Bende de oluyor canimCanim su gb akinti oluyor normal.Gunluk kullanmamani tavsiye ederim.
Kacirmalar son zamanda pek artabiliyor :))))))
Seni takip eden doktorun arkadaslarindan daha iyi biliyor canim :) o yuzden hic kafani bulandirma.
Ben ilk kizimda hic kullanmadim.
Sadece ogrendikten sonra 2 ay folik ve son ay sadece kan ilaci kullandim.
Simdi ise kanim daha dusuk oldugu icin kan ilaci kullaniyorum gunde 2 kez.
Regenesis diye vitaminde verdi degerlerime gore ve agrilarim icinde Bonocare (magnezyum,cinko,kalsiyum,Vitamin D) icerikli bi takviye verdi bu hafta kontrolumde sikayetime gore.
Kasık agrim cok oluyor yani mesela uzerimi degistirmek isterken oturmak zorunda kaliyorum yoksa bi pacayi giyerken tek bacagima yuklenemiyorum.Kızda var malum :)
Zamanla duzelebiliyor 2mm'di bnmde canim 20li haftalarda kizimda.
Sen yine de dikkatli ol.Zorlama kendini sakin.
Insallah duzelir
Erkek olsaydi taa kizimdan kalma bi ismimiz vardi aklimizda ama kızda sıfırız :)
Hic dusunmemistik.Ogrenince simdi yavas yavas dikkat ediyorum duydukca :)
Buyugunun adı Sezen,simdilik Özgü var aklimda ama kesin degil :)
Sizin isimde de bayaa 3 tane :)))
Aynen dünden itibaren bıraktım pediCanim su gb akinti oluyor normal.Gunluk kullanmamani tavsiye ederim.
Kacirmalar son zamanda pek artabiliyor :))))))
Seni takip eden doktorun arkadaslarindan daha iyi biliyor canim :) o yuzden hic kafani bulandirma.
Ben ilk kizimda hic kullanmadim.
Sadece ogrendikten sonra 2 ay folik ve son ay sadece kan ilaci kullandim.
Simdi ise kanim daha dusuk oldugu icin kan ilaci kullaniyorum gunde 2 kez.
Regenesis diye vitaminde verdi degerlerime gore ve agrilarim icinde Bonocare (magnezyum,cinko,kalsiyum,Vitamin D) icerikli bi takviye verdi bu hafta kontrolumde sikayetime gore.
Kasık agrim cok oluyor yani mesela uzerimi degistirmek isterken oturmak zorunda kaliyorum yoksa bi pacayi giyerken tek bacagima yuklenemiyorum.Kızda var malum :)
Zamanla duzelebiliyor 2mm'di bnmde canim 20li haftalarda kizimda.
Sen yine de dikkatli ol.Zorlama kendini sakin.
Insallah duzelir
Erkek olsaydi taa kizimdan kalma bi ismimiz vardi aklimizda ama kızda sıfırız :)
Hic dusunmemistik.Ogrenince simdi yavas yavas dikkat ediyorum duydukca :)
Buyugunun adı Sezen,simdilik Özgü var aklimda ama kesin degil :)
Sizin isimde de bayaa 3 tane :)))
Canım ben de kasılıyorum normalde,Evliliğin ilk üç Ay'ı vajinusmus yaşadım ve eşime bile hala Kontrolü veremezken bu muayeneleri oluyorum alete bakma derin nefes al ıkın Gözlerini kapat ve Bebeğini düşün olup bitiyo hemen.Nazik davranacak bir doktora yaptır korkma ben iki defadır o aletle muayene oluyorum dediklerimi yap bak nasıl kolay olcak.Bende de oluyor canimPurpplee ile amniyon sıvısı falan öyle konuştuk ya ben spekulum ile muayene de olamam cok kasiliyorum cok moralim bozuk simdi kasik agrimda var hic geçmedi rahat 4 saattir ağrıyor eşim de doktor dedi diye işte büyürken ağrı olur falan demişti normaldir diyor geçiyor ağlıyorum canim çok sıkıldı şimdi gitsem alttan muayene yapıcaz deseler olamam da çok korkuyorum
Bnde sadece devit ve regenesis kullaniyorum. Imom omega multivitaminmi?eger oyleyse decavite gerek yok diye biliyorum bende . demir ilaci falan extradaferry kullanan varmi acaba bnde mrk ettim?
