2018 Ekim Anneleri

Kizlar ben yemekten sonra neredeyse 6 aylik hamile gibi şişiyorum korkuyorum 9. aya kadar kocaman birsey mi olurum? Bir de o koca yaz masil geçecek bazen endişeleniyorum
Korkma o sismler karn gercktn buyudkce azalcaktir ama yaz icin korkabilrsin:)) bazi anneler klma karsindan kalkamiyordu. Ins oyle olmaz diyelim

Kızlar ben hem kilo almadim hemde göbeğim çıkmadı.aslinda kiloluyum.önceden de yan yağlarim.ve göbeğim vardı.daha çok çıkması öne fırlaması gerekmez miydi?neden böyle oldu acaba?
Sakinn :)) bende de ayni kilo almadm aksine verdm. Almalar bu aydan sonra baslar benim muhtmeln. Bide kiloluym demssn ondan olablr. Bazilarinin 7 aya kadr hamile oldgu anlaslmaz bile. Bu arada benmde gobegm cikmadi zaten azck vardi. Eger sifir gobk olsaydi o zmn anlardik bizde:))

Isim bana gore en zor seylerden biri. Kolay gelsin :)) cinsyete az kaldi zaten. Sonra yogunlasrsin artik.

Bende verdim kilo.bu ara çok yiyorum ama aynı kiloyum.bebegin hareketlerini de hissetmiyorum.ins sağlıklıdır.
Bence ben kilo almadan bu hamileliği tamamlicam.kilo alacak gibi durmuyorum.ebe biraz alsan iyi olur dedi.bende korkuyorum bebek kilo almıyor diye.
Ins kilo alıyordur bebişlerimiz.

Ayy bende oyle derdimde..
Başa gelince neler yapiyorlar...
Allah korusun hic mecburiyet olmasin insallah.
Akintilar normal ama cidden Hic olmayani pek duymadim.Bu akintilar ayni zamanda rahmin kendini disardan gelebilecek herhangi enfeksiyondan korumasi icinmis.

Merhaba ekim anneleri :) ben kasım annesi gibi görünsem de ekimde doğar diye düşünüyorum :) 3 günle kasım annesiyim zaten :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?

Hoşgeldinizz :) Bugünümüze şükür.Gecmis haftalara gore daha iyi :)
Sizde iyisinizdir insallah minis zorlamiyordur

Aliyolardir. Bazi zayiflar kendi almaz bebegi alir. Bazilarida ful kendine:)) o isler de pek belli olmuyor. Ben kendimi az cok biliyrm istahm tam anlamyla yerine gelsin alirim:)

Merhaba arkadaşlar bende buraya bebeğimi atmıstım cinsiyet tahmini için nub cizdigim açı gibiydi.12. Hafta doktor kız dedi.kese konumu kız;çin takvimi kız;etraffımdakiler kız dedi.sadece ben hayır bu bebek erkek ya niye böyle şiddetli erkek hissediyorm inanmıyorum doktora bile dedim.ve bebeğim 16. Haftada pipisini gösterdi biz şok tabi. Kız erkek fark etmez erkek çıktığına kızdan daha cok sevindiğimden değil yanılmadıgıma hisslerimin kuvvetli olduğuna sevindim saglıcakla gelsinler:)

Eklentiler

• Project Capture.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 78
Şeffaf ve kıvamsı olanlar koruyo ama bizşm Dediğimiz su gibi

Günaydın kızlar, 1 hafta içinde 12 saat yol gidip geldim Perşembe randevum var inşallah herşey yolundadır. Olumsuz birşey olmadı çok şükür kendimi iyi hissediyorum. Yinede çok merak ediyorum
Ben de 11 saat gibi yol yaptım. Çok şükür iyiyiz. Düşük tehlikesi yoksa bişey olmaz diyor doktorlar zaten

Kuzlar 15 haftalığım. Karnım yumru gibi sertleşiyor ve o zamanlarda hafif ağrım oluyor. Sizde de oluyormu. Sertleştiğinde bebeğin hareket ettiğini düşünüyorum doğru mu acaba

Kızlar bilgisayardangirince gördüm tesadüfen. Tartistigim bi kadın vardı ya lelli kullanıcı adı bebeğini kaybetmiş herhalde. Cok çok üzüldüm kimseye düşman değiliz burda sonuçta benim yazdığımı başka tarayıcıdan girmezse görmez o. Allah sabır versin inşallah Rabbim tez vakitte en güzel kız çocuğunu ona versin. Yaşamayan bilmez ben yaşadım onun yaşadığını içim yandı gerçekten çok üzüldüm

A
aa çok şşırdım ama buraya yazmamış nereden gördün

A

aa çok şşırdım ama buraya yazmamış nereden gördün
Son mesajlar oluyor ya oradan gördüm yoksa yanlış mı gördüm anlık okudum ama oydu ya
Tuh ya kadına cok üzüldüm eğer oysa yazar nasıl olsa akşam pc den açınca görürüm yada görmezden geliyordum düzelteyim bari hepimiz kadıniz acının büyüğünü biz çekiyoruz düşmanım mi sanki. Yine bir umut yanlış görmüş olayım o olmasın insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…