- 4 Şubat 2018
- 473
- 396
- 53
- 35
@dlkkydlntpl canim masaallah göbeğine:) bu da bizimki malesef ki benim tüp bebek yaptırdığım dönemden kilo kalmıştı ama bu göbek yeni oldu :)
Masallah senınkıde cok tatlı ya en kucugu benımkımı kaldı sımdı ;(
Ben kız olursa Zeynep Yüsra
Oğlan olursa Muhammed Beyazid düşünüyorum canim
plojovic bizim bebiş de erkekmis. İdrar yolu enfeksiyonu geciriyormusum, ağrılar ondanmis. İlaç alıyorum, daha iyiyim, ağrılar var ama eskisi gibi değil. Herkese rahat sağlıklı huzurlu gebelikler....
Canım ben de kasılıyorum normalde,Evliliğin ilk üç Ay'ı vajinusmus yaşadım ve eşime bile hala Kontrolü veremezken bu muayeneleri oluyorum alete bakma derin nefes al ıkın Gözlerini kapat ve Bebeğini düşün olup bitiyo hemen.Nazik davranacak bir doktora yaptır korkma ben iki defadır o aletle muayene oluyorum dediklerimi yap bak nasıl kolay olcak.
Yok kaşıntı yok.Bugün hastaneye gittim muayene oldum amniyon değilmiş çok şükür.İdrar kaçırmış olabilirsin dedi.Enfeksiyon da yokmuş ama istiyorsan tedbir Amaçlı fitil yazabilirim dedi istedim yazdu
Muhammed dünyadaki en güzel isim tek koy bence canım
sağolasın canımMaşallah benim hemşerime de4 aylık olduk çok şükür
sağolasın canım
tek koyma dedi kardeşim de
zaten ne olursa olsun iki isim düşünüyorum
Kacinci haftandasın ben 2 hafta önce gebe polikliniğine gittim cinsiyet göremedi. Şimdi yine gidicemHm oğlum olursa Muhammed inşallah. Dr kıza da benzetti emin olamadı. Kıza daha isim düşünemedik. Müslüman ismi olsun istiyorum neşe ismini çok beğeniyorum ama onu koymam herhalde
Kacinci haftandasın ben 2 hafta önce gebe polikliniğine gittim cinsiyet göremedi. Şimdi yine gidicem
Tamamen kendini kasmak ya da rahat bırakmakla alakalı bir durum.Hasar verse çıktıktan sonra acı olur ama yok.Kasıyorum ben de malesefBen vajinusmus yaşamadım ama o spekulumla belki bi 5 kere muayene olmuşumdur önceki gebelikte hepsinde çok acımıştı ya. Bazılarında hiç acımıyor ben çok kötü oluyorum
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun. Net bi teşhis koyulmadı. Eğer bu bebeğim de aynı haftalarda düşerse rahim ağzı yetmezliği diyecekler ama Rabbim kucağıma almayı nasip ederse ilki o gebeliğe özeldi Allahtan geldi diyecekler.
Bi sabah Doğum sancılarım başladı rahim açıldı ve Doğum yapmak zorunda kaldım. Bi enfeksiyon dediler bi rahim ağzı yetmezliği dediler bi sebebi yok böyle olması gerekiyormuş dediler. Dediler de dediler anlıycağın :) o yüzden şuan çok ortadayım beyin olarak çok dolu ve stresliyim
:) ben kizmda daha hamile kalmadn ayarlamistim. Erkek ta o zmandan hazir zaten:) kizida zeynp isteyip koymamstm herkesde var diye ama icimde kaldi bu sger koycam:) benm içinde cok zoe bulmaj karar vermek. Boyle belli olunca isin buyuk kısmıni hallettm gibi:)))Dimi isim bulmakta zor hele benim allah izin verirse üç isim lazım baan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?