Bende yaşadım o lanet şeyi. Cok artarsa ağrım gideceğim. Bazen sağa geçiyor ama çoğunlukla solda. Bebeğimin hareketinden mi oluyor anlamadım kiCanım ben de kasılıyorum normalde,Evliliğin ilk üç Ay'ı vajinusmus yaşadım ve eşime bile hala Kontrolü veremezken bu muayeneleri oluyorum alete bakma derin nefes al ıkın Gözlerini kapat ve Bebeğini düşün olup bitiyo hemen.Nazik davranacak bir doktora yaptır korkma ben iki defadır o aletle muayene oluyorum dediklerimi yap bak nasıl kolay olcak.
doktor, imom omega verdi, demir eksikliği icin de Ferro Sanol duodenalBnde sadece devit ve regenesis kullaniyorum. Imom omega multivitaminmi?eger oyleyse decavite gerek yok diye biliyorum bende . demir ilaci falan extrada kullanan varmi acaba bnde mrk ettim?
Sürekli bir ağrıysa git mutlaka inşallah geçer bir an önce ve her şey yolunda ilerler.İlla spekülüm yapıcak diye bişey yok ben bi keresinde yapacak olan kişiye güvenmedim ve reddettim karından baktırdımBende yaşadım o lanet şeyi. Cok artarsa ağrım gideceğim. Bazen sağa geçiyor ama çoğunlukla solda. Bebeğimin hareketinden mi oluyor anlamadım ki
Kendi doktoruma muayene olabilirim ama ünv.hastanesinde prof. Özeline gidiyorum böyle acil durumlarda gebe polikliniğine gidiyorum ama orada da doktorlar iyi sağolsunlar
Canm bama sağlık ocağı verdi dr.um vermediKızlar bugün 15. Haftaya girdik ben sadece dvit ve ımom omega kullanıyorum ama arkadaşlarım bu haftalarda dekavit elevit gibi vitaminler de kullanılması gerekiyor diyorlar acaba doktorum unuttu mu ki
Ben emir diyorum eşim Çınar..şifrelerini bile Çınar lı bişeyler yapıp değiştirdi.tek isim olsun istiyoruz.Emir soyadımızla çok uyumlu ama ortayı bulamadıkYa maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
kızlar isim olarak neler düşünülüyor ?
Merhabalar hoşgeldin.Ben de senle aynı durumdayım.Ama dr dedi ekimde kavuşuruz diye.İkinci çocuk ve sezeryan olacağı İçin muhtemelen.Rabbim sağlıkla kavuştursun inş hepimizi evlatlarımıza.Merhaba ekim anneleri :) ben kasım annesi gibi görünsem de ekimde doğar diye düşünüyorum :) 3 günle kasım annesiyim zaten :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Bende bunu cok severek kullaniyorum.Kızlar yurtdısından aldığım bebek cantam geldı daha kanamam yoktı ozaman Allahım kullanmaya nasıp etsın
Kiz olursa Zeynep DuruYa maşallah göbişlere .. saglıkla büyüsünler inşallah ..
kızlar isim olarak neler düşünülüyor ?
Ohhh çok.sukurrr.. cok güzel haberler verdin. Vallaha çok meraklanmıştım.. gözün aydın.. çok çok sevindim@pixielixSaskinAnne A Atape @yalansindunya @dlkkydlntpl Kızlar merhaba sabah acilden hastaneye giriş yaptım.Spekulumla muayene ettiler çokkkkk şükür amniyon değilmiş.İdrar kaçırmışsındır farketmemişsindir dediler enfeksiyon var mi dedim yok dedi doktor istiyorsan fitil yazabilirim sma bence gerek bile yok dedi yazın dedim aldım geldim.
Dimi isim bulmakta zor hele benim allah izin verirse üç isim lazım baanKiz olursa Zeynep Duru
Erkek olursa Mustafa Asim
Cinsiyetimiz belli olsunda ismyle seslenelm artik
Masallahh cok sirin bir gobisİşte benimki canım
Hoşgeldin Aramıza canımMerhaba ekim anneleri :) ben kasım annesi gibi görünsem de ekimde doğar diye düşünüyorum :) 3 günle kasım annesiyim zaten :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?