dr.uma da gidemedim diğer dr larda bişey demiyo kaldım öyle napsam bilemedim

Tüp bebek yontemi ile hamile kaldığım için tedbir amaçlı 12inci haftaya kadar kullanmam söylendi. 12inci haftada bıraktım ben

Bnde bıraksam mı bişey olacak diye çok korkuyorum
Ilac verirken ilk uc ay ikinci uc ay ve son uc ay diye ayiriyolar. Ilk uc ayda senin kullandigini kullanmadim. folio(folik asit) yazdi bana. Gebeligi gec ogrendigimiz icin ilac bitmeden ilk uc ay bitti doktor biraktirdi bana. Ferrum fort ve decavite basladi

Ali acar meşhur ve oldukça yoğun bir doktor ve onun da şaşılacak kötü muayeneleri var (meram da çalıştım oradan biliyorum). Sizin yerinizde olsam bölüm başkanı olan hocayı tercih ederim ( adını unuttum)

Ben clexane iğne coraspin ve crinone kullanıyorum iğnem ve coraspin doğuma kadar devam ama jel için bilgi vermemişti dr.um. yarın özel hastaneye gidicem bide o dr a sorayım diyorm benim erken doğum riskim var 2 kere kürtaj oldum düşükten dolayı. Rahim ağzını açıyormuşlar kürtajda. Bu sefer gebelikte açılma erken başlıyormuş crinone jel de bu açılmayı engelliyormş ondan bırakmaya korkuyorum

Anladim. Ilaclari bilmiyorum. Riskli gebelik geciriyosun anladigim kadariyla. Ilk uc ay gebeliklerde dusuk riskinin en fazla oldugu donem ya belki sadece bu donem icin yazmistir. Sende risk daha fazla oldugu icin.
Tam bi bilgim yok. Ilaci yazan doktordan farkli sehirde misin. Internetten numarasini bulamaz misin? Eger ulasabiliyosan telefonda durumunu anlatip sorabilirsin. Yada dedigin gibi ozele gidip bi doktora daha goster. Orda bilgi alirsin diye dusunuyorum. Icin rahatlar.

Rahım agzına dıkks attırmadnmı cnm

Düşük riskim hiç olmadı aslında bu gebeliğimde önlem amaçlı verdi yarın özele gidip rahat edeyim. Evet canm ayrı şehirdeyim şuan 1 ay sonra gidicem evime. O zamana kadar sabredemem yarn içim rahat etsin diye gidicem inşallah

Onlem amacliysa ilk uc ay icindir diye thmin ediyorumm. Ozeldeyse kendi doktorun numarasina ulasabiliyosun diye biliyorum ama tam bilmiyorum arastir istersenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…