Korkma o sismler karn gercktn buyudkce azalcaktir ama yaz icin korkabilrsin:)) bazi anneler klma karsindan kalkamiyordu. Ins oyle olmaz diyelimKizlar ben yemekten sonra neredeyse 6 aylik hamile gibi şişiyorum korkuyorum 9. aya kadar kocaman birsey mi olurum? Bir de o koca yaz masil geçecek bazen endişeleniyorum
Sakinn :)) bende de ayni kilo almadm aksine verdm. Almalar bu aydan sonra baslar benim muhtmeln. Bide kiloluym demssn ondan olablr. Bazilarinin 7 aya kadr hamile oldgu anlaslmaz bile. Bu arada benmde gobegm cikmadi zaten azck vardi. Eger sifir gobk olsaydi o zmn anlardik bizde:))Kızlar ben hem kilo almadim hemde göbeğim çıkmadı.aslinda kiloluyum.önceden de yan yağlarim.ve göbeğim vardı.daha çok çıkması öne fırlaması gerekmez miydi?neden böyle oldu acaba?
Aynen bende iki isimciyim:) kucklkten beri keske bi ismim daha olsun derim.sağolasın canım
tek koyma dedi kardeşim de
zaten ne olursa olsun iki isim düşünüyorum
Isim bana gore en zor seylerden biri. Kolay gelsin :)) cinsyete az kaldi zaten. Sonra yogunlasrsin artik.kızlar bende isim arıyorum.ben kızımda olsa oğlumda olsa,öztürkçe isim koyacağım.her anne babanın kendi tercihidir.arapça,farsça,fransızca,anlamı çok güsel isimler diyorlar bazı arkadaşlarım ama bizim kendi dilimizde de çok güzel anlaşılır yalın net isimler var .eşimle öyle düşünüyoruz bakalım.cinsiyerimiz bir netleşsin de:))herkesin evladı adıyla yaşasın:))çok güsel telaşlar
Bende verdim kilo.bu ara çok yiyorum ama aynı kiloyum.bebegin hareketlerini de hissetmiyorum.ins sağlıklıdır.Sakinn :)) bende de ayni kilo almadm aksine verdm. Almalar bu aydan sonra baslar benim muhtmeln. Bide kiloluym demssn ondan olablr. Bazilarinin 7 aya kadr hamile oldgu anlaslmaz bile. Bu arada benmde gobegm cikmadi zaten azck vardi. Eger sifir gobk olsaydi o zmn anlardik bizde:))
Bende de oluyor canimPurpplee ile amniyon sıvısı falan öyle konuştuk ya ben spekulum ile muayene de olamam cok kasiliyorum cok moralim bozuk simdi kasik agrimda var hic geçmedi rahat 4 saattir ağrıyor eşim de doktor dedi diye işte büyürken ağrı olur falan demişti normaldir diyor geçiyor ağlıyorum canim çok sıkıldı şimdi gitsem alttan muayene yapıcaz deseler olamam da çok korkuyorum
Merhaba ekim anneleri :) ben kasım annesi gibi görünsem de ekimde doğar diye düşünüyorum :) 3 günle kasım annesiyim zaten :) sizler nasılsınız nasıl gidiyor gebelik?
Aliyolardir. Bazi zayiflar kendi almaz bebegi alir. Bazilarida ful kendine:)) o isler de pek belli olmuyor. Ben kendimi az cok biliyrm istahm tam anlamyla yerine gelsin alirim:)Bende verdim kilo.bu ara çok yiyorum ama aynı kiloyum.bebegin hareketlerini de hissetmiyorum.ins sağlıklıdır.
Bence ben kilo almadan bu hamileliği tamamlicam.kilo alacak gibi durmuyorum.ebe biraz alsan iyi olur dedi.bende korkuyorum bebek kilo almıyor diye.
Ins kilo alıyordur bebişlerimiz.
Manalari neymis. Ben ilk defa duydum ikisinide.Biz simdilik Arel Behram ismine karar verdik
Arel temiz dürüst demekManalari neymis. Ben ilk defa duydum ikisinide.
Olablr cnm nıde bır kılo aldm ya bn oyuzden de olbılrİlk olduğu için küçük görünüyor senin karnın daha sıkı. Ama bebişler aynıdır bence
Şeffaf ve kıvamsı olanlar koruyo ama bizşm Dediğimiz su gibiAyy bende oyle derdimde..
Başa gelince neler yapiyorlar...
Allah korusun hic mecburiyet olmasin insallah.
Akintilar normal ama ciddenHic olmayani pek duymadim.Bu akintilar ayni zamanda rahmin kendini disardan gelebilecek herhangi enfeksiyondan korumasi icinmis.
Hoşgeldinizz :) Bugünümüze şükür.Gecmis haftalara gore daha iyi :)
Sizde iyisinizdir insallah minis zorlamiyordur
Ben de 11 saat gibi yol yaptım. Çok şükür iyiyiz. Düşük tehlikesi yoksa bişey olmaz diyor doktorlar zatenGünaydın kızlar, 1 hafta içinde 12 saat yol gidip geldim Perşembe randevum var inşallah herşey yolundadır. Olumsuz birşey olmadı çok şükür kendimi iyi hissediyorum. Yinede çok merak ediyorum
aa çok şşırdım ama buraya yazmamış nereden gördünKızlar bilgisayardangirince gördüm tesadüfen. Tartistigim bi kadın vardı ya lelli kullanıcı adı bebeğini kaybetmiş herhalde. Cok çok üzüldümkimseye düşman değiliz burda sonuçta benim yazdığımı başka tarayıcıdan girmezse görmez o. Allah sabır versin inşallah Rabbim tez vakitte en güzel kız çocuğunu ona versin. Yaşamayan bilmez ben yaşadım onun yaşadığını içim yandı gerçekten çok üzüldüm
Son mesajlar oluyor ya oradan gördüm yoksa yanlış mı gördüm anlık okudum ama oydu yaA
aa çok şşırdım ama buraya yazmamış nereden gördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?