2018 Ekim Anneleri

plojovic bizim bebiş de erkekmis. İdrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum, ağrılar ondanmis. İlaç alıyorum, daha iyiyim, ağrılar var ama eskisi gibi değil. Herkese rahat sağlıklı huzurlu gebelikler....

Ya bana da hafif enf var dedi ilaç yazmıcam günde 10 bardak su iç dedi. İçiyorum zaten dedim daha az içsem yanma oluyor çünkü

Ben vajinusmus yaşamadım ama o spekulumla belki bi 5 kere muayene olmuşumdur önceki gebelikte hepsinde çok acımıştı ya. Bazılarında hiç acımıyor ben çok kötü oluyorum

İyi olmuş fitil rahatlatır herhalde dene bakalım bi. Aslında burada daha önce normal Doğum yapan anneler amniyon sıvısını bize bi tarif etseler

Kızlar ben hem kilo almadim hemde göbeğim çıkmadı.aslinda kiloluyum.önceden de yan yağlarim.ve göbeğim vardı.daha çok çıkması öne fırlaması gerekmez miydi?neden böyle oldu acaba?

sağolasın canım
tek koyma dedi kardeşim de
zaten ne olursa olsun iki isim düşünüyorum

Hm oğlum olursa Muhammed inşallah. Dr kıza da benzetti emin olamadı. Kıza daha isim düşünemedik. Müslüman ismi olsun istiyorum neşe ismini çok beğeniyorum ama onu koymam herhalde

Hm oğlum olursa Muhammed inşallah. Dr kıza da benzetti emin olamadı. Kıza daha isim düşünemedik. Müslüman ismi olsun istiyorum neşe ismini çok beğeniyorum ama onu koymam herhalde
Kacinci haftandasın ben 2 hafta önce gebe polikliniğine gittim cinsiyet göremedi. Şimdi yine gidicem

Kacinci haftandasın ben 2 hafta önce gebe polikliniğine gittim cinsiyet göremedi. Şimdi yine gidicem

15+5 bu hafta çocuğum için gitmiştim. Kendim de muayene oldum bu sefer işte çok uğraştı dr sağolun ama karar veremedi. Şu önümüzdeki hafta merkeze gitmem gerekecek ama hangi gün belli değil. Yine gitsem mi diyorum idrarım yanıyor

Ben vajinusmus yaşamadım ama o spekulumla belki bi 5 kere muayene olmuşumdur önceki gebelikte hepsinde çok acımıştı ya. Bazılarında hiç acımıyor ben çok kötü oluyorum
Tamamen kendini kasmak ya da rahat bırakmakla alakalı bir durum.Hasar verse çıktıktan sonra acı olur ama yok.Kasıyorum ben de malesef

kızlar bende isim arıyorum.ben kızımda olsa oğlumda olsa,öztürkçe isim koyacağım.her anne babanın kendi tercihidir.arapça,farsça,fransızca,anlamı çok güsel isimler diyorlar bazı arkadaşlarım ama bizim kendi dilimizde de çok güzel anlaşılır yalın net isimler var .eşimle öyle düşünüyoruz bakalım.cinsiyerimiz bir netleşsin de:))herkesin evladı adıyla yaşasın:))çok güsel telaşlar

Bugün dr gittim ikili test için ama doktorum bebeğin 14+6oldugunu ikili testin suresının geçtiğini söyledi sat göre on gün kadar büyük çıktı.birde 11haftafa erkek demişlerdi kendi dr kız gibi dedi genede çok göremedi

Cok gecmis olsun canm..sllsh evlatlarimizi sagsaglim kucagimiza almayi nasip etsin..
Acaba dsha onceden kanaman oldu mu yoksa her sey birden bire mi oldu..
Yada sanci uzun sure cektin mi
Bende daha once tam da o aylarda bir kayip yasadkm da bana da nedenini soyleyemiyorlat..senin surecin nasil gecti merak ettim

Dimi isim bulmakta zor hele benim allah izin verirse üç isim lazım baan
:) ben kizmda daha hamile kalmadn ayarlamistim. Erkek ta o zmandan hazir zaten:) kizida zeynp isteyip koymamstm herkesde var diye ama icimde kaldi bu sger koycam:) benm içinde cok zoe bulmaj karar vermek. Boyle belli olunca isin buyuk kısmıni hallettm gibi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…